- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hem mutluyum hemde hala şaşkın...ayrıca uykusuzluktan ölüyorum annem böyle habere uykusuz kal birsey olmaz diyip 2 ye kadar uyutmadı beni
Bildigin üzere annemin babamla konusmasını istemiştim ve dün eve gittim..
Misafirlerimiz var herkesi öptüm babamda dahil baktım yüzü gülüyo heh dedim eda konu acılmamış üzüldüm ama şimdi üzülemiyorumm
Mutfaga geldim annemin yanına konuyu actım konusacaksın sandım dedim oda konustum zaten dedi ben böyleee kaldım
Kahvaltıdan sonra konuyu acmıs edanın sevgilisi var demiş memleketi söyleyinca babam hemen onların mezhebi farklı be kızımı vermem demiş..
Sonra annem Allah razı olsun hic beklemedigim kadar güzel konusmus cocuk şöyle iyi böyle iyi diye ve babam düşünmüş etrafına bakınmıs..biiz bulsak evlense Allah korusun mutsuz olsa bosansa daha kötü..nasılsa vazgecmeyecek madem istiyor hayırlısıyla gelsinler demişannem dur daha önce cocuk gelsin tanıyalım demiş babamda kabul etmiş sonra ne iş yapıyo konusu girmiş babamda ben gidip bi bakayım neymiş nasılmıs cocuk demiş annemde nereden bulacaksın cocugu gelecek işte demiş..
Hatta ve hatta söze kimi cagırırız diye bile konusmuslar
Annem ben bile inanamadım diyo..hele ben dayak yemegi bile göze alarak gittim eve düşünün..kavgalar cıkacak diyordum sevdigimde cok şaşkınailesine söyledi onlarda cok sevindiler hersey güzellikle olacagı için..
Annemin bir şartı var madem nişanda aynı gün olacak bohca yapılacak dedi..ben hayır dedim oda bi kerede bizim istedigimiz olsun diyince..anlasma yaptık klasik bir bohca olmayacak zaten almam gerekenleri sadece paketli şekilde sunacagız..tabi ben süslü terlik yerine pofuduk gibi ev botlarından istiyorum annem olurmu öyle şşey diyo ama bence cokda güzel olur sandıkta olmasın ohh
Kimse gelmesin diyen annem bir liste yaptı kafasında eve sıgmayız o kadar kalabalık
Allah'ım sana şükürler olsun..
Demek ki bekleyince Rabbim gönlündekini veriyormus..
O kadar bekleyis sonunda maasım iyi olmasada bir işim oldu..
Babam sorun cıkarmadan kabul etti..
Allah'ım nolur benim ve tüm kk arkadaslarımın hayırlısıyla mutlulukla yuva kurmasını nasip et
Masallah masallah masallah
fiyat ne kadara geldi canım bize o zaman o kadar büyük olmasın ama pastanı cok begendim canım ya bende öyle istiyorum hele alyans olmasını üstünde cok istiyorum
Ciddi misin herseyi koyarız börek pogca ama pastayı ilk defa duydum
Bizde ama buzluga koyulmaz ne kadar büyük olsada annem gelen gidene cıkarırama kesemi düşünmem gerek ideal almalıyım
Canım masallah ne kadar az kalmıs dügüne :18: nasıl heyecanlısındır şimdi
Ahh canım ahh dügün istemedigimiz halde bizimde nereden baksan 35000 var ben 5000 lik kısmı tamamlamıs olsam kaldı 30000 oda düügün yapmadıgımız halde :18:
gelinligi cok begendimbende bunlar gibi istiyorum ama bakalım üstümde nasıl durur :44:
Çok şükür canım ne kadar cok korkmus kafamda neler kurmustumAmin canım inşallah hepimizin hayali gercek olur.. benimde yok ne yaparız bilmiyorum bide bohca cıktı sahi bohca nasıl süslenir onu gectim ben sandık istemiyorum kozmetik ürünlerini ( makyaj malzemesi olarak sadece rimel ve kalem eksigim var..zaten pudra ve allıktan baska birsey kullanmam onlarda 2 yıl yetecek kadar var napıcam almak istemiyorum) parfüm diş macunu diş fırcası falan onları alsak nereye koyucam sandık falan istemeyince vayy be dün ne düşünüyordum şimdi ne :18:anlatırım kuzum herseyiyle inşallah hayırlısıyla ama belli ıolmaz bi bakmısın yarın sen gelmissin bayramda sözüm var diye
Malesef canımbende cok kötüyüm 2 gündürde uykusuzum gel iki hasta birbirimize bakalım ben kahvaltı etmiştim karnım hiccc ac degil
çok zarif bir model bubu arada gelinlik kac ayda dilkilir :44:
Karamelimin ardından aldığım 2.güzel haber de bu ,
canım o kadar çok sevindim ki anlatamam . inan çok mutlu oldum , okurken heyecanlandım .
baban ne güzel sorun çıkarmmaış herşey yoluna giriyor maşallah.
ben sababhı sabah eder uyuyamazdım heyecandan babamın yüzüne bende bakamazdım herhalde . aptalca yüzümde hep sırıtma olurdu
bayram üstüne çok güzel haberler alıyoruz ne güzel , bayramda haftaya ailesi ile mi gelecekler ?
ne kadardır konuşuyorsunuz edacım siz 2 sene felan oldu galiba dimi
Çok sagol canım benim ya bende bunları okurken o kadar cok mutlu oluyorum kiii
Evet canım cok şükür suan sorun yok görünüyo
ben anne odana gitte bende uyumak istiyorum hastayım diyip durdum tuhaftım yav ben ama sanırım halsizlikten :44:sadece annem ilk söylediginde kendimi tutamadım göbek attım :26: soru soracak diye ödüm kopuyo :26:
İnşallah haberlerin devamı gelir hepimiz cok mutlu oluruzyok canım kısmetse tek gelecek aksamdan beri gelirken ne alacagını konusuyoruz baklava alacaktı sütlü nuriye alayım mı cok yapıyolar ben bayıldım dedi olurmu o :44: bide annem için kestane sekeri annem bayılırda bayadır yemedi ne olabilirki bunun dısında :44:
Yok canım o kadar olmadı 17 eylülde 1 yıl doldubize kalsa 1 aylıkken evlenirdik ama maddi durumdan olmadı işte
çok güzel bohçalar oluıyor süsülemeleri ise tül ile bohçayı bağla , kalın kurdele ile bağla fiyonk at , nazar boncuklar serp çok hoş duruyor :)
ummadığın anda neler oluyor dimi edam insan ister istemez şaşırıyor
olsun böyle olsun güzel şaşkınlıklar heyecanlar bunlar.
benimde dilim yara hiçbişey yiyip içemiyorum telefonda bile konuşamıyorum ağzımı açmıyorum başımda çatlıyor ağrıdan , kafamı kaldıramıyorum ya
nehirim ile edacım sana da geçmiş olsun kuzucuklar
2 ay kala felan başlansa rahat rahat yetiir bence. 1 aydada yetişirde son dakkaya bırakmamak lazım diye düşünüyorum
canım bayıldım çok sade çk güzel bir gelinlik benimde beğendiğim model var ama bulamadım bir trlü
Arkadaşım evlendi bu sene satın almayla kiralama arasında 200 lira felan vardı oda satın aldı doğal olarak.Bide yapay ciceklerrpeki hersey bembeyazmı olmalı yoksa beyaz tül kırmızı kurdele beyaz cicekmi :44: ( ben bu kadar herseyi düşünerek cok yasamam )
Valla öyle canım hayatta aklıma bu kadar olacagı aklıma gelmezdi..annem acaba anlamadımı diyo ama anlamasa cevap vermezdi sanırım
Sanada gecmiş olsun canımm ne yapıcaz böyle bizbayramda hepimiz hastayız sanırım
Birdeeee bohca ne zaman gider ( istemiyorum diye hiccc düşünmemiştim ) o gün o bana ben ona verecekmiyim :44:
O zaman iyiymiş dün forumda aylar öncesinden baslanmalı diye okudumda korktum :26::44:zaten kiralamak istiyorum ben fiyat farkı cok olmuyo gerci ama sonra ona saklayacak yer bulamam :44:
oyy oyyyy merak etme şimdi sorun çıkarmadı ise daha da sorun çıkaracağını sanmıyorum annen çok güzl bir şekilde anlatmış sevgilini .
inşallah canım benim .
çok güzel bence onları alması yeterli kayınvalideninde gönlünü hoş tutmak istiyor belli ki yapsın tabi
AH Vcanım ikimizinde beklemem sebebi aynıymış baksana ahh ahh paranın gözü kör olsun ya
Bide yapay ciceklerrpeki hersey bembeyazmı olmalı yoksa beyaz tül kırmızı kurdele beyaz cicekmi :44: ( ben bu kadar herseyi düşünerek cok yasamam )
Valla öyle canım hayatta aklıma bu kadar olacagı aklıma gelmezdi..annem acaba anlamadımı diyo ama anlamasa cevap vermezdi sanırım
Sanada gecmiş olsun canımm ne yapıcaz böyle bizbayramda hepimiz hastayız sanırım
Birdeeee bohca ne zaman gider ( istemiyorum diye hiccc düşünmemiştim ) o gün o bana ben ona verecekmiyim :44:
O zaman iyiymiş dün forumda aylar öncesinden baslanmalı diye okudumda korktum :26::44:zaten kiralamak istiyorum ben fiyat farkı cok olmuyo gerci ama sonra ona saklayacak yer bulamam :44:
Arkadaşım evlendi bu sene satın almayla kiralama arasında 200 lira felan vardı oda satın aldı doğal olarak.
O kadar az bi fark olursa sende satın al bence
Bulunca koy resminide bizde bakalım hem bizede bi fikir olur.
Tabii böyle internetten bayılıyorum bazı modellere ama önemli olan üzerimde nasıl durcam.
Kesinlikle böyle bi kolu felan olsun istiyorum straplezden pek hoşlanmıyom.
:80: :80: hoş geldinanaam, burası baya kalabalık.
Selaaaammm kızlaaar.Eki Görüntüle 825923
beyaz çiçekten olsun kırmızı çok bağırır canım ya beyaz kurdele ile bağlayabilirsin.
internetten araştır ne bohça için bağlama süsleme şeyleri çıkıyor şaşırıp kalırsın :)
anlamasa bence öyle yorumlar yapmazdı senlde de konuyu açmak için konuşmazdı canım benim anlamış anlamış güzel de olmuş :)
saol canım benim
benim ablamda söz nişan bir olduğu için bohçayı yüzüklerin takılacağı gün getirdiler. yüzük için bakmaya gidldiğinde bohça hazırlığıda yapıldıydı canım.
sende çok fazla zaman geçmeden erkeğin evine gidip bohçayı götürüyorsun tatlı yaptırıp tatlım . bizde adet böyle .
ama erkek bohçasını kimin evine götüreceğim onu da bilmiyorum .ablasına mı götüreceğim acaba . arkadaşları ile yaşıyor ya benim sevgilim.
gelinliğin bence de kiralık olması en mantıklısı saklayıp ne yapacaksın ki yer kaplıyor .
selam canım hoşgeldinnnnnn
pronovaıs in modeliydi beğendiğim .canım bulamıyorum straplez drapeli bir modelli çok hoşuma gidiyordu tabii sevgilim bana straplez giydirmez onu unutmam lazım ama yine de ben bakıyorum işte belki ikna ederim diye .
aslında böyle modllerde çok hoşta ne bilim straplezde çok hoşum agidiyor benim.
Evet oda şaşırtıcı ben annemi olumsuz konusur diyodum ama baya güzel konuusmus
Heh yeterliyse iyi o zaman
Valla kör olsun canım..yoksa bana göre ilk günlerde aynıydı şimdide aynışimdi hadi ona kredi cekecekler ama ben ne yapıcam elektrikli eşyalarım kaldı baslıca günlük yemek takımları bide yatak örtüsü ama bunlar baslıca kalanlar eksik cok yoksaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?