2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Peki ablanın dügünde takılar ne alemdeydi yani dügün yapadılar dügün yaptılar diye takılar tavan mı yaptı :44:

Yok kuzum ya bizim 2 düğün oldu biri ankarada diğeri kırıkkalede.. Yanlış hatırlıyor olabilirim 30bin toplandı galiba bilmiyorum canım:44:

tatlııı güzell kızlar nasılsınız bakalım .D tutkuuu gelmişş özledim seni gözlerim seni aradı hepp

ooo sen evlisin demek

Gelinlik giydigine degmiyo valla bencede. 3 saatlik bi olay.

off bende çok kararsızım bu nikah mı düğün mü olsa. Şu düğün salonlarına bakalımda artık ona göre karar vercez.

nikah ve sonrasında arkadaşlarla yemek daha hoş geliyor bana gerçi benm ğiki düğünüm olucak biri memlekette o düğün diğeri nikah istiyorum bende hoş geliyor yemek boyuncada gelinlikle olunur ve düğün kadar gelinlik giymiş olursun sende

9: sennde dersin birde sizden fikir alayım diye hahaha :) yok kuzum sanmıyorum öyle bir şe olsun ya .
Mendil iyi değilmiş tatlım bende düşünüyordum annem mendili ayrılık getiriyor demişti bende onu tamamen kafamdan sildiydim..
valla onca şey hayal ediyruz sonumuzun öyle olmasından korkuyorum açıkçası

iyiyim spordan geldim büssürü kalori yaktım ama çok çok yorgunum
sen nasılsın? :)

ohh ohh maşallah canım ne güzel , keşke bende spor yapabilsem ya , eve koşu bandı almıştım dönüp yüzüne bakmıyorum

bende iyiyim canım bende mağaza mağaza dolaşmaktan sevdicekle kalori yakmış mıyımdır acaba

senin maşallahın var yanni baya hareketlisin :) kurslar,sporlar ben senin gibi yapamam yani yaparım en fazla 1 hafta dayanır ve sonunda hastalanır yatarım yani

mağaza gezmek de kalori yakar evet hayırdır ne alışverişi yaptınız

eheh valla canım ben de hastalanıyorum ama sonra devam ediyorum geri benim bünye de çok dayanmıyor
koşu bandı yetmiyor ya ağırlık da kaldırmak lazım bende kol kası göbek kası ve bacak kası var
uğraştım yaptım

şimdi de omuz kası yapmaya çalışıyorum

ve aleykum selam hoşgeldin kendini tanıt bakalım kendinden ilişkinizden planlarınızdan bahsedebilirsin :)

hoşbulduk cnm :)
23 yaşındayım çalışıyorum nişanlıyım martta düğünüm var inşallah şu an bir hazırlığım yok işim yoğun bide ayrı şehirlerdeyiz zor oluyor alış veriş ocaktan sonra hazırlık yapmaya karar verdik şimdi nette araştırma yapıyorum beraber çıktıkçada mobilya mağazalarından fikir alıyoruz

bende tanımak isterim sizleri

Aslında almak niyetinde değildim evden çıkarken alışveriş yalanı uydurduğum için bluz almak zorunda kaldım

Mutfak eşyaları baktık

Yok ben yapamam canım ya hastlandıktan sonra kız o kasları ne yapcan öyle hani erkekte anlıyorum da bayanda ne bilim , k, ben erkekte öyle fazla kasta sevmem :)

selam kızlar bende geldim aranıza yeni katıldım nasipse 2014 geliniyim bende

selam canım hoş geldin , hayırlı olsun. askerine kavuşmuşsun gözünaydın .

aynı yaşıtız hayırlısı olsun tekrardan mart ayına bişey kalmamış ne güzelllll

Ne işiyle uğraşıyorsun canım , ayrı şehirlerde olmak da zo . sen mi gidiceksin sevgilin mi gelecek yaşadığın yere canım ?

bende kendimi tanıtayım

23 yaşındayım 2,5 aylık ilşkim var . 2014 haziran ayında yüzük takmayı düşünüyoruz bakalım kısmetse çalışıyorum hem okuyorum hem çalışıyorum kamu yönetimi açıköğretim 3 ve 4 sınıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…