2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

valla cnm uzadıkça cıvığı çıkıyor ama sen öyle istemişsin hakkınızda hayırlısı olsun

işte tamda bu yüzden artık evlenmekisiniz

tşk ederm cnm.cümlemz için hayırlısı olsun

canım şimdiden sıkma kendini daha var ozamana çokk fikirleriniz değişir daha.sıcakta çokta durma dışarda vallahi burdDA nem var nefes alamıyorsun

Burada felaketti canım yaaa.
Klima açtım odamda inan 5 te geldim 5 ten beri kapatamadım felaket gibi .
Sen neler yaptın bakalım nasıll gidiyor sevidğinle de aran iyi değil mi

puhahaaa 2015 oldu bnm hayırlısı bakalım 2016 nezmn olck

tşkler canlar uzadkça ewt bazı şeyler yıpranıo ama biliosnz bz çocuklktn beri beraberz ztn bu duruma alışkınz bz en iisi nişanla kalsın diorm bn bzm atraksiyonlar

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.. Eğer hemen iş bulursa 1 senede belki halledersiniz hım?
Ailesi yardım edicektir zaten onlar herhangi bir hazırlık yapıyorlar m cnm
Bu arada canım aileler herhangi birşey demez mi yani bazen biz alıyoruz kararları ama onlarında arada tepki verdikleri şeyler olabiliyor...

Ben geldimmm
İyi akşamlarr nasılsınız bakalım

Son düzenleme:
Burada felaketti canım yaaa.
Klima açtım odamda inan 5 te geldim 5 ten beri kapatamadım felaket gibi .
Sen neler yaptın bakalım nasıll gidiyor sevidğinle de aran iyi değil mi

napim cnm ya yata kalka oruç tutmaya çalışıyoruz rabbim kabul ederse .buaralar iyi değiliz canım ama geçer geçici şeyler.lakin askere gttiğinden beri ilk günü hariç bütün gün haber alamadığm tek gün bugün cnm sıkıldı biraz.demek durabiliyor aslında inat ediyor etsin bakalım inat neymiş öğrenir

hayırlı olsun tatlımm.. maşallah diyelim.. çok sevindim senin adına.. bu arada yıldönümünüz 22 nisanmış.. bizim de 21 nisan..:)) yıl farklı tabii.. yıl dönümüzde olması gerçekten çok ama çok güzell.. biz de hep onu düşünüyoruz.. ama işte hafta içine geliyor dediğin gibi.. bizde hafta içi olması imkansız gibii.. yoksa daha da iyi aslında.. hayırlı olsun tekrar.. :)

yk gizemcim bnmkinin ailesi hç bi hazırlık yapmıo ne yapcksanz kndiniz yapın dio pek bi hazırlkları yk misafir gbi gelckler işte düğüne belki bi küçük altın takarlar Onun içn karışmayada hakları yk die düşünüorm! Bnmkilerde sn nası istersen saygı duyarz diolar bz senn arkandayız ddiler cnm ailem

Allah Kabul Etsin canım.
Asker psikolojisi canım..
Bizde de az olmadı değil inan.
Ama döndükten sonra iyi yönde çok değişiyorlar hemde çok.
Daha olgun daha olaylara sıcak yaklaşımcı bakış açılı oluyorlar.
İnşallah bu günleri de hayırlısıyla atlatırsınız cnm

1 gün farklı desene canım :)
Ama sizin gene p.tesi olur canım daha uygun salı gününe göre :)
Eğer çok istiyorsanız gerçekten vazgeçmeyin derim canım.
Hem devletin tanıdığı biliyorsun 3 gün evlilik izni var.
Hafta sonu evlenenler 1 2 gün kaybediyor. Hani c.tesi evlense c.tesi pazar p.tesi izinli oluyorç
P.tesine gelseydi ah bizimkide keşke :)
eğer sizin ptesi olursa p.tesi salı çarşamba izinli olcaksınız ve yıllık iznin daha geç başlıyacak daha az kullanmış olacaksınız
İnşallah tüm dileklerimiz gerçekleşir canımm

Tabiki karışmaya hakkı yok. Senin ailende arkanda inşallah mutlu olursunuz canım.
Ailen gerçekten sana destek bu çok güzel birşey.
Bu konuda sana skıntı yapıyordur eminim...
Ah şu 1 sene geçse herşey yerine oturcaktaa ahhh geçsee

Saol cnm desteğin içn çk sıkıntı yapıo tbi okdr yapıoki ewlenme isteğm söndü artk istemiorm düşün yani

GÜZEL GELİNCİKLERİN MURADINA ERME TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/1024
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/679
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 648
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 731
(ErreS ) 14 Eylül 2014 / 774
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 1063
(İzmirperisi) 22 Nisan 2014 / 630
(Nylien) 14 Nisan 2014 / 626
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 663
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1088
(Seliminzeynebi) 15 Eylül 2015 / 1140
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1138

Gizemcanımmm tarihinizi değiştirdim, kuzucumm hakkınızda hayırlısı olsun, her şeyi acele etmeden içine sinerek yaparsın senin açından daha iyi olur..
Nasıl oldun, iyileştin mi canım benimm?

Gizemcanımmm tarihinizi değiştirdim, kuzucumm hakkınızda hayırlısı olsun, her şeyi acele etmeden içine sinerek yaparsın senin açından daha iyi olur..
Nasıl oldun, iyileştin mi canım benimm?

Hala antibiotiğe devam canım yaaa birde büyük büyük midem bulanyor iyice.
Perşembe bitçektii ama bugün sabah içmedim napayım artık yaa (
Yüzümden atıyorum iltihabı görsen kocaman sivilce çıktı uyuz oldum ne diyim :)

Sen neler yaptın bakalım anlat :)

Ahh canım benim yaa yine de içseydin, mide bulantısı kadar da kötü birşey yok haklısın.
Napayım valla canımcımm evdeyim, ev işi ve koşturmacayla geçiyor zaman.
Sıcaklar o kadar fena ki, nefes alamıyor insan.
Alerjin varmış, sen de dikkat et canımm benimmm.

Valla geçiyor cnm yaa
Okula bile 1 buçuk ay kaldı :26:

inşallah canımm.. evet haklısın o açılardan çok avantajlı.. ama nisan ayı olması riskli biraz kır düğünü olmasını çookk istiyorum çünkü.. genelde o tarihlerde hep yağmur oluyor :/
olmadı nişanı 21 nisan yaparız, sevgilim de öyle olmasını çok istiyordu.. 2013 21 nisan.. pazara geliyor hem de.. :)

sen de üzülme salı diye canım, ertesi gün 23 nisan tatil herkese, daha rahat olur insanların gelmesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…