- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Yok canım okuyup çıkmıyorum. Ne güzel dinleneceksin bende işim olsa da yorulsam diye düşünüyorumYapı kredi bankası istanbula sınava çağırdı ama onun için de kalkıp gitmeye inan üşeniyorum ya olmazsa gittiği ile kalacağım diyorum.. Ama gitmezsem de ya olursa endişesi taşımaktayım. Ne yapacağımı bilemedim yani:44: Ben her şeyimi kendim yapmak istiyorum ailem yapar ama ablam her şeyini kendisi aldığı için kıyaslama yapar ve bunu duymaktan hoşlanmadığım için istemiyorum ailemden bir şey:95: Erkek arkadaşımın ailesine de yük olmak gibi bir niyetim yok ama işim de yok iş bulup biraz çalışayım birikim yapayım diyorum erkek arkadaşım beklemiyor Söz olduktan sonra biraz beklemesini istiyorum ama Neyse hakkımızda hayırlısı olsun canım
Bana da çok itici gelir , o tırışkayı bizim burda çalan çalgıcılardan dinleyeceksin zaten, müthiş
Rica ederiim canımm
Bu da benim davetiyemmyaldızlı olan yeri maalesef fotoğrafta çıkmıyor , artık böyle idare edin kızlar
Eki Görüntüle 829548
Nasılsınız cümleteeen
O üşendiğin iş varya belki senin için bir kapıdır canım . hiç bir yere gitmek istemesem felan sonunda çok mutlu olarak dönerim eve , istemediğim bişeyi yaptıktan sonra sonucu mutluluk oluyor belki bunla ne laka diyeceksin ama bence o sınava girmelisin canım bir şansını dene . sınava girmezsen kendini yiyip bititrirsin keşke girseydim belki de şimdi çalışıyor olacağım demektense git gir sınava içini raha ettir.
sende benim gibisin canımmmmmbende aileme yük olmak istemiyorum , sevgilimin de ailesine yük olmak istemiyorum boşver canım olsun takılsın yüzükler alabildiğini alırsın sıkma canını önemli olan evimizde mutluluğumuz huzurum
Çok teşekkür ederim canımm...Amiiin , darısı başına
İyiyim canım beniim, sende hoşgeldin , artık gideceğim ama geç geldin canım yaa...Kuzum hoşgeldin, davetiyene bayıldımBaş harfler E-Z olmuş
İyiyim ben sen nasılsın?
İyiyim canım beniim, sende hoşgeldin , artık gideceğim ama geç geldin canım yaa...
Ya haklısın aslında ama kalkıp annem ile babam da istanbula benimle gelecekler! bu nedir ya 26 yaşında kızım ama bu yaşıma kadar bana güvenmediler 15 yaşında kız çocuğuymuşum gibi davranmalarından hoşlanmıyorumgerçi şimdiki 15 yaşındaki çocuklar bile daha rahat..Ben tek gitsem 150 lira ancak harcayacağım ama hepimiz araba ile gidince 400 lira harcanacak ama mazallah ben istanbula diyerek kaçarım bir diğer gitmek istememe nedenim de bu aslında:84: Sanki istanbulda kaybolacağım Düşündükçe çıldırıyorum canım ya
Çok geç bitiyormuş tatlım... sabah kaçta çıkıyorsun , uykun gelmiyor mu bu saate kadarAlmanca 22 de bitiyor yurda gelmem 23ü buluyor birde çamaşırlarımı yıkatmıştım onları serdim anca gelebildim buraya
Uykun mu geldi gidecek misin hemen
aynı durum bende de var canım tek değilsin 8 aralıkta 24 olacağım amaaa yok yani eve geç gelemem mesela , haftasonu de olmak zorundayım en geç
olsun canım gidin , düşünme 400 lirayı demekki ailen düşünmüyor sen hiç düşünmegir sınavına gez toz dön evine
Çok geç bitiyormuş tatlım... sabah kaçta çıkıyorsun , uykun gelmiyor mu bu saate kadar
uykum gelmese bile yarın erken kalkacağım , davetiye dağıtma işi devam ediyor son sürat...
En sıkıcı kısmı bu olsa gerek
of ya nedir bu çektiğimizErkek arkadaşım bana diyor ki seni kurtaracağım şimdi çıkamıyoruz ama evlendiğimizde acısını çıkaracağım akşamları canımız istediğinde gidip eğleneceğiz seni eğlendireceğim sıkılmayacaksın diyor Canım bir yanım gitmeyi çok istiyor ama olmazsa duyacağım şeyleri de biliyorum o kadar gittik masraf etti bir şey olmadı.. Çalışan kazanır,senden bir şey olmaz.. Bunları duymak istemiyorum. Bu zamana kadar 5 banka sınavına girdim olmadı belki kısmetim bu ama olmazsa bunları duymak da zoruma gider
hakkaten ya davetiye dağıtmak çok da eğlenceli olmaz :111: öğlene kadar uyuyorum ben canım ya sabah derslere gitmem öğleden sonra giderim ben
Ohh iyiymiş işin seni
Sıkıcı ya , hayır bir o taraftasın bir bu tarafta , herkese aynı hikayeyi anlatıyorsun , sorular hep aynı düzeyde çünkü
bayıldım tatlım !
Ne bileyimdavetiyeyi biz dağıtmasak olmuyor mu? ben zannetmiyorum kapı kapı dolaşıp dağıtabileceğimi ya :18:
Başkalarını görevlendirsek onlar dağıtsa olmaz mıciddi soruyorum
Ne bileyim
Ben öyle bir şey yapmak istesem babam ayıp ayıp insanlar seni görmek ister derdi herhalde
Bide ortak tanıdıklar varsa zaten birine veriyorsun şu davetiyeleri de sahiplerine iletir misin diyorsun , Allah razı olsun geri çevireni görmedim
Esmaa bebek ne zaman düşünüyorsunuzz :111: Dur canını çektireyim :111:
Ben aşırı abartı bi şekilde bebeğim olsun istiyorum rüyalarımda hep bebek görüyorum kafayı bozdum :111:
Eki Görüntüle 829626
Eki Görüntüle 829627
Eki Görüntüle 829628
Eki Görüntüle 829629
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?