valla cnm uzadıkça cıvığı çıkıyor ama sen öyle istemişsin hakkınızda hayırlısı olsunanacım bzm iş okdr yaşki oooo dha gelckte iş bulckta çalışckta eşya alckta düğün yapabilck parayı biriktirckte... bunların hpsi içn zmnla lazım onda 2015i bulur söledm onada bn 2015 2016 istiorm çk borçla ewlencz yksa die ne hyr ddi ne tmm ddi gelince konuşurz ddi buarada byram arifesi gelck byrmın 1. gnü gitck allahın izniyle yani bn onu her türlü ikna ederm ztn çk kolay ikna olan bi insn bu işte iin özeti:)
valla cnm uzadıkça cıvığı çıkıyor ama sen öyle istemişsin hakkınızda hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun hakkınızda canım..
canım şimdiden sıkma kendini daha var ozamana çokk fikirleriniz değişir daha.sıcakta çokta durma dışarda vallahi burdDA nem var nefes alamıyorsun
puhahaaa 2015 oldu bnm hayırlısı bakalım 2016 nezmn olck
anacım bzm iş okdr yaşki oooo dha gelckte iş bulckta çalışckta eşya alckta düğün yapabilck parayı biriktirckte... bunların hpsi içn zmnla lazım onda 2015i bulur söledm onada bn 2015 2016 istiorm çk borçla ewlencz yksa die ne hyr ddi ne tmm ddi gelince konuşurz ddi buarada byram arifesi gelck byrmın 1. gnü gitck allahın izniyle yani bn onu her türlü ikna ederm ztn çk kolay ikna olan bi insn bu işte iin özeti:)
tşkler canlar uzadkça ewt bazı şeyler yıpranıo ama biliosnz bz çocuklktn beri beraberz ztn bu duruma alışkınz bz en iisi nişanla kalsın diorm bn bzm atraksiyonlar
Burada felaketti canım yaaa.
Klima açtım odamda inan 5 te geldim 5 ten beri kapatamadım felaket gibi .
Sen neler yaptın bakalım nasıll gidiyor sevidğinle de aran iyi değil mi
Çok saol canım benim başladım dün gece canım
Bugün bir akraba ziyareti var haricinde ders başında olucam
Bu arada kimse gelmemiş yaa:44::44:
Pazar günü herkes bir yerlere dağılmış anlaşılan
Eveett şimdi geldi size bir şey söylemeye..
Canların pazar günü oturduk 3 saat kadar bu yüzden konuştuk vee sonunda tarhi %99 net olarak birşey koyduk.
Nişanlılık dönemini pek uzun istemiyorduk benim ailede dahil ama malesef 14 15 ay kadar olacak. O yüzden bu tarihe kimse birşey demez diye düşündük. İleri atma manasında.
+Seneye için biz düğün salonlarının 2 tanesini aradık hepsi doluyor ee istemediğimiz günlerde sıkıştırmak tansa 2014 olsun dedik. Peşin para istiyorlar,,,
En azından 2013 Mart gibi en geç tutulur nasip olursa...
2013 olmasın dedik rahat yetişebilelim dedik. 7 yıl sonra kavuşuvercez bari herşey mükemmel olsun yane en güzelini yapmaya çalışıcaz Allahın izniyle
Veeeee yıl dönümümüzde olmasına karar verdik.
Gerçi hafta içi ne denk geliyor ama sonrası ilkokullara tatil olduğundan pek sorun yaşamayız gibimize geldi.
Bu tarih için hafta içinede razıyız...
22.04.2007
22.04.2014
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.. Eğer hemen iş bulursa 1 senede belki halledersiniz hım?
Ailesi yardım edicektir zaten onlar herhangi bir hazırlık yapıyorlar m cnm
bu arada canım aileler herhangi birşey demez mi yani bazen biz alıyoruz kararları ama onlarında arada tepki verdikleri şeyler olabiliyor...
Ben geldimmm
iyi akşamlarr nasılsınız bakalım
napim cnm ya yata kalka oruç tutmaya çalışıyoruz rabbim kabul ederse .buaralar iyi değiliz canım ama geçer geçici şeyler.lakin askere gttiğinden beri ilk günü hariç bütün gün haber alamadığm tek gün bugün cnm sıkıldı biraz.demek durabiliyor aslında inat ediyor etsin bakalım inat neymiş öğrenir
hayırlı olsun tatlımm.. maşallah diyelim.. çok sevindim senin adına.. bu arada yıldönümünüz 22 nisanmış.. bizim de 21 nisan..:)) yıl farklı tabii.. yıl dönümüzde olması gerçekten çok ama çok güzell.. biz de hep onu düşünüyoruz.. ama işte hafta içine geliyor dediğin gibi.. bizde hafta içi olması imkansız gibii.. yoksa daha da iyi aslında.. hayırlı olsun tekrar.. :)
Tabiki karışmaya hakkı yok. Senin ailende arkanda inşallah mutlu olursunuz canım.yk gizemcim bnmkinin ailesi hç bi hazırlık yapmıo ne yapcksanz kndiniz yapın dio pek bi hazırlkları yk misafir gbi gelckler işte düğüne belki bi küçük altın takarlarOnun içn karışmayada hakları yk die düşünüorm! Bnmkilerde sn nası istersen saygı duyarz diolar bz senn arkandayız ddiler cnm ailem
Tabiki karışmaya hakkı yok. Senin ailende arkanda inşallah mutlu olursunuz canım.
Ailen gerçekten sana destek bu çok güzel birşey.
Bu konuda sana skıntı yapıyordur eminim...
Ah şu 1 sene geçse herşey yerine oturcaktaa ahhh geçsee
Saol cnm desteğin içn çk sıkıntı yapıo tbi okdr yapıoki ewlenme isteğm söndü artk istemiorm düşün yani
Gizemcanımmm tarihinizi değiştirdim, kuzucumm hakkınızda hayırlısı olsun, her şeyi acele etmeden içine sinerek yaparsın senin açından daha iyi olur..
Nasıl oldun, iyileştin mi canım benimm?
Hala antibiotiğe devam canım yaaa birde büyük büyük midem bulanyor iyice.
Perşembe bitçektii ama bugün sabah içmedim napayım artık yaa(
Yüzümden atıyorum iltihabı görsen kocaman sivilce çıktı uyuz oldum ne diyim :)
Sen neler yaptın bakalım anlat :)
Ahh canım benim yaa yine de içseydin, mide bulantısı kadar da kötü birşey yok haklısın.
Napayım valla canımcımm evdeyim, ev işi ve koşturmacayla geçiyor zaman.
Sıcaklar o kadar fena ki, nefes alamıyor insan.
Alerjin varmış, sen de dikkat et canımm benimmm.
1 gün farklı desene canım :)
Ama sizin gene p.tesi olur canım daha uygun salı gününe göre :)
Eğer çok istiyorsanız gerçekten vazgeçmeyin derim canım.
Hem devletin tanıdığı biliyorsun 3 gün evlilik izni var.
Hafta sonu evlenenler 1 2 gün kaybediyor. Hani c.tesi evlense c.tesi pazar p.tesi izinli oluyorç
P.tesine gelseydi ah bizimkide keşke :)
eğer sizin ptesi olursa p.tesi salı çarşamba izinli olcaksınız ve yıllık iznin daha geç başlıyacak daha az kullanmış olacaksınız
İnşallah tüm dileklerimiz gerçekleşir canımm
Valla geçiyor cnm yaa
Okula bile 1 buçuk ay kaldı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?