2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çanakkale

12 evet ama bzm alt devremize vurdu.

tanışma için olabilir ama söz+nişan için bence uygun değil kuzum:26:

abiye bakmıyosun sanırım?

Edacım elbise güzel ama nişan için daha abiye birşeyler bakabilirsin.

Kızlar abiye hic düşünmedim aslında hele uzun asla komik olur yani ev büyük olsa yine neysede resmen sıkısık durucaz etegimi kalabalıktan göremez insanlar
sadece fakir kol olmasını cok istiyorum bugün avm ye gideyim bir bakınayım bakalım sevdicekte bayramda bakarız baska avmlerede dedi :44:

nişanlık uzun ve azıcık daha ağır olmalı şahsi fikrim.:26:

iste-sözü geçtim nişan bu çünkü. kısada olur tabiki olmaz demiyorum ama ne bileyim uzun abiye daha şık gösterir gibi

foto çekilceksin stüdyo veya dış çekim bunu gözardı etme sakın elbiseni iyi seç kuzum

Uzun olmayan abiyerlerde var canım.
Bakın biraz bakalım.
Bize bakalım kaç kişi gelecek. Salonumuz çok ufak değil ama 25 i geçmesini istemiyorum.

Ben evde çektirecem bir tek resim.
dIŞ ÇEKim yaptırmıycam. Kuzenime çektiririm. benim prof. fotoğraf makinem var.
Dış çekimi falan düğünde artık yaptırırım kısmetse.

stüdyo fotosuda olsaydı. :26:

evde de olur illa ki.

sen 25 dersin o olur 30-35 kişi

sen ne düşünüyosun elbise olarak?

Canım benim kesin fikrim kısa bu konuda :44:iş cıkısı gidicem bakalım bişiler bulabilecekmiyim işte inşallah fakir kollu olarak cıkar birseyler :44:
direk nişanda degil aslında istemeye katılmıs nişan
fotografları arkadasım cekecek evde canım dügünde gidicem stüdyoya

Uzun olmayan abiyerlerde var canım.
Bakın biraz bakalım.
Bize bakalım kaç kişi gelecek. Salonumuz çok ufak değil ama 25 i geçmesini istemiyorum.
bakınıyım canım inşallah bulurum birseyler :44: kafama öyle bi kazımısım ki elbise modelini ( sadece hayalimde bunun siyah ve etek kısmı dar olanı vardı) az önce arkadasımı aradım bak elbiseye diye direk aaaa bu senin istedigin elbise dedi

Aynen canım bende sadece evde arkadasımında prof makine var o cekecek kuaförede gelir benimle inşallah ceker bol bol

stüdyo fotosuda olsaydı. :26:

evde de olur illa ki.

sen 25 dersin o olur 30-35 kişi

sen ne düşünüyosun elbise olarak?

Valla bilmiyorum ki canım.
Elbise olarak üstüme yakışanı alıcam ama renk olarak kırmızı düşünüyorum.
Kırmızı abiye. Çarpıcı bir renk.

Ben çekiniyorum canım inanılmaz gerilirim ben . nasıl cesaret ettin ne konuştunuz ? ben çk heyecanlanırım ya . o yüzden gidemiyorum açıkçası ama birde hani dünden razıymış şeyini düşündürmek istemiyorum birde.

elbise güzel canım ama nişan sade biraz sanki , ama yinede sen bilirsin tatlım.

bir anda oldu canım dün bugün baya telefonda felan konuştuk . bakalım hayırlısı umarım daha öne alınmaz tarih. bana öyle geliyor biraz .

Niye istemiyon öne alınmasını canım.

elbise için magazanın tekini aradım bizde yok dedi diger magazalara baktı cogunda yok var gözükenlerdede olmayabilir diger 3 renk var ama yeşil yok diyo
Canım eve ilk girdim nenesi vardı sadece sevdigim mutfaga gitti biz kaldık basbasa en zazaca bilmem nenemiz türkce o konustu ben aval aval baktım ben konustum o aval aval baktı i 5 dk böyle gecti sonra sevdigim tercüme etti ardından baktım o bahsettigim komsu gördü beni sonra ailesi geldi ( biz yaklasık gelicez dedigimiz saatten 2 saat önceden gittik ) ben sessiz kaldım babası falan konustu cok cana yakınlardı zaten bi zaman sonra bende rahatladım konusmaya basladık hatta müstakbel annem eve dönmeme dogru ceyizlerimizi gösterdi bunlar sizin diye üstüne ilk gittigim evde mutfagada girdim patlıcan salatası ve patlıcanlı yogurtlu meze yaptım patlıcan sevmeyen babası bile cok begendi vayy canına dedim iyi iş cıkardım rezil olmadım neden öyle düşünsünler canım ogularını (kardeşini)tanıyolardır zaten her kızı getirmeyecegini bilirler..

Kuzular nabeer... Ben keyifsizim yine yaa
Sözümüz olacaktııı diye çevirdim Çeliğin şarkısını...
Yine de çok şükür tabi de... 2 gündür bu yüzden heyecanım filan da azaldı sanki, yani azalmadı da gölgelendi mutluluğum. En başından sadece tanışma denilseydi bu kadar etkilenmez, üzülmezdim.Tanışmaya daaa 7 gün kaldı...
Edacım aramızda 18 saat yol var. Uçak da bulunduğum şehire yok direkt, Ankara aktarmalı gidiliyor ki o da 7 araçla 12 saatten çok sürüyor. Söz nişan en iyi ihtimalle bu gidişle şubatta olur.. O da belki

tanışmada bi adım sayılır sıkma canını :13:
Geçen gün bi tanıdığımızı istemeye geldiler babası bi düşünelim felan dedi vermedi kızcağızı keşke diyoz tanışmaya çağırsaydı böyle yapcağına. Her zaman dediğim gibi geç olsun güç olmasın

Son düzenleme:

Çok haklısın tabi geç olsun güç olmasın inşallah. Ama işte hayallerin yıkılması da çok zor. O kıza da üzüldüm

Demek senle karşılaşayamaycağız kuzum...
:44:

Teşekkür ederim dişimmm

Selamlar kızlar

Çok yeni gelenler var, çoğu ile tanışmıyorum , lakin tanışmak kolay iş di mi

Düğünüme çok az kaldı , heyecan tavan yapmış vaziyette
, 9 yıldan sonra elhamdülillaaah ... mutlu son inşaAllah bugün geldim memleketime hemen girip yazayım istedim...sizleri çok özledim , düğünden sonra da evimde net olmayacağından artık çok ayrı olacağım burdan , üzüyor bu beniii... :44:

Çok haklısın tabi geç olsun güç olmasın inşallah. Ama işte hayallerin yıkılması da çok zor. O kıza da üzüldüm

Olacak kuzum olacak inşaAllah , bak tanışmaya yanaşması bile bir şey yanlış anlamadıysam ikna olmuş çünkü

Olacak kuzum olacak inşaAllah , bak tanışmaya yanaşması bile bir şey yanlış anlamadıysam ikna olmuş çünkü

Esma gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşş.... Esmaaa maşallah kuzum kırk bin kere Allah nasip ediyor inşallah. 16 gün mü yazıyor ordaaaaaaaa Rüya gibi Esma ya çok üzgünüm ama ben Yakın olsak ne bileyim en geç 1 ay sonra yapabilsek bari sözü tamam diyeceğim de en en erkeni şubat olur ki daha aylaaaaaaar var. O zamana kadar düşünecek mi babam? Hayırlı işlerde acele ediniz denilmiş, pürüzler çıkacak, bir şey olacak diye ödüm kopuyor şimdi bile nasıl bekliycem babamın onca zaman araştırmasını filan

Oy kuzum evet 16 güncükk , davetiye dağıtma telaşesindeyiz artık... gelinlik ayakkabım kaldı , nikah şekerlerimin siparişini de vereceğim işte nasipse... ufak ayrıntılar işte kalanlar

Kuzummm,,, babam araştıracağım dedi o zaman anladığım kadarıyla hı
Tüh yaa , nasıl araştıracak ki , uzak değiller mi sonuçta :26:

Evet canım ya evet demedi, araştırcam bakıcam düşüncem demiş yeni öğrendim...Yani olmama ihtimali de var Allah korusun. Ya üstelik memleketten tanıyor, istese 1 aydır bu mevzu var araştırabilirdi. 18 saat var, ben bile gidemiyorum onlar nasıl gelsin cümbür cemaat dua et bana canım ya. İlk gün o namazda dua edilirmiş ya belki bir ihtimalcik aklına gelirsem dua eder misin

Davetiyelerin nasılll, gelinliğin nasııllllllllllllllll biz de görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…