2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Tünaydın kızlar Nasılsınız? :80:

günaydın canım iyiyim sen nasılsın ?

İnşallah canım

Sen çekirgesin daha Zamanla sende onlarla kaçarsın Az kalmış .

ben 5 e kadar bekçiyim

kacardım da ben daha anahtarı kendim almıyorum diger ofisine bırakıyorum şimdi erken cıktı falan derler böyle diyorum ama belki bina bosaldı bi ben kaldım
Senin daha varmıs pazartesi tatil dimi

kacardım da ben daha anahtarı kendim almıyorum diger ofisine bırakıyorum şimdi erken cıktı falan derler böyle diyorum ama belki bina bosaldı bi ben kaldım
Senin daha varmıs pazartesi tatil dimi

Aferin çalışkan , akıllı çekirge

Ay hala bilmiyorum, çıkarken söyler heralde. biz herşeyi son dak. hatırlatıyoruz ve söylüyoruz. gecen bayran arefe tatildi. bakalım bu bayramda tatil olması lazım.

çok çalışkanımdır
İnşallah bu bayramda öyle olur bana birsey söylemedi konusmalardan anladım bide dün baska eleman yarın mesaimiz var dedi p.tesi ? dedim yok canım tatil dedi o olmasa söyleyen yok
İyiyim tatlım sen nasılsın? Bayram tatili geldi diye seviniyorsundur

bende iyiyim canım..Malum cok calıstım bir tatile ihtiyacım vardı

İnşallaaaah.

Sn oraya yeni gelmişsin ve birinin sana söylmesi lazım. illa senin mi sorman lazımmış , çok kızıyorum böyle şeylere. ben istiyorum ki onlar bize söylesin tatil diye. ben sormıyım çok meraklıymış gibi gözükmiyim

Tatile en çok senin ihtiyacın var

hosgeldin canım odlumuı pc
Oooo kurbanlık heee
Ben hic nişanlı olarak bayram geciremeyecegim yırttılar gerci bizde kurbanlık alınmaz ama

oh kuzum olmadi pc ama dayanamadım,sabrımı zorluyo biraz ama napalım katlanıcaz,zorda olsa giriyorum işte

sorma canım ya ne nasıl olacak hiç bir fikrim yok,inşallah tatLıLıkla atlatırız bu heyecanıda

artık bizim burdada bu adet kalkıyo yavaş yavaş ama olsun dedik,bu da farklı bişi

sen nasılsın,ne var ne yok

Olsun çalışıyorsun Tatil senin de hakkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…