2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

tamam kuzum bende bayramda malzeme alıp yapmam gerek canım sen ne yapmayı düsünüyosun beizlede paylas kuzu bende belki begenirsem yaparım Sabunda düsünyom yastıklara sekerde konabilir aslında lavantada güzel kokar

Evet canım baslayalım yavas yavas ancak biter hele sen dikiş bilince hersey kolay ben dikiş lazım olursa fotograf cekecek olan arkadasıma gidicem masallah her kapıdan o cıkıyo
ilk olarak tercihim aslında magnetler buzdolabına yapısmak için tabi ben onu tüller ve kurdele ile süslemek istiyorum ama 50-100 adet uygun basan yer bulursam
NİKAH ŞEKERİ MAGNET-NİKAH NİŞAN KINA 100ADET GittiGidiyor'da 84351443
diger iki tercihimde kece magnet ve lavanta kesesi
mesela bu kecelerden olan şekeri begendim ama biz zaten nikahtada seker dagıtıcagımızı için düşünceliyim..yada keceden baska güzel model bulursasn paylas lütfen canım

Rengim Design: Nikah Şekeri / Lavanta Kesesi - Magnet ♥

yada diger secenek lavanta keseleri bunda ortalama olarak birsey koydum kendime göre degiştiririm..mesela örnek olarak bu
Neşeli Kurdele-Bekarlığa Veda Partisi /Baby Shower Partisi /Doğum/Kına Gecesi Kişiye Özel Ürünleri : İsme Özel Lavanta Keseleri ile Şık ve Kalıcı Hediyeler
peki sence hangisi :44:yada cok farklı bisey kendim yapabilecegim :44:

İnşallah olur canım şartları cok güzel diger taraftan haber varmı

Ya bu hediye olayı söz günü biraz garip kaçmaz mı kızlar.
Hevesenizi kırmak gibi olmasın ama:83::83:

Yok canım benim heves ben vazgecmeden kırılmaz
Nişanda birlikte olacagı için düşündüm ben canım bakıyorum artık herkes kurabiye yada kücük kavanozlarda şekerler dagıtıyor :44:

Çay yanında yemek sonra kahve tatlı kesilecek pasta olacak bunlar olmasada olabilir aslında

CANIM O GÖSTERDİKLERİNDE GÜZEL AMA AMA BEN SEKERDEN VAZGECTİM ZATEN NİKAHTA DAGITILIR O AMA MAGNETLER VE LAVANTA KESELERİ COK GÜZEL...
http://10marifet.org/etiket/pecete-teknigi-ile-sabun-susleme/ KIZLAR BİR BUNA BAKIN BUNDAN HERSEY YAPIYOLARMIS CAM KAVANOZ HERSEYİ SÜSLEMİŞLER COK HOSUMA GİTTİ KESİNLİKLE HOBİ OLARAK YAPACAGIM BUNU BEN SABUNA YAPABİLİRİM CANIM HOSUMA GİTTİ DİKMEYLE FALAN UGRASMAKTA İSTEMİYOM SUNALARA BAKSANA Bİ COK GÜZEL YA KIZLAR

hiç sorma canım ya ihtiyac varsa vardır alın artık yoksa da oyalamasınlar

bastan de bize uygun degilsin korkmayın işverenler

canım bak sana iki örnek şimdi buldum çokta bakmadım eminim daha ceşitler vardır..
Bu arada her iki arkadasada mutluluklar dilerim çok güzel olmus sözleri ben cok begendim şahsen

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/616579-sozlendim-sonunda.html

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/657382-04072013-gulibigin-soz-heyecani.html

gördüm kuzum cok hosuma gitti dısardanda bir bakayım mutlaka vardır bu tarz dagıtılacak seyler ama bu pecete olayını hobi olarak yapıcam sıkılıyodum evde aradıgımı buldum Kücük kalpli sabun yada beyaz sabun alıp yapıp tülleyip bende öyle yapabilirim

ALLAH BİZLEREDE NASİPETSİN İNSALLAH

Son düzenleme:

evet canım sabunda cok güzel hatta ben yardım edecek birileri gönüllü olursa nikah sekerimide kendim yapmak istiyorum ama o biraz daha zor olabilir

Eklentiye tıklayamadım canımda dedigin gibi çok hoş hobiler bunlar ugraşmakta zevklidir ama ben sözde yapmıycam sanırım hediye falan fazla olur gibi birde genelde hiç görmedim yapan tuhafta karşılarlar

Begendim canım bende gayet güzel olmuş bol bolda hediyeli bir tarafım olsun birşeyler diyor diger yanım fazla ayrıntı diyor bakalım o günler gelsinde hayırlısıyla

Canım nasıl gönlünden gecerse öyle yap
ben cıkıyorum kızlar toparlanayım görüşürüz

Son düzenleme:
Vallahi canım bir kıskançlık bir kıskançlık:) Alıştım artı ben. O benimle olsun da kıskansın sorun değil

hee aynen kız.. ne derse yapıyorum valla yeterki yanımda olsun uzaktan erkek akrabaların elini bile öpmüyom izin vermiyor pantolon giymem yasak güneşlikler kapanmadan evde kafam açık gezmem yasak.. yalnız bu kıskançlık kına gecemde fena patlak verecek.. muhtemelen kakalak gibi oturcam yerimde herkesler oynarken bi türlü anlaşamadık annemler karma diyor kapının önü diyor benim adam kadınlar arası salon diyor napcam ben..

Karma olsun canım ya o ne öyle sen sonuçta bir kere kına gecesi yapacaksın ve herkes senin mutluluğun için orada olacak amcanın,dayının hakkı yok mu kınan yakılırken görmeye Ben de tayt,elbise,etek giyemiyorum:) Tabi boyu diz altında olursa ala

evet canım sabunda cok güzel hatta ben yardım edecek birileri gönüllü olursa nikah sekerimide kendim yapmak istiyorum ama o biraz daha zor olabilir

bende daha tam karar veremedim kızlar vazgectim ya zaten az kişi olacaz ama nikahta mutlaka istiyorum nikah sekeri.bi ozamana yaklasalımda.ama hobi olarak yapıcam kesinlikle cok sevdim.

Son düzenleme:

tabi karma olsun onlar haklarını alsında... benim kendi kına gecemde oynamaya hakkım yok mu hayatta oynatmaz zaten düğünde olmıcak nikah yapcaz direk hatta okuma düşünüyor onlar zaten bi güncük eğlenebilcem ondada erkek var diye oturcam oturduğum yere mümkün değil bi kere dahi olsa kabul etmez

bende nikah istiyorum ama kına gecemde döktüreceğim tabi Ama bir kere evleniyorsun tölerans kullansın bir kere ya Üzüldüm valla senin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…