inşallah canımm.. evet haklısın o açılardan çok avantajlı.. ama nisan ayı olması riskli biraz kır düğünü olmasını çookk istiyorum çünkü.. genelde o tarihlerde hep yağmur oluyor :/
olmadı nişanı 21 nisan yaparız, sevgilim de öyle olmasını çok istiyordu.. 2013 21 nisan.. pazara geliyor hem de.. :)
sen de üzülme salı diye canım, ertesi gün 23 nisan tatil herkese, daha rahat olur insanların gelmesi..
Çok şanslısınız canım yaa :)
Pazara gelmesi avantaj :)
Belkim nişanı bende 21 ya da 22 nisan istiyorum nişanlılığı kısaltmak adına :)
23 tatil mi oluyordu liseler de de?
Sankim okul oluyordu yaa:26::26:
selam kızlar bende 2eylülde nişanlanıyorum aralıkta askere gidecek mühendislere muhtemelen uzun dönem vurduğundan biz de 2014e kalıyoruz sanırım
Gizemcimm salı gününe denk geliyor olsa bile sana değer veren herkes mutlaka ki yanında olacaktır o gün, düğün saatini iş çıkış saatlerine göre ayarlarsan sorun olmaz bence canımm
Liselerde de tatil canımm, ilkokullar 23-24 iki gün tatil :)
selam kızlar bende 2eylülde nişanlanıyorum aralıkta askere gidecek mühendislere muhtemelen uzun dönem vurduğundan biz de 2014e kalıyoruz sanırım
tabiki tatlım oluyor önemli olan geçiçi olması.geçicek inşallahh :) özledim vallahi kızgın bile olsamAllah Kabul Etsin canım.
Asker psikolojisi canım..
Bizde de az olmadı değil inan.
Ama döndükten sonra iyi yönde çok değişiyorlar hemde çok.
Daha olgun daha olaylara sıcak yaklaşımcı bakış açılı oluyorlar.
İnşallah bu günleri de hayırlısıyla atlatırsınız cnm
Canımmmm nasılll mutluu oldummm
Çocuklar/gençler ertesi gün okula gitmicekse problem yok.
Sanki pazar yapsak gene ertesi gün gitmeleri gerekiyor büyüklerin işe fark etmez büyükler yani.
Düğünde kışın 7 buçuk der 8 8 buçukta başlar 12 e kadar iyimiş yaa :)) Mutlu oldum.
Zaten oynamayı da sevmiyorum erken bitsin no sorun
Ama korkuyorum oynamayı sevmiyorum diyip oynamaktan
envyme Canım çok saol valla bilmiyordum çok mutlu ettin beni
Hayırlısı olur inşallah canım herşeyin hoş gelsin aramıza
tabiki tatlım oluyor önemli olan geçiçi olması.geçicek inşallahh :) özledim vallahi kızgın bile olsam
tabiki tatlım oluyor önemli olan geçiçi olması.geçicek inşallahh :) özledim vallahi kızgın bile olsam
Aynen öyle canımm benimm ertesi gün okul olmaması çok çok iyi
Allah gönlüne göre versin her şeyi bitanemm.
Ben de oynamayı hiç sevmiyorum ve utanırım da yani napıcam acabaa:26:
Canımm Allah sağsalim kavuştursun inşallah, erkekler askere gittiklerinde psikolojik olarak değişiyorlar, huyları değişiyor, orda olmak onlar için çok zor. Öyle düşün, sıkma canını. Hepsi biticek, mutlu günlerinize geri dönüceksiniz inşallah..
Ahh ahh askerlik geliyor aklıma :)
Zor ama güzel günler vallahi :))
Telefon bulurdu bizimki.
Gece 3 5 nobeti olurdu.
Ben sınavlarıma çalışır 12 de yatardım. 2 buçukta kalkar sesimi düzeltirdimuykulu çıkmasın die.
3te bir başlardık 6:20 e kadar ben uyanasaya yani.
Birtek nöbeti bırakırken telefon kapardı.
Ahh yaa özledim o günleri :))
Öğlen askeriyeyi arardım atışısak atışırdık gece aynı :))
Ne uykusuzluk çekiyordumm.
Eve okuldan 4 - 4 buçukta geliyordum duş al yemek ye dinlen 7-8 oluyordu.
Sonrada kafa alırsa ders çalış 12 e kadar. Birde and meslek olduğumdan günde 3 er sınav. Birde 9. sınıf bio kimya tüm zorlu sınavlar nasıl üstesinden geliyordum hayret valla.
Şimdi olsa yapamazdım
Aman boşver cnm ara askeriyeyi ne kadar çok sevidğini söyle telefonu o alır almaz emin ol nasıl bir motive olacak
Bendee utandığımdan sevmiyorum tek kalsam oynarım yaa :)) Ama tekken alıştırma yapayım diyorum gene kendime bile utanıyorum nolcak benimhalimmm
Canımm biz senle ikiz çıkçaz ya hayırlısııı
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.gelip geçici şeyler tabi bunlar öyle canımı sıkmamaya çalışıyorum ama habersiz geçn her anda nefes alamıyorm.burada alttan almak zoru idare etmek her zaman ki gibi kadına düşüyor.çocuk gibiler zaten :)
valla zor günler katılıyorum yani herkesin kaldırabileceği şeylr değil yaşananlar.düzelir canım ya büyük problemler olmasın yetrki.elhamdülillah hiç büyük problemlerden kavga etmedik buzamana kadar inşallahta hep öyle devame der.Ahh ahh askerlik geliyor aklıma :)
Zor ama güzel günler vallahi :))
Telefon bulurdu bizimki.
Gece 3 5 nobeti olurdu.
Ben sınavlarıma çalışır 12 de yatardım. 2 buçukta kalkar sesimi düzeltirdimuykulu çıkmasın die.
3te bir başlardık 6:20 e kadar ben uyanasaya yani.
Birtek nöbeti bırakırken telefon kapardı.
Ahh yaa özledim o günleri :))
Öğlen askeriyeyi arardım atışısak atışırdık gece aynı :))
Ne uykusuzluk çekiyordumm.
Eve okuldan 4 - 4 buçukta geliyordum duş al yemek ye dinlen 7-8 oluyordu.
Sonrada kafa alırsa ders çalış 12 e kadar. Birde and meslek olduğumdan günde 3 er sınav. Birde 9. sınıf bio kimya tüm zorlu sınavlar nasıl üstesinden geliyordum hayret valla.
Şimdi olsa yapamazdım
Aman boşver cnm ara askeriyeyi ne kadar çok sevidğini söyle telefonu o alır almaz emin ol nasıl bir motive olacak
Bir keresinde 2 gün ardarda 3 sınavım vardı toplamda 6 ama bio kimya mat edebiyat sağlık araştırma teknikleriydi.
Sınavlar bitti o gece bir güzel uyuyorum.
Sonra biri bağırıyo dedim noluyoo bee bi uyandımmm telefona bir baktım 27 dk dır görüşüyoruzz
Aynen;
Ama çaktırmadım da ne konuştuğumuda bilmiyorum ogün hatırladıkça ölüyorum gülmektennn
Aynen öyle canımm ya o günler çok zor, özlem çoook fazla oluyor ama beklemek bi yandan da çok keyifli, insana çok şey öğretiyor en başta sabretmeyi. :)
İlk günler hiç bitmeyecek gibi geliyor insana ama sonra alışıyorsun bi bakıyorsun bitmiş bile. :))
Ayyy bu kadar olur valla canımm ben de evde tekken bile oynayamam sanki biiri beni izliyor yani kendimden bile utanıyorum
Düğünde oynamak istiyorum ama üstümden nasıl atıcam bu çekingenliği bilmiyorumm Gizemimm ikiziz biz, sen benim yıllar önce kaybettiğim kardeşimsin.
hiç sorma canım ya .askerdeyimde öylede böylede ya tamam şartlar zor ağar ama bizde burda gülüp oynamıyoruz yanii .ona nekadar zorsa banada onunki kadar olmasada zor ... ya sağlık olsun sağlığı yerinde olsun geçerrr bunlarRica ederim canımm ne demek. :) Çok doğru söyledin zaten çocuk gibiler, ordayken daha da çocuklaşıyorlar idare etmek bize düşüyor yani her zamanki gibi.
valla zor günler katılıyorum yani herkesin kaldırabileceği şeylr değil yaşananlar.düzelir canım ya büyük problemler olmasın yetrki.elhamdülillah hiç büyük problemlerden kavga etmedik buzamana kadar inşallahta hep öyle devame der.
Bu benzer hikayelerden bizde de var canımm okul için erken kalkınca çok zor oluyordu ya hemen uykum geliyordu benimm:)
:)) Aynen canım yaa.
Kimse yok şarkıda açıyorum he ekimse duymasın diyede kulaklık takıyorum öyle diyorum hadi oyna diyorum hisset üstünde de gelinlik var kimse oynadığını hissetmez belki.
Hem gelinlikle oynanamıyor gibi bahene yaparsın diyorum yok sonra video yu izleynce pasif olmak istemiyorum benimm düğünümm olcak.
Hadi bir elle eteği kaldır bir el az bişey oynarsın diyorum yok yani utanıyorum olmuyor bu utanma duygusu geçmiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?