- 29 Nisan 2012
- 509
- 38
- 68
[SUB][/SUB]
Hayy mssallah emegine saglik. Bayildim yaaaa
yok canım daha nişan olmadı inşallah 2012nin yazında düşünüyoruzbir meslektaş daha :) ben de okul öncesi öğretmenliği son sınıftayım
Canımm süpermiş ellerine sağlık.
haklısın canım kısmt bu işler de tabii vardır senin de bi kısmetin bi yerlerde demek ki daha zamanı gelmemiş... konunu biliyorum az çok okumuştum.. hakkında en hayırlı olanı versin Allah canım... her sıkıntının sonunda vardır bi ferahlık.. tabii ki hepimiz hak ediyoruz ama bi de zaman geçse
çok güzel canımmmşimdiden kpss çaliş derim çok kapsamlı bi sınav.. eniştemiz ne iş yapiyor ?
haklısın canım ufaktan başladım çalışmalara :) o hukuk okuyor okulu uzattığı için bu yıl nişan kaldı
aynen öyle canım.. olmuyorsa zorlamayacakmışsın.. ben çook zorladım.. ben çok rahatım , huzurluyum.. elimden geleni yaptım.. hiçbi çaba göremedim karşi taraftan.. demek birbirimizin kısmeti değilmişiz diyorum.. kabullendim yani.. sen nişanlı mısın ?
oooo süper valla.. eniştemizin de bölümü güzel senin de.. allahım çoook güzel bi gelecek nasip etsin size canımm.. hayırlarla yaparsınız inşallah nişanınızı düğününüzü..
zaten en önemlisi de o canım.. bittikten sonra keşke demiyorsan, elinden gelen herşeyi yapmışsın demektir ve o zaman içiin rahat olmalı... tek taraflı olmaz ki her iki tarafın da çabalaması lazım.. kısmet değilmiş diye düşün canım ..her şerde bir hayır vardır.. ben nişanlı değilim canım .. yaklaşık 5 yıldır ilişkimiz sürüyo.. erkek arkadşaım da ben de üniversite okuyoruz şu an.. liseden beri birlikteyiz biz... mezun olmasını bekliyoruz.. mezun olunca söz düşünüyoruz canım ondan geçmiyo gibi geliyo zaman zaten.. sabır diyelim artık :)
zaten en önemlisi de o canım.. bittikten sonra keşke demiyorsan, elinden gelen herşeyi yapmışsın demektir ve o zaman içiin rahat olmalı... tek taraflı olmaz ki her iki tarafın da çabalaması lazım.. kısmet değilmiş diye düşün canım ..her şerde bir hayır vardır.. ben nişanlı değilim canım .. yaklaşık 5 yıldır ilişkimiz sürüyo.. erkek arkadşaım da ben de üniversite okuyoruz şu an.. liseden beri birlikteyiz biz... mezun olmasını bekliyoruz.. mezun olunca söz düşünüyoruz canım ondan geçmiyo gibi geliyo zaman zaten.. sabır diyelim artık :)
geçer canım geçer hiç merak etme.. birbirinize sevginiz saygınız bitmesin boy boy çocuklarınız olur allahın izniyleönemli olan anlaşabilmek zaten.. evlenmiş olmak için evlenmek değil hiçbirimizin niyeti.. anlaşabildiğimiz adamlarla bi ömre tamam demek.. sabredersen herşey olur.. yeter ki aşkınız bitmesinnn.
sen ve sevgilinin bölümleri ne
sizinki bize göre yine yakınmış bizim aramızda 20 saatten fazla mesafe var ben elazı o istanbul :)inşallah canım benim allah cümlemize nasip etsin inşallah.. işte biz de evlenmiş olup da zorluk çekmek istemiyoruz.. erkek arkadaşım da çok uzatmak istemiyo söz nişan düğün arasını...bekleyelim tam bekleyelim diyo :) sabretmeden gelmiyo hiçbişey canım ya.. ben 5 yıl sonra bile hala onun yeni yeni huylarını öğreniyorum... kısa zamanda tanıyamıyosun bi insanı... senin de dediğin gibi aradaki sevgi saygı korunduğu sürece beklemek sorun değil.. tek sorun uzaklık bizde.. ayrı şehirlerde okuyoruz.. 11 saat mesafemiz var.. ama allaha şükür her ay görüşebiliyoruz.. buna da şükür diyorum napalım
ege kahvaltı takımı yazıyo ama geldiği zaman ambalajından bakar emin olup yazarım yine canım :) beni de zaten uygun fiyatı cezbetti
sizinki bize göre yine yakınmış bizim aramızda 20 saatten fazla mesafe var ben elazı o istanbul :)
Kızlar nerelerdesiniz kimse kalmamış burda :92:
teşekkür ederim canım daha iyileri sizin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?