Haha anlaştık canım benim :))
Canlar yaa bana kızcanız hisseydiyorum sanki ama ilaçlarım devam ediyr içtem 1 buçuk saat önce gözlerim kapanıyor çıksam ayıp olru mu size((
Birde sabah 5 te kalktım gece 2 de uyuyup
Aşk olsun kuzumm ne kızması hastalıktan yeni kurtuldun, iyice dinlen toparlan tabii.
ooooo şekerim geldin mi???Çok geçmiş olsun tekrar tatlım benim.Bende iyiyim şuan burnum azcık tıkalı ama olsun ateşim yok artık en azından.Çok özlettin kendini GizoşBirimiz eksik olsun nasıl belli oluyor.Ev işine gelince şuan aynı tatlım beklemedeyiz ehhh canlarda sıkılmıyor değil bebişim herşey eve bağlı olunca.
tabi çok çok kızdıkolur mu canım öyle şey sağlık bu ihmale gelmez iyice iyileş biz burdayız
Tabi canım benim gönülden isteriz hem de
Çok yararlı şeyler görüyorsunuz bence canım benimm çoğunu günlük yaşamında pratiğe dökebilirsin, çocukluk dönemi neyse de ergenlik dönemi epey zor :)) O zamanlarda baya faydalı olur bu gördüğünüz dersler.
Güzelce uyursun inşallah kuzum tatlı rüyalar, rüyanda eniştemizi görSaolasın canım benim. Yarın telefonu garantiye götüreyim mutlaka gelirim nete.
Dün gece de uyuyamadım ... BU gece uyurum heralde. Öpüyorum canım çok. Dikkat et kendine olur mu
Saolasın canım benim. Yarın telefonu garantiye götüreyim mutlaka gelirim nete.
Saol canım benimİnan seninle daha doğru dürüst konuşamadık üzüldüm çok. İnşallah yarın sohbet edelim canım
Senide öpüyorum kocaman. Sende dikkat et canım kendine.
İyi geceler kızlar şimdiden :)
Rüyanızda sevdiğinizi görün inşallah :))
bu konuda en güzel kitaplar haluk yavuzerin kitapları bence zamanı geldiğinde mutlaka edinmelisin :)
Eeeee kızçeler siz napıosunuz???Tanışmadıklarım var benim ama ya
Haklısın inan canım sinirlerinizi de yeterince geriyordur... Haklı olarak.
Bu arada çok ama çok teşekkür ederim canım yaa sende iyileş lütfen. Bende tek vücut yorgunluğu kaldı + geceleri uyuyamamanın acısını çıkartıyor heralde bünyem :))
İyi geceler cnm senide çok öpüyorum. Yarın yazışırız kendine dikkat et
İyi geceler kızlar şimdiden :)
Rüyanızda sevdiğinizi görün inşallah :))
Eeeee kızçeler siz napıosunuz???Tanışmadıklarım var benim ama ya
Ben böyle şeylere çok meraklıyım canımm şimdiden alırıp okurum öğrenmek adına :)) Teşekkür ederim önerin için.
İyi canımm Sultan'ı izliyorum, sen napıyorsun?
iyiyiz canım sağol sen nasılsınsanırım biz tanışmadık adım sibel
İyiyim bende canım aynen Sultan'ı izliyorum.Orda da borçlar almış başını gidiyor.Yani dizide bile borç dertleri
Aynen canımm ya inşallah bulurlar parayı :) Hayatın içindeki dertler işte canım benimm Allah hepimizin yardımcısı olsun.Şu şiveli konuşmalara hastayım ama, çok güzel konuşuyorlar ya
İyiyim canım evet evet tanışmadık bende Elis buarada :) çok memnun oldum canım:13:
Revadır bize bunlarSeneye bizde borç borç deriz artık Rabbim en kolay şekilde atlatmamızı nasip etsin canım.Buarada yarın Kadir gecesi di mi kızlar?
Aaa adını ben de bilmiyordum canımm Elis çok güzelmiş :) Anlamı ne canımcım?
İyiyim canım evet evet tanışmadık bende Elis buarada :) çok memnun oldum canım:13:
Kızıl saçlı güzel bayan,güzel kokulu çiçek demek canım.Çok sağol.Çevremde tekimElis'i çağır diyince şaşıran yok.Rota direk bana
Allah yardımcımız olsun canımm borç hepimizde olucak maalesef( Allah büyük bi şekilde ödeyeceğiz inşallah sıkma canını canımm. Evet Kadir gecesi canımm birbirimize bol bol dua edelim kızlar, birbirimize ettiğimiz dualar daha kolay kabul oluyormuş.
Kızıl saçlı güzel bayan,güzel kokulu çiçek demek canım.Çok sağol.Çevremde tekimElis'i çağır diyince şaşıran yok.Rota direk bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?