2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Amin inşallah canım Allah hiç birimizi sevdiğimizden ayırmasın bir an önce kavuşalım şu asker ayrılıkları filan da çabuk geçsin inan tamamen ona odaklıyım

Amin inşallah canım Allah hiç birimizi sevdiğimizden ayırmasın bir an önce kavuşalım şu asker ayrılıkları filan da çabuk geçsin inan tamamen ona odaklıyım

biz normalde de uzak olduğumuz için askerliğin çok etkileyeceğini zannetmiyorum :) arada 20 saat var ama kavuşmayı çok istiyorum inşallah kpss yi kazanıp yanına gideceğim ve ondan sonra da bir ömür birlikte

biz normalde de uzak olduğumuz için askerliğin çok etkileyeceğini zannetmiyorum :) arada 20 saat var ama kavuşmayı çok istiyorum inşallah kpss yi kazanıp yanına gideceğim ve ondan sonra da bir ömür birlikte

İnşallah kavuşursunuz canım bir an önce senin işin şimdiden zor bizde 2 yıl önce ayrı şehirlerdeydik 2 -3 haftada bir görüşüyorduk sonra ben üniversiteyi kazanıp yanına gittim bura da ayrı günümüz geçmedi nasıl alışacağım bilmiyorum ama Allah yardım ediyor ya :)

kızlar biz de 2014 te evleneceğiz inşallah
ben edebiyat 3 e geçtim
o ise diş hekimliğini bitirdi bu sene askere gidecek
anlayacağınız benim okulu bekliyoruz :106:

canım inan çok zor öyle her istediğinde göremiyorsun, bu gidişle benim mezuniyetimde ancak görüşeceğiz gibi

Geçmiş olsun canımm sen de Gizem de bi an önce toparlanırsınız inşallah.
Listemizi de hemen güncelliyorum canımm.
Canımm gönlünüze göre olsun inşallah hemen satılır.

GÜZEL GELİNCİKLERİN MURADINA ERME TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/1011
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/666
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 635
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 718
(ErreS ) 14 Eylül 2014 / 761
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 1052
(İzmirperisi) 22 Nisan 2014 / 617
(Nylien) 14 Nisan 2014 / 613
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 650
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1075
(Seliminzeynebi) 15 Eylül 2015 / 1126
(_Sessizce_) 29 Ağustos 2014 / 745
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1125

tatlım bizde de tam tersi, ben onura evlendikten sonra yaparsın askerliğini diyorum nasılsa 5 ay diyorum. yok efendim karısını bırakıp askere gidemezmiş. ama nişanlını bırakıp gitmek istiyosun ya dedim. o ayrı o ayrı askerde ne olucağı belli değil ben evlendikten sonra askere gidersem orda bana bişey olursa seni evli barklı halinle dul bırakırsam bunun vebalini çekemem diyor. çok derin düşünüyor. en son olarak şöyle karar verdik. zaten şöyle bir şey de var. artık her iş askerlik koşulu istiyor. askere gitmeyene kapıyı gösteren çok oluyor. yani iş bulması da zor o sırada.. en iyisi askerliği aradan çıkartmak sanırım. ama gönül bir an önce kavuşmayı istiyor tabii ki tatlım

canım inan çok zor öyle her istediğinde göremiyorsun, bu gidişle benim mezuniyetimde ancak görüşeceğiz gibi
Allah dayanma gücü versin canım daha uzun ayrılıklardan korusun başa gelen çekilir iyi olsunlarda insan bekliyor tabi ki insan yanında olsun istediği vakit görsün istiyor fakat olmuyor malesef ben yaz okuluna kalmadığım halde sırf o yaz okulunda diye yanında olabilmek için yanına geldim ailemle kalmadım resmen inşallah verdiğimiz değerleri hakederler:)

ayy inşallah canım yaa yürekten istiyorum bunu, eminim çok zordur uzaklık. ben 6 gündür görmüyorum felaket özledimmm, dayanamıyorum gibi geldi bugün, telefonda ağladım. ama 7 yıldır her gün görüştüğümüz için hiç alışkın değilim böyle şeylere.. bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadık görüşme konusunda ama benim mezun olmamla birlikte başlıcak uzaklık engelleri.. işte o zamanları hiç düşünmek bile istemiyorum.. benimki diyor çok çalış keşana gel. kendisi keşanda okuyor. ama keşan edirnenin ilçesi benim oraya atanmam imkansız zaten edirnedeki öğretmenlerin hepsi orta yaşın üstünde, imkansızları hayal etmek bile saçma. atanamazsam ancak keşana ücretli öğretmenliğim çıkar. onu da ne ben ne o isteriz zaten..

eğer istersen sen de kendinden bahset bira:) ne işle meşgulsün sevgilin ne iş yapıyor falan

edebiyat 3 sınıftayım ben canım
sevgilim de diş hekimliğinden mezun oldu bu yıl ama askere gidecek
ben çorumda okuyorum inş askerlik sınavını kazanıp çoruma düşebilir
en azından yakınıma düşsün istiyorum bakalım artık ne olacak

az önce yine bahsetmiştin afedersin tekrarlattım inşallah yakınına düşer canım

Geçmiş olsun canımm sen de Gizem de bi an önce toparlanırsınız inşallah.
Listemizi de hemen güncelliyorum canımm.
Canımm gönlünüze göre olsun inşallah hemen satılır.

İnşAllah tatlım ya Listede baya çoğalmış ne güzel birsürü 2014-2015 gelinciği var.2013 ede az kaldı aslında insanı daha başka bir heyecan sarıyor.İnşAllah herşey herkesin istediği gibi olur tatlım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…