Dimi canım?İnsan alışıyor gerçekten.Bende çok seviyorum orası sessiz ama hayat bu tarafta.Taksim,Bebek,Sarıyer ooohhh miissss
TuttuuuuuuummmmmmHepimizin dilekleri gerçek olur İnşAllah.
teşekkürler izmirperisi
İnşallah canım benimm tüüümm dileklerimiz gerçekleşsin inşallah çok sağol.
Aynen öyle canım İstiklal ne kadar kalabalık oluyor mesela, ama yine de oranın keyfi bambaşka, yani kimse kalabalığı dert etmiyor öyle alışmışız ki.
Bak bayadır gitmiyorum canım İstiklal'e canım çekti.Benimkinin kolunu çekeleştirme zamanı geldi ama hep diyor para harcamak yok evlenicez o daha çok odakladı kendini artık evliliğe.Ama arada nefes almak şart şimdi gezmicezde ne zaman gezicez di mi canım ya?
Canımm öyle düşünmesi ne güzel ama maşallah diyelim eniştemiz sorumluluk sahibi ne güzel kuzummm
Haklısın canımcımm şimdi hayatın tadını çıkarmak lazım gençken, ama hayat öyle pahalı ki, enişte de doğru söylüyor yani :))
Aynen canım çok pahalı.Bir çay içelim diyorsun 20 tl en az verip çıkıosun.O konularda iyi canım bide çooook iyi niyetli bazen zarar görmesinden çok korkuorum iyi niyetinden.İnsanlar öyle bi olmuş ki sorma gitsin.Yüce Rabbim iyilik düşünen insanların yanında olsun.Bizi sevdiklerimizi korusun kötülüklerden kem gözlerden.boncuğumuzuda koyalım
Haklısın canım benim dışarı çıkınca para harcamamak mümkün değil, o yüzden tutumlu olmakta yarar var, inşallah evlenince mutlu,huzurlu günlerimizde bol bol gezeriz kocişlerimizle.
Amin canım benim Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın, kötü insanları da ıslah etsin inşallah. Maşallah tebarekallah diyelim kuzumm
Amin canım o günleri görmeyi Yüce Rabbim nasip eder İnşAllah.Tatlım ben çıkmak zorundayım şimdi sonra yine konuşalım tatlı sohbetlerimiz eksik etmeyelim sayfamızdaZamanın nasıl geçtiğini inan hiç anlamıyorum burdayken.Kocaman kocaman öpüyorum seni Tatlı rüyalar şekerim
canım sende de durumlar bizimkine benziyor bizde edirne de okuyoruz :) askerliği bazen evlilikten sonra düşünüyoruz fakat her işe engel olarak çıkıyor hayırlısıyla gitsin gelsin önce düğün sonra olur gerçekten Allah korusun onları biz sadece dua ederiz ve bekleriz . İnan ayrı kalcağımızı düşündükçe kafayı yiyorum ama elden birşey gelmiyor.
sağol kuzummmhiç sorma yaa ben de 50 lerin altına düştüm, en çok da kıyafet alıcakken sinir oluyorum ahh ağzından bal damlıyo iyi niyetli arkidişim benim inşallah atanabilirim, ondan sonrasını düşünmüyorum zaten, çünkü atandıktan sonra evlensek de 4 yıl mecburi görevim var, evlensek de ayrı yaşıcaz gibi neyse o konulara hiç girmiyeyim dediğin gibi düşündük biz de şimdi tatlışım tabii kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?