2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

.eeee ne duruyorsun anlatsanaaa

Dün bugün baya konuştuk ve bazı şeylerde orta ylu bulduk

o benim yapmamı istemediği şeyleri söyledi bense onun , o şekilde konuşurken ben kendimi evlilğe hazır hissediyorum dedi sen kendini hissediyor musun dedi bende tam değil dedim , ablası ile tanıştırma konusunu açtı yeniden benim cevabım yine hayır oldu
ama sanırım ısrarlarına dayanamayıp gideceğim bir zamn sonra ama çok çekiniyorum heyecanlanırım ya

birden nasıl olduysa 2014 haziran ayında yüzük takalım dedi ben kaldım telefonda öyle alo alo diyor ben hiçbişe demiyorum . yahu bişey söylesene beni delirtme dedi

ee felan derken tamam sen istemiyorsun diye bu paronayağa bağladı , deli dur bir ya tamam bakalım dedim işte öyle kuzum inanılmaz bir mutluluk var cumartesi günü tam detaylı bir şekilde konuşuruz yüzyüze, telefonda olmuyor dedi

cumartesi gelsinnn hemennn annesi , babası , akrabası herkes biliyor benimle ilşkisi olduğunu , facede resmimizi görmüşler , samsunda duymayan kalmamış

ya seninki zaten cok istiyodu iyi 8 ay sonraya demis
Bi hedef belirleyip ona gore ilerlemek iyi oluyor .

Benim sevgilim de dun gece yazin evlenelim dedi ama okul bitmeden nasil olacak diyorum iste orada cevap veremiyor
[/FONT]

ya seninki zaten cok istiyodu iyi 8 ay sonraya demis
Bi hedef belirleyip ona gore ilerlemek iyi oluyor .

Benim sevgilim de dun gece yazin evlenelim dedi ama okul bitmeden nasil olacak diyorum iste orada cevap veremiyor
[/FONT]

Umarım öne almaz kuzum yani almasın yoksa nasıl yapılır ki onca şey . en azından beyaz eşyaları alıp ödeyelim bitirelim onları

evleneceğimiz zaman bir tek mobilyalar kalsın , ben ailesinden hiçbir şey beklemiyorum çünkü canım . anneye babaya çok zor oluyr borç ödemek . ki onlar orada tek başlarına aşayan insanlar . yapamam vicdanım el vermez allah büyük bir şekilde yaparız ederiz napalım.

Önceden ben böyle dğildim biliyor musun canım , şunu yapptırcam bunu aldırcam en pahalısını beğenicem derdim şimdi herşeyi biz alıp yapalım diyorum , ailesine karşı nedense inanılmaz bir şeyim var benim ki görmemişken . umarım onlarda bana iyi davranırlarda sorun yaşamam .

Aynen öyle ona göre herşeyini ayarlıyorsun .
Nne kadar var sizin okulun bitmesine tatlım

.yine de ailesi destek olsun kuzum ya sonucta erkek evlat sahibi onlar o ogul dogdugu gun onun bir gun damat olacaginin bilincinde oluyorlar o nedenle elbet bir dusunceleri planlari vardir destek olmak konusunda

2015 mezunuyuz orjinalde ya sevgilim 2014 mezunu olmaliydi lakin okulu uzatti iste burda sitem ettim baya bu konuda
Ben de erken bitirmeye calisiyorum filan ama

2015 mezunuyuz desem daha iyi olur

Bir de benim avukatlik sinavi + avukatlik stajim var 1.5 yil surer

Son düzenleme:

Yani canım da işte zamanında geçen sene evlenen abisi herşeyini mobilyaydı , beyaz eşyaydı felan aldırmış , tatillerde yemiş , içmiş gezmiş aile de borç ödüyor.çok sinirlendim ya . o da inanılmaz sinirli abine karşı , bir yandan düşünmedim değil abisininkini yaptılarsa bununkini de yapsınlar diye ama sonra elden geleni yaparlar diyorum sadece kendi kendime bakalım.

sizin o mevzularınız vardı annesinden beter davranmışsındır veya annesi bile senin yaptığını yapmamıştır

seneye en azından yüzük takın veya bu sene yüzük takın en azından işinizi oturturun canım zorlanmayın sonra

.bi işler yapmayı düşünüyoruz bakalım kafamızda bir şey var para kazanmak için.. Olursa belki aileleri okurken evlenmeye ikna ederiz gibi

Ya benim herif bu gidişle mezun olamayacak zaten :111:
[/FONT]

.bi işler yapmayı düşünüyoruz bakalım kafamızda bir şey var para kazanmak için.. Olursa belki aileleri okurken evlenmeye ikna ederiz gibi

Ya benim herif bu gidişle mezun olamayacak zaten :111:
[/FONT]

hadi bakalım hayırlısı canım senden de güzel haberler alalım tatlım

baskı şart diyorsun ya

hadi bakalım hayırlısı canım senden de güzel haberler alalım tatlım

baskı şart diyorsun ya

.en son care aof ye yatas gecis yaptiririm oyle bitirir okulu
İsletme okudugu icin gecis yapabilir, yoksa onun mezun olmasini beklersek yandik ya ben hic inanmiyorum 2015te de mezun olabilecegine :111:

Ona oyle bir is kurmak lazim ki yorgunluktan cani ciksin ben de intikamimi alayim
[/FONT]

günyadın kızlar , bugün son gün gelsin 9 günlük tatil

Bulabildin mi dün akşam?

evet senin durumunda öyle bi ayrıntı var. İçine sineni al kuzum sende. Olsun.

Valla bilmiyorum ki canım.
Elbise olarak üstüme yakışanı alıcam ama renk olarak kırmızı düşünüyorum.
Kırmızı abiye. Çarpıcı bir renk.

Waaaoowww! Kırmızı diyosun.

Gönlüne göre bi elbise bulursun inşallaah

bende öyleyim inanılmaz zor begenirim şimdi düşünüyorum madem bohca işine girişicez bu pazar elbise bakarsak arada canta falanda bakalım belki begendigim cıkar..her hafta bişeyler alsak anca tamamlanır
Tamamen keceden..kırmızı kalp üstünde beyaz kecelerden E ve T harfleri sag üst ucunda kücük nazar boncugu kalbin en ucundada iç içe gecmiş alyans işte o alyans kısmı kagıtla bile falcada zor kesildi bilmiyorum pöff arkasına magnet aynı zamanda tül ve kurdeleyle süsleyip paket gibi ucunada ismimizin yazdıgı kagıt bunu buldum aklımdan
Daha masraflı olur tabi senin dedigin
bende dün bakmıstım canım buna şansa bak =) ama ben kutu vs almak istemiyorum ( büyük konusmıyım kesin alırım bu sefer )

Bulabildin mi dün akşam?

evet senin durumunda öyle bi ayrıntı var. İçine sineni al kuzum sende. Olsun.

Waaaoowww! Kırmızı diyosun.

Gönlüne göre bi elbise bulursun inşallaah

bişey dicem ama gülme ben bu sürecte anladımki büyük laf etmicen asla demicen
Asla bohca yapmam dedim yapıcam
Asla straplez giymem igrenc dedim üstüme giyim ayy bayıldım buna dedim
Asla diyordum dün uzun elbise bakmam..
Gittim tek bir magazaya avm ye gitmeye vakit bile kalmadı..
Kısa elbiseler denedim ama basen olunca boyda uzun olunca elbiseler kısacık oldu bende
Sonra kızın ısrarı üzerine yine danteli ve uzun hatta arkası hafif kuyruklu üstüne üstlük bana hic yakısmayan kırmızı rengi giydim kabinden cıktım kız süperr dedi aynaya bi baktım amanııııınnn aşık oldum kendime kırmızı bana gitmezdi yav dedim kız yooo gidiyomus dedi böyle etegini sürekli kaldırmam gerekiyo o biraz zor ama asıl hosuma gidende o oldu kendimi prenses gibi hissettim nasıl havaya girdim nasıl fiyat olarakta uygun 130 lu bişeydi ama bir beden büyügü olsa cok daha güzel olacak cünkü kollarım uzun elbise kısa kaldı :44:uzun olarak birde lacivert giydim onun arkası v idi ama önü cok kapalıydı bende o kadar boynumda kapalı olsun istemiyorum sadece dantelle kapalı olsa yine güzel duruyoda.. demekki neymiş asla olmaz demek olmazmıs bu evrede siz siz olun asla asla demeyin kızlar Allah'ım daha benim çok asla dediklerim vardı hee bu arada elbise üstüme yapıstıgı için sevdigim ne deer bilmiyorum bende karar verdimö tek bakmıcam hicbir yere anlastık oda tamam dedi en azından ben begendikten sonra o olmaz diyip içimde kalmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…