- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
anaam, burası baya kalabalık.
Selaaaammm kızlaaar.Eki Görüntüle 825923
beyaz çiçekten olsun kırmızı çok bağırır canım ya beyaz kurdele ile bağlayabilirsin.
internetten araştır ne bohça için bağlama süsleme şeyleri çıkıyor şaşırıp kalırsın :)
anlamasa bence öyle yorumlar yapmazdı senlde de konuyu açmak için konuşmazdı canım benim anlamış anlamış güzel de olmuş :)
saol canım benim
benim ablamda söz nişan bir olduğu için bohçayı yüzüklerin takılacağı gün getirdiler. yüzük için bakmaya gidldiğinde bohça hazırlığıda yapıldıydı canım.
sende çok fazla zaman geçmeden erkeğin evine gidip bohçayı götürüyorsun tatlı yaptırıp tatlım . bizde adet böyle .
ama erkek bohçasını kimin evine götüreceğim onu da bilmiyorum .ablasına mı götüreceğim acaba . arkadaşları ile yaşıyor ya benim sevgilim.
gelinliğin bence de kiralık olması en mantıklısı saklayıp ne yapacaksın ki yer kaplıyor .
:80: :80: hoş geldin
Valla ben bohça mohça yapmadım kimsede itraz etmedi :86:
hoşbuldum tatlım, naber?
Edacıııııııııım, şimdi okudum yazdıklarını, kendimmiş gibi sevindim yemin ederim ki
Rabbim, sabredenle beraberdir, sabrının mükafatını alıyosun.
Nişanını, düğününüde görmek nasip olur inşallah canım
hiç iyi değilim valla canım ağzımın içi dilim yara ne iyiyorum ne içiyorum konuşamıyorum bile sen nasılsın
yengeççim inşallah ikna edebilirim benimki biraz serttir.
hosgeldin canımm
Dimi gelin gibiiiidamadada siyah yapayım bari damat gibi
Aslında kolayda sanırım yapılır :44:
Dimi anlamıstır bencede
Heee o zaman önce o veriyor tamam sagol canım
Bende dedim acep o aksam giderken bende al senin bohcan diye verecekmiyim
Biz içerigini yavas yavas alırız sanırım :44:
Ablasına götürürsün canım..babamında ailesi memlekette olunca amcasına götürülmüs bohcalar :44: hatta babaannem ve dedem istemeyede gelmemiş dügünede sadece nişana dedem gelmişneymiş hayvanları varmıs bırakamazlarmıs
Allah allah, ne olduki öyle.doktora gtmedin mi:26:
:80: :80: hoş geldin
Valla ben bohça mohça yapmadım kimsede itraz etmedi :86:
Canımmmhoşbuldum tatlım, naber?
Edacıııııııııım, şimdi okudum yazdıklarını, kendimmiş gibi sevindim yemin ederim ki
Rabbim, sabredenle beraberdir, sabrının mükafatını alıyosun.
Nişanını, düğününüde görmek nasip olur inşallah canım
annen sennle olumsuz konuşur canım benim işin ciddiyetini bildiği için babanla o şekilde konuşması gayet normal , .
dimi çok zor ya bende karar kara düşünüyorum . çok para lazım allah yardımcımız olsun ne diyim
senin ekdiğin fazla yok canım ne de olsa çalışıyorsun sıkıntı olmaz fazla benim senin kadar çeyizim bile yok ki.borç ödemekten kendi çeyizime bişey alamaıyorum .ağustosta kredim bitiyor o zaman rahatlıcam
hosgeldin canımm
Hoş geldin canımMerhabaaaa bende varım inşallah 2014 gelini olarak :)
Bende bohça yapmış olsaydım almıycaktım öyle tüylü terlik felan. Giymiyceğim şeyi niye alıyım boşunaaslında bende istemiyorum hep diyodum canım ama annem yok diyobende içimden aman eda böyle oldu ya olsun varsın bohcada yapalım dedim ama dedigim gibi istedigim gibi bir bohca olacak ev botum baslıca farklılık zaten yumos gibi aynalı setlere gecelik setlerine yada sandıga yok yere para vermek istemiyorum
Canımmmço
Çok şükür canım ne kadar cok korkmus kafamda neler kurmustumAmin canım inşallah hepimizin hayali gercek olur.. benimde yok ne yaparız bilmiyorum bide bohca cıktı sahi bohca nasıl süslenir onu gectim ben sandık istemiyorum kozmetik ürünlerini ( makyaj malzemesi olarak sadece rimel ve kalem eksigim var..zaten pudra ve allıktan baska birsey kullanmam onlarda 2 yıl yetecek kadar var napıcam almak istemiyorum) parfüm diş macunu diş fırcası falan onları alsak nereye koyucam sandık falan istemeyince vayy be dün ne düşünüyordum şimdi ne :18:anlatırım kuzum herseyiyle inşallah hayırlısıyla ama belli ıolmaz bi bakmısın yarın sen gelmissin bayramda sözüm var diye
Malesef canımbende cok kötüyüm 2 gündürde uykusuzum gel iki hasta birbirimize bakalım ben kahvaltı etmiştim karnım hiccc ac degil
KIzlar merhaba; çook uzun zaman oldu gelmeyeli, hepinizin keyfi yerindedir umarım.
Edoşum yazdıklarını okuyunca daha önceki konuşmalarımız aklıma geldi, bak senin aklını kurcalayan her şey tatlıya bağlanmış. Canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Senin de tatlı telaşların başladı böylelikle. Çoook mutlu oldum canımcım.
Biz de düğün yerini ayarladık, tarih de 30 Ağustos 2014 :) Nikahı da aynı gün ama başka yerde yapacağız. Oraya daha karar veremedik, ev eşyası alıyoruz. Salon takımıyla yemek odasını aldık, çamaşır makinesi zaten almıştık. Yavaş yavaş bitiyor eksikler.
Karamelcime de hayırlı olsun. çoook güzel bir sürpriz yapmış sevdiccğin. Allah tamamına erdirsin tatlım sizinkini de inşallah..
Dimi öyle olur canımo işn içine tamamen gir bak nasıl zevkle yapacaksın canım.
aaaaa öyle mii annesi babası samsundan gelecekler ben sanırım burda hep ablası ile işleri yürütüm galiba
hosgeldinMerhabaaaa bende varım inşallah 2014 gelini olarak :)
aslında bende istemiyorum hep diyodum canım ama annem yok diyobende içimden aman eda böyle oldu ya olsun varsın bohcada yapalım dedim ama dedigim gibi istedigim gibi bir bohca olacak ev botum baslıca farklılık zaten yumos gibi aynalı setlere gecelik setlerine yada sandıga yok yere para vermek istemiyorum
Canımmmçok sagol canım ya iyiki varsınız insan hemen gelip söylemek paylasmak istiyo sizinle yemin ederim bende hic bir arkadasımı aramadım daha haber vermedim aklımada gelmemişti
Gercekten öyle canım her acının bir mutlulugu varmıs..Rabbim bizi utandırmasın inşallah
Amin canım inşallah nişan istemeyle bir olacak işteinşallah kısa zaman sonra nişanlı olacagım vay canına ve inşallah hepimiz hayalimizde ki gibi evleniriz ve mutlu mesut bir hayat geciririz
Merhaba canım düğün yerini nerde tutunuz ve kaça tutunuz sorması ayıp bizde salon arayışını başlıycazda o yüzden soruyuyorumKIzlar merhaba; çook uzun zaman oldu gelmeyeli, hepinizin keyfi yerindedir umarım.
Edoşum yazdıklarını okuyunca daha önceki konuşmalarımız aklıma geldi, bak senin aklını kurcalayan her şey tatlıya bağlanmış. Canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Senin de tatlı telaşların başladı böylelikle. Çoook mutlu oldum canımcım.
Biz de düğün yerini ayarladık, tarih de 30 Ağustos 2014 :) Nikahı da aynı gün ama başka yerde yapacağız. Oraya daha karar veremedik, ev eşyası alıyoruz. Salon takımıyla yemek odasını aldık, çamaşır makinesi zaten almıştık. Yavaş yavaş bitiyor eksikler.
Karamelcime de hayırlı olsun. çoook güzel bir sürpriz yapmış sevdiccğin. Allah tamamına erdirsin tatlım sizinkini de inşallah..
Kızlar mrhb hepinize sürekli çevremden arkadaşlarımdan evlilik nişan haberleri alıyorum.Zaman geçtikçe daha bi heycanlanıyorum heves ediyorum kendimi hazırlıyorum bi yandanda korkuyorum ya zamanı geldiğinde bizim iş olmazsa vs diee(
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hem mutluyum hemde hala şaşkın...ayrıca uykusuzluktan ölüyorum annem böyle habere uykusuz kal birsey olmaz diyip 2 ye kadar uyutmadı beni
Bildigin üzere annemin babamla konusmasını istemiştim ve dün eve gittim..
Misafirlerimiz var herkesi öptüm babamda dahil baktım yüzü gülüyo heh dedim eda konu acılmamış üzüldüm ama şimdi üzülemiyorumm
Mutfaga geldim annemin yanına konuyu actım konusacaksın sandım dedim oda konustum zaten dedi ben böyleee kaldım
Kahvaltıdan sonra konuyu acmıs edanın sevgilisi var demiş memleketi söyleyinca babam hemen onların mezhebi farklı be kızımı vermem demiş..
Sonra annem Allah razı olsun hic beklemedigim kadar güzel konusmus cocuk şöyle iyi böyle iyi diye ve babam düşünmüş etrafına bakınmıs..biiz bulsak evlense Allah korusun mutsuz olsa bosansa daha kötü..nasılsa vazgecmeyecek madem istiyor hayırlısıyla gelsinler demişannem dur daha önce cocuk gelsin tanıyalım demiş babamda kabul etmiş sonra ne iş yapıyo konusu girmiş babamda ben gidip bi bakayım neymiş nasılmıs cocuk demiş annemde nereden bulacaksın cocugu gelecek işte demiş..
Hatta ve hatta söze kimi cagırırız diye bile konusmuslar
Annem ben bile inanamadım diyo..hele ben dayak yemegi bile göze alarak gittim eve düşünün..kavgalar cıkacak diyordum sevdigimde cok şaşkınailesine söyledi onlarda cok sevindiler hersey güzellikle olacagı için..
Annemin bir şartı var madem nişanda aynı gün olacak bohca yapılacak dedi..ben hayır dedim oda bi kerede bizim istedigimiz olsun diyince..anlasma yaptık klasik bir bohca olmayacak zaten almam gerekenleri sadece paketli şekilde sunacagız..tabi ben süslü terlik yerine pofuduk gibi ev botlarından istiyorum annem olurmu öyle şşey diyo ama bence cokda güzel olur sandıkta olmasın ohh
Kimse gelmesin diyen annem bir liste yaptı kafasında eve sıgmayız o kadar kalabalık
Allah'ım sana şükürler olsun..
Demek ki bekleyince Rabbim gönlündekini veriyormus..
O kadar bekleyis sonunda maasım iyi olmasada bir işim oldu..
Babam sorun cıkarmadan kabul etti..
Allah'ım nolur benim ve tüm kk arkadaslarımın hayırlısıyla mutlulukla yuva kurmasını nasip et
Masallah masallah masallah
Hoşbuldum tatlım, demin yazdım sana görmemiş olabilirsin :)
Hoş geldin canım
Bende bohça yapmış olsaydım almıycaktım öyle tüylü terlik felan. Giymiyceğim şeyi niye alıyım boşuna
İyi yaptın canımAmin canım inşallahBen kahvaltı yapmadım az yemek yedim ilacımı aldım şimdi canımcım Kuzum neye ihtiyacın varsa ona yönelik oluştur eğer dügünden önce bohça yapılacaksa bizdede bende öyle yapıcam ihtiyaçlarımızı alıcam erkek arkadaşımada aynı o şekilde diş macunu falan koyulmaz sanırım pijama takımı iç çamaşırı gömlek elbise hangisi alınacaksa bohça süslemede ayrı dert aman hiç yapmayalım istemiyorum ben evlenirken alıcaz eksiklerimizi zaten ne gerek var bohçanın içine koymaya birde onları hiç anlamıyorum bazı gelenekleri
Çok güzel bir model canım sade şık sanırım kk hatunları olarak aynı modellerden hoşlanıyoruz zevklerimiz aynı negüzel birbirimize fikir verirken zorlanmıycaz
Canım bayramda sevdigim gelsin diye konustuk annemle :44:ailecek ne zaman gelirler bilmiyorum ama isteme-söz-nişan kasım sonu yada aralıgın bası gibi daha 1.5 ay varAmin kuzum inşallah. ne zaman gelecekler. sadece ilk yazdığını okudum sonrasını okuyamadım, bi an önce cevap yazmak istedim
Kızlar mrhb hepinize sürekli çevremden arkadaşlarımdan evlilik nişan haberleri alıyorum.Zaman geçtikçe daha bi heycanlanıyorum heves ediyorum kendimi hazırlıyorum bi yandanda korkuyorum ya zamanı geldiğinde bizim iş olmazsa vs diee(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?