2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hediyeni afiyetle kesip yiyecekler
oda aynı olacakta işte

Kuzum bombayı patlattın gidiyorsun ama Ne oldu niye sıktılar senin canını:105: Hayırlısı olsun canım elbet alışacaklar

Sorma canım bir gün iyi bir gün kötü giderrsek hesap yapıcam ve iyi günde istemey yapalım diye düşünüyorum
Dün gecenki durumun aksine konusmuslardı..bugünde yine aksine ohoooo eve halı alalım yeni bile dedi babam :44:görücü gelecek diye :44:
bugün yine hersey olumlu ama bir kötü olay var adam tutturmus sizin bildiginiz gibi olmaz ben dügün istiyorum diye
Yok dedim nikah olacak..
Kimse gelmez diyo..
Gelecek kişiler bellidir..Ki bizimkiler daha gecen ay nikah için 2.5 saatlik yol gittiler yani gitmek isteyen için bahane olamaz..
10 bin fazla birikirmiş imkanımı var bunun hadi 1000 fazla birikir dese neysede
Valla önemli olan bizim kararımız olmalı kimse dügünden sonra paraya ihtiyacınız varmı demiyecek

Nikah şekerim daha gelmedi elime canım , geldiğinde onu da gösteririm

Seninki de güzel fikirmiş yaaa kk kızları , kız sonra bütün kk yı evermeyelim
Düşünsene patır patır hepsi gidiyormuş haha , adminlar isyeeeaaannn

Bende üzülmüştüm... gittiiğini gördüm dedim herhalde konuşamayacağız bir daha

Elhamdülillah az kaldı , ciddi ciddi gidiyorum, ha gittim ha gidiyorum derken vallahi gidiyorum

Sağ olasın canım , amiiiinn , darısı başına en kısa zamanda

Amiiiiin darısı başınıza Gülnihalcıım

Son düzenleme:

canım o vakit kk 2014-2015 kızları yaz diger türlü ayakkabında yer kalmaz söyliyim
hem evlenirsek hamilelik bölümüne geceriz

Babacığın da kayınvalidem gibi düğün istiyor desene:) Bize soran yok kiİsteklerimize önem verin yaaa
Halı olayı da aslında hem gelenlere mahcup olmak istemiyorlar haklılar ama gelen kişi de halıya bakmayacak muhabbet açılınca kimin aklına halı gelir

biz babama halı alalım dedigimiz zaman siz beni öldüreceksiniz ben paramı basıyorum diye bagırırdı şaşırdımda acıkcası kendileri bilirler bana masraf yaptık diye cıkarmasınlarda :44:zaten cevremde gördügüm kadarıyla özellikle kız evlenirken baba evide yenileniyo
Yok canım ya istemiyorum ben hem hoslanmıyorum 1 saat oynıcam(oynamak az geliyo daha uzun olmalı ) bide üzerine o kadar para vericem..sevdigimin babasıda ister onlarda halaylar vs bol fakat önemli olan biziz..benim üstüme atsın sevdigim eda nasılsınb isterse desin ben inada bindiririm
birde bunu hic tanımadıgım babamın köylüleri için yapıcakmısım onlarda gelsinler diye ben borc öderim

Son düzenleme:

Hiç sorma canım başkaları eğlenecek diye biz masraf yapıyoruz Ablamın düğününden sonra da bizim eşyalar değişti haklısın:) Önemli olan senin isteğin tabi ki:129:

İyiyim tatlımmm Sen nasılsın ne yaptın baktın mı elbisee

baktım gecen gün canım tek bir magaza yarın inşallah tekrar bakıcaz

Hiç sorma canım başkaları eğlenecek diye biz masraf yapıyoruz Ablamın düğününden sonra da bizim eşyalar değişti haklısın:) Önemli olan senin isteğin tabi ki:129:

Peki ablanın dügünde takılar ne alemdeydi yani dügün yapadılar dügün yaptılar diye takılar tavan mı yaptı :44:

Son düzenleme:
off bende çok kararsızım bu nikah mı düğün mü olsa. Şu düğün salonlarına bakalımda artık ona göre karar vercez.

off bende çok kararsızım bu nikah mı düğün mü olsa. Şu düğün salonlarına bakalımda artık ona göre karar vercez.

Canım ben hic istemiyorum sevdigimde öyle istemiyo..eger bu kadar heves etmişlerse kendileri nikah degil dügün yapsalaardı annemde dügün sevmez benim..
Mesela kardeşime inat etti babam o kadar masraf edip salon tuttu sünnet dügünü yaptı daha ben cok kücükken inan hic degmedi..babam haric hepimiz gereksiz ve sacma bulduk..tamam dügünle bir olmaz sünnet ama ben sevmiyorum

Selam canim
ben dugunleri sevmiyorum. en iyisi nikah bence. ben sadece kina yapicm evlenince. o yeter . Zaten resmi nikah yapmistik vize icin. bekliycez bakalim rabbim hepimize guzel evlilikler nadip eysin amin

Sünnet düğünleri gerçekten banada çok gereksiz geliyo.

Selam canim
ben dugunleri sevmiyorum. en iyisi nikah bence. ben sadece kina yapicm evlenince. o yeter . Zaten resmi nikah yapmistik vize icin. bekliycez bakalim rabbim hepimize guzel evlilikler nadip eysin amin

Amin canım. Bakıcaz artık

senin isteme ve istememe sebeplerin ne canım dügünü

tamamen duygusal
Düğün olursa güzel biyerde olsun istiyoruz ee o da 10.000 den aşağı değil.
Daha öncede söylemişimdir iki ablamda nikah yaptı hiç bişey anlamamıştım pıt diye bitti gelinlik giydiğine değimiyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…