- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
evet canım dagıtılırmıki :26:bende karasız kaldım yada bişi dagıtmasakmı zaten tatlı yenecek nikahta dagıtılırmı yoksa
tamam kuzum bende bayramda malzeme alıp yapmam gerek canım sen ne yapmayı düsünüyosun beizlede paylas kuzu bende belki begenirsem yaparımSabunda düsünyom yastıklara sekerde konabilir aslında lavantada güzel kokar
Öyle tabi canımKeşke beni çağısalar yeniden ama hiç umudum yok. Müdür herşehrimizmiş tanıdıkları aradık ulaşacaklar adama acaba olu mu? Torpilsiz olmaz mümkün değil hem askeriye ile ortakmış keşke olsa da ömür boyu çalışsam
İnşallah olur canım şartları cok güzeldiger taraftan haber varmı
yok kuzum ya maalesef:26: arayıp soruyorum ama hala sonuçlanmadı diyorlar
Ya bu hediye olayı söz günü biraz garip kaçmaz mı kızlar.
Hevesenizi kırmak gibi olmasın ama:83::83:
yav bunlar elemanı yedek mi arıyorlar kac zaman oldu işler aksamıyomu :44: bu işverenler ne ilgincler :44:
Evet canım baslayalım yavas yavas ancak biter hele sen dikiş bilince hersey kolay ben dikiş lazım olursa fotograf cekecek olan arkadasıma gidicem masallah her kapıdan o cıkıyo
ilk olarak tercihim aslında magnetler buzdolabına yapısmak için tabi ben onu tüller ve kurdele ile süslemek istiyorum ama 50-100 adet uygun basan yer bulursam
NİKAH ŞEKERİ MAGNET-NİKAH NİŞAN KINA 100ADET GittiGidiyor'da 84351443
diger iki tercihimde kece magnet ve lavanta kesesi
mesela bu kecelerden olan şekeri begendim ama biz zaten nikahtada seker dagıtıcagımızı için düşünceliyim..yada keceden baska güzel model bulursasn paylas lütfen canım
Rengim Design: Nikah Şekeri / Lavanta Kesesi - Magnet ♥
yada diger secenek lavanta keseleri bunda ortalama olarak birsey koydum kendime göre degiştiririm..mesela örnek olarak bu
Neşeli Kurdele-Bekarlığa Veda Partisi /Baby Shower Partisi /Doğum/Kına Gecesi Kişiye Özel Ürünleri : İsme Özel Lavanta Keseleri ile Şık ve Kalıcı Hediyeler
peki sence hangisi :44:yada cok farklı bisey kendim yapabilecegim :44:
İnşallah olur canım şartları cok güzeldiger taraftan haber varmı
Çay yanında yemek sonra kahve tatlı kesilecek pasta olacak bunlar olmasada olabilir aslında
ya bu hediye olayı söz günü biraz garip kaçmaz mı kızlar.
Hevesenizi kırmak gibi olmasın ama:83::83:
canım bilmiyom yapabilirmde yapmaya bilirmde dedigin gibi ama hobi olarak su pecete dublajını yapmak istiyom cok hosuma gitti yahu
hiç sorma canım ya ihtiyac varsa vardır alın artıkyoksa da oyalamasınlar
CANIM O GÖSTERDİKLERİNDE GÜZEL AMA AMA BEN SEKERDEN VAZGECTİM ZATEN NİKAHTA DAGITILIR O AMA MAGNETLER VE LAVANTA KESELERİ COK GÜZEL...
http://10marifet.org/etiket/pecete-teknigi-ile-sabun-susleme/ KIZLAR BİR BUNA BAKIN BUNDAN HERSEY YAPIYOLARMIS CAM KAVANOZ HERSEYİ SÜSLEMİŞLER COK HOSUMA GİTTİ KESİNLİKLE HOBİ OLARAK YAPACAGIM BUNU BEN SABUNA YAPABİLİRİM CANIM HOSUMA GİTTİ DİKMEYLE FALAN UGRASMAKTA İSTEMİYOM SUNALARA BAKSANA Bİ COK GÜZEL YA KIZLAR
bastan de bize uygun degilsinKorkmayın işverenler
Canım bak sana iki örnek şimdi buldum çokta bakmadım eminim daha ceşitler vardır..
Bu arada her iki arkadasada mutluluklar dilerim çok güzel olmus sözleriben cok begendim şahsen
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/616579-sozlendim-sonunda.html
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/657382-04072013-gulibigin-soz-heyecani.html
gördüm kuzum cok hosuma gitti dısardanda bir bakayım mutlaka vardır bu tarz dagıtılacak seyler ama bu pecete olayını hobi olarak yapıcam sıkılıyodum evde aradıgımı buldumKücük kalpli sabun yada beyaz sabun alıp yapıp tülleyip bende öyle yapabilirim
ALLAH BİZLEREDE NASİPETSİN İNSALLAH
CANIM O GÖSTERDİKLERİNDE GÜZEL AMA AMA BEN SEKERDEN VAZGECTİM ZATEN NİKAHTA DAGITILIR O AMA MAGNETLER VE LAVANTA KESELERİ COK GÜZEL...
http://10marifet.org/etiket/pecete-teknigi-ile-sabun-susleme/ KIZLAR BİR BUNA BAKIN BUNDAN HERSEY YAPIYOLARMIS CAM KAVANOZ HERSEYİ SÜSLEMİŞLER COK HOSUMA GİTTİ KESİNLİKLE HOBİ OLARAK YAPACAGIM BUNU BEN SABUNA YAPABİLİRİM CANIM HOSUMA GİTTİ DİKMEYLE FALAN UGRASMAKTA İSTEMİYOM SUNALARA BAKSANA Bİ COK GÜZEL YA KIZLAR
canım bak sana iki örnek şimdi buldum çokta bakmadım eminim daha ceşitler vardır..
Bu arada her iki arkadasada mutluluklar dilerim çok güzel olmus sözleriben cok begendim şahsen
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/616579-sozlendim-sonunda.html
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/657382-04072013-gulibigin-soz-heyecani.html
Eklentiye tıklayamadım canımda dedigin gibi çok hoş hobiler bunlar ugraşmakta zevklidir ama ben sözde yapmıycam sanırım hediye falan fazla olur gibi birde genelde hiç görmedim yapan tuhafta karşılarlar
Begendim canım bende gayet güzel olmuş bol bolda hediyeli bir tarafım olsun birşeyler diyor diger yanım fazla ayrıntı diyor bakalım o günler gelsinde hayırlısıyla
Vallahi canım bir kıskançlık bir kıskançlık:) Alıştım artı ben. O benimle olsun da kıskansın sorun değil
hee aynen kız.. ne derse yapıyorum valla yeterki yanımda olsun uzaktan erkek akrabaların elini bile öpmüyom izin vermiyor pantolon giymem yasak güneşlikler kapanmadan evde kafam açık gezmem yasak.. yalnız bu kıskançlık kına gecemde fena patlak verecek.. muhtemelen kakalak gibi oturcam yerimde herkesler oynarkenbi türlü anlaşamadık annemler karma diyor kapının önü diyor benim adam kadınlar arası salon diyor napcam ben..
Eklentiye tıklayamadım canımda dedigin gibi çok hoş hobiler bunlar ugraşmakta zevklidir ama ben sözde yapmıycam sanırım hediye falan fazla olur gibi birde genelde hiç görmedim yapan tuhafta karşılarlar
Begendim canım bende gayet güzel olmuş bol bolda hediyeli bir tarafım olsun birşeyler diyor diger yanım fazla ayrıntı diyor bakalım o günler gelsinde hayırlısıyla
evet canım sabunda cok güzelhatta ben yardım edecek birileri gönüllü olursa nikah sekerimide kendim yapmak istiyorum ama o biraz daha zor olabilir
Karma olsun canım ya o ne öyle sen sonuçta bir kere kına gecesi yapacaksın ve herkes senin mutluluğun için orada olacak amcanın,dayının hakkı yok mu kınan yakılırken görmeyeBen de tayt,elbise,etek giyemiyorum:) Tabi boyu diz altında olursa ala
tabi karma olsun onlar haklarını alsında... benim kendi kına gecemde oynamaya hakkım yok muhayatta oynatmaz zaten düğünde olmıcak nikah yapcaz direk hatta okuma düşünüyor onlar zaten bi güncük eğlenebilcem ondada erkek var diye oturcam oturduğum yere mümkün değil bi kere dahi olsa kabul etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?