- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Evet canım ya evet demedi, araştırcam bakıcam düşüncem demiş yeni öğrendim...Yani olmama ihtimali de var Allah korusun.Ya üstelik memleketten tanıyor, istese 1 aydır bu mevzu var araştırabilirdi. 18 saat var, ben bile gidemiyorum onlar nasıl gelsin cümbür cemaat dua et bana canım ya. İlk gün o namazda dua edilirmiş ya belki bir ihtimalcik aklına gelirsem dua eder misin
Davetiyelerin nasılll, gelinliğin nasııllllllllllllllll biz de görelim
Tamam paylaşacağım kusum da gelinliğimi bonem başımda denemiştim ve o zaman provaydı tam bitmemişti , onu da paylaşmak istemiyorum , gelinliğimi damat bey getirecek gelirken , onda yanı şu an , ben getiremezdim otobüsle diye
Davetiyemi de paylaşırım kuşum
aklıma geldiğinde diye bir şey yok , nasipse o gece dua faslını uzun tutarım
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım , inan bende gördün , hiç ummadığın an her şey olabiliyor
Niye istemiyon öne alınmasını canım.
elbise için magazanın tekini aradım bizde yok dedi diger magazalara baktı cogunda yok var gözükenlerdede olmayabilir diger 3 renk var ama yeşil yok diyo
Canım eve ilk girdim nenesi vardı sadece sevdigim mutfaga gitti biz kaldık basbasa en zazaca bilmem nenemiz türkce o konustu ben aval aval baktım ben konustum o aval aval baktıi 5 dk böyle gecti sonra sevdigim tercüme etti ardından baktım o bahsettigim komsu gördü beni sonra ailesi geldi ( biz yaklasık gelicez dedigimiz saatten 2 saat önceden gittik ) ben sessiz kaldım babası falan konustu cok cana yakınlardı zaten bi zaman sonra bende rahatladım konusmaya basladık hatta müstakbel annem eve dönmeme dogru ceyizlerimizi gösterdi bunlar sizin diye üstüne ilk gittigim evde mutfagada girdim patlıcan salatası ve patlıcanlı yogurtlu meze yaptım patlıcan sevmeyen babası bile cok begendi vayy canına dedim iyi iş cıkardım rezil olmadım neden öyle düşünsünler canım ogularını (kardeşini)tanıyolardır zaten her kızı getirmeyecegini bilirler..
Kuzular nabeer... Ben keyifsizim yine yaa
Sözümüz olacaktııı diye çevirdim Çeliğin şarkısını...
Yine de çok şükür tabi de... 2 gündür bu yüzden heyecanım filan da azaldı sanki, yani azalmadı da gölgelendi mutluluğum. En başından sadece tanışma denilseydi bu kadar etkilenmez, üzülmezdim.Tanışmaya daaa 7 gün kaldı...
Edacım aramızda 18 saat yol var. Uçak da bulunduğum şehire yok direkt, Ankara aktarmalı gidiliyor ki o da 7 araçla 12 saatten çok sürüyor.Söz nişan en iyi ihtimalle bu gidişle şubatta olur.. O da belki
Demek senle karşılaşayamaycağız kuzum... :44:
Teşekkür ederim dişimmm
Selamlar kızlar
Çok yeni gelenler var, çoğu ile tanışmıyorum , lakin tanışmak kolay iş di mi
Düğünüme çok az kaldı , heyecan tavan yapmış vaziyette, 9 yıldan sonra elhamdülillaaah ... mutlu son inşaAllah bugün geldim memleketime hemen girip yazayım istedim...sizleri çok özledim , düğünden sonra da evimde net olmayacağından artık çok ayrı olacağım burdan , üzüyor bu beniii... :44:
canım biz herşeyimizi kendimiz yapacağız . ve o yüzden biraz hazırlığımız yapalım ondan sonra yüzük takalım istiyorum.bende şu sıralar inanılmaz sıkıntıdayım maddi durumdan , söz için çok şey yapmak istiyorum canım .
senin dediğin elbiseyi ben bu akşam lc waıkıkı cevahir şubesinde gördüm siyahını canım , kotona bak çok güzel elbiseler vardı bayldımmm
çok güzel geçmiş tanışmanız canım , .maşallahsevgilimin annesi babası samsunda yaşıyırlar. burda abileri ve ablası var tatlım söz olduğu zaman veya tanışma faslında tanışcağız sanırım edacım . ama bizimkide galiba hemen olcak galiba uzaktan geliyorlar sonuçta .15 günlüğüne felan gelseler sanırım tanışma olur ondan sonraki hafta da yüzükler takılır çok heyecanlı bir şey ya kuzum
sevgilim kendini evliliğe hazır olduğunu söyledi bişeyler yapalım felan derken buraya getirdik konuyu . umarım bende srunsuz geçiririm aileye açıklama durumunu
Canımmm üzülme tamam şubatta olsun nolucak dügün tarihi yine degişmez sadece nişan-dügün arası kısalırrbaya uzunmus yol öyle olmazmıs anladım
Canım masallah masallah nazar degmesin kac güncük kalmıs öyle cok sevindim canım ya oyy gelinligini görmedim benn nasıl birsey aldın ne yaptın anlattt
baktım kotona canımbi tane siyah vardı orada ama işte sevdigim istemiyo dar bakalım sıkma canını tatilde gideriz rahat rahat bakarız deedi en iyisi onunla gezmek ben bakıyorum bosuna bakıyorum begenipte içimde kalmasın bari birlikte bakıp karar verelim :44:tabi canım yine şükür ablasının evi var ama insanlarada yazık hemde ne gerek var uzatmaya..
söz gününü yaz derken anlamadım kuzum :44:sevdiğine bak ki , başka şeyleri görüp beğendiğinde de o elbiseler aklında kalmasın tatlım ..
onca yoldan gelecekler yazık günah yol yorgunluğu hem de maddi yönden sıkıntıya girmesinler.
edacım sende söz gününü felan yazsana gerekten çok hoş oluyor daha bi heyecanlanıyor insan ..
kız sen imzanı diyosun ilahi düşün düşün o nedir diyorum bi yerdemi yayınlıyorsun ilahi cahil ben fazlasıyla güldüm kendime net gün belli olsun o zaman yaparım diyorum canım sonra zaman degişmesin :44:
kız benimde senden farkım yok ki aklıma gelmedi söz gününü yaz dedim ya imza desene dimi haha altın günü gibi oldu hahaha
hımm tamam canım peki . ben belirledim valla 28.06.2014inşallah hayırlısı ile
ee sen bişeyler hazırlıcak mısın nişanda dağıtmak için tatlım .
bugün işyerinde arada okuyabildim yoğunluktan dlayı yazamadım annen yine sorun mu çıkarıyor tatlım
düşün düşün en sonunda bi baktım sözümüze .... yazıyo heee dedim
aaslında bende istiyorumda diyorum netlessin ne bileyim :18: inşallah hayırlısıyla tam o günde olur canım
O konuda inanılmaz kararsızım bi evet diyorum bi hayır baktım o kadar ugrasıcam buldugum magneti yapmak için üzerine 40 tl kadar para vericem :44: o kadar masraf cıkıyoki bilmiyorum şu an o bile fazla geldi kararsızım sen mesela yapacakmısın ?
Her zamanki gibi huysuzluk diyelim aman neyse artık konussun dursun
Demek senle karşılaşayamaycağız kuzum... :44:
Teşekkür ederim dişimmm
Selamlar kızlar
Çok yeni gelenler var, çoğu ile tanışmıyorum , lakin tanışmak kolay iş di mi
Düğünüme çok az kaldı , heyecan tavan yapmış vaziyette, 9 yıldan sonra elhamdülillaaah ... mutlu son inşaAllah bugün geldim memleketime hemen girip yazayım istedim...sizleri çok özledim , düğünden sonra da evimde net olmayacağından artık çok ayrı olacağım burdan , üzüyor bu beniii... :44:
Huuu Huuuu kimse yok mu
Ben buralardayım
Napıyosun? Konuşmadık ne zamandır
aynısc canımmmmmmmmm yazsana okuma alttan öyle , send egündüzleri giriyorsun akşamları da okumakla yetiniyorsunnnn
senin geçen gün yazını okudum 30 bin tl diye o listede neler vardı canım ? erkek arkadaşının ailesi yardım edecek mi ? yoksa ikiniz mi yapacaksınız?
Hiç istanbuldayım kuzum..
Bayadır girmiyordum
Yeni yeni online oluyorum
Naber iyisindir inşallah ?
SELAM KİZLAR
Naslsiniz. telefndan yziom yazim kotu oluyo. Dugunune az kalanlar var. allah mutlu mesut yuva kurmayi nadip eder insallah. nssip olursa benim nisanlimda yurt disindan gelecek. aralik ayi gibi olur . bekliyorum bende heyecanla. allah hepmizin yar ve yardmcisi olsun. Gorusuruz kixlsr. iyi gecelerrr. optum hepnzi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?