esk nickim nazarbncuguydu.
tanıştık mı bende hatırlamıyorum tatlım. :26:
İyiyim benTanıştık diye hatırlıyorum bende:26: Ama emin olamadım:44: Sen nasılsın?
İnşallaaaah.
Sn oraya yeni gelmişsin ve birinin sana söylmesi lazım. illa senin mi sorman lazımmış , çok kızıyorum böyle şeylere.ben istiyorum ki onlar bize söylesin tatil diye. ben sormıyım çok meraklıymış gibi gözükmiyim
Tatile en çok senin ihtiyacın var
bizim buradaki pc de aynı canım :44:oh kuzum olmadi pc ama dayanamadım,sabrımı zorluyo biraz ama napalım katlanıcaz,zorda olsa giriyorum işte
sorma canım ya ne nasıl olacak hiç bir fikrim yok,inşallah tatLıLıkla atlatırız bu heyecanıda
artık bizim burdada bu adet kalkıyo yavaş yavaş ama olsun dedik,bu da farklı bişi
sen nasılsın,ne var ne yok
Nerdeee bende anlamıyorum :44:sahipsiz gibiyim burada sabah anahtarı al ac temizle iş varsa onları yap otur aksam kilitle anahtarı ver cıkçözemedim hala çalışmıyorum ama pc basında valla yoruluyorum yok canım aslında tatil mi hic umrumuzda degil
Tabi o kadar işsilikten sonra bi alıştırma oldu bu bana ihtiyacım var
kızlar ben cıkıyorummm sonunda vakit geldi öptüm sizi
hee evet konuşmuşluğumuz vardı
hissetmişim
anlaşılan bugün kafalar karışık hepimizde
iyiyim bende işte dışarı çıkıcam biraz, bugün buranın günü,öyle kalakalık dışarısı ama sevdicek olmayınca hiç çıkasım yok
kendimi boşluğa düşmüş gibi hissediyorum ya :26:
Selam gelincikler nasılsınızz
bizim buradaki pc de aynı canım :44:
inşallah canım kız kurbanın resminide cek
valla aslında bugün kötüyüm dün bütün gece agladım yani 2 ye kadar sevdigiminde burnundan getirdimbabamlar biraz döneklik yapar gibi oldu yine vermicez demiyolar ama ipleri elerine almaya calısıyolar bide annemin sevdigim için söyledigi laflar cok zoruma gidiyo hal böyle olunca annemden utanıyorum :26:
selam
iyyiz,seni sormalı
Selam gelincikler nasılsınızz
Utandım şuan.
Kendinden bahseder misin ki . hatırlamam açısından
hee evet konuşmuşluğumuz vardı
hissetmişim
anlaşılan bugün kafalar karışık hepimizde
iyiyim bende işte dışarı çıkıcam biraz, bugün buranın günü,öyle kalakalık dışarısı ama sevdicek olmayınca hiç çıkasım yok
kendimi boşluğa düşmüş gibi hissediyorum ya :26:
iyi canım benimki çalışıyo bugün bende evde pinekliyom
valla forum o kadar kalabalık ki birbirimizi hatırlıyacak gibi değil ki
işte tutku ben,haziran ayında nişanlanmıştım, yurt dışında yaşıyodum,seneyede nasipse düğünüm vardı
pek hatırlatacak bilgi olmadı ama idare et
valla aslında bugün kötüyüm dün bütün gece agladım yani 2 ye kadar sevdigiminde burnundan getirdimbabamlar biraz döneklik yapar gibi oldu yine vermicez demiyolar ama ipleri elerine almaya calısıyolar bide annemin sevdigim için söyledigi laflar cok zoruma gidiyo hal böyle olunca annemden utanıyorum :26:
Maaşı kırışırız
İşkura gittin mi?
İyiyiz gelincik sen nasılsın??
aynı tas aynı hamam
evdede vakit geçmiyo ki hiç,ben daha evlenmeden ev hanımlığına bıktım
kızlar ya havalar ne çok ısındı yine,yazdan kalma, şaş beş oldum he:111:
daha dün kalın kalın giyinmiştim bugün kolsuzum:26:
Galiba herkesin kafası karışıkNerede sevdiceğin Benim sevdiceğim de köyüne gitti göremeyeceğim
Kırışalım bebeğimGitmedim canım işkur'a internetten üyeyim zaten oradan araştırıyorum ama yok yapı kredi bankası sınav için taa istanbul'a çağırdı ona da gitmeyi inan gözüm yemiyor. Bu zamana kadar 5 banka sınavına girdim olmadı o da olmazsa gittiğim ile kalacağım:95:
işe gitti,akşama gelicekama alışık değilim ki ya nebiliyim,hergün beraberiz normalde bugün böyle olunca dank etti kafaya
çok bağlandım ya,hiç iyi değil böyle ama
sağ oLsunlar,varlıkları bile yeter
uzakmı köy.:44:
---
ben çıkıyorum kızlar,sonra görüşürüz inşallahh
Bankalar sıkıntı ya. Küçük işletmelere başvursan bi? bi müddet satış danışmanlığı mı yapsan?
Bankalar sıkıntı ya. Küçük işletmelere başvursan bi? bi müddet satış danışmanlığı mı yapsan?
Bu arada selam yengeeeç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?