2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün bitsin başım kazan gibi , dilm desen hala geçmedi ağrısı offf

cok cok cok tesekkur ediyorum canim
ayyy tebrikler ne güzel yaaa maşallah size okurken ağladım resmen.. :')
Aglama canim sizinde olucak bak 10 ayiniz kalmis
Cok tesekkur ediyorum kuum

Bitanemmm mutellammmm ederim mutlaka kuzum december90'im msj atinca geldim hemen
Enistenizle kahvaltidayiz
Cok sukur herseyi geride birakabildim, cok zorluklar cektim,
Cagdas cok yardimci oldu bu konuda..
Herseyi unutturucam soz veriyorum dedi elimden tuttu,
Sadece bir ani olarak kaldi hepsi..

Allah'im tum isteyenlere, bekleyenlere tez zamanda nasip etsin insallah kizlar..
Sizi cok seviyorum..
Arada giricem haberdar edicem mutlaka
Opuyorum hepinizi fistiklar...

Günaydın kızlaar
Mutiniz bugün yine bayram şekercisi oluyor
7 gün boyunca şeker satacağım, kurabiye işine ara veriyorum bu yüzden
Görüşürüzz unutmayın beni

Günaydın kızlaar
Mutiniz bugün yine bayram şekercisi oluyor
7 gün boyunca şeker satacağım, kurabiye işine ara veriyorum bu yüzden
Görüşürüzz unutmayın beni

Günaydın Kolay gelsin canım Allah bol bereket nasip etsin..

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hem mutluyum hemde hala şaşkın...ayrıca uykusuzluktan ölüyorum annem böyle habere uykusuz kal birsey olmaz diyip 2 ye kadar uyutmadı beni
Bildigin üzere annemin babamla konusmasını istemiştim ve dün eve gittim..
Misafirlerimiz var herkesi öptüm babamda dahil baktım yüzü gülüyo heh dedim eda konu acılmamış üzüldüm ama şimdi üzülemiyorumm
Mutfaga geldim annemin yanına konuyu actım konusacaksın sandım dedim oda konustum zaten dedi ben böyleee kaldım
Kahvaltıdan sonra konuyu acmıs edanın sevgilisi var demiş memleketi söyleyinca babam hemen onların mezhebi farklı be kızımı vermem demiş..
Sonra annem Allah razı olsun hic beklemedigim kadar güzel konusmus cocuk şöyle iyi böyle iyi diye ve babam düşünmüş etrafına bakınmıs..biiz bulsak evlense Allah korusun mutsuz olsa bosansa daha kötü..nasılsa vazgecmeyecek madem istiyor hayırlısıyla gelsinler demiş annem dur daha önce cocuk gelsin tanıyalım demiş babamda kabul etmişsonra ne iş yapıyo konusu girmiş babamda ben gidip bi bakayım neymiş nasılmıs cocuk demiş annemde nereden bulacaksın cocugu gelecek işte demiş..
Hatta ve hatta söze kimi cagırırız diye bile konusmuslar
Annem ben bile inanamadım diyo..hele ben dayak yemegi bile göze alarak gittim eve düşünün..kavgalar cıkacak diyordum sevdigimde cok şaşkın ailesine söyledi onlarda cok sevindiler hersey güzellikle olacagı için..
Annemin bir şartı var madem nişanda aynı gün olacak bohca yapılacak dedi..ben hayır dedim oda bi kerede bizim istedigimiz olsun diyince..anlasma yaptık klasik bir bohca olmayacak zaten almam gerekenleri sadece paketli şekilde sunacagız..tabi ben süslü terlik yerine pofuduk gibi ev botlarından istiyorum annem olurmu öyle şşey diyo ama bence cokda güzel olur sandıkta olmasın ohh
Kimse gelmesin diyen annem bir liste yaptı kafasında eve sıgmayız o kadar kalabalık
Allah'ım sana şükürler olsun..
Demek ki bekleyince Rabbim gönlündekini veriyormus..
O kadar bekleyis sonunda maasım iyi olmasada bir işim oldu..
Babam sorun cıkarmadan kabul etti..
Allah'ım nolur benim ve tüm kk arkadaslarımın hayırlısıyla mutlulukla yuva kurmasını nasip et
Masallah masallah masallah

fiyat ne kadara geldi canım bize o zaman o kadar büyük olmasın ama pastanı cok begendim canım ya bende öyle istiyorum hele alyans olmasını üstünde cok istiyorum
Ciddi misin herseyi koyarız börek pogca ama pastayı ilk defa duydum
Bizde ama buzluga koyulmaz ne kadar büyük olsada annem gelen gidene cıkarır ama kesemi düşünmem gerek ideal almalıyım

Canım masallah ne kadar az kalmıs dügüne :18: nasıl heyecanlısındır şimdi

Ahh canım ahh dügün istemedigimiz halde bizimde nereden baksan 35000 var ben 5000 lik kısmı tamamlamıs olsam kaldı 30000 oda düügün yapmadıgımız halde :18:

Eki Görüntüle 825669

Eki Görüntüle 825670

kızlar istediğim gelinlik ve sac modeli insallah bunlar hayal degil gercek olur

gelinligi cok begendim bende bunlar gibi istiyorum ama bakalım üstümde nasıl durur :44:

çok sevindim canım ya hadi gözün aydın darısı diğer arkadaşların başına
Şimdi ne heycan vardır sende. Benim annem babama söylediğinde ben odamdan çıkamamıştım bi süre babamın yüzüne bakamıyodum utancımdan

Sağol canım benim aminn darısı diger arkadaslarımızın basınaaa
İnanılmaz mutluyum,şaşkınım ama bir o kadarda donugum inanılmaz ama içimde fırtınalar koparken dısarıdan bakan umursamıyo der dondum kaldım hala Sorma canım ya babamın yanına gidemedim öyle evde geziniyodum misafirler gittikten sonra :18: annem habire git içeri otur babanla bende ses cıkmıyo :18: en sonunda annem zorla gel kousalım azcık sohbet edelim dedi..babamın yüzüne hic bakamadım :26: bide hastayım zaten ölüyorum :44: babam rüyamda evleniyodum dedi annemde nereliymiş kumam dedi güldüler babam göz kırpmıs anneme habire ac konuyu diye işaret yapıyomus sanırım ama ben tam tersinee aaaa ne yaptı bu tv deki kadın-adam diyip konuyu degiştirdim habire su evlenmiş öteki nişanlanmıs konusuldu :18: bide cumartesi ben kıyafet almıstım parayıda sdevdigim vermişti babamada arkadasımdan borc aldım demiştim..annem babama demiş o parayı cocuk vermiş diye babam sürekli eda arkadsından borc almıs diyip güldü :18: sonrada gitti işe ( gece calısıyo şu an )

Valla o kadar iyi anlıyorum ki seni Bende aynen öyle gittim oturdum babamın yanına aa tvnin şurasına bişey mi olmuş saçma sapan şeyler söylüyom konu oraya gelmesin diye ki zaten benim babam öyle sormaz bize anneme sorar babam benimle nişanlım hakkında isteme günü konuştu adı ne felan diye

demek ki benim tavırlarım normaldi bende aynı öyle ne söylesem konuyu acmasalar diye kıvrandım..ki ac diye anneme ısrar eden ben banada sormasın sevdigime sorsun direk eger Allah nasip ederse bayramda gelecek inşallah :18:

Günaydınlar herkese nasıl herkes iyisinizdir inşallah ben azıcık rahatsızım bogazlarım şiştii

Ayyy edacığım çok sevindim Sanki benim babam olmuş der gibi sevindim ve heyecanladım. Canım benim hep mutlu olursun inşallah Nasıl sevindiğim anlatamam beklediğine değdi kuzum inşallah yüzün hep bugünkü gibi güler Babacığın ne güzel sorun çıkarmamış çok sevindim Darısı benim başımıa

Günaydınlar herkese nasıl herkes iyisinizdir inşallah ben azıcık rahatsızım bogazlarım şiştii

benimde aynı bogazlarım cok agrıyo

İnşallah canım inşallah sende gireceksin veeee oldu kabul etti yazacaksın buna inanıyorum canımsın cokkkk sagol

Kızlar Mutellacım kurabiyeleri gönderdi
Goruntuleri cok guzel tadları da enfis

Daha yeni geldi yarısı kapış kapış gitti yurtta çekiliş tarzı yaptık kimine aşk kurabiyesi geldi kiline para kimine sağlık

Sagol muticim ellerine sağlık

Eki Görüntüle 825669

Eki Görüntüle 825670

kızlar istediğim gelinlik ve sac modeli insallah bunlar hayal degil gercek olur
Çok güzelmiş canım sade şık benimde kafamda modele benziyor santel seviyorum bende aynı şekilde uzun kollu belki altı daha düz inebilir kabarık degilde bakalım inşallah resimlerde begendigim üzerimdede güzel durur Rabbim hepimize hayallerimizdeki gibi gelin olmayı nasip etsin Amin

Canım nasıl sevindim senin adına çok mutlu oldum oh ne güzel korktugun gibi olmamış hiçbirşey demekki babanın aşka sevgiye kızına güveni inancı tam maşallah inşallah bundan sonraki her adımınızda istediginiz gibi olurÖnden sen sözleniceksin sanırım ee sen tecrübe edin bana anlat kuzum benim hiçbir bilgim yok
benimde aynı bogazlarım cok agrıyo

Geçmiş olsun canım sende demekki benim gibi mikrobu kaptın:2:Çok agrım var yemegimi yedikten sonra ilaç alıcam bakıyım ateş yapıyor arada hiç iyi hissedemiyorum şuan kendimi

Günaydın salgın var sanırım bende burnumu çekmekten bi hal oldum :2:

Evet salgın var canım sanada geçmiş olsun bol bol limonlu çay falan iç eger müsaitsen ben limon getirmedim buradada yok ıhlamurla falan idare etmeye çalışıyorum:2:

Bunlar çok şeker insan yemeye kıyamaz ki Ellerine sağlık mutella

Son düzenleme:

Çok şükür canım ne kadar cok korkmus kafamda neler kurmustum Amin canım inşallah hepimizin hayali gercek olur..benimde yok ne yaparız bilmiyorum bide bohca cıktı sahi bohca nasıl süslenir onu gectim ben sandık istemiyorum kozmetik ürünlerini ( makyaj malzemesi olarak sadece rimel ve kalem eksigim var..zaten pudra ve allıktan baska birsey kullanmam onlarda 2 yıl yetecek kadar var napıcam almak istemiyorum) parfüm diş macunu diş fırcası falan onları alsak nereye koyucam sandık falan istemeyince vayy be dün ne düşünüyordum şimdi ne :18:anlatırım kuzum herseyiyle inşallah hayırlısıyla ama belli ıolmaz bi bakmısın yarın sen gelmissin bayramda sözüm var diye
Malesef canım bende cok kötüyüm 2 gündürde uykusuzum gel iki hasta birbirimize bakalım ben kahvaltı etmiştim karnım hiccc ac degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…