- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
kıskançlık konusunda kimse eline su dökemez benimkinin inan bana.. anneminde inatçılık konusunda...
ben kararımı verdim ne yapacagımı buldumbende daha tam karar veremedim kızlar vazgectim ya zaten az kişi olacaz ama nikahta mutlaka istiyorum nikah sekeri.bi ozamana yaklasalımda.ama hobi olarak yapıcam kesinlikle cok sevdim.
Edacım nasıl güzel konuşmuş baban, maşallah ne de güzel dik, dağ gibi durmuş arkanda.
İnsan bu süreçte böyle bir tutum bekliyor çünkü ailesinden.
Bak tüm korkuların yersizmiş, inşallah bundan sonraki süreç de böyle güzel geçer.
Bana gelince... sönmüş bir balon gibiyim edam, heyecanlar, hayaller... geçti gitti...
Rapor almak çok zor burda. Kaymakam çok hassas bu konuda bizzat söylediYolumuzda uzun... Öte yandan hazırlıkları kim yapacak ben yokken, ablam yok uzak baya, annem yapamaz onca şeyi... Yani her şey olsa da özensiz, sıkıştılmış bir vaziyette olmuş olsun diye yapılacak gibi
hayatımda ilk defa böyle kıskanç biri çıkınca valla canım biraz zor oluyor ya.:) alışıcaz alışmaya çalışıyorum:)
kızlarrrrr sevgiliminnnn annesi babası akrabaları bizi görmüşlerrr resmimizi :) annesi aramış sormuşş yok bişey demiş uyuzannesi sonra da ablasını aramış o da bilmiyorum demiş , sır küpü bu aile ben sırcıyım anlatmam pek bişey diyor uyuz sevgilim
kızlar siz evlendiğinizde bekar arkadaşlarınızla görüşmenizze sevgiliniz karşı çıkıyor mu ? şimdiden söylüyor evlendiğimizde sen nereye ben oraya veya ben nereye sen oraya diyor evli arkadaşlarla görüşürz ailece diyor , öyle cafelerde felan bekar gibi gezmek yok ben şimdiiden söyliyim diyor . benim dediğim ise AŞKIM ŞAKA MISIN SENşimdidien böye olursa evlendiğimizde sanmıyorum böyle bir şey yapsın . gerçi benim eniştem aynı bu hareketleri ...umarım böyle olmaz .
dimi ölçmek lazım hahha
ben zaten kışın hep elbise , etek giyerim uzun çizmelerle çok hoşuma gider, bir gün iş çıkışıma muhakkak denk gelir
Tabi bende öyle giyemem rahat edemem yani oturamıyorsun ki bir kere yani. diz üstü giyerim kısa değildir
kimi giyiyor ben bile bakıyorum yani erkek bakmış çok mu diyorum kimi zamankimileri abartıyor
ben kararımı verdim ne yapacagımı buldumkeceden yapıcam hemdeee kendi kafamdan buldum kagıtlarla cizdim tasarladım kücücük parcalar var ince keceyle onları kesebilirim inşallah :44:
Aynen öyle canım annem hala aynı bi iyi bi kötü amann annem degişşmez anladım evlendikten sonra bile devam eder böyle
Canım mesela siz nişanı hangi ay istiyodunuz bizim gibi hepsini beraber yaparsınız hersey hallolur sen ne yapmak istiyorsan orada yapar götürürsün misal temizlik mi annen tek yapamaz diyorsan kadın tutarsın ikram misal sarma sararsın bayramda gidince atarsın buzluga zamanı gelince nefis oluyor hazır kurabiyeler pastalar alırsın sen ister hersey olur hic sıkma canınıkac saat canım
? ucak yokmu
sizin konusmaları okuyunca tuhaf oldum..ben eskiden gezer tozar eve gec gelir arkadaslarımda akrabalarımda kalır cafelere canlı müziklere bayılırdım aşkım hayatıma girdi bi kere kafeye gittik oda yanımdaydı fazladda oturmadık..arkadaslarla gitmek mi oda nedir sinema mı beyim var benim istedigim zaman onunla giderim oda benimle..inanın artık ev gezmelerim bile sınırlı..giydigime acık olmama ragmen hep dikkat ederdim şimdi daha dikkatliyim arkadasımla en fazla 1 yıl içinde 4-5 defa tas catlasa avm ye gitmişizdir sanırım oda hep işimiz oldugundan :44: sevdigime hergün arkadasıma gidicem diyim kim oldugunu bildikten sonra hayır demez ama benim içimden gelmiyo bence böyle olmalı ben cokta mutluyum sadece ilk basladıgımızda bana kendini evli bir bayan olarak düşün o zaman nasılsan hep öyle ol olurmu dedi ve bende böyle oldum dedigim gibi çok şükür mutluyum zorunluluk gibi görmüyorum olması gereken olarak düşünüyorum
Anladım tamam bi kışı görün bakalım
ben çıkıyorum tatlım iyi geceler
peki sevgilin nasıl ? arkadaşlarıyla gezip tozar mı edacım ? yoksa sana mıdır kısıtlamalar?sen halinden mutluysan sorun yok fıstığım
Evet o bende de var geçen gün evlilik hazırlığında olan arkadaşımla görüştüm bişe demedi ama eve 9.30 da gittim diye baya kızmıştı bana
Ben teyze oğluyla dışarıya tek çıkacağım diye kıyametler koparmıştı , yine bitirme noktasına getiriyordu .. adam erkek deyince çıldırıyor ya .
canım sevgilimde bana öyle söyledi biliyor musunevli biri olarak hareket etmeni istiyorum , ben öyleyim iş - ev , ev - iş , arkadaşlarımla görüşmüyorum seninde öyle yapmanı istiyorum demişti.
Senin sevgilin ile benim sevgilimin düşünceleri felan aynı gibi kuzum
iyi canım senden naber
iyi canım bende iş güç uğraşıyoz bi yandanda koltuk takımlarına felan bakıyom internetten
nasıl bisey istiyosun canım? salon ve oturma odası diye ayıracakmısın odaları tek mi
Daha nasıl bişey istediğime karar veremedim fikrim sürekli değişiyo. :44:
Yok ayırmayı düşünmüyorum tek bi oda yeterli.
birde internette bakılanla yakında görüdügünde tutmuyo mobilya sonucta dokunmak oturmak incelip öyle almak gerekiyo (çok anlarım sanki kalitesinden) biz köşe koltuk istiyoruz bazalı ve rahat inşallah buluruz belki bir tanede berjer :44:
en mantıklısı tek oda canım..terk edilmiş misafir gelecek diye beklenen odadan hic hoslanmıyıorumhatta misafir gittigim yerde o odada oturursam soguk geliyo bana yasanmıslık yok odada
bu arada ben ne cok takıyorum yabu hediye dagıtma işi düşündürüyor beni dün gece kafamdan güzel birsey tasarladım kagıtlarla örnegini yaptım hos oldu..ve en masrafsız şekilde diye düşünürken sanırım 40 tl tutuyor burdan bakınca az ama tek masraf degilki ve biz masraf olmasın diye nişan için dükkan vs tutmuyoruz :44: vazgecer gibi olmaya basladım bi yanım istiyo bi yanım vazgec diyo..birde lokum dagıtacaktım ya ilk geldiklerinde ya hersey plansız giderse birden kontrolüm dısında isterlerse beni durun önce lokumda diyemem kk da okudugum kadarıyla zamansız gelişiyormus hersey :44:sen daha iyi bilirsin nasıl gelişiyo zaman kalıyomu yoksa Alah'ım ne oluyo mu diyo gelin-damat
evet 40 tl çok değil ama dediğin gibi masraflar üst üste gelince insan kıyamıyo vermeye.
Öyle hop gelir gelmez istemezler herladeİlk önce bi tanışma faslı oluyo kim kimdir felan diye. Ondan sonra sende yavaştan kahveleri yapmaya başlarsın zaten kalabalık olcağı için vakit alır. Kahvelerini içerken veya içtikten sonrada Sebebi ziyaretimiz faslı Lokumlarıda kahvelerin yanına koyabilirsin önceden dağıtmak yerine.
Yani oturan herkese yapıcan tabi ilk sen dağıtırsın sonra peşinden bi arkadaşın daha dağıtır.Tanısma için sanırım yaklasık 2 hafta önce gelmiş olacaklar ailece tanısma olacak inşallah ondan sonra cümbür cemaatama yinede bu bizim bacanak bu kardeşim diyegiden konusmalar olur haklısın bak tekrar düşiüncelere daldım birde ben herkesemi kahve yapıcam :44: hadi arkadaslar falan yapar ama herkese dagıt dagıt bas mı olur
Amann ben şimdiden içinde kayboldum bu konuların dügüne kadar bittim bengerci ondan sonrasında ne varki mumları kendim hazırlıcam onun tasarımı hazır geri kalanlarda hazır olmus olacak zaten git eminönünden herseyi kırmızı kırmızı al gel bi kıyafetler yorabilir vayy canına demek balayı denen olay bu yüzden var
Bir zamanlar neden insanlar daha cok özenmiyorlar ben olsam herseyi yaparım derdim fakat cok iyi anlamaya basladım daha en basında hangi biriyle ugrasacaksın bir tane detay yokkiYani oturan herkese yapıcan tabi ilk sen dağıtırsın sonra peşinden bi arkadaşın daha dağıtır.
Bitek onlarla bites iyi daha ev tutması döşemesi tadilatı temizliği ıvırı zıvırı ohooo çok iş var çok
balayı şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?