ÇanakkaleAz kalmışş :97:
Sevdiceğin nerde asker
elbise koydum ya isteme-söz-nişan üçlüsüne uygun mu diye LCWaikiki.com - XSIDE Elbise - Teal bu canım :44:
nasıl aaaa 12 aymı oldu ve neden size vurmadı
inşallah canım arayı cok acmadanda dügün
Çanakkale
12 evet ama bzm alt devremize vurdu.
tanışma için olabilir ama söz+nişan için bence uygun değil kuzum:26:
abiye bakmıyosun sanırım?
Edacım elbise güzel ama nişan için daha abiye birşeyler bakabilirsin.
Kızlar abiye hic düşünmedim aslında hele uzun asla komik olur yani ev büyük olsa yine neysede resmen sıkısık durucaz etegimi kalabalıktan göremez insanlar
sadece fakir kol olmasını cok istiyorumbugün avm ye gideyim bir bakınayım bakalım sevdicekte bayramda bakarız baska avmlerede dedi :44:
Kızlar abiye hic düşünmedim aslında hele uzun asla komik olur yani ev büyük olsa yine neysede resmen sıkısık durucaz etegimi kalabalıktan göremez insanlar
sadece fakir kol olmasını cok istiyorumbugün avm ye gideyim bir bakınayım bakalım sevdicekte bayramda bakarız baska avmlerede dedi :44:
nişanlık uzun ve azıcık daha ağır olmalı şahsi fikrim.:26:
iste-sözü geçtim nişan bu çünkü. kısada olur tabiki olmaz demiyorum ama ne bileyim uzun abiye daha şık gösterir gibi
foto çekilceksin stüdyo veya dış çekim bunu gözardı etme sakın elbiseni iyi seç kuzum
Ben evde çektirecem bir tek resim.
dIŞ ÇEKim yaptırmıycam. Kuzenime çektiririm. benim prof. fotoğraf makinem var.
Dış çekimi falan düğünde artık yaptırırım kısmetse.
nişanlık uzun ve azıcık daha ağır olmalı şahsi fikrim.:26:
iste-sözü geçtim nişan bu çünkü. kısada olur tabiki olmaz demiyorum ama ne bileyim uzun abiye daha şık gösterir gibi
foto çekilceksin stüdyo veya dış çekim bunu gözardı etme sakın elbiseni iyi seç kuzum
bakınıyım canım inşallah bulurum birseyler :44: kafama öyle bi kazımısım ki elbise modelini ( sadece hayalimde bunun siyah ve etek kısmı dar olanı vardı) az önce arkadasımı aradım bak elbiseye diye direk aaaa bu senin istedigin elbise dediUzun olmayan abiyerlerde var canım.
Bakın biraz bakalım.
Bize bakalım kaç kişi gelecek. Salonumuz çok ufak değil ama 25 i geçmesini istemiyorum.
Ben evde çektirecem bir tek resim.
dIŞ ÇEKim yaptırmıycam. Kuzenime çektiririm. benim prof. fotoğraf makinem var.
Dış çekimi falan düğünde artık yaptırırım kısmetse.
stüdyo fotosuda olsaydı. :26:
evde de olur illa ki.
sen 25 dersin o olur 30-35 kişi
sen ne düşünüyosun elbise olarak?
Konusun canım sonrada kabul et nasılsa sadece ablayla tanısacaksınben 2 aylıkken mi tanısmıtım ailesiyle hatta komsularıyla daha öncemiydi müstakil evleri bi teyze camdan içeri bakıp bu senin mi diye sormustu bana sanki eşya senin mi der gibi inşallah ( inanıyorum buna) hersey güzel olacak orta yolu bulacaksınız..
bu arada elbiseye yorum yapmadın
İzin verirler canım olurmu öyle şey bide senelik izinden ayrı evlilik izni var diye biliyorum.
Bizim düğün kısmetse ağustos veya eylül daha netleştiremedik.
Çok şükür benimde çeyizim tamam bi kaç bişey eksik sadece hatta biz beyaz eşyalarıda aldık mağzada bekletiyoruz
Bana biraz günlük gibi geldi bu elbise senin nişanla bir olcağı için sanki daha ağır bişey olsa daha iyi olur. Sırf dantel değilde dantel detayları olsa mesala
hadi hayırlısı nasıl karar verdiniz
Ben çekiniyorum canım inanılmaz gerilirim ben . nasıl cesaret ettin ne konuştunuz ? ben çk heyecanlanırım ya . o yüzden gidemiyorum açıkçası ama birde hani dünden razıymış şeyini düşündürmek istemiyorum birde.
elbise güzel canım ama nişan sade biraz sanki , ama yinede sen bilirsin tatlım.
bir anda oldu canım dün bugün baya telefonda felan konuştuk . bakalım hayırlısı umarım daha öne alınmaz tarih. bana öyle geliyor biraz .
Ben çekiniyorum canım inanılmaz gerilirim ben . nasıl cesaret ettin ne konuştunuz ? ben çk heyecanlanırım ya . o yüzden gidemiyorum açıkçası ama birde hani dünden razıymış şeyini düşündürmek istemiyorum birde.
elbise güzel canım ama nişan sade biraz sanki , ama yinede sen bilirsin tatlım.
bir anda oldu canım dün bugün baya telefonda felan konuştuk . bakalım hayırlısı umarım daha öne alınmaz tarih. bana öyle geliyor biraz .
tanışmada bi adım sayılır sıkma canını :13:Kuzular nabeer... Ben keyifsizim yine yaa
Sözümüz olacaktııı diye çevirdim Çeliğin şarkısını...
Yine de çok şükür tabi de... 2 gündür bu yüzden heyecanım filan da azaldı sanki, yani azalmadı da gölgelendi mutluluğum. En başından sadece tanışma denilseydi bu kadar etkilenmez, üzülmezdim.Tanışmaya daaa 7 gün kaldı...
Edacım aramızda 18 saat yol var. Uçak da bulunduğum şehire yok direkt, Ankara aktarmalı gidiliyor ki o da 7 araçla 12 saatten çok sürüyor.Söz nişan en iyi ihtimalle bu gidişle şubatta olur.. O da belki
tanışmada bi adım sayılır sıkma canını :13:
Geçen gün bi tanıdığımızı istemeye geldiler babası bi düşünelim felan dedi vermedi kızcağızı keşke diyoz tanışmaya çağırsaydı böyle yapcağına. Her zaman dediğim gibi geç olsun güç olmasın
kızzlar selamm
of ya bilgisayarım artık isyeeeaaannn ediyooor:26: bir cevapla ya tıklayıp,açmak 10 dkmı alıyor:95::105:
oysaki ne huzurluydum kk daykenn, ama sorun halledilene kdr uğrayamıyacağımm (öf yazamadım) neyse sanırım abim gelene kdr çözülmeyecek sorun yani 2 ay
kendinize iyi bakın canlarımm,inşallah sorun düzelirde rahatça gelirim burayaaarada telefondan kaçamak yaparım
bu arada havalar hemencecik nasıl soğudu öyle yaa
paltoları giyidik ,daha düne kadar kolsuzduk
sorma sormaa
herkez susuyo ben cevapladım herşeyi öyle havalara girdimki,sonunda havam söndüazcık rezil oldum ama sayemde güldüler bari
esmadan haberin varmı kuzum, ne yaptı acebaa
İyi pazarlar kızlar
Esma'nın hepinize selamı var bizleri özlemiş
Düğüm hazırlıklarına ise son sürat devam ediyormuş
Malum Esma için şafak 20
Ben bugün çok yoğunum ingilizce ve almanca ödevlerim var ve ayrıca ders calısmam gerek
Hepinizi öptüm
Çok haklısın tabi geç olsun güç olmasın inşallah. Ama işte hayallerin yıkılması da çok zor.O kıza da üzüldüm
Çok yeni gelenler var, çoğu ile tanışmıyorum , lakin tanışmak kolay iş di mi
Düğünüme çok az kaldı , heyecan tavan yapmış vaziyette, 9 yıldan sonra elhamdülillaaah ... mutlu son inşaAllah bugün geldim memleketime hemen girip yazayım istedim...sizleri çok özledim , düğünden sonra da evimde net olmayacağından artık çok ayrı olacağım burdan , üzüyor bu beniii... :44:
Olacak kuzum olacak inşaAllah , bak tanışmaya yanaşması bile bir şey yanlış anlamadıysam ikna olmuş çünkü
Esma gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşş.... Esmaaa maşallah kuzum kırk bin kereAllah nasip ediyor inşallah. 16 gün mü yazıyor ordaaaaaaaa Rüya gibi Esma ya çok üzgünüm ama ben Yakın olsak ne bileyim en geç 1 ay sonra yapabilsek bari sözü tamam diyeceğim de en en erkeni şubat olur ki daha aylaaaaaaar var. O zamana kadar düşünecek mi babam? Hayırlı işlerde acele ediniz denilmiş, pürüzler çıkacak, bir şey olacak diye ödüm kopuyor şimdi bile nasıl bekliycem babamın onca zaman araştırmasını filan
Oy kuzum evet 16 güncükk , davetiye dağıtma telaşesindeyiz artık... gelinlik ayakkabım kaldı , nikah şekerlerimin siparişini de vereceğim işte nasipse... ufak ayrıntılar işte kalanlar
Kuzummm,,, babam araştıracağım dedi o zaman anladığım kadarıyla hı
Tüh yaa , nasıl araştıracak ki , uzak değiller mi sonuçta :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?