2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Tamam paylaşacağım kusum da gelinliğimi bonem başımda denemiştim ve o zaman provaydı tam bitmemişti , onu da paylaşmak istemiyorum , gelinliğimi damat bey getirecek gelirken , onda yanı şu an , ben getiremezdim otobüsle diye

Davetiyemi de paylaşırım kuşum

aklıma geldiğinde diye bir şey yok , nasipse o gece dua faslını uzun tutarım

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım , inan bende gördün , hiç ummadığın an her şey olabiliyor

Amiin canım inşallah. Merakla bekliyoruz o zaman Gel ama yine düğünden önce olur mu

Niye istemiyon öne alınmasını canım.

canım biz herşeyimizi kendimiz yapacağız . ve o yüzden biraz hazırlığımız yapalım ondan sonra yüzük takalım istiyorum.bende şu sıralar inanılmaz sıkıntıdayım maddi durumdan , söz için çok şey yapmak istiyorum canım .

senin dediğin elbiseyi ben bu akşam lc waıkıkı cevahir şubesinde gördüm siyahını canım , kotona bak çok güzel elbiseler vardı bayldımmm

çok güzel geçmiş tanışmanız canım , .maşallah sevgilimin annesi babası samsunda yaşıyırlar. burda abileri ve ablası var tatlım söz olduğu zaman veya tanışma faslında tanışcağız sanırım edacım . ama bizimkide galiba hemen olcak galiba uzaktan geliyorlar sonuçta .15 günlüğüne felan gelseler sanırım tanışma olur ondan sonraki hafta da yüzükler takılır çok heyecanlı bir şey ya kuzum

sevgilim kendini evliliğe hazır olduğunu söyledi bişeyler yapalım felan derken buraya getirdik konuyu . umarım bende srunsuz geçiririm aileye açıklama durumunu

Canımmm üzülme tamam şubatta olsun nolucak dügün tarihi yine degişmez sadece nişan-dügün arası kısalırr baya uzunmus yol öyle olmazmıs anladım

Canım masallah masallah nazar degmesin kac güncük kalmıs öyle cok sevindim canım ya oyy gelinligini görmedim benn nasıl birsey aldın ne yaptın anlattt

baktım kotona canım bi tane siyah vardı orada ama işte sevdigim istemiyo dar bakalım sıkma canını tatilde gideriz rahat rahat bakarız deedi en iyisi onunla gezmek ben bakıyorum bosuna bakıyorum begenipte içimde kalmasın bari birlikte bakıp karar verelim :44:tabi canım yine şükür ablasının evi var ama insanlarada yazık hemde ne gerek var uzatmaya..

sevdiğine bak ki , başka şeyleri görüp beğendiğinde de o elbiseler aklında kalmasın tatlım ..

onca yoldan gelecekler yazık günah yol yorgunluğu hem de maddi yönden sıkıntıya girmesinler.

edacım sende söz gününü felan yazsana gerekten çok hoş oluyor daha bi heyecanlanıyor insan ..

söz gününü yaz derken anlamadım kuzum :44:

kız sen imzanı diyosun ilahi düşün düşün o nedir diyorum bi yerdemi yayınlıyorsun ilahi cahil ben fazlasıyla güldüm kendime net gün belli olsun o zaman yaparım diyorum canım sonra zaman degişmesin :44:

kız benimde senden farkım yok ki aklıma gelmedi söz gününü yaz dedim ya imza desene dimi haha altın günü gibi oldu hahaha

hımm tamam canım peki . ben belirledim valla 28.06.2014 inşallah hayırlısı ile

ee sen bişeyler hazırlıcak mısın nişanda dağıtmak için tatlım .

bugün işyerinde arada okuyabildim yoğunluktan dlayı yazamadım annen yine sorun mu çıkarıyor tatlım

düşün düşün en sonunda bi baktım sözümüze .... yazıyo heee dedim
aaslında bende istiyorumda diyorum netlessin ne bileyim :18: inşallah hayırlısıyla tam o günde olur canım
O konuda inanılmaz kararsızım bi evet diyorum bi hayır baktım o kadar ugrasıcam buldugum magneti yapmak için üzerine 40 tl kadar para vericem :44: o kadar masraf cıkıyoki bilmiyorum şu an o bile fazla geldi kararsızım sen mesela yapacakmısın ?
Her zamanki gibi huysuzluk diyelim aman neyse artık konussun dursun

yaa sözümüze bu benim çok hoşuma gitti aşka geldim yemin ederim ya

sende benim gibi kararsız bir yapıya sahipsin , allah yardımcı olsun sevdiklerimizin ben çok zor beğenirim , her ağazayı dolaşmak şarttır bende ayaklarıma karasular inse bile avm nin altına üstüne getiriyrum

nasıl bir şey bulduğun tatlım ? evde kaç kişi olacaktınız siz canım ?

evet o dönemde maalesef kesenin ağzı açık duracak hep . zor ya maddi yönden

ben düşünüyorum canım . erkeklere havlu veya çorap bayanlara da fular dağıtmayı planlıyorum tatlım . benimki senden daha pahalıya patlıcak . şu an düşüncem öyle ama tabi o zamanda maddi yönden nasıl olurum bilmiyorum açıkçası .

aslında o magnetlerde güzel oluyor kağılara isminizi tarihinizi nşanlandık dye yazı tüle zımbalarsan çok hş anı kalır nişan gününden tatlım .

ben söz ve nişanı ayrı yapmayı planlıyorum canım.

aynısc canımmmmmmmmm yazsana okuma alttan öyle , send egündüzleri giriyorsun akşamları da okumakla yetiniyorsunnnn

senin geçen gün yazını okudum 30 bin tl diye o listede neler vardı canım ? erkek arkadaşının ailesi yardım edecek mi ? yoksa ikiniz mi yapacaksınız?

ooo Esma'm gelmiş kacirmisim hosgeldin canim
Bende az once kk ya giris yapmadan once yani dusunuyordum icimden dedim Esma memlekete gitmistir kk ya ne zaman ugrayacak acaba diye bak kalp kalbe karsiymis

Safak 16

.kuzum sende bazi degisiklikler goruyorum? :))

SELAM KİZLAR
Naslsiniz. telefndan yziom yazim kotu oluyo. Dugunune az kalanlar var. allah mutlu mesut yuva kurmayi nadip eder insallah. nssip olursa benim nisanlimda yurt disindan gelecek. aralik ayi gibi olur . bekliyorum bende heyecanla. allah hepmizin yar ve yardmcisi olsun. Gorusuruz kixlsr. iyi gecelerrr. optum hepnzi.

ve aleykum selam hayirdir nisanlin neden yurtdisinda?.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…