2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ne güzel bak şimdiiden planlar bile yapmış sevgilin canım :)

boşver duymazdan gel söylediklerini canım yine de sen bilirsin kuzum

evet yaptı planları her günün ayrı planı bile hazır Ben düşüneyim canım fikirlerin için de teşekkür ederim

Kızlar ben yatıyorum Herkese iyi geceler diliyorum Tatlı rüyalar hepinize:106::106:

tabi ya okulu beklemek zorundasın aman sakın uzatma okulu
ben okurken evlensem dayanamam bebek yaparım o okul bitmez :111:

evet şu güzel günlerde sıkıcı bir şekilde davetiye dağıtmak ile geçirmek çok kötü ya , bende hiç sevmem davetiye dağıtmayı , valla benim annem dağıtsın :)

Sıkıcı mıkıcı ama insanlara 'evleniyorum' demek bile apayrı bir mutluluk yaa

hım anladım kuzum.. gerçi davetiye dağıtmak için 9 yıl bekledin dağıt bi zahmet
Şaka maka 14 gün kaldı kız

ben şu okulu erken bitirebilirsem nişan yapalım diye tutturacağım bizimkilere

Evet işte o çok ayrı ,,, bugün okulumuza gittim davetiye dağıtmak için , hocalar tabii zekiyi sordu ama çalışıyor o yüzden iş başa düştü dedimmm... hocaların aşıklar kavuşuyor , bir aşk daha mutlu sonla bitti demeleri filan çok hoş apayrı duygular,,, bilmeyen ve yeni öğrenen bir hocam vardı ,,, aaa siz o zamandan beri birbirinize aşık mıydınız dedi , evet dedim,,, aaayyy ne güzel dedi

Bir tanesi de zeki şanslı dedi , şanslıdır herhalde dedim bende, okulun en güzel kızını kaptı daha ne olsun dedi , ay hocam estağfurullah dedim

Tuttuuuuurrr , ikna olacaklar senden bıkıp inşaAllaah

Kızlar ben yatıyorum Herkese iyi geceler diliyorum Tatlı rüyalar hepinize:106::106:

Hayırlı geceler canım , inşaAllah hakkında en hayırlısı olur

tabi ya okulu beklemek zorundasın aman sakın uzatma okulu
ben okurken evlensem dayanamam bebek yaparım o okul bitmez :111:

Bende böyle düşünüyorum , çünkü hamile kalırsam zeki göndermezmiş okula öyle dedi , kıyamam dedi ... kalmamam lazııımm
:26:

Doğru diyorsun kuzum ben bi evlensem duymayan kalmaz herkese gider ben evleniyorum diye çığlıklar atarım
Seni düşünemiyorum valla

evin ile okulun şehirleri arası kaç saat kuzu

Ya ilk 6 ay çok sıkıntı olmaz mezun olmana 3-4 ay kalaya denk getirebilirsin çok istiyorsan

Doğru diyorsun kuzum ben bi evlensem duymayan kalmaz herkese gider ben evleniyorum diye çığlıklar atarım
Seni düşünemiyorum valla

evin ile okulun şehirleri arası kaç saat kuzu

6 saat canım benim , bir gece gidiyorsun işte... 12 de bindiğinde sabah namazında öbür şehirdesin...

Ya ilk 6 ay çok sıkıntı olmaz mezun olmana 3-4 ay kalaya denk getirebilirsin çok istiyorsan

İşte bazı kadınların da ilk ayları çok fena geçebiliyor :44:
Emin olsan keşke:18:

tatlım muhabbet harika ama benim çıkmam lazım maalesef, sonra devam ederiz muhabbete, öpüldün güzeliimm

6 saat canım benim , bir gece gidiyorsun işte... 12 de bindiğinde sabah namazında öbür şehirdesin...

İşte bazı kadınların da ilk ayları çok fena geçebiliyor :44:
Emin olsan keşke:18:

tatlım muhabbet harika ama benim çıkmam lazım maalesef, sonra devam ederiz muhabbete, öpüldün güzeliimm

anladım kuzum ya neyse kazara filan da bebiş olmaz umarım ama tabi Allah ne zaman ol derse o zaman olur
ben de tam hadi çık da uyu artık kuzum diyecektim

iyi geceler tatlım

Teşekkür ederim Edacım... Darısı herkesin başına.

Bende beğendim kuzum Bana versen saklarım yani böyle şeyleri kullanmaya kıyamam Sonuçta hatıra olarak hazırlamışlar n-bende saklarım
bakalım önce elbiseyi bulayım demeye basladım ona göre birsey uydurayım belki rengi rengine göre demek güzel fikirleer var mum ararken cıktı karsıma

Canım tabak bardak gibi şeyleri görerek almanı öneririm..ben intrnetten hic alışveriş yapmadım ama riskli yani kk okudugum kadarıyla bence sadece kırılmayacak şeyleri almak daha iyi
Çok güzelmiş bunlar

Ben olsam saklarım hayatta kullanmam hatıralara çok önem veririm. Bence renk renk daha güzel olur.
peki bunu yaparsam tül için sadece beyaz alsam mesela renk renk yapıp tuhaf olur mu :44: bu arada kim bilir ben daha nelere karar vericem

Edacım bak sana bikaç sabun örneği

oyyy yerim ben o kuzuları ne kadar tatlıymıs onlar öyleee bayıldım onlara karsıma koyar izlerim ben

acaba bizimde böyle birsey varmı düşünsene canlı canlı takip ediyolarmıs beni elbise buldunmu diye sorarmıs bayramdan sonra patron
Gül kısmını evde bende düşündüm..yukarıdan bakınca bayıldım ama acaba yandan vs nasıl duruyodur :44:aslında kadın ve erkek sayısını bileceksin kadınlara bunları erkeklerede mendili yapacaksın süslü mendil koyduya boncuk
Korkuyorum ben sonunda hic birsey yapmıcam

ahh ahh sürekli cıkaranlara sinir oluyorum sıkıyo diyolar yav biz o yüzükleri takmak için ölüyoruz
Bu da benim davetiyemm yaldızlı olan yeri maalesef fotoğrafta çıkmıyor , artık böyle idare edin kızlar

Eki Görüntüle 829548

Nasılsınız cümleteeen

Bende onlara kıyıp çöpe atacaklar nasılsa diyenlerdenim , amaç duyurmaktı... uygun işe halletmek lazım bence , herkesin kendi hayali var tabii

Canım davetiyeden cok güzel nazar degmesin size..
Ayakkanının altına benide yazzzz hatta sen ne yap biliyormusun birimiz hepimiz demek KK KIZLARI yaz hatta birde fotograf cek silinelim ve hepimiz birden gidelim
Bende sana katılıyorum cok para vermek istemiyorum nikah sekeri ve davetiyeye..herkesi kendim gibi görüyorum ben davetiyeyi %100 atıyorum nikah sekerinde eger kulanacagım gibi kova vs varsa kücük saklıyorum ama etiketini yırtıp onca para vermelerine degmez yani :26: nikah sekerini göstermedin

kızlarr ben geLdimm
oyy nasıl özlemişim burayı anlatamam

geçmişi okumaya çekildim ama okunacak gibi değiL,maşallah

inşallah herkezte herşey yolundadır.Bende durumlar aynı, öyle gün sayıyoruz işte.
Bayram telaşı var şimdi,kurbanLık gelicek öyle işte garip heyecan var içimde

ne zormuş bu işler

Bu da benim davetiyemm yaldızlı olan yeri maalesef fotoğrafta çıkmıyor , artık böyle idare edin kızlar

Eki Görüntüle 829548

Nasılsınız cümleteeen

ay esmam ya ciddi ciddi gidiyosun nasipse:26: ne kadar az kalmış maşallah
valla orda kınayı görünce inan bana atlayıp oraya gelesim geldi,

inşallah çok çoook huzurlu olun kuzum,

(bu arada pc çalışmıyordu benim,ay dedim esmanın düğünü oldumu aceba ekim diye hatırlıyorum ama gününü unutmuşum, son kez konuşamadan gitti diye üzüldüm valla)

hosgeldin canım odlumuı pc
Oooo kurbanlık heee
Ben hic nişanlı olarak bayram geciremeyecegim yırttılar gerci bizde kurbanlık alınmaz ama

Madallah sirri eyvanin dugune az kalmis.darisi basimiza kizlar. Kart filanda hazir. Biz sadece kina yapacaz. Ayy o gunler bi gelseydi. kardesimle bluzluk kumas alcaz bugun.
Guzel bisey dikeyimde nisanlim gelince giycem.:)))hele bi evleneyim ilk is ona bulasik makinesi ve dikis mak. aldiracam ins. yurt disi oldugu icin anca gidince aldiririz.allah hepimize mutlu mesut yuva kurmayi nasip etsin. ben inaniyorum kizlar sizfe inanin mutlu olacaginiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…