Sağol canımm teşekkür ederimm :)
Nasılsınız gelincikler, her şey yolundadır inşallah..
Gizem hala iyileşemedi galiba,meraktayımm.:
hahah bizim kaderlerimiz aynı tatlım yaa :13: benim de sevgilim benden sonra kazandığı için benden 1 yıl sonra bitirecek okulu, o da bizim hayatımızda çok şeyi etkiliyor, her şeyi 1 sene sonraya atıyor. ama ben okurken de sözlü kalabilirim, nasılsa son senem kaldı dedi. bi de benim atanma ihtimalim olduğu için ben mezun olunca yapalım dedik. tabii kısmet her şey.. bizimkinin okulu bittikten sonra askere gidicek, seninki askerliği evlilik sonrasına mı bıraktı? benimki askerden gelip iş bulduktan sonra 2015 yazında düğün düşünüyoruz. ama tabii her şey kısmet, hayırlısı olsun canıminsan ister istemez hayal kuruyor plan yapıyor ama zamanı gelince belirsizlikler ortadan kalkıyorben de sevgilim okulu uzattığı için gelecek yaz ağustos eylül gibi nişan ondan sonraki yıl okulu bittikten 2 ay sonra da düğün düşünüyorum ama bakalım kader kısmet hayaller de olmasa beklemek çok daha zor
sağol kuzummmaaa kuzum ama bu çok tatlııııdaha önce de bi yerde görmüştüm bayılmıştım buna güle ügle kullanc bitanemm tmm tmm ben kahvaltımı yaparım sen kızma yeter ki bebeğim zaten ikimiz de zayıfız ben iyice zayıfladım ramazanda..:)biliyorum kuzum bu sene kpss var sen ona yoğunlaş hele bi öğretmen ol, o zaman konuşuruz bol bol arkidişimm kuzum madem öyle siz de finalleriniz bitince mezuniyet olmadan yaparsınız sözü... tarih birkaç gün oynar bişicik olmaz :) ikisinie de bol bol heyecanllanırsın bitanem heyecanlanılmayacak şeyler değil ki kısmet, hayırlısı bitanem
aa tatlım ne ayıbıBende hastayim suna almk istiyorum cok bklm nzmna kismt olck. Nkdr ve nerdn aldin ttlim sormasi ayip
hahah bizim kaderlerimiz aynı tatlım yaa :13: benim de sevgilim benden sonra kazandığı için benden 1 yıl sonra bitirecek okulu, o da bizim hayatımızda çok şeyi etkiliyor, her şeyi 1 sene sonraya atıyor. ama ben okurken de sözlü kalabilirim, nasılsa son senem kaldı dedi. bi de benim atanma ihtimalim olduğu için ben mezun olunca yapalım dedik. tabii kısmet her şey.. bizimkinin okulu bittikten sonra askere gidicek, seninki askerliği evlilik sonrasına mı bıraktı? benimki askerden gelip iş bulduktan sonra 2015 yazında düğün düşünüyoruz. ama tabii her şey kısmet, hayırlısı olsun canım
yoo ben burdayım canım:)
nasılsın neler yapıyosun tanışmışmıydık?:44:
yok canım tanışmamıştık :) kpss çalışmaya çalışıyorum sen neler yapıyorsun canım
Bende bayram alışverişine gittim 2 etek 1 pantalon aldım
Şimdide iftarı bekliyorum..
Bu arada üni okuyorum şuan tatildeyim malum
hangi bölümde kaçıncı sınıftasın canım :) ben bugün iftarı biraz sabırsız bekliyorum sanırım normalde olmazdı da bugün aıktım gibi
İlahiyat 3.senem 2.sınıfa geçtim canım,hazırlık okudum yani :)
Bende acıktım ya biran önce gelsin iftar
Çalışıyor aynı zamanda okuyor diyelim..polislik istiyoruz bakalım nasipse..
Sen bahset kendinden birazda canım
hayırlısı olsun canımben okul öncesi öğretmenliği okuyorum aşkısım da hukuk okuyor ben son sınıfa geçtim malesef o bölüm uzattı şu anda da o inşaatta çalışıyor yazın çalışıp kışın o kazındığı parayla okuyacak çalışkan aşkım benim
Amin tatlım sağol
Hmm ne güzel canım..söz-nişan yok sanırım?
yok malesef canıminşallah mezuniyetimden sonra düşünüyoruz. siz de var mı
Bizde önümüzdeki yaza söz yapmayı düşünüyoruz canım inşAllah:109:
2014 yılında evlenmeyi düşünen ne kadar öğretmenimiz var kızlar bende onlardan biriyim :) Türkçe öğretmenliği 3. sınıftayım ben mezun olur olmaz evlenmeyi düşünüyorum tabi kısmet işi . Bakalım son sene çok iyi çalışıp hemen atanmaya çalışacağım . Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah :)
hayırlısı olsun canım sevgilin ne iş yapıyor çalışıyor mu sizin durumlar müsait galiba
Sağol canım sevgilim şimdi yaz okulunda derslerini verirse mezun oluyor (iktisat mezunu) . Aralık ta askere gidecek iş konusu olur gibi çünkü babasının çevresi geniş baya hem de önümüzde iki yıl oluyor kendide kovalar işlerin peşinden durumlar fena sayılmaz ondan yana yani inşallah Allah izin verirse evleniriz :) Bizim de 5 buçuk yıl oluyor yaşımız genç daha ama erken tanışınca insan bir an önce kavuşmak istiyor hele 1 yılda 6 ayda tanışıp evlenenleri görünce :):) Kısmetse aralıktan önce söz olucak ya da bir diğer ihtimal asker dönüşü yani mayıstan sonra söz ve nişan peşpeşe olucak tabi tüm bu ihtimaller Aralıkta askere gidip hayırlısıyla dönünce gerçekleşecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?