Peki ablanın dügünde takılar ne alemdeydi yani dügün yapadılar dügün yaptılar diye takılar tavan mı yaptı :44:
İyiyiz canım sen
Hem evliyim hem nisanliyim ne biliyim hsyirlisi artik. ama kesinlikle tavsiye etmem. evkenmeden resmi nikah yapmayin.ooo sen evlisin demek
ooo sen evlisin demek
Gelinlik giydigine degmiyo valla bencede. 3 saatlik bi olay.tamamen duygusal
Düğün olursa güzel biyerde olsun istiyoruz ee o da 10.000 den aşağı değil.
Daha öncede söylemişimdir iki ablamda nikah yaptı hiç bişey anlamamıştım pıt diye bitti gelinlik giydiğine değimiyo valla
bende iyiyim tatlım bayram temizliği telaşı içerisinde iş yapmaktayım
off bende çok kararsızım bu nikah mı düğün mü olsa. Şu düğün salonlarına bakalımda artık ona göre karar vercez.
bakalım önce elbiseyi bulayım demeye basladım ona göre birsey uydurayım belki rengi rengine göre demek güzel fikirleer var mum ararken cıktı karsıma
Canım tabak bardak gibi şeyleri görerek almanı öneririm..ben intrnetten hic alışveriş yapmadım ama riskli yani kk okudugum kadarıyla bence sadece kırılmayacak şeyleri almak daha iyi
peki bunu yaparsam tül için sadece beyaz alsam mesela renk renk yapıp tuhaf olur mu :44: bu arada kim bilir ben daha nelere karar vericem
oyyy yerim ben o kuzuları ne kadar tatlıymıs onlar öyleeebayıldım onlara karsıma koyar izlerim ben
acaba bizimde böyle birsey varmıdüşünsene canlı canlı takip ediyolarmıs beni elbise buldunmu diye sorarmıs bayramdan sonra patron
Gül kısmını evde bende düşündüm..yukarıdan bakınca bayıldım ama acaba yandan vs nasıl duruyodur :44:aslında kadın ve erkek sayısını bileceksin kadınlara bunları erkeklerede mendili yapacaksın süslü mendil koyduya boncuk
Korkuyorum ben sonunda hic birsey yapmıcam
selam kızlarrrr naslsınızzz ben geldimmmm
selam kızlar ben de geldim
December aleyküm selam canım hoşgeldin
ikimizde hoşgeldik ozaman
nasılsın canım
iyiyim spordan geldim büssürü kalori yaktımama çok çok yorgunum
sen nasılsın? :)
ohh ohh maşallah canım ne güzel , keşke bende spor yapabilsem ya , eve koşu bandı almıştım dönüp yüzüne bakmıyorum
bende iyiyim canım bende mağaza mağaza dolaşmaktan sevdicekle kalori yakmış mıyımdır acaba
senin maşallahın var yanni baya hareketlisin :) kurslar,sporlar ben senin gibi yapamam yani yaparım en fazla 1 hafta dayanır ve sonunda hastalanır yatarım yani
selam kızlar bende geldimaranıza yeni katıldım nasipse 2014 geliniyim bende
ve aleykum selam hoşgeldin kendini tanıt bakalım kendinden ilişkinizden planlarınızdan bahsedebilirsin :)
mağaza gezmek de kalori yakar evethayırdır ne alışverişi yaptınız
eheh valla canım ben de hastalanıyorum ama sonra devam ediyorum geri benim bünye de çok dayanmıyor
koşu bandı yetmiyor ya ağırlık da kaldırmak lazım bende kol kası göbek kası ve bacak kası var
uğraştım yaptım
şimdi de omuz kası yapmaya çalışıyorum
selam kızlar bende geldimaranıza yeni katıldım nasipse 2014 geliniyim bende
hoşbulduk cnm :)
23 yaşındayım çalışıyorum nişanlıyım martta düğünüm var inşallahşu an bir hazırlığım yok işim yoğun bide ayrı şehirlerdeyiz zor oluyor alış veriş ocaktan sonra hazırlık yapmaya karar verdik şimdi nette araştırma yapıyorum beraber çıktıkçada mobilya mağazalarından fikir alıyoruz
bende tanımak isterim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?