Amin inşallah canım Allah hiç birimizi sevdiğimizden ayırmasın bir an önce kavuşalım şu asker ayrılıkları filan da çabuk geçsin inan tamamen ona odaklıyımher şey gönlünce olsun canıminsan hayatında biri olunca ister istemez evlilik düşünüyor Allah sevenleri ayırmasın sevenleri ayırmaya çalışan insanlara da o fırsatı vermesin :) Bu devirde gerçekten seven değer veren insan bulmak çok zor, neler okuyor neler duyuyoruz umarım sonuna kadar mutlulukla devam eder
Amin inşallah canım Allah hiç birimizi sevdiğimizden ayırmasın bir an önce kavuşalım şu asker ayrılıkları filan da çabuk geçsin inan tamamen ona odaklıyım
biz normalde de uzak olduğumuz için askerliğin çok etkileyeceğini zannetmiyorum :) arada 20 saat var ama kavuşmayı çok istiyorum inşallah kpss yi kazanıp yanına gideceğim ve ondan sonra da bir ömür birlikte
kızlar biz de 2014 te evleneceğiz inşallah
ben edebiyat 3 e geçtim
o ise diş hekimliğini bitirdi bu sene askere gidecek
anlayacağınız benim okulu bekliyoruz :106:
İnşallah kavuşursunuz canım bir an önce senin işin şimdiden zor bizde 2 yıl önce ayrı şehirlerdeydik 2 -3 haftada bir görüşüyorduk sonra ben üniversiteyi kazanıp yanına gittim bura da ayrı günümüz geçmedi nasıl alışacağım bilmiyorum ama Allah yardım ediyor ya :)
İyiyiz tatlım sen nasılsın???Gizem iyidir inşAllah onunla ikimiz şifayı kaptık iyice:2::2:
Yaz hastalığı daha zor geçiyor canım ya
Hani bizim sevinç tablomuz şekerimGörünce nasılda mutlu oluyoruz.
En azından o mutlu ediyor bizim herşey eve bağlı şuan nolur dua edin kızlar şu ev biran önce satılsın
canım aslında o konuda kararsızım, ben de seneye nişan yapalım okulu bitsin askerden gelsin işini bulsun öyle düğün yapalım diye düşünüyorum ama bir yandan da hemen kavuşalım istiyorum.O zamanki durumlar ve şartlara bağlı biraz şimdilik kendimi böyle kandırayım bir de o okul biter bitmez askere gitmek istemiyor belki ikna ederim bizim düğünde 2015 e kalır geç olsun güç olmasın, evlendikten sonra asker yolu beklemek daha zor
Allah dayanma gücü versin canım daha uzun ayrılıklardan korusun başa gelen çekilir iyi olsunlarda insan bekliyor tabi ki insan yanında olsun istediği vakit görsün istiyor fakat olmuyor malesef ben yaz okuluna kalmadığım halde sırf o yaz okulunda diye yanında olabilmek için yanına geldim ailemle kalmadım resmen inşallah verdiğimiz değerleri hakederler:)canım inan çok zoröyle her istediğinde göremiyorsun, bu gidişle benim mezuniyetimde ancak görüşeceğiz gibi
biz normalde de uzak olduğumuz için askerliğin çok etkileyeceğini zannetmiyorum :) arada 20 saat var ama kavuşmayı çok istiyorum inşallah kpss yi kazanıp yanına gideceğim ve ondan sonra da bir ömür birlikte
hoşbulduk canım
eğer istersen sen de kendinden bahset bira:) ne işle meşgulsün sevgilin ne iş yapıyor falan
edebiyat 3 sınıftayım ben canım
sevgilim de diş hekimliğinden mezun oldu bu yıl ama askere gidecek
ben çorumda okuyorum inş askerlik sınavını kazanıp çoruma düşebilir
en azından yakınıma düşsün istiyorum bakalım artık ne olacak
az önce yine bahsetmiştin afedersin tekrarlattıminşallah yakınına düşer canım
önemli değil cnmteşekkürler inş :31
sen nerede okuyorsun
ben elazığda okul öncesi öğretmenliği sevgilim istanbulda hukuk
uzakmışsınız da canım inş bir an önce bitirip kavuşursunuz
Geçmiş olsun canımm sen de Gizem de bi an önce toparlanırsınız inşallah.
Listemizi de hemen güncelliyorum canımm.
Canımm gönlünüze göre olsun inşallah hemen satılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?