2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

esk nickim nazarbncuguydu.

tanıştık mı bende hatırlamıyorum tatlım. :26:

hee evet konuşmuşluğumuz vardı
hissetmişim

İyiyim ben Tanıştık diye hatırlıyorum bende:26: Ama emin olamadım:44: Sen nasılsın?

anlaşılan bugün kafalar karışık hepimizde

iyiyim bende işte dışarı çıkıcam biraz, bugün buranın günü,öyle kalakalık dışarısı ama sevdicek olmayınca hiç çıkasım yok
kendimi boşluğa düşmüş gibi hissediyorum ya :26:

Nerdeee bende anlamıyorum :44:sahipsiz gibiyim burada sabah anahtarı al ac temizle iş varsa onları yap otur aksam kilitle anahtarı ver cık çözemedim hala çalışmıyorum ama pc basında valla yoruluyorum yok canım aslında tatil mi hic umrumuzda degil
Tabi o kadar işsilikten sonra bi alıştırma oldu bu bana ihtiyacım var

bizim buradaki pc de aynı canım :44:
inşallah canım kız kurbanın resminide cek

valla aslında bugün kötüyüm dün bütün gece agladım yani 2 ye kadar sevdigiminde burnundan getirdim babamlar biraz döneklik yapar gibi oldu yine vermicez demiyolar ama ipleri elerine almaya calısıyolar bide annemin sevdigim için söyledigi laflar cok zoruma gidiyo hal böyle olunca annemden utanıyorum :26:
kızlar ben cıkıyorummm sonunda vakit geldi öptüm sizi

Buna da şükür boşver

Görüşürüz tatlım, iyi bayramlar

Utandım şuan.

Kendinden bahseder misin ki . hatırlamam açısından

Selam gelincikler nasılsınızz

selam
iyyiz,seni sormalı

çekerim kuzum inşallah sağ sağLim gelirse kurbanlık

kıyamam ya,üzülme dicem ama elde değilki.
benim annemde sevdiceğim için neler neler söyledi,ama şimdi ben değil o utanıyo onun yüzüne bakarken.

boşver takma,Allah büyük, boş yere sıkma sevdiğininde canını

Utandım şuan.

Kendinden bahseder misin ki . hatırlamam açısından

valla forum o kadar kalabalık ki birbirimizi hatırlıyacak gibi değil ki

işte tutku ben,haziran ayında nişanlanmıştım, yurt dışında yaşıyodum,seneyede nasipse düğünüm vardı

pek hatırlatacak bilgi olmadı ama idare et

Galiba herkesin kafası karışık Nerede sevdiceğin Benim sevdiceğim de köyüne gitti göremeyeceğim

iyi canım benimki çalışıyo bugün bende evde pinekliyom

aynı tas aynı hamam
evdede vakit geçmiyo ki hiç,ben daha evlenmeden ev hanımlığına bıktım

kızlar ya havalar ne çok ısındı yine,yazdan kalma, şaş beş oldum he:111:
daha dün kalın kalın giyinmiştim bugün kolsuzum:26:

Cıks olmadı. bence bu tanışmayı baştan alalım biz haha

22 yaşındayım ,izmitliyim, muhasebeciyim. henüz nişanlı falan değilim yarim askerde

Kuzum bombayı patlattın gidiyorsun ama Ne oldu niye sıktılar senin canını:105: Hayırlısı olsun canım elbet alışacaklar

Maaşı kırışırız

İşkura gittin mi?

Kırışalım bebeğim Gitmedim canım işkur'a internetten üyeyim zaten oradan araştırıyorum ama yok yapı kredi bankası sınav için taa istanbul'a çağırdı ona da gitmeyi inan gözüm yemiyor. Bu zamana kadar 5 banka sınavına girdim olmadı o da olmazsa gittiğim ile kalacağım:95:

İyiyiz gelincik sen nasılsın??

iyi diyelim iyi olsunnnn :13:

evde vakit geçirmek zor gerçekten. 2 günden sonra sıkıyo insanı

Galiba herkesin kafası karışık Nerede sevdiceğin Benim sevdiceğim de köyüne gitti göremeyeceğim

işe gitti,akşama gelicek ama alışık değilim ki ya nebiliyim,hergün beraberiz normalde bugün böyle olunca dank etti kafaya
çok bağlandım ya,hiç iyi değil böyle ama

sağ oLsunlar,varlıkları bile yeter
uzakmı köy.:44:
---

ben çıkıyorum kızlar,sonra görüşürüz inşallahh

Bankalar sıkıntı ya. Küçük işletmelere başvursan bi? bi müddet satış danışmanlığı mı yapsan?

Bu arada selam yengeeeç.

Akşama kadar sabret o halde Önemli olana beraber olmanız tabi Köy 4 saatcik ama yakın oturduğumuz için uzak olunca olmuyor Güle güle canım görüşürüz

Bankalar sıkıntı ya. Küçük işletmelere başvursan bi? bi müddet satış danışmanlığı mı yapsan?

Maalesef satış konusunda hiç başarılı değilim:26: Masabaşı ve yapacağım işin belli olması lazım ama o da zor Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…