- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
.him anladim, ne olsun iyiyim ben bir yaramazlik yok
Okul basladi, kosusturmaca icerisindeyim
Sen de iyisin insaAllah?
Biraz yorgunluk var üzerimde..
Bir kaç güne toparlarım canım..
Huuu Huuuu kimse yok mu
.kuzum sende bazi degisiklikler goruyorum? :))
merhaba hoş geldin
evet kuzum var değişikliklerr
.eeee ne duruyorsun anlatsanaaa
Dün bugün baya konuştuk ve bazı şeylerde orta ylu bulduk
o benim yapmamı istemediği şeyleri söyledi bense onun , o şekilde konuşurken ben kendimi evlilğe hazır hissediyorum dedi sen kendini hissediyor musun dedi bende tam değil dedim , ablası ile tanıştırma konusunu açtı yeniden benim cevabım yine hayır oldu
ama sanırım ısrarlarına dayanamayıp gideceğim bir zamn sonra ama çok çekiniyorum heyecanlanırım ya
birden nasıl olduysa 2014 haziran ayında yüzük takalım dedi ben kaldım telefonda öyle alo alo diyor ben hiçbişe demiyorum . yahu bişey söylesene beni delirtme dedi
ee felan derken tamam sen istemiyorsun diye bu paronayağa bağladı , deli dur bir ya tamam bakalım dedim işte öyle kuzum inanılmaz bir mutluluk var cumartesi günü tam detaylı bir şekilde konuşuruz yüzyüze, telefonda olmuyor dedi
cumartesi gelsinnn hemennnannesi , babası , akrabası herkes biliyor benimle ilşkisi olduğunu , facede resmimizi görmüşler , samsunda duymayan kalmamış
ya seninki zaten cok istiyodu iyi 8 ay sonraya demis
Bi hedef belirleyip ona gore ilerlemek iyi oluyor.
Benim sevgilim de dun gece yazin evlenelim dedi ama okul bitmeden nasil olacak diyorum iste orada cevap veremiyor[/FONT]
Umarım öne almaz kuzumyani almasın yoksa nasıl yapılır ki onca şey . en azından beyaz eşyaları alıp ödeyelim bitirelim onları
evleneceğimiz zaman bir tek mobilyalar kalsın , ben ailesinden hiçbir şey beklemiyorum çünkü canım . anneye babaya çok zor oluyr borç ödemek . ki onlar orada tek başlarına aşayan insanlar . yapamam vicdanım el vermez allah büyük bir şekilde yaparız ederiz napalım.
Önceden ben böyle dğildim biliyor musun canım , şunu yapptırcam bunu aldırcam en pahalısını beğenicem derdim şimdi herşeyi biz alıp yapalım diyorum , ailesine karşı nedense inanılmaz bir şeyim var benim ki görmemişken . umarım onlarda bana iyi davranırlarda sorun yaşamam .
Aynen öyle ona göre herşeyini ayarlıyorsun .
Nne kadar var sizin okulun bitmesine tatlım
.yine de ailesi destek olsun kuzum ya sonucta erkek evlat sahibi onlar o ogul dogdugu gun onun bir gun damat olacaginin bilincinde oluyorlar o nedenle elbet bir dusunceleri planlari vardir destek olmak konusunda
2015 mezunuyuz orjinalde yasevgilim 2014 mezunu olmaliydi lakin okulu uzatti iste burda sitem ettim baya bu konuda
Ben de erken bitirmeye calisiyorum filan ama
2015 mezunuyuz desem daha iyi olur
Bir de benim avukatlik sinavi + avukatlik stajim var 1.5 yil surer
Yani canım da işte zamanında geçen sene evlenen abisi herşeyini mobilyaydı , beyaz eşyaydı felan aldırmış , tatillerde yemiş , içmiş gezmiş aile de borç ödüyor.çok sinirlendim ya . o da inanılmaz sinirli abine karşı , bir yandan düşünmedim değil abisininkini yaptılarsa bununkini de yapsınlar diye ama sonra elden geleni yaparlar diyorum sadece kendi kendime bakalım.
sizin o mevzularınız vardı annesinden beter davranmışsındır veya annesi bile senin yaptığını yapmamıştır
seneye en azından yüzük takın veya bu sene yüzük takın en azından işinizi oturturun canım zorlanmayın sonra
.bi işler yapmayı düşünüyoruz bakalım kafamızda bir şey var para kazanmak için.. Olursa belki aileleri okurken evlenmeye ikna ederiz gibi
Ya benim herif bu gidişle mezun olamayacak zaten :111: [/FONT]
hadi bakalım hayırlısı canım senden de güzel haberler alalım tatlım
baskı şart diyorsun ya
Bulabildin mi dün akşam?Canım benim kesin fikrim kısa bu konuda :44:iş cıkısı gidicem bakalım bişiler bulabilecekmiyim işte inşallah fakir kollu olarak cıkar birseyler :44:
direk nişanda degil aslında istemeye katılmıs nişan
fotografları arkadasım cekecek evde canım dügünde gidicem stüdyoya
Valla bilmiyorum ki canım.
Elbise olarak üstüme yakışanı alıcam ama renk olarak kırmızı düşünüyorum.
Kırmızı abiye. Çarpıcı bir renk.
günyadın kızlar , bugün son gün gelsin 9 günlük tatil
günaydın datlum naber :13:
Bugün bitmez şimdi
yaa sözümüze bu benim çok hoşuma gitti aşka geldim yemin ederim ya
sende benim gibi kararsız bir yapıya sahipsin , allah yardımcı olsun sevdiklerimizinben çok zor beğenirim , her ağazayı dolaşmak şarttır bende ayaklarıma karasular inse bile avm nin altına üstüne getiriyrum
nasıl bir şey bulduğun tatlım ? evde kaç kişi olacaktınız siz canım ?
evet o dönemde maalesef kesenin ağzı açık duracak hep . zor ya maddi yönden
ben düşünüyorum canım . erkeklere havlu veya çorap bayanlara da fular dağıtmayı planlıyorum tatlım . benimki senden daha pahalıya patlıcak . şu an düşüncem öyle ama tabi o zamanda maddi yönden nasıl olurum bilmiyorum açıkçası .
aslında o magnetlerde güzel oluyor kağılara isminizi tarihinizi nşanlandık dye yazı tüle zımbalarsan çok hş anı kalır nişan gününden tatlım .
ben söz ve nişanı ayrı yapmayı planlıyorum canım.
...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥...: KIZ İSTEME - SÖZ - NİŞAN a dair Her ŞEY :)
edacımmmmmm bak ne buldummmm bohça çok güzel görünüyorrrr
Bulabildin mi dün akşam?
evet senin durumunda öyle bi ayrıntı var. İçine sineni al kuzum sende. Olsun.
Waaaoowww! Kırmızı diyosun.
Gönlüne göre bi elbise bulursun inşallaah
iyiyim canım sen nasılsın geçsin bugün valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?