2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Düğün için biz de daha konuşmadık ama düşündüğümüz Mayıs ayı canım.
Nişandan sonra yer bakmaya çıkıcaz inşallah.
Önce nişan hazırlığı oluyor tabi ki.
Ben daha elbisemi almadım canım. Bayramdan sonra bakıcam.
Evde nişan olacağı için uzun abiye düşünmüyorum.
Ama gene şık bir şey olacak tabi.
Aslına bakarsan nişan tarihim dün kesinleşti.
O yüzden bayramdan sonra hepsini yapıcam. 2-3 haftada herşey yetişir zaten.

Anladım canım bizim şehirler çok farklı o yüzden dışarda olcak bende kıyafeti hazır almak yerine diktimekten yanayım model bakıyorum ama daha içime bişey sinmedi. Aynı şehirdesiniz sanırım o yüzden alışveriş kolay olur en heyecanlı zamanlar

Evet canım aynı şehirdeyiz. Alışveriş daha kolay olur dediğin gibi.
Gerçekten heyecanlı.
Ben elbisemi kırmızı düşünüyorum aslında. Hazır bulup alıcam.
Sen dışarıda yapıcağın için diktirebilirsin tabi.

selam kızlar
bende 2014 geliniyim nasipse martta düğünüm var 23 yaşındayım çalışıyorum sizlerle de tanışabilir miyim

:) nişan için böyle dağıtılacak şeyler düşünüyo musun

selam kızlar
bende 2014 geliniyim nasipse martta düğünüm var 23 yaşındayım çalışıyorum sizlerle de tanışabilir miyim

Hoşgeldin Ben ankaradayım henüz söz nişan yok ama olması için uğraşıyorum 26 yaşındayım maalesef çalışmıyorum. Çok az kalmış düğününe Hayırlı olsun canım mutluluklar

Çok teşekkür ederim :) çok heyecanlıyım :) hiç beklemediğim bir olaydı bu evlilik muhabbeti :) heyecanımı mazur görün

Ben de beklemiyordum açıkçası canım. Benim de hızlı gelişti.
Bir de ben 9 ay önce nişan attım. 1,5 yıl nişanlı kalmıştım ama olmadı bitirdim.
Sonra işte müstakbel nişanlımla tanıştım güzel bir tesadüf sonucu ve hızlı ilerledi.

Açıkçası düşünüyorum canım. Magnet düşünüyorum ben.
Sen düşündün mü?

İlginç şeyler olsun istiyorum bende Magnet düşündüm ama sıradan herkeste gördüğüm şeyler haricinde bişeyler arıyorum :) inşallah bulurum bi de arkadaşım toka yaptırmıştı o da hoşuma gitti sadece yakın kız arkadaşlarına dağıttı :) darısı başınıza yazan bi toka hoştu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…