Kızlar size bi soru yani kalmısmıdır bilmiyorum ama ben 2-3 hafta önce lcw de bu elbiseyi öylesine denedim aslında tam istedigim gibi etek kısmını dar istiyodum onuda sevdigim istemeyince tam ideal oldu..özellikle üst kısmı tam ama tam istedigim gibiama bunu kullanırsam kemeri cıkarıcam ve saclarımıda hafif dagınık bir topuz gibi yaptırıcam aşagıdan..bir yanım git bunu al ya kacırırsan bunu diyo diger yandan uygun olurmu bilemiyorum :44:birde bu kız içinde zayıf kalmıs bende tam oturdu daha güzel durdu valla gecende dedigim gibi denedim bir elbise ama sıfır kol onuda cok begendim ama içime fakir kol daha cok siniyo biraz hanım hanımcık olmak istiyorum :44:lütfen fikirlerinizi iyi yada kötü yazın bekliyorum
LCWaikiki.com - XSIDE Elbise - Teal
kızlarrrrrrrrrr merhabaaa nasılsınızz kızlar yaa düğünee daha ayyllarr var ama ben bilgisyarı elime alınca kına düğün elbise çeyiz eşyaları falan bakmakdan kendimi alamıyorumm bakın bir sitede neler buldumm kına için sizcee nasıl sipariş vereyim mi ben çok beğendim
demekbegenildi buna cok sevindimmbu elbisenin bende pudrası vardı ve herkes çok beğenmişti çok sade şık ve cici duruyo bence isteme olurken bunu giycektim ama bazı sorunlar oldu giyemedim :) sen ne için giyeceksin ilerki konuşmaları okuyamadım.. tanışmaya olur istemeye olur bence
kızlarrrrr 2014 haziran gibi yüzük takılabilirrrrrrrrrr
canım bunlar cok güzel kücük kınalar cok farklı hele tepsi çok güzel fiyatları nasıl ?
demekbegenildi buna cok sevindimmcanım bizim önce tanısmaya gelecekler sonra isteme-söz-nişan aynı anda aile arasında evde olacak..uzun hic düşünmüyorum çünkü ev cok kücük abartı gibi olur o yüzden kısa istiyorum:44:
çok güzel haber canım ayy hadi inşallah
inşallaahhh :))) çok sevndim hayrlııı olsunnnnnnn
fiyatlarıda çok güzelll sabunlu kınalar 1 tl tanesi tepside 45 tl bence uygun değer çok hoş görünüyo :)
bence bu gayet güzel kısa düşünüyorsan çok şirin hanım hanımcık :)
inşallah canım öyle konuştuk bakalım kısmet.
geçen gn sormştun ya tanıştırma iş ne oldu diye yine sordu ve ben yine hayır dedim
cumratesi gelsin görüşelim herşeyi açığa kavuşturucaz tek tek sorunları nasıl bir yol izleriz onları konuşacağız :)
yani bilemiyorumki biz nikahta dağıttık daha anlamlı oldu.
bir yastıkta kocayalım gibi :)
bak böyleydi bizimki
Eki Görüntüle 828134
hmm kac tane alacaksın canım toplayınca fazla cıkabilir :44:ama gercekten güzel
o zaman patron cıksın ben magazaları arayıp sorayım kalmısmı ellerinde hangi magazada var :18:inşallah kalmıstır bide sence kemerlimi kemersizmi? ayrıca babet giyicem ben siyah uygun olur sanırım :44: düz mü olmalı babet o nasıl olacak ki :44: dantelli babetlerde var ama artık oda bogar dantele bürünmüş gibitopuklu giyme sansım yok malesef aynı boydayız topukluda model cok ama napalım
Bir zamanlar neden insanlar daha cok özenmiyorlar ben olsam herseyi yaparım derdim fakat cok iyi anlamaya basladım daha en basında hangi biriyle ugrasacaksın bir tane detay yokkiinsan gerekenleri yapayım fazlası kalsın diyo dedigin gibi birde onlar var hele yasayacagın eşyaları secmek ne iyi akıl edip ceyizime baslamısım yatıp kalkıp şükrediyorum en azından büyük cogunlugu bittigi için onlara kafa yormıcam sende varmı canım ceyiz basladın mı? bu arada hangi ay olacaktı dügün?
Balayını eskiden istemezdim..hele eglenceli ortamları hic istemiyorum..son zamanlarda sevdigim için istiyordum dinlensin iyice diye sakin yerler güzel olur diyodum ama oda imkansız sanırım..
ona izin bir hafta veriliyo :44: yol vs daha cok yorar sanki adamı..birde ben işe gireli 6-7 ay olmus olacak bana ne kadar izin verirler (iş yok burada ama ) hatta ya izin falan yok 3 günde gel derler diye korkuyorum(öyle durumda işi bırakırım mecbur)bu yüzden bizim balayı yatar
Kızlar size bi soru yani kalmısmıdır bilmiyorum ama ben 2-3 hafta önce lcw de bu elbiseyi öylesine denedim aslında tam istedigim gibi etek kısmını dar istiyodum onuda sevdigim istemeyince tam ideal oldu..özellikle üst kısmı tam ama tam istedigim gibiama bunu kullanırsam kemeri cıkarıcam ve saclarımıda hafif dagınık bir topuz gibi yaptırıcam aşagıdan..bir yanım git bunu al ya kacırırsan bunu diyo diger yandan uygun olurmu bilemiyorum :44:birde bu kız içinde zayıf kalmıs bende tam oturdu daha güzel durdu valla gecende dedigim gibi denedim bir elbise ama sıfır kol onuda cok begendim ama içime fakir kol daha cok siniyo biraz hanım hanımcık olmak istiyorum :44:lütfen fikirlerinizi iyi yada kötü yazın bekliyorum
LCWaikiki.com - XSIDE Elbise - Teal
toplam 200 sabun alsam geri kalanla birlkte 300 tutar .. hangi rengini alacaksınn peki aynı tonlarda babet al ama düz olsun mesala bunun gibi yada vizon rengi al babet çünkü o her tonu dengeleeyen bi renk bence.. birde kemer rengindede olur babet kemerli kullan çünkü ince kemer daha zarif gösterir
İzin verirler canım olurmu öyle şey bide senelik izinden ayrı evlilik izni var diye biliyorum.
Bizim düğün kısmetse ağustos veya eylül daha netleştiremedik.
Çok şükür benimde çeyizim tamam bi kaç bişey eksik sadece hatta biz beyaz eşyalarıda aldık mağzada bekletiyoruz
Bana biraz günlük gibi geldi bu elbise senin nişanla bir olcağı için sanki daha ağır bişey olsa daha iyi olur. Sırf dantel değilde dantel detayları olsa mesala
hadi hayırlısı nasıl karar verdiniz
şimdi alacakmısın canım ? yeşil rengini istiyorum zaten yeşil ve siyah rengi denemiştim yeşil gözleerimi çok ön plana cıkardıkemer siyah hmm bu babet cok güzel ama rengi yeşile uymaz sanki :44:
inşallah cok korkuyorum o durumdan :18:
hayırlı zamanda olsun inşallah
ohh ne güzel canım hangi marka aldınız beyaz eşyaları?
Mesela ama yine fakir kol istiyorum :97:cadde magazalarınada bakmak en iyisi adl,ykm falan baktım ama :44: bide gecen bir etek denedim gömlekle tanısma için sevdigimle tartıstıketegin dar olmasını istemiyo bu modeldeki gibi bol olsun etek diyo ikna edemedim tamam giy dedi ama sırf ben üzülmiyim diye
şimdi alacakmısın canım ? yeşil rengini istiyorum zaten yeşil ve siyah rengi denemiştim yeşil gözleerimi çok ön plana cıkardıkemer siyah hmm bu babet cok güzel ama rengi yeşile uymaz sanki :44:
inşallah cok korkuyorum o durumdan :18:
hayırlı zamanda olsun inşallah
ohh ne güzel canım hangi marka aldınız beyaz eşyaları?
Mesela ama yine fakir kol istiyorum :97:cadde magazalarınada bakmak en iyisi adl,ykm falan baktım ama :44: bide gecen bir etek denedim gömlekle tanısma için sevdigimle tartıstıketegin dar olmasını istemiyo bu modeldeki gibi bol olsun etek diyo ikna edemedim tamam giy dedi ama sırf ben üzülmiyim diye
bosch aldık canım.
Kotona mangoya felanda bak bi ara baya elbise vardı oralarda.
Herşeye karışmasalar olmaz zaten
bu elbise nişan içinmi? söz için değilmiydi yeşilse elbisenin rengine çok açık pudra olur bence yada madem kemer siyah siyah babet al ama çok koyu kalacak bu kezde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?