2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bizim ev geniş sayılır canım ama 50 kişi almazdı. Fakat 12 siz olun 12 de biz olun dedik. 25 kişi oluruz kısmetse.
gelemeyenlerde kınaya düğüne gelsinler artık.

En güzeli canım annen babanda böyle düşününce sorun yok aynen öyle aile arası nişan diyoruz kimsenin aslında darılmaya hakkı yok hatta nişanda demiyoruz isteme diyorum ben aaa nişanı şöyle yaparsın böyle yaparsın dediklerinde isteme günü nişan yüzüklerini takıcaz diyince millet kendine yer hazırlıyo..ki herkesde evin durumunu biliyo..kuzenim gecen babama şikayet ediyo ben durum ne olacak bilmiyorum malum ev kücük zaten nişan degil isteme aile arasında olacak kimse darılmamalı vs demiştim gitmiş babama eda bizi istemiyo amca diyo
ayy o gün bir de türk kahvesi yapıcaz ya o heyecanla. bakalım nasıl olcak. :)

ben arkadasa yaptırırım diyordum ama kendim mi yapsam birde herkesemi yapacaksın tugce

Benim kahvemi görümcem yaptı

bi de biz herkese yaptık:) cünkü sözlümün tarafımı kahveyi çok seviyodu

Son düzenleme:

Bazı markaların çantaları çok uçuk olmamakla beraber ucuzda olmuyor canım genelde ben Zara,Mango tercih ediyorum oralara hiç göz attınmı ağır şık güzel modeller mecvut

Bazı markaların çantaları çok uçuk olmamakla beraber ucuzda olmuyor canım genelde ben Zara,Mango tercih ediyorum oralara hiç göz attınmı ağır şık güzel modeller mecvut

hayırrr hic aklıma bile gelmedi ben bakırköydeki cantacıları gezdim baya bi

hayırrr hic aklıma bile gelmedi ben bakırköydeki cantacıları gezdim baya bi

Bence markalarada bak canım tarzına uygun şeyler muhakkak bulunur öyle yerler degmeyecek şeyleri fazla abartarak satabiliyor bakırköye bende sık sık giderim pahalı buluyorum abiyecileri falan görsen hiç şık tarz bir duruşlarıda yok

Ne güzel kalabalıkmıydı sizin söz? bu arada hayırlı olsun daha yeniymiş Allah tamamına erdirsin inşallah

amin canım evet daha yeni kalabalıktı en az 50 kişi vardı.. biz bide erkekler bayanlar ayırdık.. iki katlı evimiz. üst kat alt kat full doldu. iki katta da ayrı ayrı kahve pişirdik:)

cidden öyleydi canım o kadar pahalı durmuyodu..ben abiye ve babetleri oradan aldım canım gecen gittigimizde tekrar fiyatlara bakınca cidden bakırköye göre uyguna almısım dedim Allah var bazı magazalar uygun ama azınlıkta..zeytinburnundada bakınıyım nedense genelde bizim buradan buluyorum

amin canım evet daha yeni kalabalıktı en az 50 kişi vardı.. biz bide erkekler bayanlar ayırdık.. iki katlı evimiz. üst kat alt kat full doldu. iki katta da ayrı ayrı kahve pişirdik:)

ohhh canım masallah kalabalıkmıs bide herkese yapmıssınız helal olsun
ama bizde 12 fincan varr :18:tedarikli olmak gerek

Merhaba kızlarr yine ne zamandır yazamıyorum buraya bundan sonra daha sık aranızda olurum inşallah.
Nasılsınız bakalım ?

Bak canım sen Kadıköye gidebilirsen orayada ugra derim ben çok begendim gelinlikçilerini abiye yerlerini kesinlikle önemli anlarda ugranacak bir yer diye kafama yazdımyine benim gibi kararsız degilsin ben herhalde söz olmadan 2 ay önceden çıkarım alışverişe küçük bir elbiseyi bile begenemiyorum ben kararsızlıgım öldürecek içime sinicek benim içime sinmeside zor oluyor işte :106:şimdiden gözüm vitrinlerde kafamda binbir tilkiler dolaşıyor

Bende bir 12 kişilik daha almayı düşünüyorum canım aralardan birsürü insan çıkıyor düşünmedigimiz
Merhaba kızlarr yine ne zamandır yazamıyorum buraya bundan sonra daha sık aranızda olurum inşallah.
Nasılsınız bakalım ?

Hoşgeldin canım iyiz çok şükür sen nasılsın

sağol :)) bizde de 50 tane fincan yoktu. mutfakta harıl harıl çalışan yengelerim vardı. yıkayıp tekrar servis yapıolardı. canlarım benim çok yardımcı oldular

Aslında anlayışlı olunması lazım dediğin gibi.
Siz ne çıkartıcaksınız o gün?
Açık büfe yapalım dedik biz. tatlılar tuzlular olsun. meşrubatlar olsun.
Herkes istediğini alsın tabağına bence.

Merhaba kızlar.

Benimde 3 mayıs 2014'te düğünüm var. Evimiz var çok şükür. Sıfırdan tadilat yaptıracağız. 3 katlı aile apartmanları var. Ben orta katta oturacağım. İnşallah tadilat sırasında karışma durumu olmaz. En çok bundan korkuyorum. Bide nişanlım tek çocuk ve ailesinin gözü.

Paylaşmak istedim

Bende bir 12 kişilik daha almayı düşünüyorum canım aralardan birsürü insan çıkıyor düşünmedigimiz

Hoşgeldin canım iyiz çok şükür sen nasılsın
Hoşbuldukk bende iyiyim teşekkür ederim düğün tarihimizi belirledik eylül gelini olacağım kısmetse başka varmı eylül gelini:)

Merhaba bugüne kadar ki hareketlerinden az çok anlamışsındır herhalde varmı öyle bir durum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…