2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

O üşendiğin iş varya belki senin için bir kapıdır canım . hiç bir yere gitmek istemesem felan sonunda çok mutlu olarak dönerim eve , istemediğim bişeyi yaptıktan sonra sonucu mutluluk oluyor belki bunla ne laka diyeceksin ama bence o sınava girmelisin canım bir şansını dene . sınava girmezsen kendini yiyip bititrirsin keşke girseydim belki de şimdi çalışıyor olacağım demektense git gir sınava içini raha ettir.

sende benim gibisin canımmmmm bende aileme yük olmak istemiyorum , sevgilimin de ailesine yük olmak istemiyorum boşver canım olsun takılsın yüzükler alabildiğini alırsın sıkma canını önemli olan evimizde mutluluğumuz huzurum

Ya haklısın aslında ama kalkıp annem ile babam da istanbula benimle gelecekler! bu nedir ya 26 yaşında kızım ama bu yaşıma kadar bana güvenmediler 15 yaşında kız çocuğuymuşum gibi davranmalarından hoşlanmıyorum gerçi şimdiki 15 yaşındaki çocuklar bile daha rahat..Ben tek gitsem 150 lira ancak harcayacağım ama hepimiz araba ile gidince 400 lira harcanacak ama mazallah ben istanbula diyerek kaçarım bir diğer gitmek istememe nedenim de bu aslında:84: Sanki istanbulda kaybolacağım Düşündükçe çıldırıyorum canım ya

aynı durum bende de var canım tek değilsin 8 aralıkta 24 olacağım amaaa yok yani eve geç gelemem mesela , haftasonu de olmak zorundayım en geç

olsun canım gidin , düşünme 400 lirayı demekki ailen düşünmüyor sen hiç düşünme gir sınavına gez toz dön evine

Almanca 22 de bitiyor yurda gelmem 23ü buluyor birde çamaşırlarımı yıkatmıştım onları serdim anca gelebildim buraya
Uykun mu geldi gidecek misin hemen
Çok geç bitiyormuş tatlım... sabah kaçta çıkıyorsun , uykun gelmiyor mu bu saate kadar

uykum gelmese bile yarın erken kalkacağım , davetiye dağıtma işi devam ediyor son sürat...

En sıkıcı kısmı bu olsa gerek

of ya nedir bu çektiğimiz Erkek arkadaşım bana diyor ki seni kurtaracağım şimdi çıkamıyoruz ama evlendiğimizde acısını çıkaracağım akşamları canımız istediğinde gidip eğleneceğiz seni eğlendireceğim sıkılmayacaksın diyor Canım bir yanım gitmeyi çok istiyor ama olmazsa duyacağım şeyleri de biliyorum o kadar gittik masraf etti bir şey olmadı.. Çalışan kazanır,senden bir şey olmaz.. Bunları duymak istemiyorum. Bu zamana kadar 5 banka sınavına girdim olmadı belki kısmetim bu ama olmazsa bunları duymak da zoruma gider

hakkaten ya davetiye dağıtmak çok da eğlenceli olmaz :111: öğlene kadar uyuyorum ben canım ya sabah derslere gitmem öğleden sonra giderim ben

ne güzel bak şimdiiden planlar bile yapmış sevgilin canım :)

boşver duymazdan gel söylediklerini canım yine de sen bilirsin kuzum

Ohh iyiymiş işin seni

Sıkıcı ya , hayır bir o taraftasın bir bu tarafta , herkese aynı hikayeyi anlatıyorsun , sorular hep aynı düzeyde çünkü

bayıldım tatlım !

davetiyeyi biz dağıtmasak olmuyor mu? ben zannetmiyorum kapı kapı dolaşıp dağıtabileceğimi ya :18:
Başkalarını görevlendirsek onlar dağıtsa olmaz mı ciddi soruyorum

davetiyeyi biz dağıtmasak olmuyor mu? ben zannetmiyorum kapı kapı dolaşıp dağıtabileceğimi ya :18:
Başkalarını görevlendirsek onlar dağıtsa olmaz mı ciddi soruyorum
Ne bileyim

Ben öyle bir şey yapmak istesem babam ayıp ayıp insanlar seni görmek ister derdi herhalde

Bide ortak tanıdıklar varsa zaten birine veriyorsun şu davetiyeleri de sahiplerine iletir misin diyorsun , Allah razı olsun geri çevireni görmedim

evet şu güzel günlerde sıkıcı bir şekilde davetiye dağıtmak ile geçirmek çok kötü ya , bende hiç sevmem davetiye dağıtmayı , valla benim annem dağıtsın :)

hım anladım kuzum.. gerçi davetiye dağıtmak için 9 yıl bekledin dağıt bi zahmet
Şaka maka 14 gün kaldı kız

ben şu okulu erken bitirebilirsem nişan yapalım diye tutturacağım bizimkilere

Benim gibi bir bebek aşığına yapılmaz buuu u!

Ya okul olmasa hemen de , şu okulum bitsin diyorum , çünkü bilemem ki nasıl bir hamilelik geçireceğimi , ya yatırırsa kuzum beni , o zaman okul kalır öyle
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…