2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

eveeet
baban önce damadını görsün,tanısın tabi daha dediğin sadece 1 bucuk ayyyyyy askerim gelince işte. beraber şafak sayarız

Kız ben de seni merak ediyordum nerelerdeydinn
Ama süper haberlerle dönmüşsün O nasıl bir evlilik teklifi bayıldım valla

Bu arada düğün tarihi çok yakınmış ya Esmadan sonra seni gönderiyoruz desene Nikahınıza tam 2 ay kalmış

O balayı ne öyle maşallah bol bol gezeceksiniz Senin adına çok sevindim

İnşaAllah evlendikten sonra da çok mutlu olursunuz

umarım iyi anlaşırım ablası ile

eşofman takımı spor ayakkabı bunlarıda unutmayın kızar :) ben koyacağım bohçada :)

eveeet
baban önce damadını görsün,tanısın tabi daha dediğin sadece 1 bucuk ayyyyyy askerim gelince işte. beraber şafak sayarız

Ben oturma planını bile kurdum bizim odada sadece 2 cekyat var birince babam ve ben digerinde annem ile damadı ( kardeşimle küsüz evde dururmu bilmem) azmıı kuzum :26: gerci bak senin şafagına bakınca ne kadar az diyorum ama kendim için düşününce ohoo diyorum koca 1.5 ay evet artık safagımız ortak

umarım iyi anlaşırım ablası ile

eşofman takımı spor ayakkabı bunlarıda unutmayın kızar :) ben koyacağım bohçada :)

inşallah canım tanıstırmak istiyordu durum ne oldu?
aaa spor ayakkabı hele ihtiyacım var ama cokmu masraf etmiş oluruz bi anda ama mutlaka sart spor ayakkabı evlenmeden önce söylemesi ayıp ben aptal gibi kendime renk renk giyeyim diye cakma ayakkabılar almıstım 1 ayakkabı yerine 4-5 tane aldım diye sevinmiştim ama ayaklarım berbat hale getirdiler pamuk gibi ayaklarım vardı eskiden benim canımda yanmazdı onlar iyice eskisin dügüne kadar evlenirken bütün sporları atıcam 1 yada 2 tane temiz alıcam şimdi kıyamıyorum duruma göre bohcada da olurmus

sana bakınca az gibi geldi ama banada çok gibi geliyooo benmkine bakınca ahahaha

kardeşinle küs olsan bile evde durmak zorunda . neticede ablasısın ve evleneceğin kişi sizin evnize onlarla tanışmaya geliyor.

Mezhep sorun olacak diye çok üzülüyordun baban da sorun etmemiş takdir ettim babanı da anneni de
Oh ya topiğimizde güzel şeyler oluyor

Evet canım gercekten bizim topikte kötü haberlerde peş peşe oluyor güzel haberlerde ama inşallah hep güzeller olur cidden canım ya meger haksızlık etmişim ben hoca sorun etmemişsse kimse etmez babam gencliginde hocaymıs :26:
Kızlarr burnumu silmekten bi hal oldum bide hapşurmaktan kocaman yerde şuan 3 kişiyiz ve ben her seferinde 3 defa hapşuruyorum diger odalardan ses geliyo cok yasa diye ama son hapşurdugumda söylemediler

sana bakınca az gibi geldi ama banada çok gibi geliyooo benmkine bakınca ahahaha

kardeşinle küs olsan bile evde durmak zorunda . neticede ablasısın ve evleneceğin kişi sizin evnize onlarla tanışmaya geliyor.

degişik bi durum bu
Bilmiyorum canım bana durmaz gibi geliyo ama belkide şaşırırım yine :44: bizimki ölümüne küslük olduda

canım babanın yumussamasına cok sevindim insallah hersey gönlünce olur ya bende cok sevdim bu gelinkiği cok acıkta degil benimki acık gelinlik istemio bende bunu gördüm burda bi arkadas giymiş cok begendim

Güzel bi makyaj çantası alıp içine koyabilirsin. Ben yapsaydım sandık yerine bavul alcaktım çek çeklilerden hem balayına giderken felan lazım olur diye

durur durur, durmazsa kulaklarını çekeriz burdan
çokta işe yaramazz ama kuzum ya ben şimdi işteyim ya yapacak bişeyim yok ya nete giriyorum ya daha 1.5 hafta oldu kendimi kötü hissediyorum ama girmeyincede zaman gecmiyo böylede sanki evdeymişim gibi oluo :44:sende iş oluyor mu yada sanada tuhaf geliyomu bizim bide patronda yok alt katta kendisi baska ofisi daha var buraya gelmiyo eşi geliyo bazen ama 2 gündür oda yok :44:

canım babanın yumussamasına cok sevindim insallah hersey gönlünce olur ya bende cok sevdim bu gelinkiği cok acıkta degil benimki acık gelinlik istemio bende bunu gördüm burda bi arkadas giymiş cok begendim
İnşallah canım aslında haklılar canım starplez cogu kişide olmuyo bence öpmek için bi egiliyo heersey meydanda :26:bende beni böyle sevdeki kız varya onun gelinliginede cok begenmiştim önüde arkasıda v onun tek fark o :44:

Olur canım neden olmasın dedigim gibi ben ne koyulur ne yapılır hiç bilmiyorum bu konuda o yüzden sizden fikir alacak olan benim O isteme durumundada karışık kafam şimdi ilk tanışmaya gelip sonra isteme sözmü olacak yoksa gelicekler tanışma isteme olacak birkaç gün sonra yüzüklerimi alıp gelecekler aynı şehirdeyiz bu arada üçü bir arada olsa olmaz dimi hem tanışsınlar hem istesinler hem yüzük takalım çok şey istedim kabul yangından mal kaçırır gibi o heyecana yüregim dayanmaz 2 kere diye dediydim

Güzel bi makyaj çantası alıp içine koyabilirsin. Ben yapsaydım sandık yerine bavul alcaktım çek çeklilerden hem balayına giderken felan lazım olur diye

Dimi sonrada kullanabilecegim :44: bavul benimde aklıma geliyo fazla büyük olmayan bir boy ama :44: cünkü büyük boyunu sevdigime daha bir kac ay önce aldık hic kullanmadı ceyizime koydu hem büyügün içini doldurmakta zor

Kızlar benim babamda bilmiyodu annem le ablam kuzenimler falan bilyodu baskada kimseye demedim sülaleden babama annem telde söyledi sasırmıs hayırlısı demiş.babam benim ciddidir biraz hiç böle seyler konusmayız.ben bu cuma memlekete gitcem ve babamla yüzyüze olcam utanıyom ben uzaktan anneme dedirttimki kolaya gelsin simdi yüzyüze olcaz heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…