Hımm hadi bakalım:) nişanlımıydın sen canım
Evet hatta arada 2 sokak falan var
Bencede senin önce gitmen çok doğru değil tatlım ailen bilmiyorsa..
3.senemize girdik Nisanda canımsiz?
Hayırlısı olsun canım inşallah çok güzel bir gün yaşarsın bizimlede paylaşırsın
ne güzel yakınmışsınız siz :) keşke bizim de öyle olsa.. o konu bizim için biraz sıkıtı da :/ ailem erkek arkadaşım olduğunu biliyor hatta annemle ve halamla tanıştılar( gerçi çok kısa bir tanışmaydı ama olsun). Ama işte daha ortada söz, nişan vs bir şey yokken 12 saatlik mesafeye kalkıp benm gitmem doğru olmayacak yani..
16. ayımızdayız canım.. çok çabuk oldu gibi aslında düşününce.. ama bana sanki çok uzun yıllardır birlikteymişiz gibi geliyor..
maşallah size de canımm..Allah tamamına erdirsin inşallah
Söz falan var mı öyle hatırlıyorum sanki:44:
Sıkıntımda tam orda dil bilgisi...
P.tesiden itibaren sıkı yönetim yapıcam.
10 da antibiotiğim var sabah 11 çeyrekte içtim 12de kafamı kaldıramıyordum bir baktım 2 buçukta uyanmışım
Kaldıramadım başımı yataktan 3 e kadar falan sonrada bilgisayar işleriydi bugün ayıramadım vakit.
Suçlu hissettim bir an kendimi :26: Kaçırmamam gerekiyor son 2 ay hiçbirşeyi...
Hmm ne güzel sizinkiler tanışmışş ahh darısı başıma
Aminn canım amin sizinkinide inşAllah
inşallah canımm.. çok teşekkürler... sabırsızlıkla bekliyorum o günü.. gerçi benim o tarihi biraz erteleme gibi bir ihtimalim var ama hayırlısı bakalım :)
Hiç acele etme canım hayırlısı ne zamansa o zaman olur zaten
Muhakkak yuklen son gunlern cnm ii degerlendir ozll dilbilgisi yni. Ayk oldugn anlarda cls cnm skmadan kndini. Pzt bklne bign bgundr grcktn. Hp ble pzt dyrk kndimizi kndiriyrz insn
evet canım hayırlısı tabi ki hepimiz için.. babası tanışmak istemiş ben dönünce istanbula ama, (şu anda ingilteredeyim) ama ben de dönüşte burnum için ufak bir değişiklik düşünüyorum..hiç tanışmadan önce yaptırsam daha iyi olacak gibi sanki...
hımmm aşk meşk duurmları yaniiGerçekten çok teşekkür ederim güzel bir plan oluşturdun kafamda canım çok saol.
Pazartesi dedim yarın sevdiğimin tek izin günü o yüzden canım ama akşama yarın yine başlarım ben konu anlatımları için pazartesi demek istedim.
Sen nasıl istersen canım nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle olur
Canlarım ben çıkıyorum yarın 8 buçukta uyancam anca uyurum...
Öpüyorum tek tek hepinizi...
Kendinize çok iyi bakın...
Tatlı rüyalar
1 gün daha bitti
hımmm aşk meşk duurmları yaniitamam tatlım yarın ders günü ALLAH yardımcın olsun .
tatlımmm çok sevindimmm geç olsun güç olmasın dyelim ozamann.ömür boyu mutluluklar inşallahhhhhhhhhÇok saol canım benim başladım dün gece canım
Bugün bir akraba ziyareti var haricinde ders başında olucam
Bu arada kimse gelmemiş yaa:44::44:
Pazar günü herkes bir yerlere dağılmış anlaşılan
Eveett şimdi geldi size bir şey söylemeye..
Canların pazar günü oturduk 3 saat kadar bu yüzden konuştuk vee sonunda tarhi %99 net olarak birşey koyduk.
Nişanlılık dönemini pek uzun istemiyorduk benim ailede dahil ama malesef 14 15 ay kadar olacak. O yüzden bu tarihe kimse birşey demez diye düşündük. İleri atma manasında.
+Seneye için biz düğün salonlarının 2 tanesini aradık hepsi doluyor ee istemediğimiz günlerde sıkıştırmak tansa 2014 olsun dedik. Peşin para istiyorlar,,,
En azından 2013 Mart gibi en geç tutulur nasip olursa...
2013 olmasın dedik rahat yetişebilelim dedik. 7 yıl sonra kavuşuvercez bari herşey mükemmel olsun yane en güzelini yapmaya çalışıcaz Allahın izniyle
Veeeee yıl dönümümüzde olmasına karar verdik.
Gerçi hafta içi ne denk geliyor ama sonrası ilkokullara tatil olduğundan pek sorun yaşamayız gibimize geldi.
Bu tarih için hafta içinede razıyız...
22.04.2007
22.04.2014
tatlımmm çok sevindimmm geç olsun güç olmasın dyelim ozamann.ömür boyu mutluluklar inşallahhhhhhhhh
canım şimdiden sıkma kendini daha var ozamana çokk fikirleriniz değişir daha.sıcakta çokta durma dışarda vallahi burdDA nem var nefes alamıyorsunİnşallah canım benim çok teşekkür ederimm
Bu arada İzmir gölgede 36 yanıyorummmmmmm
Anneannem için sağlık ocağına getçem ki onların orda yokuş çıkılıyor yandım yandımm
Canım ben çıkıyorum sıcağa alerjim var
Burnumdaki atar damarlarım çatlıyor...
Valla pencere kenarına aldım laptopu şuan bile sızlamaya başladı ...
Ben yavaştan hazırlanayımda kaçayım...
Öpüyorum çook kendine dikkat et olur mu...
Canlarım öpüyorum çoook
Bu arada fikrinizi istiyorum salı gününe denk geliyor sizce misafirler için çok sorun olur mu yaa :44::44:
Bu arada aslında kasıma da yetişebilirdi ama kışa gircek diye ben istemedim,
Herşey tüm tarihler aralık gibi kesinleşir inşallah da benim kafamda kırk fikir üretmesi biter :26:
puhahaaa 2015 oldu bnm hayırlısı bakalım 2016 nezmn olck
neden kız tabi hayırlısıda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?