- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
tavsiyeni dikkate alacağım cnmmeleklerin sesine kulak veriyorum:109:
Evet canım aynen öyle...
Zihnini bulandırma ve egolarını kendinden uzak tut.
Ego korku ve endişe yaratır.
Sen herşey iyi olacak diyen sesine yönel.
O meleklerinin sesidir.
selam
iyyiz,seni sormalı
çekerim kuzum inşallah sağ sağLim gelirse kurbanlık
kıyamam ya,üzülme dicem ama elde değilki.
benim annemde sevdiceğim için neler neler söyledi,ama şimdi ben değil o utanıyo onun yüzüne bakarken.
boşver takma,Allah büyük, boş yere sıkma sevdiğininde canını
Kuzum bombayı patlattın gidiyorsun amaNe oldu niye sıktılar senin canını:105: Hayırlısı olsun canım elbet alışacaklar
Canım davetiyeden cok güzel nazar degmesin size..
Ayakkanının altına benide yazzzz hatta sen ne yap biliyormusun birimiz hepimiz demek KK KIZLARI yaz hatta birde fotograf ceksilinelim ve hepimiz birden gidelim
Bende sana katılıyorum cok para vermek istemiyorum nikah sekeri ve davetiyeye..herkesi kendim gibi görüyorum ben davetiyeyi %100 atıyorum nikah sekerinde eger kulanacagım gibi kova vs varsa kücük saklıyorum ama etiketini yırtıponca para vermelerine degmez yani :26: nikah sekerini göstermedin
ay esmam ya ciddi ciddi gidiyosun nasipse:26: ne kadar az kalmış maşallah
valla orda kınayı görünce inan bana atlayıp oraya gelesim geldi,
inşallah çok çoook huzurlu olun kuzum,
(bu arada pc çalışmıyordu benim,ay dedim esmanın düğünü oldumu aceba ekim diye hatırlıyorum ama gününü unutmuşum, son kez konuşamadan gitti diye üzüldüm valla)
[/B][/I]
Madallah sirri eyvanin dugune az kalmis.darisi basimiza kizlar. Kart filanda hazir. Biz sadece kina yapacaz. Ayy o gunler bi gelseydi. kardesimle bluzluk kumas alcaz bugun.
Guzel bisey dikeyimde nisanlim gelince giycem.:)))hele bi evleneyim ilk is ona bulasik makinesi ve dikis mak. aldiracam ins. yurt disi oldugu icin anca gidince aldiririz.allah hepimize mutlu mesut yuva kurmayi nasip etsin. ben inaniyorum kizlar sizfe inanin mutlu olacaginiza
Nikah şekerim daha gelmedi elime canım , geldiğinde onu da gösteririm
Seninki de güzel fikirmiş yaaakk kızları , kız sonra bütün kk yı evermeyelim
Düşünsene patır patır hepsi gidiyormuş haha , adminlar isyeeeaaannn
Bende üzülmüştüm... gittiiğini gördüm dedim herhalde konuşamayacağız bir daha
Elhamdülillah az kaldı , ciddi ciddi gidiyorum, ha gittim ha gidiyorum derken vallahi gidiyorum
Sağ olasın canım , amiiiinn , darısı başına en kısa zamanda
Amiiiiin darısı başınıza Gülnihalcıım
Babacığın da kayınvalidem gibi düğün istiyor desene:) Bize soran yok kihediyeni afiyetle kesip yiyecekler
oda aynı olacakta işte
Sorma canım bir gün iyi bir gün kötü giderrsek hesap yapıcam ve iyi günde istemey yapalım diye düşünüyorum
Dün gecenki durumun aksine konusmuslardı..bugünde yine aksine ohoooo eve halı alalım yeni bile dedi babam :44:görücü gelecek diye :44:
bugün yine hersey olumlu ama bir kötü olay var adam tutturmus sizin bildiginiz gibi olmaz ben dügün istiyorum diye
Yok dedim nikah olacak..
Kimse gelmez diyo..
Gelecek kişiler bellidir..Ki bizimkiler daha gecen ay nikah için 2.5 saatlik yol gittiler yani gitmek isteyen için bahane olamaz..
10 bin fazla birikirmiş imkanımı var bunun hadi 1000 fazla birikir dese neysede
Valla önemli olan bizim kararımız olmalı kimse dügünden sonra paraya ihtiyacınız varmı demiyecek
nasılsın canım:82::82::82::82::82:
biz babama halı alalım dedigimiz zaman siz beni öldüreceksiniz ben paramı basıyorum diye bagırırdı şaşırdımda acıkcasıBabacığın da kayınvalidem gibi düğün istiyor desene:) Bize soran yok kiİsteklerimize önem verin yaaa
Halı olayı da aslında hem gelenlere mahcup olmak istemiyorlar haklılar ama gelen kişi de halıya bakmayacak muhabbet açılınca kimin aklına halı gelir
nasılsın canım
biz babama halı alalım dedigimiz zaman siz beni öldüreceksiniz ben paramı basıyorum diye bagırırdı şaşırdımda acıkcasıkendileri bilirler bana masraf yaptık diye cıkarmasınlarda :44:zaten cevremde gördügüm kadarıyla özellikle kız evlenirken baba evide yenileniyo
Yok canım ya istemiyorum ben hem hoslanmıyorum 1 saat oynıcam(oynamak az geliyo daha uzun olmalı) bide üzerine o kadar para vericem..sevdigimin babasıda ister onlarda halaylar vs bol fakat önemli olan biziz..benim üstüme atsın sevdigim eda nasılsınb isterse desin ben inada bindiririm
birde bunu hic tanımadıgım babamın köylüleri için yapıcakmısımonlarda gelsinler diye ben borc öderim
İyiyim tatlımmmSen nasılsın ne yaptın baktın mı elbisee
Hiç sorma canım başkaları eğlenecek diye biz masraf yapıyoruzAblamın düğününden sonra da bizim eşyalar değişti haklısın:) Önemli olan senin isteğin tabi ki:129:
off bende çok kararsızım bu nikah mı düğün mü olsa. Şu düğün salonlarına bakalımda artık ona göre karar vercez.
off bende çok kararsızım bu nikah mı düğün mü olsa. Şu düğün salonlarına bakalımda artık ona göre karar vercez.
Selam canim
ben dugunleri sevmiyorum. en iyisi nikah bence. ben sadece kina yapicm evlenince. o yeter . Zaten resmi nikah yapmistik vize icin. bekliycez bakalim rabbim hepimize guzel evlilikler nadip eysin amin
Sünnet düğünleri gerçekten banada çok gereksiz geliyo.Canım ben hic istemiyorum sevdigimde öyle istemiyo..eger bu kadar heves etmişlerse kendileri nikah degil dügün yapsalaardı annemde dügün sevmez benim..
Mesela kardeşime inat etti babam o kadar masraf edip salon tuttu sünnet dügünü yaptı daha ben cok kücükken inan hic degmedi..babam haric hepimiz gereksiz ve sacma bulduk..tamam dügünle bir olmaz sünnet ama ben sevmiyorum
Selam canim
ben dugunleri sevmiyorum. en iyisi nikah bence. ben sadece kina yapicm evlenince. o yeter . Zaten resmi nikah yapmistik vize icin. bekliycez bakalim rabbim hepimize guzel evlilikler nadip eysin amin
Sünnet düğünleri gerçekten banada çok gereksiz geliyo.
Amin canım. Bakıcaz artık
senin isteme ve istememe sebeplerin ne canım dügünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?