2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Sağol canımm teşekkür ederimm :)

Nasılsınız gelincikler, her şey yolundadır inşallah..

Gizem hala iyileşemedi galiba,meraktayımm. :

İyiyiz tatlım sen nasılsın???Gizem iyidir inşAllah onunla ikimiz şifayı kaptık iyice:2::2:
Yaz hastalığı daha zor geçiyor canım ya
Hani bizim sevinç tablomuz şekerimGörünce nasılda mutlu oluyoruz.
En azından o mutlu ediyor bizim herşey eve bağlı şuan nolur dua edin kızlar şu ev biran önce satılsın

hahah bizim kaderlerimiz aynı tatlım yaa :13: benim de sevgilim benden sonra kazandığı için benden 1 yıl sonra bitirecek okulu, o da bizim hayatımızda çok şeyi etkiliyor, her şeyi 1 sene sonraya atıyor. ama ben okurken de sözlü kalabilirim, nasılsa son senem kaldı dedi. bi de benim atanma ihtimalim olduğu için ben mezun olunca yapalım dedik. tabii kısmet her şey.. bizimkinin okulu bittikten sonra askere gidicek, seninki askerliği evlilik sonrasına mı bıraktı? benimki askerden gelip iş bulduktan sonra 2015 yazında düğün düşünüyoruz. ama tabii her şey kısmet, hayırlısı olsun canım
sağol kuzummm hiç sorma yaa ben de 50 lerin altına düştüm, en çok da kıyafet alıcakken sinir oluyorum ahh ağzından bal damlıyo iyi niyetli arkidişim benim inşallah atanabilirim, ondan sonrasını düşünmüyorum zaten, çünkü atandıktan sonra evlensek de 4 yıl mecburi görevim var, evlensek de ayrı yaşıcaz gibi neyse o konulara hiç girmiyeyim dediğin gibi düşündük biz de şimdi tatlışım tabii kısmet..
Bende hastayim suna almk istiyorum cok bklm nzmna kismt olck. Nkdr ve nerdn aldin ttlim sormasi ayip
aa tatlım ne ayıbı ya bunu sevgilim görmüş nette alalım alalım diye tutturdu hatta kaydetmiş pc sine.. ben de ilerde alırız dedim. sonra cuma günü edirnedeki ulus pazarına gittim, eğer istanbuldaysan istanbuldan geliyolar orda da bulabilirsin, pazarda gezerken tesadüfen bi baktım ki aynı kutu hemen aldım. hem deee 3,5 tl ye

canım aslında o konuda kararsızım, ben de seneye nişan yapalım okulu bitsin askerden gelsin işini bulsun öyle düğün yapalım diye düşünüyorum ama bir yandan da hemen kavuşalım istiyorum. O zamanki durumlar ve şartlara bağlı biraz şimdilik kendimi böyle kandırayım bir de o okul biter bitmez askere gitmek istemiyor belki ikna ederim bizim düğünde 2015 e kalır geç olsun güç olmasın, evlendikten sonra asker yolu beklemek daha zor

hangi bölümde kaçıncı sınıftasın canım :) ben bugün iftarı biraz sabırsız bekliyorum sanırım normalde olmazdı da bugün aıktım gibi

İlahiyat 3.senem 2.sınıfa geçtim canım,hazırlık okudum yani :)
Bende acıktım ya biran önce gelsin iftar

Çalışıyor aynı zamanda okuyor diyelim..polislik istiyoruz bakalım nasipse..
Sen bahset kendinden birazda canım

Çalışıyor aynı zamanda okuyor diyelim..polislik istiyoruz bakalım nasipse..
Sen bahset kendinden birazda canım

hayırlısı olsun canım ben okul öncesi öğretmenliği okuyorum aşkısım da hukuk okuyor ben son sınıfa geçtim malesef o bölüm uzattı şu anda da o inşaatta çalışıyor yazın çalışıp kışın o kazındığı parayla okuyacak çalışkan aşkım benim

Amin tatlım sağol
Hmm ne güzel canım..söz-nişan yok sanırım?

2014 yılında evlenmeyi düşünen ne kadar öğretmenimiz var kızlar bende onlardan biriyim :) Türkçe öğretmenliği 3. sınıftayım ben mezun olur olmaz evlenmeyi düşünüyorum tabi kısmet işi . Bakalım son sene çok iyi çalışıp hemen atanmaya çalışacağım . Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah :)

hayırlısı olsun canım sevgilin ne iş yapıyor çalışıyor mu sizin durumlar müsait galiba

hayırlısı olsun canım sevgilin ne iş yapıyor çalışıyor mu sizin durumlar müsait galiba

Sağol canım sevgilim şimdi yaz okulunda derslerini verirse mezun oluyor (iktisat mezunu) . Aralık ta askere gidecek iş konusu olur gibi çünkü babasının çevresi geniş baya hem de önümüzde iki yıl oluyor kendide kovalar işlerin peşinden durumlar fena sayılmaz ondan yana yani inşallah Allah izin verirse evleniriz :) Bizim de 5 buçuk yıl oluyor yaşımız genç daha ama erken tanışınca insan bir an önce kavuşmak istiyor hele 1 yılda 6 ayda tanışıp evlenenleri görünce :):) Kısmetse aralıktan önce söz olucak ya da bir diğer ihtimal asker dönüşü yani mayıstan sonra söz ve nişan peşpeşe olucak tabi tüm bu ihtimaller Aralıkta askere gidip hayırlısıyla dönünce gerçekleşecek :)

her şey gönlünce olsun canım insan hayatında biri olunca ister istemez evlilik düşünüyor Allah sevenleri ayırmasın sevenleri ayırmaya çalışan insanlara da o fırsatı vermesin :) Bu devirde gerçekten seven değer veren insan bulmak çok zor, neler okuyor neler duyuyoruz umarım sonuna kadar mutlulukla devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…