2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İyi geceler tatlım

Aşk olsun kuzumm ne kızması hastalıktan yeni kurtuldun, iyice dinlen toparlan tabii.

Saolasın canım benim. Yarın telefonu garantiye götüreyim mutlaka gelirim nete.
Dün gece de uyuyamadım ... BU gece uyurum heralde. Öpüyorum canım çok. Dikkat et kendine olur mu

Haklısın inan canım sinirlerinizi de yeterince geriyordur... Haklı olarak.
Bu arada çok ama çok teşekkür ederim canım yaa sende iyileş lütfen. Bende tek vücut yorgunluğu kaldı + geceleri uyuyamamanın acısını çıkartıyor heralde bünyem :))
İyi geceler cnm senide çok öpüyorum. Yarın yazışırız kendine dikkat et

tabi çok çok kızdık olur mu canım öyle şey sağlık bu ihmale gelmez iyice iyileş biz burdayız

Saol canım benim İnan seninle daha doğru dürüst konuşamadık üzüldüm çok. İnşallah yarın sohbet edelim canım
Senide öpüyorum kocaman. Sende dikkat et canım kendine.

İyi geceler kızlar şimdiden :)
Rüyanızda sevdiğinizi görün inşallah :))

bu konuda en güzel kitaplar haluk yavuzerin kitapları bence zamanı geldiğinde mutlaka edinmelisin :)

Eeeee kızçeler siz napıosunuz???Tanışmadıklarım var benim ama ya

Saolasın canım benim. Yarın telefonu garantiye götüreyim mutlaka gelirim nete.
Dün gece de uyuyamadım ... BU gece uyurum heralde. Öpüyorum canım çok. Dikkat et kendine olur mu
Güzelce uyursun inşallah kuzum tatlı rüyalar, rüyanda eniştemizi gör
Çook öptümm, kendine çok dikkat et canım benimm.

sana da iyi geceler canım okullar açılana kadar ben hep burdayım daha çok muhabbet ederiz

bu konuda en güzel kitaplar haluk yavuzerin kitapları bence zamanı geldiğinde mutlaka edinmelisin :)

Ben böyle şeylere çok meraklıyım canımm şimdiden alırıp okurum öğrenmek adına :)) Teşekkür ederim önerin için.

Eeeee kızçeler siz napıosunuz???Tanışmadıklarım var benim ama ya

İyi canımm Sultan'ı izliyorum, sen napıyorsun?

İyi geceler tatlım.Sende sevdiğini gör yanında hisset canım benim.

Ben böyle şeylere çok meraklıyım canımm şimdiden alırıp okurum öğrenmek adına :)) Teşekkür ederim önerin için.

İyi canımm Sultan'ı izliyorum, sen napıyorsun?

İyiyim bende canım aynen Sultan'ı izliyorum.Orda da borçlar almış başını gidiyor.Yani dizide bile borç dertleri

İyiyim bende canım aynen Sultan'ı izliyorum.Orda da borçlar almış başını gidiyor.Yani dizide bile borç dertleri

Aynen canımm ya inşallah bulurlar parayı :) Hayatın içindeki dertler işte canım benimm Allah hepimizin yardımcısı olsun. Şu şiveli konuşmalara hastayım ama, çok güzel konuşuyorlar ya

Aynen canımm ya inşallah bulurlar parayı :) Hayatın içindeki dertler işte canım benimm Allah hepimizin yardımcısı olsun. Şu şiveli konuşmalara hastayım ama, çok güzel konuşuyorlar ya

Revadır bize bunlar Seneye bizde borç borç deriz artık Rabbim en kolay şekilde atlatmamızı nasip etsin canım.Buarada yarın Kadir gecesi di mi kızlar?

Revadır bize bunlar Seneye bizde borç borç deriz artık Rabbim en kolay şekilde atlatmamızı nasip etsin canım.Buarada yarın Kadir gecesi di mi kızlar?

Allah yardımcımız olsun canımm borç hepimizde olucak maalesef ( Allah büyük bi şekilde ödeyeceğiz inşallah sıkma canını canımm. Evet Kadir gecesi canımm birbirimize bol bol dua edelim kızlar, birbirimize ettiğimiz dualar daha kolay kabul oluyormuş.

Aaa adını ben de bilmiyordum canımm Elis çok güzelmiş :) Anlamı ne canımcım?

Kızıl saçlı güzel bayan,güzel kokulu çiçek demek canım.Çok sağol.Çevremde tekim Elis'i çağır diyince şaşıran yok.Rota direk bana

Kızıl saçlı güzel bayan,güzel kokulu çiçek demek canım.Çok sağol.Çevremde tekim Elis'i çağır diyince şaşıran yok.Rota direk bana

Anlamı da şahaneymiş canımm :) Çok beğendim ismini. :) Kızın olursa da Eliz ya da Elif koyarsın süper olur. :))

Evet kızlar birbirimize dua edelim.Rabbim birbirimizin dualarında olmayı nasip etsin İnşAllah.Şimdiden ufak ufak birikimler yapmak şart işte canım benim.Zamanı iyi değerlendirmek şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…