2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Dimi canım?İnsan alışıyor gerçekten.Bende çok seviyorum orası sessiz ama hayat bu tarafta.Taksim,Bebek,Sarıyer ooohhh miissss
TuttuuuuuuummmmmmHepimizin dilekleri gerçek olur İnşAllah.

İnşallah canım benimm tüüümm dileklerimiz gerçekleşsin inşallah çok sağol.
Aynen öyle canım İstiklal ne kadar kalabalık oluyor mesela, ama yine de oranın keyfi bambaşka, yani kimse kalabalığı dert etmiyor öyle alışmışız ki.

Bak bayadır gitmiyorum canım İstiklal'e canım çekti.Benimkinin kolunu çekeleştirme zamanı geldi ama hep diyor para harcamak yok evlenicez o daha çok odakladı kendini artık evliliğe.Ama arada nefes almak şart şimdi gezmicezde ne zaman gezicez di mi canım ya?

Canımm öyle düşünmesi ne güzel ama maşallah diyelim eniştemiz sorumluluk sahibi ne güzel kuzummm
Haklısın canımcımm şimdi hayatın tadını çıkarmak lazım gençken, ama hayat öyle pahalı ki, enişte de doğru söylüyor yani :))

Aynen canım çok pahalı.Bir çay içelim diyorsun 20 tl en az verip çıkıosun.O konularda iyi canım bide çooook iyi niyetli bazen zarar görmesinden çok korkuorum iyi niyetinden.İnsanlar öyle bi olmuş ki sorma gitsin.Yüce Rabbim iyilik düşünen insanların yanında olsun.Bizi sevdiklerimizi korusun kötülüklerden kem gözlerden. boncuğumuzuda koyalım

Haklısın canım benim dışarı çıkınca para harcamamak mümkün değil, o yüzden tutumlu olmakta yarar var, inşallah evlenince mutlu,huzurlu günlerimizde bol bol gezeriz kocişlerimizle.
Amin canım benim Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın, kötü insanları da ıslah etsin inşallah. Maşallah tebarekallah diyelim kuzumm

Amin canım o günleri görmeyi Yüce Rabbim nasip eder İnşAllah.Tatlım ben çıkmak zorundayım şimdi sonra yine konuşalım tatlı sohbetlerimiz eksik etmeyelim sayfamızdaZamanın nasıl geçtiğini inan hiç anlamıyorum burdayken.Kocaman kocaman öpüyorum seniTatlı rüyalar şekerim

Buarada canım yazmadan geçemicem tekrar ellerine yüreğine sağlık o tabloyu yapıyosun ya o kadar mutlu oluyoru(z)m ki anlatamam.Benimle aynı düşüncede birsürü başka arkadaşımda vardır eminim.Tekrar tekrar çoookkk teşekkürler

Amin canım benimm inşallah o günleri de görürüz. :) Ben de çıkıyorum canım benim yine görüşmek üzere, çook öpüyorum, tatlı rüyalar, iyi uykular canımmmm.

Ammavelakin,Cesurcvcv,Ecm,Edss,ErreS,Harmonyy,İzmirperisi(Gizem'im),Nylien,Opra(Elis'im),Sedefonur(Sedef'cim),Seliminzeynebi(Zeynep'cim),_Sessizce_(Sibel'cim) Kızlar bu güzel, mübarek günde gönlümüzden geçen ne varsa, inşallah hepsi hayırlı bir şekilde gerçekleşir, Rabbim dualarımızı,dileklerimizi kabul etsin inşallah. Kocişlerimizle,ailelerimizle birlikte mutlu,huzurlu,sağlıklı nice güzel yıllar geçirelim, uzun ömürler versin Allahım cümlemize. Yarın giremezsem diye şimdiden kandilinizi tebrik edeyim istedim. Hepinizi çok öpüyorumm, dualarınızda beni de unutmayın olur mu? Sevgiler güzel gelinciklerim benimmmm..

Fotoğraf alıntıdır.. Kızlar hepinizin ismini bilmiyorum o yüzden yazamadım kusuruma bakmayın nolur.

Bu arada Gizemim posta kutun doluymuş yazamadım sana :) Öpüyorum kuzumm, dualarımız kabul olsun inşallah..

dün laptop çok ısındığı için aniden kapanıverdi ve tekrar açılmadı o yüzden haber vermeden gitmek zorunda kaldım ben elazığda okuyorum a,lem maraşta evlendikten sonra muhtemelen ist avrupa yakasında yaşayacağız

aynen tatlım aa demek aynı ünide okuyomuşuz, ben bu yıl mezun oluyorum, sevgilim ondan sonraki yıl mezun olucak, sizin ne zaman okul bitiyo, bi okul bitsin de ondan sonra askerliği daha ayrıntılı düşüncez

ben inanıyorum dostuma kazanacaksın sen bitanemm sen bi hayırlısıyla atan, gerisi çorap söküüğü gibi gelir tatlım inşallah :) heee bu arada iyi ye bakiim kendine dkkat etmiyomusun kuzum senn daha da kilo vermek yok kızarımmm ye biraz dikkat et kendine tatlışımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…