aynı yaşıtız hayırlısı olsun tekrardan mart ayına bişey kalmamış ne güzelllll
Ne işiyle uğraşıyorsun canım , ayrı şehirlerde olmak da zo . sen mi gidiceksin sevgilin mi gelecek yaşadığın yere canım ?
bende kendimi tanıtayım
23 yaşındayım 2,5 aylık ilşkim var . 2014 haziran ayında yüzük takmayı düşünüyoruz bakalım kısmetseçalışıyorum hem okuyorum hem çalışıyorum kamu yönetimi açıköğretim 3 ve 4 sınıf
hoşbulduk cnm :)
23 yaşındayım çalışıyorum nişanlıyım martta düğünüm var inşallahşu an bir hazırlığım yok işim yoğun bide ayrı şehirlerdeyiz zor oluyor alış veriş ocaktan sonra hazırlık yapmaya karar verdik şimdi nette araştırma yapıyorum beraber çıktıkçada mobilya mağazalarından fikir alıyoruz
bende tanımak isterim sizleri
Aslında almak niyetinde değildim evden çıkarken alışveriş yalanı uydurduğum için bluz almak zorunda kaldım
Mutfak eşyaları baktık
Yok ben yapamam canım ya hastlandıktan sonra kız o kasları ne yapcan öyle hani erkekte anlıyorum da bayanda ne bilim , k, ben erkekte öyle fazla kasta sevmem :)
selam canım hoş geldin , hayırlı olsun. askerine kavuşmuşsun gözünaydın .
Ooo martta düğün var demek süper
Ben de 21 yaşındayım canım altta ilişki sürem ve tahmini evlilik tarihim yazıyor :111:
yok kız öyle erkek kası gibi değil bu, yani vücudu sıkılaştırıyorsun, kolların bacakların sarkık durmuyor sıkı duruyor, dur sana örnek göstereceğim
Eki Görüntüle 830198
işte benim göbeğim de böyle.. sıkı yani, bayanlarda karın kasını abartmadan bu kadar yapıyorsun. abartınca çirkin oluyor
göbeğime aynada bakar bakar dururum ya cidden güzel oluyor
hoşbulduk cnm :)
23 yaşındayım çalışıyorum nişanlıyım martta düğünüm var inşallahşu an bir hazırlığım yok işim yoğun bide ayrı şehirlerdeyiz zor oluyor alış veriş ocaktan sonra hazırlık yapmaya karar verdik şimdi nette araştırma yapıyorum beraber çıktıkçada mobilya mağazalarından fikir alıyoruz
bende tanımak isterim sizleri
bizde 5 yıl bekledik artık daha fazla beklemeyelim dedik çıktık bir yola bakalım hakkımızda hayırlsı
sayılı gün çabuk geçiyor cnm bir bakmışsın gelin olmuşsun gidiyorsun sende
bende karnım düz olsun istiyrummm nasıl oluyor bir yardımcı olsanız banada:26:
Üzülüyodum bi hazırlık yapamıyorum şehirler uzak dahiye alışverişte yapamıyoruz diye bi ben değilmişim
teşekkür ederim cnm kavuştum sonundakimya mühendisiyim cnm bir fabrikada çalışıyorum, ben gideceğim yanına evimiz orda nişanlımın işi kurulu düzen orda benm gitmem daha mantıklı geldi o yüzden :)
hayırlı olsun cnm inşallah en kısa zamanda nişanlılar kervanına daha sonrada evliler kervanında görürüz seni de
Ooo martta düğün var demek süper
Ben de 21 yaşındayım canım altta ilişki sürem ve tahmini evlilik tarihim yazıyor :111:
yok kız öyle erkek kası gibi değil bu, yani vücudu sıkılaştırıyorsun, kolların bacakların sarkık durmuyor sıkı duruyor, dur sana örnek göstereceğim
Eki Görüntüle 830198
işte benim göbeğim de böyle.. sıkı yani, bayanlarda karın kasını abartmadan bu kadar yapıyorsun. abartınca çirkin oluyor
göbeğime aynada bakar bakar dururum ya cidden güzel oluyor
kızlar merhabalar ben geldim sizleri gördüm çok iyi oldum :2::2::2: Ama uykum çok:111: Selam vermeden gitmek istemedim:80: Hepinize iyi geceler sizi seviyorum
başta bende dert ediyordum da artık alıştım yapıcak bişey yok bizde vakit oldukça yapacağız bide ikimizde çalışıyoruz nişanlımın tek tatil günü pazar o da alış veriş için yetmiyor malesef napalım bizimde kaderimiz buymuş çok takıpta üzme kendini bizimde hiç eksiğimiz kalmadan evleneceğiz inşallah
hım beklemek zor oluyor değil mi yanişanlın kaç yaşında? ne güzel askerliği atlatmışsınız
mekikle yaptım ben karnımı öyle sabah akşam mekik çektim bir de koştum
ama korumak gerekiyor bu tempoyu yoksa yani göbeğim düzleşti bırakayım artık mekik çekmeyi diyemiyorsun
çok güzel işin varmış canım .eee tabi en mantılklsını yapmışsın canım .AMİN CANIM İNŞALLAH .
HEEEE ANLADIM BENDE KES DEYİNCE EBRU ŞALLI VAR MESELA KADINDAN NEFRET EDİYORUM KABURGALARI KEMİKLERİ SAYILIYOR RESMEN İSKELET
BÖYLE GÖBEKTE HOŞ DURUYOR AÇIKCASI BİKİNİ GİYERKEN NE GÜZEL DUURYOR
zor bizim bide çok problemli oldu nişan atmaya kadar gitti kötü bir dönemdi bizim için
nişanlım 24 yaşında şükür atlattık askerliği de şimdi daha rahat bakıyoruz önümüze askerlik hep engeldi bizim için
evet dediğin gibi devamlılık önemli sanırım bende platese başlamıştım o zaman iyiydi karnım sonra bıraktım yine göbek oldubide mekiği deneyeyim bakalım
ooo sizin epey fazlaymış benm 2 saatlik yolum var cnm ama yinede zorlanıyoruz alış veriş işi oluncaBizimde sadece haftasonlarımız boş ama onda bile görüşemiyoruz çünkü aramızda 12 saatlik (otobüsle) mesafe varAllah'tan beni düğün Ağustos'ta ama Nisan'da nişan var bakalım nasıl halletcem dert ama güzel eğlenceli
çok güzel işin varmış canım .eee tabi en mantılklsını yapmışsın canım .AMİN CANIM İNŞALLAH .
HEEEE ANLADIM BENDE KES DEYİNCE EBRU ŞALLI VAR MESELA KADINDAN NEFRET EDİYORUM KABURGALARI KEMİKLERİ SAYILIYOR RESMEN İSKELET
BÖYLE GÖBEKTE HOŞ DURUYOR AÇIKCASI BİKİNİ GİYERKEN NE GÜZEL DUURYOR
Sevgilimle havuza denize filan gideriz o gördü yani göbişimi doğal olarak beğeniyor böyle olmasını
1.60 boyum 55 kiloyum ben kemiklerim sayılmıyor benim
Sevgilimle havuza denize filan gideriz o gördü yani göbişimi doğal olarak beğeniyor böyle olmasını
1.60 boyum 55 kiloyum ben kemiklerim sayılmıyor benim
hım yapma yawama halletmşiniz problemleri çok şükür..
ben çok korkuyorum nişanlılık döneminin kötü gitmesinden o yüzden 3 ay fln tutmayı düşünüyorum nişan ile düğün arasını :18:
işte 2015 şubatta 6. yıldönümümüzde nişan olsun istiyorum
sonra mayısta düğün olsun
(anneme kalırsa ağustos ama ben mayıs olsun diye ısrar edeceğim)
mayısı kabul ettirirsem 1.5 yıl var düğünümüze (yine de çok ya)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?