2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Anam seninkide çok kıskançmış be İyi sabrediyon valla.
Eğlenemedikten sonra ne anlamı var kına gecesi yapmanın annenleri ikna et kadınlar arasında olsun bari sonuçta senin günün yani

bende nikah istiyorum ama kına gecemde döktüreceğim tabi Ama bir kere evleniyorsun tölerans kullansın bir kere ya Üzüldüm valla senin için..

hiç bir toleransım yok hatta şuan kavga ediyoruz sırf bunun için annem salon tutmayı kabul etmiyor etse sıkıntım kalmayacak ben istiyorumki kadınlar eğlensin salonda rahat rahat çünkü genel olarak ailece kapalıyız erkeğin önünde oynamak biraz abes kaçıyor haliyle nişanlımın aile hacı zaten düğünlere bile gitmezler.. erkeklerede illa eğlenceklerse bizim evin arka tarafını hazırlayalım onlarda orda eğlensin... ya ben o gün rahatça dağıtmak istiyorum ya bu benim gecem değil mi kopucam ben kimseden çekinmeyip tek erkek bile olsa yapamam bunu yani bende istemiyorum açıkçası sadece nişanlım değil...

Anam seninkide çok kıskançmış be İyi sabrediyon valla.
Eğlenemedikten sonra ne anlamı var kına gecesi yapmanın annenleri ikna et kadınlar arasında olsun bari sonuçta senin günün yani

kıskançlık konusunda kimse eline su dökemez benimkinin inan bana.. anneminde inatçılık konusunda...

canım ne kadar sıkkın olursa olsun gelecek diye heycanlanmamak mümkün olmuyor yav.. ahhay aşkım geliyo

Edacım nasıl güzel konuşmuş baban, maşallah ne de güzel dik, dağ gibi durmuş arkanda.
İnsan bu süreçte böyle bir tutum bekliyor çünkü ailesinden.
Bak tüm korkuların yersizmiş, inşallah bundan sonraki süreç de böyle güzel geçer.
Bana gelince... sönmüş bir balon gibiyim edam, heyecanlar, hayaller... geçti gitti...
Rapor almak çok zor burda. Kaymakam çok hassas bu konuda bizzat söyledi Yolumuzda uzun... Öte yandan hazırlıkları kim yapacak ben yokken, ablam yok uzak baya, annem yapamaz onca şeyi... Yani her şey olsa da özensiz, sıkıştılmış bir vaziyette olmuş olsun diye yapılacak gibi

Envymecim okuyunca çok şaşırdım, çok da üzüldüm.
O gün aklıma geldin nerelerde bu kızlar dedim nişan olmuştur dedim...
Senin için zor bir süreç ama olanları okuyunca hak da verdim. en mutlu gününüzde yapılan hiç hoş değil.
Vardır bunda da bir hayır canım ya, inan vardır.. İlerde de sıkıntılar yaşanabilirdi.
Rabbim hayırlı, gönlüne göre insanlarla karşılaştırsın inşallah.
İyi ol noluuuuuurrr

Oyy kuzum kıyamam ben sana ya
Hayırlısı olsun sizin için inşallah, çok zor bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın böyle ve daha kötü durumları

selam kızlar iyi gecelerrrrrrrrrrrr
nasılsınız gündüz pek uğrayamadım işlerin yoğunluğundan

Alışırsın canım:) Aslında bu kadar zaman alışman lazımdı:)

hayatımda ilk defa böyle kıskanç biri çıkınca valla canım biraz zor oluyor ya.:) alışıcaz alışmaya çalışıyorum:)

kızlarrrrr sevgiliminnnn annesi babası akrabaları bizi görmüşlerrr resmimizi :) annesi aramış sormuşş yok bişey demiş uyuz annesi sonra da ablasını aramış o da bilmiyorum demiş , sır küpü bu aile ben sırcıyım anlatmam pek bişey diyor uyuz sevgilim

kızlar siz evlendiğinizde bekar arkadaşlarınızla görüşmenizze sevgiliniz karşı çıkıyor mu ? şimdiden söylüyor evlendiğimizde sen nereye ben oraya veya ben nereye sen oraya diyor evli arkadaşlarla görüşürz ailece diyor , öyle cafelerde felan bekar gibi gezmek yok ben şimdiiden söyliyim diyor . benim dediğim ise AŞKIM ŞAKA MISIN SEN şimdidien böye olursa evlendiğimizde sanmıyorum böyle bir şey yapsın . gerçi benim eniştem aynı bu hareketleri ...umarım böyle olmaz .

Ben böyle bir şeyi kabul edemem evlenmek demek eşinle yapışık ikiz olmak demek değil ki..Evlendikten sonra da ben arkadaşlarımla cafede görüşürüm ya da onları evime çağırırım ya da onların evine giderim, sinemaya gideriz,havuza gideriz vs

ve eşim de arkadaşlarıyla buluşup görüşebilir

evli tanıdıklarımız olursa da beraber takılırız, gezeriz tozarız, tatile gideriz belki vs

ben böyle kısıtlamalara, yasaklara karşıyım biz birbirimize yasak koymayız

iyiyim canım sen nasılsın , nasıl gidiyor drler İngilizce , almanca bakalım

ingilizceden bugün sunum yaptım pek parlak geçmedi çünkü cümlelerimi yeterince ezberleyememiştim

almanca da iyi ya 25 ekimde sertifika sınavına gireceğim sen neler yapıyorsun bakalım canım

bekar arkadaşlarımla görüşmemi istemiyor cafelerde felan canım. nasıl bir erkektir ben anlamıyorum ya .evli arkadaşlarımızla ailecek görüşür gezer tozarız diyor.

bu kadar yasaklama nereye kadar bilmiyorum bu kadarı fazla yani., bu kadar kıskanç olup nasıl kıyafetime karışmıyor cidden şaşıp kalıyorum hayret diye..

en güzeli seninki canım ya ..hayatının tadını çıkaracaksın bunun dediği şekilde olmaz yani.

ne yapaym canım bende işe gidip geliyorum şu bayram tatilini iple çekiyorum uyumak istiyorum ya .

umarım sınavın iyi geçer tatlım.ingilizceden nefret ediyorum ben ya

canım evlendikten sonra arkadaslarınla gezmeyeceksin demek olur mu hiç? evlendikten sonra zaten bir bunalıme gireceğiz yeni hayata alışma sürecimiz olacak.. hiç arkadaşımız olmazsa olur mu hiç hep evlilerle mi görüşeceğiz..

benim evli arkadaşlarım var birbirimizin evine gideriz evli arkadaşlarımız pasta börek yapar oturur yeriz çok güzel oluyor
yaşımız daha genç biz evlendiğimizde yaşıtlarımız evlenmemiş olabilir

bu yasağı kabul edersen sonra cok yalnızlık hissedersin

Aynen öyle , yeni bir ev , yeni bir semt şimdiden bile bunalıma griyorum ben evde pek iş yapmam annem yapar genelde , ama evlendiğinde herşeyi sen yapacakasın çok zor ya .

Çok da güzeldir eminim , 20 sinde de evleenen var 28 inde de yani . ne bilim nasıl bir mantıkdır sevgilimin bilmiyorum . her dediğini yaparsan zaten işim zor olur.

orta yolu bulmak lazım , bakalım bunda da nasıl sorun yaşarız :18:

konuşurken çk dikkatli konuşmaya özen gösteriyorum en ufak bişey de yanlış anlıyor tedirginim ya ,önceden lafımı esirgemez herşeyi söylerdim , bunda hiç öyle bir şey yapamıyorum kaybetmekten mi korkuyorum acaba anlamadım ki.

gerçi şu anda da pek arkadaşım yok canım benim , annem izin vermezdi göndermezdi ne sinir olurdum klasik sözlerinden biri : ben sana güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum derdi. bende ağlardım gidemediğimden o yüzden pek arkadaşlarım yok yani.

anladım kuzum ama evli kadınların en büyük şikayeti arkadaşsız olmaktır buna da hep eşleri sebep olur.. kuzenlerle bile görüşmek yasaklanır vs

tatlım ilişkiniz daha yeni, evleneceğin insanı iyi bir tart ölç lütfen.. bir çocuk benle evlenmek istiyordu ama öğrendim ki bi önceki sevgilisi kıskançlığına dayanamamış ayrılmış.. konuştuk bu meseleyi

kıyafetine karışırım, pantolon üzerine tunik giy, erkeklerle konuşma vs böyle saydırıyo
dedim benim anam var babam var bana gerekli terbiyeyi verdiler

ben nerede nasıl davranılmasını çok da iyi bilirim

sen bana böyle müdahelelerde bulunamazsın dedim. Şok oldu neyse dedi işte böyle yumuşamaya çalıştı tamam sen kendini bilirsin haklısın filan ama ben benim olanı kıskanırım dedi

yine dur dedim

ben senin malın değilim.. romantik bi ortamda sen benimsin dese hani anlarım hoşuma gider ama bunun hiç bir romantik yanı yok

uzun lafın kısası ben nerde nasıl davranılmasını gerektiğini, ne giymem gerektiğini gayet iyi bilirim o yüzden sevgilim kıyafetime, arkadaşlarıma karışamaz.. bunu kendime hakaret olarak algılarım

anamın babamın izin verdiği bir şeyi yasaklayamaz elin oğlu

kızlar böyle yasaklara müsamma göstermeyin lütfen

Haklısın canım ..

çok iyi demişsin , bu kadar kısıtlama nedir yani? ne oluyor bunlar yapılınca veya yapılmayınca ? insan kendini bildikten sonra bir şey olmaz . tamam kıskanılır ama herşey dozunda olmalı ya.

Canım benim ki çok şükür kıyafetime karışmıyor yani şu anlık .hep yanındayken pantolon giymiştim , elbise etek giymedim belki giydiğimde sorun edebilir ki eder diye düşünüyorum bunları söyleyen insan buna da karışır .

benim eniştem mesela ablama asla etek , elbise giydirmez.. giyemiyor malesef ve benim sevgilimin bütün hareketleri konuşmaları eniştem bu kadar olur ya,

biz herşeyi giyebilirz sonuçta çalışan insanlarız bir işimiz var , topluma giriyoruz , yeri geldiğinde etek elbise hepsi giyilir . herkes giyiyor ne oluyor giyildiğinde.

biz çok iyi anlaşıyoruz ama işte kıskançlığı yok mu işte kavga etmemizin tek sebebi budur başka hiçbir şey yok yani.

Bir düğüne filan git elbise giy de tepkisi ne olacak öğren bence
Ya ben de elbise giyerim mesela ama prensibimdir dekolte ve mini giymem

Bir düğüne filan git elbise giy de tepkisi ne olacak öğren bence
Ya ben de elbise giyerim mesela ama prensibimdir dekolte ve mini giymem

dimi ölçmek lazım hahha

ben zaten kışın hep elbise , etek giyerim uzun çizmelerle çok hoşuma gider, bir gün iş çıkışıma muhakkak denk gelir

Tabi bende öyle giyemem rahat edemem yani oturamıyorsun ki bir kere yani. diz üstü giyerim kısa değildir

kimi giyiyor ben bile bakıyorum yani erkek bakmış çok mu diyorum kimi zaman kimileri abartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…