2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende daha tam karar veremedim kızlar vazgectim ya zaten az kişi olacaz ama nikahta mutlaka istiyorum nikah sekeri.bi ozamana yaklasalımda.ama hobi olarak yapıcam kesinlikle cok sevdim.
ben kararımı verdim ne yapacagımı buldum keceden yapıcam hemdeee kendi kafamdan buldum kagıtlarla cizdim tasarladım kücücük parcalar var ince keceyle onları kesebilirim inşallah :44:

Aynen öyle canım annem hala aynı bi iyi bi kötü amann annem degişşmez anladım evlendikten sonra bile devam eder böyle
Canım mesela siz nişanı hangi ay istiyodunuz bizim gibi hepsini beraber yaparsınız hersey hallolur sen ne yapmak istiyorsan orada yapar götürürsün misal temizlik mi annen tek yapamaz diyorsan kadın tutarsın ikram misal sarma sararsın bayramda gidince atarsın buzluga zamanı gelince nefis oluyor hazır kurabiyeler pastalar alırsın sen ister hersey olur hic sıkma canınıkac saat canım
? ucak yokmu

sizin konusmaları okuyunca tuhaf oldum..ben eskiden gezer tozar eve gec gelir arkadaslarımda akrabalarımda kalır cafelere canlı müziklere bayılırdım aşkım hayatıma girdi bi kere kafeye gittik oda yanımdaydı fazladda oturmadık..arkadaslarla gitmek mi oda nedir sinema mı beyim var benim istedigim zaman onunla giderim oda benimle..inanın artık ev gezmelerim bile sınırlı..giydigime acık olmama ragmen hep dikkat ederdim şimdi daha dikkatliyim arkadasımla en fazla 1 yıl içinde 4-5 defa tas catlasa avm ye gitmişizdir sanırım oda hep işimiz oldugundan :44: sevdigime hergün arkadasıma gidicem diyim kim oldugunu bildikten sonra hayır demez ama benim içimden gelmiyo bence böyle olmalı ben cokta mutluyum sadece ilk basladıgımızda bana kendini evli bir bayan olarak düşün o zaman nasılsan hep öyle ol olurmu dedi ve bende böyle oldum dedigim gibi çok şükür mutluyum zorunluluk gibi görmüyorum olması gereken olarak düşünüyorum

Anladım tamam bi kışı görün bakalım
ben çıkıyorum tatlım iyi geceler

peki sevgilin nasıl ? arkadaşlarıyla gezip tozar mı edacım ? yoksa sana mıdır kısıtlamalar?sen halinden mutluysan sorun yok fıstığım

Evet o bende de var geçen gün evlilik hazırlığında olan arkadaşımla görüştüm bişe demedi ama eve 9.30 da gittim diye baya kızmıştı bana

Ben teyze oğluyla dışarıya tek çıkacağım diye kıyametler koparmıştı , yine bitirme noktasına getiriyordu .. adam erkek deyince çıldırıyor ya .

canım sevgilimde bana öyle söyledi biliyor musun evli biri olarak hareket etmeni istiyorum , ben öyleyim iş - ev , ev - iş , arkadaşlarımla görüşmüyorum seninde öyle yapmanı istiyorum demişti.

Senin sevgilin ile benim sevgilimin düşünceleri felan aynı gibi kuzum

Çok şükür ki oda aynı hatta ben yine arada arkadaslarımın evlerine gidiyorum o onuda yapmıyor kıyamam ona..en fazla işten cıkınca duraga kadar arkadasıyla yürür yada kapıda bir arkadasını görünce bahcede otururlar bu kadar zamanıda yok zaten bi pazarı var onuda ben kaptım
Canım mesela kendi arkadaslarımdan örnek vereyim kendini düzene sokanlar evlendikten sonra evliligin farkındalar daha bi olgunluk var ama diger türlü bakıyorum yok olmuyo sonra isyanlar baslıyo
Teyze oglumu teyzem yok ama dayı oglu amca oglu var ama hep mesafe gerci ben eskiden de cok samimi olmayı sevmezdim o ayrı diyorum yapımda müsait
valla öyleymiş canım ben o söze uydum çok şükür mutluyum tabi hayat senin sen bilirsin..arkadas eş dost tabiki olmalı ama sınırlı sayıda az olsun öz olsun ama öncelik her zaman eş zaman kalırsa arkadas

Daha nasıl bişey istediğime karar veremedim fikrim sürekli değişiyo. :44:
Yok ayırmayı düşünmüyorum tek bi oda yeterli.

birde internette bakılanla yakında görüdügünde tutmuyo mobilya sonucta dokunmak oturmak incelip öyle almak gerekiyo (çok anlarım sanki kalitesinden ) biz köşe koltuk istiyoruz bazalı ve rahat inşallah buluruz belki bir tanede berjer :44:
en mantıklısı tek oda canım..terk edilmiş misafir gelecek diye beklenen odadan hic hoslanmıyıorum hatta misafir gittigim yerde o odada oturursam soguk geliyo bana yasanmıslık yok odada
bu arada ben ne cok takıyorum ya bu hediye dagıtma işi düşündürüyor beni dün gece kafamdan güzel birsey tasarladım kagıtlarla örnegini yaptım hos oldu..ve en masrafsız şekilde diye düşünürken sanırım 40 tl tutuyor burdan bakınca az ama tek masraf degilki ve biz masraf olmasın diye nişan için dükkan vs tutmuyoruz :44: vazgecer gibi olmaya basladım bi yanım istiyo bi yanım vazgec diyo..birde lokum dagıtacaktım ya ilk geldiklerinde ya hersey plansız giderse birden kontrolüm dısında isterlerse beni durun önce lokumda diyemem kk da okudugum kadarıyla zamansız gelişiyormus hersey :44:sen daha iyi bilirsin nasıl gelişiyo zaman kalıyomu yoksa Alah'ım ne oluyo mu diyo gelin-damat

Son düzenleme:

evet 40 tl çok değil ama dediğin gibi masraflar üst üste gelince insan kıyamıyo vermeye.
Öyle hop gelir gelmez istemezler herlade İlk önce bi tanışma faslı oluyo kim kimdir felan diye. Ondan sonra sende yavaştan kahveleri yapmaya başlarsın zaten kalabalık olcağı için vakit alır. Kahvelerini içerken veya içtikten sonrada Sebebi ziyaretimiz faslı Lokumlarıda kahvelerin yanına koyabilirsin önceden dağıtmak yerine.

Son düzenleme:

Tanısma için sanırım yaklasık 2 hafta önce gelmiş olacaklar ailece tanısma olacak inşallah ondan sonra cümbür cemaat ama yinede bu bizim bacanak bu kardeşim diyegiden konusmalar olur haklısın bak tekrar düşiüncelere daldım birde ben herkesemi kahve yapıcam :44: hadi arkadaslar falan yapar ama herkese dagıt dagıt bas mı olur
Amann ben şimdiden içinde kayboldum bu konuların dügüne kadar bittim ben gerci ondan sonrasında ne varki mumları kendim hazırlıcam onun tasarımı hazır geri kalanlarda hazır olmus olacak zaten git eminönünden herseyi kırmızı kırmızı al gel bi kıyafetler yorabilir vayy canına demek balayı denen olay bu yüzden var

Yani oturan herkese yapıcan tabi ilk sen dağıtırsın sonra peşinden bi arkadaşın daha dağıtır.
Bitek onlarla bites iyi daha ev tutması döşemesi tadilatı temizliği ıvırı zıvırı ohooo çok iş var çok
balayı şart

Bir zamanlar neden insanlar daha cok özenmiyorlar ben olsam herseyi yaparım derdim fakat cok iyi anlamaya basladım daha en basında hangi biriyle ugrasacaksın bir tane detay yokki insan gerekenleri yapayım fazlası kalsın diyo dedigin gibi birde onlar var hele yasayacagın eşyaları secmek ne iyi akıl edip ceyizime baslamısım yatıp kalkıp şükrediyorum en azından büyük cogunlugu bittigi için onlara kafa yormıcam sende varmı canım ceyiz basladın mı? bu arada hangi ay olacaktı dügün?
Balayını eskiden istemezdim..hele eglenceli ortamları hic istemiyorum..son zamanlarda sevdigim için istiyordum dinlensin iyice diye sakin yerler güzel olur diyodum ama oda imkansız sanırım..
ona izin bir hafta veriliyo :44: yol vs daha cok yorar sanki adamı..birde ben işe gireli 6-7 ay olmus olacak bana ne kadar izin verirler (iş yok burada ama ) hatta ya izin falan yok 3 günde gel derler diye korkuyorum (öyle durumda işi bırakırım mecbur)bu yüzden bizim balayı yatar

Kızlar size bi soru yani kalmısmıdır bilmiyorum ama ben 2-3 hafta önce lcw de bu elbiseyi öylesine denedim aslında tam istedigim gibi etek kısmını dar istiyodum onuda sevdigim istemeyince tam ideal oldu..özellikle üst kısmı tam ama tam istedigim gibi ama bunu kullanırsam kemeri cıkarıcam ve saclarımıda hafif dagınık bir topuz gibi yaptırıcam aşagıdan..bir yanım git bunu al ya kacırırsan bunu diyo diger yandan uygun olurmu bilemiyorum :44:birde bu kız içinde zayıf kalmıs bende tam oturdu daha güzel durdu valla gecende dedigim gibi denedim bir elbise ama sıfır kol onuda cok begendim ama içime fakir kol daha cok siniyo biraz hanım hanımcık olmak istiyorum :44:lütfen fikirlerinizi iyi yada kötü yazın bekliyorum

LCWaikiki.com - XSIDE Elbise - Teal

kızlarrrrrrrrrr merhabaaa nasılsınızz kızlar yaa düğünee daha ayyllarr var ama ben bilgisyarı elime alınca kına düğün elbise çeyiz eşyaları falan bakmakdan kendimi alamıyorumm bakın bir sitede neler buldumm kına için sizcee nasıl sipariş vereyim mi ben çok beğendim

Eklentiler

• $1383441_448028258639029_820298949_n.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $18402_414997358608786_297181938_n.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $733790_438729289568926_1087705745_n.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $1017069_10152399363189237_1323397639_n.webp
    28 KB · Görüntüleme: 34
  • $1381270_448027475305774_338132174_n.webp
    35 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…