HoşgeldinBen ankaradayım henüz söz nişan yok ama olması için uğraşıyorum 26 yaşındayım maalesef çalışmıyorum. Çok az kalmış düğününe Hayırlı olsun canım mutluluklar
Ben de beklemiyordum açıkçası canım. Benim de hızlı gelişti.
Bir de ben 9 ay önce nişan attım. 1,5 yıl nişanlı kalmıştım ama olmadı bitirdim.
Sonra işte müstakbel nişanlımla tanıştım güzel bir tesadüf sonucu ve hızlı ilerledi.
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişş :13:
hayırlısı olsun cnm bir yola çıktıktan sonra gerisi geliyor herşey gönlünce olsunAh canımmmMaalesef ikisi de değilim hala ailem olmaz diyor ama ağustosta düğünüm olacak ona ikna çabalarındayım:26:
nişanlıyım cnm... hayırlı olsun çok mutlu olun cnmHoş geldin canım.
Hayırlı uğurlu olsun.
Nişanlımısın?
Ben de kısmetse 2014 geliniyim. 30 yaşındayım. :)
teşekkür ederim cnm darısı tüm isteyenlerin başınaMerhaba aynı yaştayız ne güzel :)hayırlı olsun şimdiden
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişş :13:
Dinleniyorsun yaniYok bebeğim aynı şehirde hatta aynı mahalledeyiz ancak köyüne gitti bayram için
İlginç şeyler olsun istiyorum bende Magnet düşündüm ama sıradan herkeste gördüğüm şeyler haricinde bişeyler arıyorum :) inşallah bulurum bi de arkadaşım toka yaptırmıştı o da hoşuma gitti sadece yakın kız arkadaşlarına dağıttı :) darısı başınıza yazan bi toka hoştu :)
hoşbulduk cnmtanıştığıma memnun oldum teşekkür ederim darısı başına en kısa zamanda o halde
hayırlısı olsun cnm bir yola çıktıktan sonra gerisi geliyor herşey gönlünce olsun
nişanlıyım cnm... hayırlı olsun çok mutlu olun cnm
teşekkür ederim cnm darısı tüm isteyenlerin başına
hoşbulduk cnm
Amin canım:) İnşallah hepimizin gönlünce olsunhayırlısı olsun cnm bir yola çıktıktan sonra gerisi geliyor herşey gönlünce olsun
Hoşbuldum ne güzelsiniz heprkes sıcak içten bayıldım
Ayy ne güzel yakınsınız canım.
Artık döndükten sonra hasret giderirsiniz.
Burda heres birbirinin halinden anlıyo canım
bende evlilik fobisi oluşmaya başladı kızlar :18: sizde de var mı böyle bir durum düğün yaklaştıkça daha da artıyor gibi 'bir derdim var' topiğini okuya okuya paranoyaklık başladı galiba:44:
Tabi yaklaştıkca bi stres olur insanda. Sonuçta yeni bi hayat, seni neler bekliyo bilmiyosun.
Ama çokda kafaya takıp abartmamak lazım.
Evet Çok şükür ki yakınız canımSiz uzak mıydınız? Unuttun kusura bakma:78: Geldikten sonra hasret gideririz canım
bende evlilik fobisi oluşmaya başladı kızlar :18: sizde de var mı böyle bir durum düğün yaklaştıkça daha da artıyor gibi 'bir derdim var' topiğini okuya okuya paranoyaklık başladı galiba:44:
Valla arada olmuyor değil ama düşüncelerimizi temiz tutmalıyız canım.
Ne düşünürsek onu hayatımıza çekeriz.
o YÜZden öyle şeyleri okuma canım.
haklısın cnm evrene pozitif enerji yollayalım o da bize güzellikler yollasın
Evet canım aynen öyle...
Zihnini bulandırma ve egolarını kendinden uzak tut.
Ego korku ve endişe yaratır.
Sen herşey iyi olacak diyen sesine yönel.
O meleklerinin sesidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?