2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Karamelimin ardından aldığım 2.güzel haber de bu ,

canım o kadar çok sevindim ki anlatamam . inan çok mutlu oldum , okurken heyecanlandım .
baban ne güzel sorun çıkarmmaış herşey yoluna giriyor maşallah.

ben sababhı sabah eder uyuyamazdım heyecandan babamın yüzüne bende bakamazdım herhalde . aptalca yüzümde hep sırıtma olurdu

bayram üstüne çok güzel haberler alıyoruz ne güzel , bayramda haftaya ailesi ile mi gelecekler ?

ne kadardır konuşuyorsunuz edacım siz 2 sene felan oldu galiba dimi

çok güzel bohçalar oluıyor süsülemeleri ise tül ile bohçayı bağla , kalın kurdele ile bağla fiyonk at , nazar boncuklar serp çok hoş duruyor :)

ummadığın anda neler oluyor dimi edam insan ister istemez şaşırıyor

olsun böyle olsun güzel şaşkınlıklar heyecanlar bunlar.

benimde dilim yara hiçbişey yiyip içemiyorum telefonda bile konuşamıyorum ağzımı açmıyorum başımda çatlıyor ağrıdan , kafamı kaldıramıyorum ya

nehirim ile edacım sana da geçmiş olsun kuzucuklar

Çok sagol canım benim ya bende bunları okurken o kadar cok mutlu oluyorum kiii
Evet canım cok şükür suan sorun yok görünüyo
ben anne odana gitte bende uyumak istiyorum hastayım diyip durdum tuhaftım yav ben ama sanırım halsizlikten :44:sadece annem ilk söylediginde kendimi tutamadım göbek attım :26:soru soracak diye ödüm kopuyo :26:
İnşallah haberlerin devamı gelir hepimiz cok mutlu oluruz yok canım kısmetse tek gelecek aksamdan beri gelirken ne alacagını konusuyoruz baklava alacaktı sütlü nuriye alayım mı cok yapıyolar ben bayıldım dedi olurmu o :44: bide annem için kestane sekeri annem bayılırda bayadır yemedi ne olabilirki bunun dısında :44:
Yok canım o kadar olmadı 17 eylülde 1 yıl doldu bize kalsa 1 aylıkken evlenirdik ama maddi durumdan olmadı işte

oyy oyyyy merak etme şimdi sorun çıkarmadı ise daha da sorun çıkaracağını sanmıyorum annen çok güzl bir şekilde anlatmış sevgilini .

inşallah canım benim .

çok güzel bence onları alması yeterli kayınvalideninde gönlünü hoş tutmak istiyor belli ki yapsın tabi

AH Vcanım ikimizinde beklemem sebebi aynıymış baksana ahh ahh paranın gözü kör olsun ya

Bide yapay ciceklerr peki hersey bembeyazmı olmalı yoksa beyaz tül kırmızı kurdele beyaz cicekmi :44: ( ben bu kadar herseyi düşünerek cok yasamam )
Valla öyle canım hayatta aklıma bu kadar olacagı aklıma gelmezdi..annem acaba anlamadımı diyo ama anlamasa cevap vermezdi sanırım
Sanada gecmiş olsun canımm ne yapıcaz böyle biz bayramda hepimiz hastayız sanırım
Birdeeee bohca ne zaman gider ( istemiyorum diye hiccc düşünmemiştim ) o gün o bana ben ona verecekmiyim :44:

2 ay kala felan başlansa rahat rahat yetiir bence. 1 aydada yetişirde son dakkaya bırakmamak lazım diye düşünüyorum

O zaman iyiymiş dün forumda aylar öncesinden baslanmalı diye okudumda korktum :26::44:zaten kiralamak istiyorum ben fiyat farkı cok olmuyo gerci ama sonra ona saklayacak yer bulamam :44:

canım bayıldım çok sade çk güzel bir gelinlik benimde beğendiğim model var ama bulamadım bir trlü

Bulunca koy resminide bizde bakalım hem bizede bi fikir olur.
Tabii böyle internetten bayılıyorum bazı modellere ama önemli olan üzerimde nasıl durcam.
Kesinlikle böyle bi kolu felan olsun istiyorum straplezden pek hoşlanmıyom.

Arkadaşım evlendi bu sene satın almayla kiralama arasında 200 lira felan vardı oda satın aldı doğal olarak.
O kadar az bi fark olursa sende satın al bence

Evet oda şaşırtıcı ben annemi olumsuz konusur diyodum ama baya güzel konuusmus
Heh yeterliyse iyi o zaman
Valla kör olsun canım..yoksa bana göre ilk günlerde aynıydı şimdide aynı şimdi hadi ona kredi cekecekler ama ben ne yapıcam elektrikli eşyalarım kaldı baslıca günlük yemek takımları bide yatak örtüsü ama bunlar baslıca kalanlar eksik cok yoksaki

beyaz çiçekten olsun kırmızı çok bağırır canım ya beyaz kurdele ile bağlayabilirsin.
internetten araştır ne bohça için bağlama süsleme şeyleri çıkıyor şaşırıp kalırsın :)
anlamasa bence öyle yorumlar yapmazdı senlde de konuyu açmak için konuşmazdı canım benim anlamış anlamış güzel de olmuş :)

saol canım benim

benim ablamda söz nişan bir olduğu için bohçayı yüzüklerin takılacağı gün getirdiler. yüzük için bakmaya gidldiğinde bohça hazırlığıda yapıldıydı canım.

sende çok fazla zaman geçmeden erkeğin evine gidip bohçayı götürüyorsun tatlı yaptırıp tatlım . bizde adet böyle .

ama erkek bohçasını kimin evine götüreceğim onu da bilmiyorum .ablasına mı götüreceğim acaba . arkadaşları ile yaşıyor ya benim sevgilim.

gelinliğin bence de kiralık olması en mantıklısı saklayıp ne yapacaksın ki yer kaplıyor .

Arkadaşım evlendi bu sene satın almayla kiralama arasında 200 lira felan vardı oda satın aldı doğal olarak.
O kadar az bi fark olursa sende satın al bence

Evet canım en fazla 300 oluyor zaten ama sorun yer bulmakta..şuan evimiz o kadar kücük ki böyle bir evde gelinlik büyük sorun olur bide kiracı olacagız evin nasıl olacagı belli degil basıma bela kalmasın sonra dugamı alırım belki ssadece hatıra olarak bide cicek tamam :44:

bu arada kızlar bende aslaa straplez giymem diyodum ama arkadasım zoruyla bir elbise denedim bayıldım..hic acık durmadı ve kendime cok yakıstırdım ama yinede tercih edecegimi sanmıyorum dantele bayılıyorum cünkü

pronovaıs in modeliydi beğendiğim .canım bulamıyorum straplez drapeli bir modelli çok hoşuma gidiyordu tabii sevgilim bana straplez giydirmez onu unutmam lazım ama yine de ben bakıyorum işte belki ikna ederim diye .

aslında böyle modllerde çok hoşta ne bilim straplezde çok hoşum agidiyor benim.

Son düzenleme:
anaam, burası baya kalabalık.

Selaaaammm kızlaaar.Eki Görüntüle 825923
:80: :80: hoş geldin

Valla ben bohça mohça yapmadım kimsede itraz etmedi :86:

selam canım hoşgeldinnnnnn

hoşbuldum tatlım, naber?

Edacıııııııııım, şimdi okudum yazdıklarını, kendimmiş gibi sevindim yemin ederim ki
Rabbim, sabredenle beraberdir, sabrının mükafatını alıyosun.

Nişanını, düğününüde görmek nasip olur inşallah canım

İstedikten sonra ikna edersin rahat ol

annen sennle olumsuz konuşur canım benim işin ciddiyetini bildiği için babanla o şekilde konuşması gayet normal , .

dimi çok zor ya bende karar kara düşünüyorum . çok para lazım allah yardımcımız olsun ne diyim

senin ekdiğin fazla yok canım ne de olsa çalışıyorsun sıkıntı olmaz fazla benim senin kadar çeyizim bile yok ki.borç ödemekten kendi çeyizime bişey alamaıyorum .ağustosta kredim bitiyor o zaman rahatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…