2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

anaam, burası baya kalabalık.

Selaaaammm kızlaaar.Eki Görüntüle 825923

hosgeldin canımm

Dimi gelin gibiiii damadada siyah yapayım bari damat gibi
Aslında kolayda sanırım yapılır :44:
Dimi anlamıstır bencede
Heee o zaman önce o veriyor tamam sagol canım
Bende dedim acep o aksam giderken bende al senin bohcan diye verecekmiyim
Biz içerigini yavas yavas alırız sanırım :44:
Ablasına götürürsün canım..babamında ailesi memlekette olunca amcasına götürülmüs bohcalar :44: hatta babaannem ve dedem istemeyede gelmemiş dügünede sadece nişana dedem gelmiş neymiş hayvanları varmıs bırakamazlarmıs

hiç iyi değilim valla canım ağzımın içi dilim yara ne iyiyorum ne içiyorum konuşamıyorum bile sen nasılsın

yengeççim inşallah ikna edebilirim benimki biraz serttir.

hiç iyi değilim valla canım ağzımın içi dilim yara ne iyiyorum ne içiyorum konuşamıyorum bile sen nasılsın

yengeççim inşallah ikna edebilirim benimki biraz serttir.

Allah allah, ne olduki öyle.doktora gtmedin mi:26:

KIzlar merhaba; çook uzun zaman oldu gelmeyeli, hepinizin keyfi yerindedir umarım.

Edoşum yazdıklarını okuyunca daha önceki konuşmalarımız aklıma geldi, bak senin aklını kurcalayan her şey tatlıya bağlanmış. Canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Senin de tatlı telaşların başladı böylelikle. Çoook mutlu oldum canımcım.

Biz de düğün yerini ayarladık, tarih de 30 Ağustos 2014 :) Nikahı da aynı gün ama başka yerde yapacağız. Oraya daha karar veremedik, ev eşyası alıyoruz. Salon takımıyla yemek odasını aldık, çamaşır makinesi zaten almıştık. Yavaş yavaş bitiyor eksikler.

Karamelcime de hayırlı olsun. çoook güzel bir sürpriz yapmış sevdiccğin. Allah tamamına erdirsin tatlım sizinkini de inşallah..

o işn içine tamamen gir bak nasıl zevkle yapacaksın canım.

aaaaa öyle mii annesi babası samsundan gelecekler ben sanırım burda hep ablası ile işleri yürütüm galiba

:80: :80: hoş geldin

Valla ben bohça mohça yapmadım kimsede itraz etmedi :86:

aslında bende istemiyorum hep diyodum canım ama annem yok diyo bende içimden aman eda böyle oldu ya olsun varsın bohcada yapalım dedim ama dedigim gibi istedigim gibi bir bohca olacak ev botum baslıca farklılık zaten yumos gibiaynalı setlere gecelik setlerine yada sandıga yok yere para vermek istemiyorum

Canımmm çok sagol canım ya iyiki varsınız insan hemen gelip söylemek paylasmak istiyo sizinle yemin ederim bende hic bir arkadasımı aramadım daha haber vermedim aklımada gelmemişti
Gercekten öyle canım her acının bir mutlulugu varmıs..Rabbim bizi utandırmasın inşallah
Amin canım inşallah nişan istemeyle bir olacak işte inşallah kısa zaman sonra nişanlı olacagım vay canına ve inşallah hepimiz hayalimizde ki gibi evleniriz ve mutlu mesut bir hayat geciririz

Canım eksik şükür baya azaldı ama işe yeni basladım ne olacak cokda belli degil para yok ufak ufak at kenara bu kücük bu büyük deme canım

Son düzenleme:
Merhabaaaa bende varım inşallah 2014 gelini olarak :)
Hoş geldin canım

Bende bohça yapmış olsaydım almıycaktım öyle tüylü terlik felan. Giymiyceğim şeyi niye alıyım boşuna

Amin canım inşallahBen kahvaltı yapmadım az yemek yedim ilacımı aldım şimdi canımcımKuzum neye ihtiyacın varsa ona yönelik oluştur eğer dügünden önce bohça yapılacaksa bizdede bende öyle yapıcam ihtiyaçlarımızı alıcam erkek arkadaşımada aynı o şekilde diş macunu falan koyulmaz sanırım pijama takımı iç çamaşırı gömlek elbise hangisi alınacaksa bohça süslemede ayrı dert aman hiç yapmayalım istemiyorum ben evlenirken alıcaz eksiklerimizi zaten ne gerek var bohçanın içine koymaya birde onları hiç anlamıyorum bazı gelenekleri
Benimde beğendiğim gelinliklerden birtanesi bu
Eki Görüntüle 825867

Çok güzel bir model canım sade şık sanırım kk hatunları olarak aynı modellerden hoşlanıyoruz zevklerimiz aynı negüzel birbirimize fikir verirken zorlanmıycaz

Oooooo ebisim gelmissss
Hosgeldin canım benimm nasılsın ?
Evet canım en basından beri hep korktum bide annem gibi tamam demeyecek zor kabul edecek diye hep korktum..Amin canım inşallah..
Ohh tarihte alınmıs masallah canım hani resimleri Masallah canım ne güzel ceyiz ne alemde

o işn içine tamamen gir bak nasıl zevkle yapacaksın canım.

aaaaa öyle mii annesi babası samsundan gelecekler ben sanırım burda hep ablası ile işleri yürütüm galiba
Dimi öyle olur canım
evet canım sen ablasının evini damat evi olarak gör nasılsa aileside orda olacak

Merhabaaaa bende varım inşallah 2014 gelini olarak :)
hosgeldin

Amin kuzum inşallah. ne zaman gelecekler. sadece ilk yazdığını okudum sonrasını okuyamadım, bi an önce cevap yazmak istedim

Kızlar mrhb hepinize sürekli çevremden arkadaşlarımdan evlilik nişan haberleri alıyorum.Zaman geçtikçe daha bi heycanlanıyorum heves ediyorum kendimi hazırlıyorum bi yandanda korkuyorum ya zamanı geldiğinde bizim iş olmazsa vs diee(

Merhaba canım düğün yerini nerde tutunuz ve kaça tutunuz sorması ayıp bizde salon arayışını başlıycazda o yüzden soruyuyorum

Olmaması için bi sebep varmı ki canım şimdiden canını sıkma bence.

Asker yolu bekleyenleri görüncede içim bi cız ediyo 15 ay asker yolu beklemiş biri olarak

Hoşbuldum :) aranızda bursada yaşayan var mı acaba :) düğün salonu arıyorum da tavsiyelerimize ihtiyacım var

Kuzum ya cok sevindim en kotusune kendini hazirlamissin en iyisi basina gelmis
Cok cok sevindim ya

Haydi gozun aydin

Hoşbuldum tatlım, demin yazdım sana görmemiş olabilirsin :)

gec gördüm cnm cvp yazdım sende yazmıssın yeni gördüm karıstı trafik
Hoş geldin canım

Bende bohça yapmış olsaydım almıycaktım öyle tüylü terlik felan. Giymiyceğim şeyi niye alıyım boşuna

aynen öyle canım ben bohca bile istemezken onları hic alamam sadece kozmetik vs gibi az ama onlar nereye konulur sandık gibi kutu olmayınca o düşündürüyo :44:

İyi yaptın canım
Bot,deri ceket,cüzdan, hadi bi cantada fena olmaz camasır bir takım beyaz atlet ve alt camasır takım oluyo ya ondan ve bir adet pijama,şampuan,duş jeli,krem(aslında cok var),parfüm,deodorant (koltuk altı)falan,tırnak makası,rimel,göz kalemi,makyaj temizleme pamugu :44:diş macunu,diş fırcası ( ticketle ikimizede almıstım hazır ),cımbız,tarak,ev botu olmazsa olmazım sanırım bunlar uwww bayada varmıs yani bohca yapmasakta aynı bunları alacagız bohca sadece gösteriş gibi olacak :44: ama deri cekette olmaz sanırım artık abartmıyım olmazmı diş macunu ben fazla görünsün diye düşündüm hmmaslında diyorum ya bende hic istemiyorum ama annem bu sekilde kabul ederim dedi vazgecmezse o zaman yaparım :44:bide bu liste olmazmı :44:

Amin kuzum inşallah. ne zaman gelecekler. sadece ilk yazdığını okudum sonrasını okuyamadım, bi an önce cevap yazmak istedim
Canım bayramda sevdigim gelsin diye konustuk annemle :44:ailecek ne zaman gelirler bilmiyorum ama isteme-söz-nişan kasım sonu yada aralıgın bası gibi daha 1.5 ay var

korkma canım neden korkuyosun inşallah hersey cok güzel olacak zaman o kadar cabuk geciyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…