gec gördüm cnm cvp yazdım sende yazmıssın yeni gördüm karıstı trafik
Canım bayramda sevdigim gelsin diye konustuk annemle :44:ailecek ne zaman gelirler bilmiyorum ama isteme-söz-nişan kasım sonu yada aralıgın bası gibi daha 1.5 ay var
Kuzum ya cok sevindim en kotusune kendini hazirlamissin en iyisi basina gelmis
Cok cok sevindim ya
Haydi gozun aydin
Merhaba kızlar uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın.
Sevdiceğim yanımda :)
Yeni gleinler hoşgeldinizzzz nasılsınızz??
Ben süperim diyip lafa giriyorummmm
Öncelikle maşallahı eksik etmeyelim lütfennnn
Son haberleri veriyorum
Evlenme teklifimi aldım mühtiş şekilde :)
KArgo geldi dün akşam,
Herkes evde, koca koli :)
Açtım, içi gül yapraklarıyla ağzına kadar dolu :)
İçinden küçük bi kutu daha, Babama diye yazıyor üstünde :)
Babama verdim kutuyu,
Açtı alyanslarımız, ve bir mektup
Babam okudu önce sonra bana verdi.
Çağdaşım geldi kap hala açık tabi kargocuda duruyor :)
Mektubu bende okudum ağlıyorum ama nasıl..
Hiç böyle mutlu olmamıştım babam ağlıyor annem ağlıyor,
Yok böyle birşey..
Babam yüzük kutusunu aldı..
ÇAğdaş önümde eğildi
Ömrümün sahibi herşeyim ol dedi
Adım namusum şerefim üzerine seni hep mutlu huzurlu edicem dedi.
:)
Tektaşım vardı zaten..
KAbul ettim tekrardan ağladık baya :)
Ama mutluluktan herşey mükemmel çok şükür :)
Babam alyanslarımızı taktı :)
Bayramda büyükleri gezicez memleketime götürücem onu :)
Bayramdan sonra formalite olan aile arası nişan olucak :)
Veee
Veeeeeeee
Veeeeeeeeeeeeeeee
28.12.2013 cumartesi akşamı düğünümüz :)
08.12.2013 nikahımız var
Uçuyorum mutluluktan
Vee veeveeee
Balayımız dünya turu
Aşkımın hediyesiii
1 hafta roma, paris
4 gün italya
5 gün prag,
15 gün japonya,
5 gün yunanistan
Sonra evimizzz :)
Sevdiğim turizimci o yüzden kışın çalışmıyo :)
Nisana kadar balayımız var
Çok şükür raabbime :)
Allah tüm isteyenlere versin kızlar
Son durum budur ara ara girip haber vericem inşallah
Koca bir maşallahı eksik etmeyin nolur
Rabbim herkeze nasip etsin
Ben çok zorluklar çektim.
Kimse çekmesin inşallah
Öpüldünüz fıstıklarrrr.
oooooo ebisim gelmissss
Hosgeldin canım benimm nasılsın ?
Evet canım en basından beri hep korktum bide annem gibi tamam demeyecek zor kabul edecek diye hep korktum..amin canım inşallah..
Ohh tarihte alınmıs masallah canımHani resimleri Masallah canım ne güzel ceyiz ne alemde
Dimi öyle olur canım
Evet canım sen ablasının evini damat evi olarak gör nasılsa aileside orda olacak
Hosgeldin
Aynen öyle canım ben bohca bile istemezken onları hic alamam sadece kozmetik vs gibi az ama onlar nereye konulur sandık gibi kutu olmayınca o düşündürüyo :44:
Iyi yaptın canım
Bot,deri ceket,cüzdan, hadi bi cantada fena olmazcamasır bir takım beyaz atlet ve alt camasır takım oluyo ya ondan ve bir adet pijama,şampuan,duş jeli,krem(aslında cok var),parfüm,deodorant (koltuk altı)falan,tırnak makası,rimel,göz kalemi,makyaj temizleme pamugu :44:diş macunu,diş fırcası ( ticketle ikimizede almıstım hazır ),cımbız,tarak,ev botu olmazsa olmazım sanırım bunlar uwww bayada varmıs yani bohca yapmasakta aynı bunları alacagız bohca sadece gösteriş gibi olacak :44: Ama deri cekette olmaz sanırım artık abartmıyım olmazmı diş macunu ben fazla görünsün diye düşündüm hmm aslında diyorum ya bende hic istemiyorum ama annem bu sekilde kabul ederim dedi vazgecmezse o zaman yaparım :44:bide bu liste olmazmı :44:
Canım bayramda sevdigim gelsin diye konustuk annemle :44:ailecek ne zaman gelirler bilmiyorum ama isteme-söz-nişan kasım sonu yada aralıgın bası gibi daha 1.5 ay var
Korkma canım neden korkuyosun inşallah hersey cok güzel olacakZaman o kadar cabuk geciyo ki
eveeet
baban önce damadını görsün,tanısın tabidaha dediğin sadece 1 bucuk ayyyyyy askerim gelince işte. beraber şafak sayarız
Evet canım ilk defa bu huyum işe yaradı(ben herseyin hemen en kötüsünü düşünürüm canımı sıkarımda )
Çok sagol canım
umarım iyi anlaşırım ablası ile
eşofman takımı spor ayakkabı bunlarıda unutmayın kızar :) ben koyacağım bohçada :)
Ben oturma planını bile kurdum bizim odada sadece 2 cekyat var birince babam ve ben digerinde annem ile damadı( kardeşimle küsüz evde dururmu bilmem) azmıı kuzum :26: gerci bak senin şafagına bakınca ne kadar az diyorum ama kendim için düşününce ohoo diyorum koca 1.5 ay evet artık safagımız ortak
Mezhep sorun olacak diye çok üzülüyordun baban da sorun etmemiş takdir ettim babanı da anneni de
Oh ya topiğimizde güzel şeyler oluyor
sana bakınca az gibi geldi ama banada çok gibi geliyooo benmkine bakınca ahahaha
kardeşinle küs olsan bile evde durmak zorunda . neticede ablasısın ve evleneceğin kişi sizin evnize onlarla tanışmaya geliyor.
degişik bi durum bu
Bilmiyorum canım bana durmaz gibi geliyo ama belkide şaşırırım yine :44: bizimki ölümüne küslük olduda
canım babanın yumussamasına cok sevindim insallah hersey gönlünce olur ya bende cok sevdim bu gelinkiği cok acıkta degil benimki acık gelinlik istemio bende bunu gördüm burda bi arkadas giymiş cok begendim[sıze=3]kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hem mutluyum hemde hala şaşkın...ayrıca uykusuzluktan ölüyorum annem böyle habere uykusuz kal birsey olmaz diyip 2 ye kadar uyutmadı beni
Bildigin üzere annemin babamla konusmasını istemiştim ve dün eve gittim..
Misafirlerimiz var herkesi öptüm babamda dahil baktım yüzü gülüyo heh dedim eda konu acılmamış üzüldüm ama şimdi üzülemiyorumm
Mutfaga geldim annemin yanına konuyu actım konusacaksın sandım dedim oda konustum zaten dedi ben böyleee kaldım
Kahvaltıdan sonra konuyu acmıs edanın sevgilisi var demiş memleketi söyleyinca babam hemen onların mezhebi farklı be kızımı vermem demiş..
Sonra annem allah razı olsun hic beklemedigim kadar güzel konusmus cocuk şöyle iyi böyle iyi diye ve babam düşünmüş etrafına bakınmıs..biiz bulsak evlense allah korusun mutsuz olsa bosansa daha kötü..nasılsa vazgecmeyecek madem istiyor hayırlısıyla gelsinler demişAnnem dur daha önce cocuk gelsin tanıyalım demiş babamda kabul etmiş sonra ne iş yapıyo konusu girmiş babamda ben gidip bi bakayım neymiş nasılmıs cocuk demiş annemde nereden bulacaksın cocugu gelecek işte demiş..
Hatta ve hatta söze kimi cagırırız diye bile konusmuslar
Annem ben bile inanamadım diyo..hele ben dayak yemegi bile göze alarak gittim eve düşünün..kavgalar cıkacak diyordum sevdigimde cok şaşkınailesine söyledi onlarda cok sevindiler hersey güzellikle olacagı için..
Annemin bir şartı var madem nişanda aynı gün olacak bohca yapılacak dedi..ben hayır dedim oda bi kerede bizim istedigimiz olsun diyince..anlasma yaptık klasik bir bohca olmayacak zaten almam gerekenleri sadece paketli şekilde sunacagız..tabi ben süslü terlik yerine pofuduk gibi ev botlarından istiyorum annem olurmu öyle şşey diyo ama bence cokda güzel olur sandıkta olmasın ohh
Kimse gelmesin diyen annem bir liste yaptı kafasında eve sıgmayız o kadar kalabalık
Allah'ım sana şükürler olsun..
Demek ki bekleyince rabbim gönlündekini veriyormus..
O kadar bekleyis sonunda maasım iyi olmasada bir işim oldu..
Babam sorun cıkarmadan kabul etti..
Allah'ım nolur benim ve tüm kk arkadaslarımın hayırlısıyla mutlulukla yuva kurmasını nasip et
Masallah masallah masallah
[/sıze]
fiyat ne kadara geldi canım bize o zaman o kadar büyük olmasın ama pastanı cok begendim canım ya bende öyle istiyorum hele alyans olmasını üstünde cok istiyorum
Ciddi misin herseyi koyarız börek pogca ama pastayı ilk defa duydum
Bizde ama buzluga koyulmaz ne kadar büyük olsada annem gelen gidene cıkarırAma kesemi düşünmem gerek ideal almalıyım
canım masallah ne kadar az kalmıs dügüne :18: Nasıl heyecanlısındır şimdi
Ahh canım ahh dügün istemedigimiz halde bizimde nereden baksan 35000 var ben 5000 lik kısmı tamamlamıs olsam kaldı 30000 oda düügün yapmadıgımız halde :18:
Gelinligi cok begendimbende bunlar gibi istiyorum ama bakalım üstümde nasıl durur :44:
coook güzel canım gelinlik tam benim tarzım ben de oyle alıcam inş bayıldımm
aynen öyle canım ben bohca bile istemezken onları hic alamam sadece kozmetik vs gibi az ama onlar nereye konulur sandık gibi kutu olmayınca o düşündürüyo :44:
Çok güzelmiş canım sade şık benimde kafamda modele benziyor santel seviyorum bende aynı şekilde uzun kollu belki altı daha düz inebilir kabarık degilde bakalım inşallah resimlerde begendigim üzerimdede güzel durur Rabbim hepimize hayallerimizdeki gibi gelin olmayı nasip etsin Amin
EVET CANIM BENDE DANTELLİ TÜL SEYLERİ PRENSES GELİNLİK İSTİYORUM KOLLARI UZUN GÜPÜRLÜ OLABİLİR TAC SEVMİYORUM SACA.AMA TACLİ İNCİLİ DUGAKLAR VAR ONLARDA OLABİLİR.AMİN CANIM İNSALLAH
durur durur, durmazsa kulaklarını çekeriz burdan
İnşallah canımcanım babanın yumussamasına cok sevindim insallah hersey gönlünce olur ya bende cok sevdim bu gelinkiği cok acıkta degil benimki acık gelinlik istemio bende bunu gördüm burda bi arkadas giymiş cok begendim
İyi yaptın canım
Bot,deri ceket,cüzdan, hadi bi cantada fena olmazcamasır bir takım beyaz atlet ve alt camasır takım oluyo ya ondan ve bir adet pijama,şampuan,duş jeli,krem(aslında cok var),parfüm,deodorant (koltuk altı)falan,tırnak makası,rimel,göz kalemi,makyaj temizleme pamugu :44:diş macunu,diş fırcası ( ticketle ikimizede almıstım hazır ),cımbız,tarak,ev botu olmazsa olmazım sanırım bunlar uwww bayada varmıs yani bohca yapmasakta aynı bunları alacagız bohca sadece gösteriş gibi olacak :44: ama deri cekette olmaz sanırım artık abartmıyım olmazmı diş macunu ben fazla görünsün diye düşündüm hmm aslında diyorum ya bende hic istemiyorum ama annem bu sekilde kabul ederim dedi vazgecmezse o zaman yaparım :44:bide bu liste olmazmı :44:
Güzel bi makyaj çantası alıp içine koyabilirsin. Ben yapsaydım sandık yerine bavul alcaktım çek çeklilerden hem balayına giderken felan lazım olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?