ne güzel bak şimdiiden planlar bile yapmış sevgilin canım :)
boşver duymazdan gel söylediklerini canım yine de sen bilirsin kuzum
Benim gibi bir bebek aşığına yapılmaz buuu u!
Ya okul olmasa hemen de , şu okulum bitsin diyorum , çünkü bilemem ki nasıl bir hamilelik geçireceğimi , ya yatırırsa kuzum beni , o zaman okul kalır öyle :26:
Kızlar ben yatıyorumHerkese iyi geceler diliyorum Tatlı rüyalar hepinize:106::106:
evet şu güzel günlerde sıkıcı bir şekilde davetiye dağıtmak ile geçirmek çok kötü ya , bende hiç sevmem davetiye dağıtmayı , valla benim annem dağıtsın :)
hım anladım kuzum.. gerçi davetiye dağıtmak için 9 yıl bekledin dağıt bi zahmet
Şaka maka 14 gün kaldı kız
ben şu okulu erken bitirebilirsem nişan yapalım diye tutturacağım bizimkilere
Kızlar ben yatıyorumHerkese iyi geceler diliyorum Tatlı rüyalar hepinize:106::106:
tabi ya okulu beklemek zorundasın aman sakın uzatma okulu
ben okurken evlensem dayanamam bebek yaparım o okul bitmez :111:
Sıkıcı mıkıcı ama insanlara 'evleniyorum' demek bile apayrı bir mutluluk yaa
Evet işte o çok ayrı ,,, bugün okulumuza gittim davetiye dağıtmak için , hocalar tabii zekiyi sordu ama çalışıyor o yüzden iş başa düştü dedimmm... hocaların aşıklar kavuşuyor , bir aşk daha mutlu sonla bitti demeleri filan çok hoş apayrı duygular,,, bilmeyen ve yeni öğrenen bir hocam vardı ,,, aaa siz o zamandan beri birbirinize aşık mıydınız dedi , evet dedim,,, aaayyy ne güzel dedi
Bir tanesi de zeki şanslı dedi , şanslıdır herhalde dedim bende, okulun en güzel kızını kaptı daha ne olsun dedi , ay hocam estağfurullah dedim
Tuttuuuuurrr , ikna olacaklar senden bıkıp inşaAllaah
Hayırlı geceler canım , inşaAllah hakkında en hayırlısı olur
Bende böyle düşünüyorum , çünkü hamile kalırsam zeki göndermezmiş okula öyle dedi , kıyamam dedi ... kalmamam lazııımm :26:
evet yaptı planları her günün ayrı planı bile hazırBen düşüneyim canım fikirlerin için de teşekkür ederim
Doğru diyorsun kuzum ben bi evlensem duymayan kalmaz herkese gider ben evleniyorum diye çığlıklar atarım
Seni düşünemiyorum valla
evin ile okulun şehirleri arası kaç saat kuzu
Ya ilk 6 ay çok sıkıntı olmaz mezun olmana 3-4 ay kalaya denk getirebilirsin çok istiyorsan
6 saat canım benim , bir gece gidiyorsun işte... 12 de bindiğinde sabah namazında öbür şehirdesin...
İşte bazı kadınların da ilk ayları çok fena geçebiliyor :44:
Emin olsan keşke:18:
tatlım muhabbet harika ama benim çıkmam lazım maalesef, sonra devam ederiz muhabbete, öpüldün güzeliimm
Unutur muyum hiiiç... Bende de pekiştirme hastalığı var ondan
Evet şimdiki sarıların rengi güzel, çiğ bir sarı değil çok hoş. Getircekmiş de takar mıyız bilmiyorum, oysa nasıl da sabırsızlanıyorumVe sana katılıyorum canım anne babaya ayıp olur, ben de burda taksam takarım istemeden sonra ama asıl anlamını aileyle, sevdiklerimizle takınca buluyor.
tuğçe hayırlı olsun ne güzel böyle gün belirlemek
Canım çooooook mutlu oldum ki beeen
Evet zevklidir, ben de çok beğendim,içime sindi çok.
Darısı başına hayırlısıyla canım, böyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum şimdilik öyle fotolardan.
Bakalım ne zaman nasip olacak, sabırsızlanıyorum
Bende beğendim kuzumBana versen saklarım yani böyle şeyleri kullanmaya kıyamam Sonuçta hatıra olarak hazırlamışlar n-bende saklarım
kızlarr nasılsınızzD ya kızlar çeyizim için neten çok güzel şeyler seçtim tencere setleri kahvalı vs. ama bunları siparişle almak sizce ne kadar güvenli alayımmı yoksa vazmı geçim ?? n.11 ve bernardo siteler
peki bunu yaparsam tül için sadece beyaz alsam mesela renk renk yapıp tuhaf olur mu :44: bu arada kim bilir ben daha nelere karar vericemÇok güzelmiş bunlar
Ben olsam saklarım hayatta kullanmam hatıralara çok önem veririm. Bence renk renk daha güzel olur.
ne güzel canım ama bizim işyerinde aylık rapor veriliyor müdürlere öyle demişlerdi kimler nereye giriyor felan diye , o yüzden fazla yazmak istemiyorum ama yazıyorum o kadr saçma ki işin olmayınca oturup öyle pc bana bakacak ben pcye mi bakacağım yani
gerçi ben pek inanmıyorum öyle şeye ama benimki trendyol , markafoni , korkmaz , bernardo vs çeyiz siteleri , görüp inceleyenler hep bunları görecekler :) gelinlik nişan elbseleri davetiyeler
Canım güller biraz büyük geldi bana hani biraz daha küçük olabilir ama bende saklarım tatlım çok önemlidir benim böyle şeyler.
renk renk yapmayan güzel olur ama erkekler için mavi düşünebilirsin erkeğe de pembe mor vermek olmaz öyle değil mi
ayy bunlar ne hoşlar ya dur bende bikaç bişey bakayım da bulayım koyayim
Unutur muyum hiiiç... Bende de pekiştirme hastalığı var ondan
Evet şimdiki sarıların rengi güzel, çiğ bir sarı değil çok hoş. Getircekmiş de takar mıyız bilmiyorum, oysa nasıl da sabırsızlanıyorumVe sana katılıyorum canım anne babaya ayıp olur, ben de burda taksam takarım istemeden sonra ama asıl anlamını aileyle, sevdiklerimizle takınca buluyor.
Bu da benim davetiyemmyaldızlı olan yeri maalesef fotoğrafta çıkmıyor , artık böyle idare edin kızlar
Eki Görüntüle 829548
Nasılsınız cümleteeen
Bende onlara kıyıp çöpe atacaklar nasılsa diyenlerdenim , amaç duyurmaktı... uygun işe halletmek lazım bence , herkesin kendi hayali var tabii
Bu da benim davetiyemmyaldızlı olan yeri maalesef fotoğrafta çıkmıyor , artık böyle idare edin kızlar
Eki Görüntüle 829548
Nasılsınız cümleteeen
kızlarr ben geLdimm
oyy nasıl özlemişim burayı anlatamam
geçmişi okumaya çekildim ama okunacak gibi değiL,maşallah
inşallah herkezte herşey yolundadır.Bende durumlar aynı, öyle gün sayıyoruz işte.
Bayram telaşı var şimdi,kurbanLık gelicek öyle işte garip heyecan var içimde
ne zormuş bu işler
selam canım hoş geldin nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?