- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
cok cok cok tesekkur ediyorum canimÖncelikle hoşbulduk:):) Maşalllah maşallah maşallah daha nicesini içimden söylüyorum emin olabilirsinCanım hep mutlu olursunuz inşallah okurken kendimi yerine koyarak okudum müthiş duygulardı yeniden tebrik ederim hep mutlu olman dileği ile
Aglama canim sizinde olucak bak 10 ayiniz kalmisayyy tebrikler ne güzel yaaa maşallah size okurken ağladım resmen.. :')
Canımm inanamıyorum maşallaaah
Çok sevindim senin adına, sonunda hakettiğin mutluluk seninle oluyor, çok şükür canım benim
Ay resmen mutluluktan gözlerim doldu ya
Her şeyin hayırlısı demek ki, çektiğin sıkıntıların mükafatı belki de bu güzel günler. Her şey çok güzel olur inşallah
İnanamıyorumm sadece 2 ay var nikahınaa
Gelişmelerden haberdar et bizi merakta bırakma sakın
Günaydın kızlaar
Mutiniz bugün yine bayram şekercisi oluyor
7 gün boyunca şeker satacağım, kurabiye işine ara veriyorum bu yüzden
Görüşürüzz unutmayın beni
Ben de kremalı pasta yaptırdım. 6 baton büyüklüğünde ama 20 kişiydik çok fazla geldi bize. Küçüğü de gözüme az göründüÇok da lezzetliydi...
Artan kısımları annem buzluğa koymuş. Çıkartıp yiyoruz çözülünce, ilginç ama krem şanti falan gayet taze bir şekilde kalıyor aklınızda bulunsun
Merhaba kızlar uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın.
Sevdiceğim yanımda :)
Yeni gleinler hoşgeldinizzzz nasılsınızz??
Ben süperim diyip lafa giriyorummmm
Öncelikle maşallahı eksik etmeyelim lütfennnn
Son haberleri veriyorum
Evlenme teklifimi aldım mühtiş şekilde :)
KArgo geldi dün akşam,
Herkes evde, koca koli :)
Açtım, içi gül yapraklarıyla ağzına kadar dolu :)
İçinden küçük bi kutu daha, Babama diye yazıyor üstünde :)
Babama verdim kutuyu,
Açtı alyanslarımız, ve bir mektup
Babam okudu önce sonra bana verdi.
Çağdaşım geldi kap hala açık tabi kargocuda duruyor :)
Mektubu bende okudum ağlıyorum ama nasıl..
Hiç böyle mutlu olmamıştım babam ağlıyor annem ağlıyor,
Yok böyle birşey..
Babam yüzük kutusunu aldı..
ÇAğdaş önümde eğildi
Ömrümün sahibi herşeyim ol dedi
Adım namusum şerefim üzerine seni hep mutlu huzurlu edicem dedi.
:)
Tektaşım vardı zaten..
KAbul ettim tekrardan ağladık baya :)
Ama mutluluktan herşey mükemmel çok şükür :)
Babam alyanslarımızı taktı :)
Bayramda büyükleri gezicez memleketime götürücem onu :)
Bayramdan sonra formalite olan aile arası nişan olucak :)
Veee
Veeeeeeee
Veeeeeeeeeeeeeeee
28.12.2013 cumartesi akşamı düğünümüz :)
08.12.2013 nikahımız var
Uçuyorum mutluluktan
Vee veeveeee
Balayımız dünya turu
Aşkımın hediyesiii
1 hafta roma, paris
4 gün italya
5 gün prag,
15 gün japonya,
5 gün yunanistan
Sonra evimizzz :)
Sevdiğim turizimci o yüzden kışın çalışmıyo :)
Nisana kadar balayımız var
Çok şükür raabbime :)
Allah tüm isteyenlere versin kızlar
Son durum budur ara ara girip haber vericem inşallah
Koca bir maşallahı eksik etmeyin nolur
Rabbim herkeze nasip etsin
Ben çok zorluklar çektim.
Kimse çekmesin inşallah
Öpüldünüz fıstıklarrrr.
Kızlar herkese iyi gecelerBu evlilik işleri ne kadar zor ya:44: Şöyle elime kağıt kalem aldım başlıca şeyleri yazdım beyaz eşya, mobilya,küçük ev aletleri,mutfak eşyaları derken neredeyse 30.000 liraya ihtiyacımız var ve bunun içine salon gelinlik falan hiç birini katmadım Ailem bana yardım etmeyecek biliyorum ablamda da pek bir şey yapmadılar ablam her şeyini kendi almıştı.Şimdi benim işim yok ve köşede sadece 1000 liram var bununda çatal kaşık seti bile alamam Ne kadar zor bu işler ya para olmayınca da olmuyor işte Keşke bir yerden para çıksa hepinize de yardım etsem
Eki Görüntüle 825669
Eki Görüntüle 825670
kızlar istediğim gelinlik ve sac modeli insallah bunlar hayal degil gercek olur
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hem mutluyum hemde hala şaşkın...ayrıca uykusuzluktan ölüyorum annem böyle habere uykusuz kal birsey olmaz diyip 2 ye kadar uyutmadı beni
Bildigin üzere annemin babamla konusmasını istemiştim ve dün eve gittim..
Misafirlerimiz var herkesi öptüm babamda dahil baktım yüzü gülüyo heh dedim eda konu acılmamış üzüldüm ama şimdi üzülemiyorumm
Mutfaga geldim annemin yanına konuyu actım konusacaksın sandım dedim oda konustum zaten dedi ben böyleee kaldım
Kahvaltıdan sonra konuyu acmıs edanın sevgilisi var demiş memleketi söyleyinca babam hemen onların mezhebi farklı be kızımı vermem demiş..
Sonra annem Allah razı olsun hic beklemedigim kadar güzel konusmus cocuk şöyle iyi böyle iyi diye ve babam düşünmüş etrafına bakınmıs..biiz bulsak evlense Allah korusun mutsuz olsa bosansa daha kötü..nasılsa vazgecmeyecek madem istiyor hayırlısıyla gelsinler demişannem dur daha önce cocuk gelsin tanıyalım demiş babamda kabul etmiş sonra ne iş yapıyo konusu girmiş babamda ben gidip bi bakayım neymiş nasılmıs cocuk demiş annemde nereden bulacaksın cocugu gelecek işte demiş..
Hatta ve hatta söze kimi cagırırız diye bile konusmuslar
Annem ben bile inanamadım diyo..hele ben dayak yemegi bile göze alarak gittim eve düşünün..kavgalar cıkacak diyordum sevdigimde cok şaşkınailesine söyledi onlarda cok sevindiler hersey güzellikle olacagı için..
Annemin bir şartı var madem nişanda aynı gün olacak bohca yapılacak dedi..ben hayır dedim oda bi kerede bizim istedigimiz olsun diyince..anlasma yaptık klasik bir bohca olmayacak zaten almam gerekenleri sadece paketli şekilde sunacagız..tabi ben süslü terlik yerine pofuduk gibi ev botlarından istiyorum annem olurmu öyle şşey diyo ama bence cokda güzel olur sandıkta olmasın ohh
Kimse gelmesin diyen annem bir liste yaptı kafasında eve sıgmayız o kadar kalabalık
Allah'ım sana şükürler olsun..
Demek ki bekleyince Rabbim gönlündekini veriyormus..
O kadar bekleyis sonunda maasım iyi olmasada bir işim oldu..
Babam sorun cıkarmadan kabul etti..
Allah'ım nolur benim ve tüm kk arkadaslarımın hayırlısıyla mutlulukla yuva kurmasını nasip et
Masallah masallah masallah
çok sevindim canım ya hadi gözün aydın darısı diğer arkadaşların başına
Şimdi ne heycan vardır sende. Benim annem babama söylediğinde ben odamdan çıkamamıştım bi süre babamın yüzüne bakamıyodum utancımdan
Sağol canım benim aminn darısı diger arkadaslarımızın basınaaa
İnanılmaz mutluyum,şaşkınım ama bir o kadarda donuguminanılmaz ama içimde fırtınalar koparken dısarıdan bakan umursamıyo der dondum kaldım hala Sorma canım ya babamın yanına gidemedim öyle evde geziniyodum misafirler gittikten sonra :18: annem habire git içeri otur babanla bende ses cıkmıyo :18: en sonunda annem zorla gel kousalım azcık sohbet edelim dedi..babamın yüzüne hic bakamadım :26: bide hastayım zaten ölüyorum :44: babam rüyamda evleniyodum dedi annemde nereliymiş kumam dedi güldüler babam göz kırpmıs anneme habire ac konuyu diye işaret yapıyomus sanırım ama ben tam tersinee aaaa ne yaptı bu tv deki kadın-adam diyip konuyu degiştirdim habire su evlenmiş öteki nişanlanmıs konusuldu :18: bide cumartesi ben kıyafet almıstım parayıda sdevdigim vermişti babamada arkadasımdan borc aldım demiştim..annem babama demiş o parayı cocuk vermiş diye babam sürekli eda arkadsından borc almıs diyip güldü :18: sonrada gitti işe ( gece calısıyo şu an )
Valla o kadar iyi anlıyorum ki seni Bende aynen öyle gittim oturdum babamın yanına aa tvnin şurasına bişey mi olmuş saçma sapan şeyler söylüyom konu oraya gelmesin diye ki zaten benim babam öyle sormaz bize anneme sorar babam benimle nişanlım hakkında isteme günü konuştu adı ne felan diye
Eki Görüntüle 825669
Eki Görüntüle 825670
Ayyy edacığım çok sevindimKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hem mutluyum hemde hala şaşkın...ayrıca uykusuzluktan ölüyorum annem böyle habere uykusuz kal birsey olmaz diyip 2 ye kadar uyutmadı beni
Misafirlerimiz var herkesi öptüm babamda dahil baktım yüzü gülüyo heh dedim eda konu acılmamış üzüldüm ama şimdi üzülemiyorumm
Mutfaga geldim annemin yanına konuyu actım konusacaksın sandım dedim oda konustum zaten dedi ben böyleee kaldım
Kahvaltıdan sonra konuyu acmıs edanın sevgilisi var demiş memleketi söyleyinca babam hemen onların mezhebi farklı be kızımı vermem demiş..
Sonra annem Allah razı olsun hic beklemedigim kadar güzel konusmus cocuk şöyle iyi böyle iyi diye ve babam düşünmüş etrafına bakınmıs..biiz bulsak evlense Allah korusun mutsuz olsa bosansa daha kötü..nasılsa vazgecmeyecek madem istiyor hayırlısıyla gelsinler demişannem dur daha önce cocuk gelsin tanıyalım demiş babamda kabul etmiş sonra ne iş yapıyo konusu girmiş babamda ben gidip bi bakayım neymiş nasılmıs cocuk demiş annemde nereden bulacaksın cocugu gelecek işte demiş..
Annem ben bile inanamadım diyo..hele ben dayak yemegi bile göze alarak gittim eve düşünün..kavgalar cıkacak diyordum sevdigimde cok şaşkınailesine söyledi onlarda cok sevindiler hersey güzellikle olacagı için..
Annemin bir şartı var madem nişanda aynı gün olacak bohca yapılacak dedi..ben hayır dedim oda bi kerede bizim istedigimiz olsun diyince..anlasma yaptık klasik bir bohca olmayacak zaten almam gerekenleri sadece paketli şekilde sunacagız..tabi ben süslü terlik yerine pofuduk gibi ev botlarından istiyorum annem olurmu öyle şşey diyo ama bence cokda güzel olur sandıkta olmasın ohh
Kimse gelmesin diyen annem bir liste yaptı kafasında eve sıgmayız o kadar kalabalık
Allah'ım nolur benim ve tüm kk arkadaslarımın hayırlısıyla mutlulukla yuva kurmasını nasip et
fiyat ne kadara geldi canım bize o zaman o kadar büyük olmasın ama pastanı cok begendim canım ya bende öyle istiyorum hele alyans olmasını üstünde cok istiyorum
Ciddi misin herseyi koyarız börek pogca ama pastayı ilk defa duydum
Bizde ama buzluga koyulmaz ne kadar büyük olsada annem gelen gidene cıkarırama kesemi düşünmem gerek ideal almalıyım
Canım masallah ne kadar az kalmıs dügüne :18: nasıl heyecanlısındır şimdi
Ahh canım ahh dügün istemedigimiz halde bizimde nereden baksan 35000 var ben 5000 lik kısmı tamamlamıs olsam kaldı 30000 oda düügün yapmadıgımız halde :18:
gelinligi cok begendimbende bunlar gibi istiyorum ama bakalım üstümde nasıl durur :44:
Günaydınlar herkese nasıl herkes iyisinizdir inşallah ben azıcık rahatsızım bogazlarım şiştii
Ayyy edacığım çok sevindimSanki benim babam olmuş der gibi sevindim ve heyecanladım. Canım benim hep mutlu olursun inşallah Nasıl sevindiğim anlatamam beklediğine değdi kuzum inşallah yüzün hep bugünkü gibi güler Babacığın ne güzel sorun çıkarmamış çok sevindim Darısı benim başımıa
Günaydınlar herkese nasıl herkes iyisinizdir inşallah ben azıcık rahatsızım bogazlarım şiştii
Kızlar Mutellacım kurabiyeleri gönderdi
Goruntuleri cok guzel tadları da enfis
Daha yeni geldi yarısı kapış kapış gitti yurttaçekiliş tarzı yaptık kimine aşk kurabiyesi geldi kiline para kimine sağlık
Sagol muticim ellerine sağlık
Eki Görüntüle 825858
Eki Görüntüle 825860
Çok güzelmiş canım sade şık benimde kafamda modele benziyor santel seviyorum bende aynı şekilde uzun kollu belki altı daha düz inebilir kabarık degilde bakalım inşallah resimlerde begendigim üzerimdede güzel durur Rabbim hepimize hayallerimizdeki gibi gelin olmayı nasip etsin AminEki Görüntüle 825669
Eki Görüntüle 825670
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hem mutluyum hemde hala şaşkın...ayrıca uykusuzluktan ölüyorum annem böyle habere uykusuz kal birsey olmaz diyip 2 ye kadar uyutmadı beni
benimde aynı bogazlarım cok agrıyo
Günaydın salgın var sanırım bende burnumu çekmekten bi hal oldum :2:
Kızlar Mutellacım kurabiyeleri gönderdi
Goruntuleri cok guzel tadları da enfis
Daha yeni geldi yarısı kapış kapış gitti yurttaçekiliş tarzı yaptık kimine aşk kurabiyesi geldi kiline para kimine sağlık
Sagol muticim ellerine sağlık
Eki Görüntüle 825858
Eki Görüntüle 825860
Canım nasıl sevindim senin adına çok mutlu oldum oh ne güzel korktugun gibi olmamış hiçbirşey demekki babanın aşka sevgiye kızına güveni inancı tam maşallah inşallah bundan sonraki her adımınızda istediginiz gibi olurÖnden sen sözleniceksin sanırım ee sen tecrübe edin bana anlat kuzum benim hiçbir bilgim yok
Geçmiş olsun canım sende demekki benim gibi mikrobu kaptın:2:Çok agrım var yemegimi yedikten sonra ilaç alıcam bakıyım ateş yapıyor arada hiç iyi hissedemiyorum şuan kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?