2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

yaaaaaaaaaaaaa. fikrinin değişmesine sevindim. kesssinlikle uzun bakkkk hem başkasının değil senin nişanın sevdiceğin kızmayıversin bi güncük boyunda var madem %100 uzun al. alacağın nişanlığı (nişanlık diyorum nişana odaklıyım çünkü ) merak ediyooruuumm

gülme beee
Evet canım artık uzun kısa kuyruklu kuyruksuz ayırt etmeden ne varsa giyicem pofff arkan beli olmasın cok sarmasın bedenini diyo iyide kücük bedenli olmayınca her elbiseninde bir beden büyügü cıkmayabiliyo..o zamanda mecbur sarıyo inşalah pazar öyle bir elbise görürüm ki işte bu derim he ya nişanlıgım sözlügüm herseyim olacak o benim dün arkadasım aradı senin 3 ü 1 aradanda ben ne giysem diyo sanki kahve gibi inşallah alayım paylasıcam canım tabi üstümde degil bey yine izin vermez :44:bizim bey sanala karsı tabi eger elbise bulmayı basarırsam sevgilim evine götürsün elbiseyi hele ki uzun alırsam..annem şimdi laf eder ne acelen vardı son hafta cıkar alırdık bisey ne bu diye

Son zamana sıkıştırma. o zaman ay ne olursa olsun alayım bişey uydur kaydır , diyosun. içine sinmeyen bişi alırsın . al, koy kenara aradan çıksın.

totoyu göbeği kapatan elbiseler var. bi ara çok modaydı ya onlardan bi bak istersen.

Dimi aynen öyle olur
nasıldı kız onlar ya göbegim normalde var ama elbisede ne hikmetse öyle cıkmıyo canım göbegim kıyak geciyo bana
GBL 1018 LACİVERT ELBİSE
dün begendigim elbise buna benziyo gibiydi ama kırmızıydı yaka kısmı falanda biraz farklıydı daha acık gibiydi ve dedigim gibi yine danteldi

evet bak senin gösterdiğin bu tam nişan için. kesinlikle böyle bişi bak.

benim demek istedğimde böyle bişey hem önü hem arkayı kapatıyo.

https://www.google.com.tr/search?q=...2%2F21%2F2013-kisa-abiye-modelleri%2F;554;721

İstediğin modelde diktirsen canım?

yok canım ya o hem cok pahalıya kacmıs olur hemde ya istedigim gibisini yapamazsa kardeşim sünnetinde tuvalet diktirmiştik kabarık neyse bir gün önce dügünden gittik kuzenlerimle teslim almaya kuzenim dedi bumu elbisen yok dedim benimki böyle degil cok güzel..kadın bi geldi sizin elbiseniz hazır diye bide baktık ki o çirkin elbise benimmiş ne tarif ettigimizle alakası var neden son provadakiyle yine öyle olmasın Allah korusun bide diktirmek istedigin zaman elbiseyi deneyeceksin atıyorum sadece şurası bu şekilde degişsin gibi diyeceksin.sıfırdan elbise yaratınca olmuyo sanki :44: birde dedigim gibi maddi yönü cok tutar dikimin :44:

Dikiminde böyle bi dezavantajı var işte, sende haklısın.

Sen fırsat buldukça çık, gez. İllaki gözüne çarpan bişey olur,istediğin gibi bi model bulursun

haha bende nişanda kesinlik siyah elbise istemiym demiştim gidip siyah aldım
Şimdide straplez gelinlik istemiyorum diyorum ama alırsam şaşırmam

haha bende nişanda kesinlik siyah elbise istemiym demiştim gidip siyah aldım
Şimdide straplez gelinlik istemiyorum diyorum ama alırsam şaşırmam

seninki nasıldı canım ? aslında bende istemede hep siyah derdim
Kesinlikle kızlar yapmam etmem demiyoruz yapıyoruz cünkü

Canım genelde işim olunca da bilgisayarım açık kalıyor hep başında değilim o yüzden,bilgisayar uyuduğunda da çıkmış gibi gözüküyorum Nasılsın canım söz tarihini belirlemişsin şimdi okudum hayırlı olsun İnşallah istediğin her şey gönlünce olur Benim yaptığım listede beyaz eşyalar,mobilyalar,halı,perde küçük ev aletleri falan onları hesapladım canım. Ama mutfak için bir şey katmadım çatal kaşık-porselen gibi:26: Onlar yardım edecekler ama ben aslında kimseden yardım istemiyorum kendim yapmak istiyorum ama maalesef çalışmıyorum biliyorsun Hakkımızda hayırlısı olsun

nasılsın kuzum

Anneler hep karışır zaten niye aldın ne gerek vardı var ya elbisen der bir de Bunlar tatlı telaşlar ne kadar güzel İnşallah Hep böyle sevinç içinde anlatırsın her şeyi canım

Anneler hep karışır zaten niye aldın ne gerek vardı var ya elbisen der bir de Bunlar tatlı telaşlar ne kadar güzel İnşallah Hep böyle sevinç içinde anlatırsın her şeyi canım

İnşallah canım cidden hep gülerek anlatmısım dimi
Bi sorun var ama sevdigim bir kac gün önce dediki sana süprizim var hemde bu sefer bekledigin şey dedim yok degildir hep beklledim artık beklemicem dedi yok yok bekle sonra konus acıldı evlilik teklifi babanla tanısmadan önce tekklif etmek istedim dedi nasılsa babanda onay verdi dedi iyi hos tabi artık süprizden cıktı
ve ben o kadar inceliyorumki herseyi kac gündür burnundan getiriyorum resmen
Kuyumcu imalatta çalışıyo sevdigim kendi elleriyle yapacak yüzügü inşallah çok özeniyorum diyo bunun üzerine ben istedigim gibi olacakmı ya begenmezsem neden sade yapmadın neden yanına tas koydun ki diyorum birde bugün dediki agzımdan kacırınca süprizin anlamıda kalmadı pişmanım ama geri alamıyorum bunu dedi yapmasam gibi birseye geldi konu aslında bende hic istemiyorum kuru kuru vbenimle evlenirmisin normal bence cünkü şaşırtıcı bi durum yok ortada zaten belirli ama o kadar üzdüm yıprattım ki onu ben ne hevesle baslamıstım keske gidip alsaydık falan dedi düzeltmeye calısırken daha da cok üzüyorum şimdi pazar günü takacak ama adam resmen bunalıma girdi ne yapıcam ben

Edoşum ah seni bana benzetiyorum ben... Benzer bir mevzu bizde de geçti. Sevdicek bana evlenme teklif etmişti hatta çok da özeldi,kabul etmiştim ama doyamadım Ben yine istiyorum güzel bir teklif dedim. Güldük filan yapıcam zaten dedi. Kaldım öyle ben sürpriz olsun şaşırayım istiyordum dedim. o da seni düşündüm mutlu ol istedim dedi. Ama biz kızlar hep böyleyiz galiba... Sonuç biz de yapmama kararı aldık bence sen sevdiğinin yaptığı yüzüğe hiiç hayır deme. Üzülür kendisi yapmış bir de ne güzel. Sadelerinden de alır sana sonra..hem belki de çok güzeldir.
Bu arada benim yarim de yüzüğümü almıış...

İyiyim canım sen nasılsın? Evet hep böyle gülersin inşallah Kendi elleri ile yapacakmış ne güzel işte özenecek demeseydin öyle keşke:) Ama bir yandan da haklısın istediğin gibi bir şey olmazsa keşke alsaydık diyebilirsin ama sevdiceğin kendi elleri ile senin için yapacak daha ne istiyorsun Bende evlenme teklifi almadım bebeğim Aslında tek taşını alacağım dedi bende gerek yok ona alacağımız para ile evimizin eksiğini alırız durumumuzu toplayınca alırız tek taşımı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…