2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hoşgeldin Ben ankaradayım henüz söz nişan yok ama olması için uğraşıyorum 26 yaşındayım maalesef çalışmıyorum. Çok az kalmış düğününe Hayırlı olsun canım mutluluklar

hoşbulduk cnm tanıştığıma memnun oldum teşekkür ederim darısı başına en kısa zamanda o halde

Ben evlenebilceğimi düşünmezdim bi adamla bi ömür nasıl geçer insanlar nasıl karar veriyo diye öyle olmuyormuş :) hissediliyormuş :) nasip kısmet bu işler ne işte bi hayır var diye boşuna demiyorlar üzüldüm senin için ama hayırlısı böyleymiş demekki

Ah canımmm Maalesef ikisi de değilim hala ailem olmaz diyor ama ağustosta düğünüm olacak ona ikna çabalarındayım:26:
hayırlısı olsun cnm bir yola çıktıktan sonra gerisi geliyor herşey gönlünce olsun
Hoş geldin canım.
Hayırlı uğurlu olsun.
Nişanlımısın?
Ben de kısmetse 2014 geliniyim. 30 yaşındayım. :)
nişanlıyım cnm... hayırlı olsun çok mutlu olun cnm

Merhaba aynı yaştayız ne güzel :) hayırlı olsun şimdiden
teşekkür ederim cnm darısı tüm isteyenlerin başına

Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişş :13:

hoşbulduk cnm

Ne güzel canım... gÜZEL düşünmüş.
Biz de buluruz herhalde güzel birşeyler.

bende evlilik fobisi oluşmaya başladı kızlar :18: sizde de var mı böyle bir durum düğün yaklaştıkça daha da artıyor gibi 'bir derdim var' topiğini okuya okuya paranoyaklık başladı galiba:44:

bende evlilik fobisi oluşmaya başladı kızlar :18: sizde de var mı böyle bir durum düğün yaklaştıkça daha da artıyor gibi 'bir derdim var' topiğini okuya okuya paranoyaklık başladı galiba:44:

Tabi yaklaştıkca bi stres olur insanda. Sonuçta yeni bi hayat, seni neler bekliyo bilmiyosun.
Ama çokda kafaya takıp abartmamak lazım.

Valla arada olmuyor değil ama düşüncelerimizi temiz tutmalıyız canım.
Ne düşünürsek onu hayatımıza çekeriz.
o YÜZden öyle şeyleri okuma canım.

haklısın cnm evrene pozitif enerji yollayalım o da bize güzellikler yollasın

Evet canım aynen öyle...
Zihnini bulandırma ve egolarını kendinden uzak tut.
Ego korku ve endişe yaratır.
Sen herşey iyi olacak diyen sesine yönel.
O meleklerinin sesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…