Ben her zaman ediyorum kızlar, tek tek isimlerinizi bilmesem de sitedeki kızlar diyorum. Allahım kabul etsin, cümlemizin gönlüne göre versin inşallah. Dualarınızda bizleri de unutmayın kızlaaaarrrr..Evet kızlar birbirimize dua edelim.Rabbim birbirimizin dualarında olmayı nasip etsin İnşAllah.Şimdiden ufak ufak birikimler yapmak şart işte canım benim.Zamanı iyi değerlendirmek şart.
öğrenci olduğumuz için o pek mümkün olmuyorEvet kızlar birbirimize dua edelim.Rabbim birbirimizin dualarında olmayı nasip etsin İnşAllah.Şimdiden ufak ufak birikimler yapmak şart işte canım benim.Zamanı iyi değerlendirmek şart.
Anlamı da şahaneymiş canımm :) Çok beğendim ismini. :) Kızın olursa da Eliz ya da Elif koyarsın süper olur. :))
anlamı da telafuzu da çok güzelmiş canım
Teşekkürederim kızlarrr
Buarada nerde oturuyorsunuz?Sadece Gizoşunkini biliyorum.Bayramdan sonrada İzmir'deyim ama 1 günlüğüne malesef.Ben İstanbul'dayım.
Yüreğine sağlık canım benim.Ben her zaman ediyorum kızlar, tek tek isimlerinizi bilmesem de sitedeki kızlar diyorum. Allahım kabul etsin, cümlemizin gönlüne göre versin inşallah. Dualarınızda bizleri de unutmayın kızlaaaarrrr..
öğrenci olduğumuz için o pek mümkün olmuyor
Rica ederim canım :) İstanbul Avrupa yakasındayım canımm sen ne taraftasın? :)
Adaşım sayfamızı okuyor@simgeozergen gel canımm seninle de tanışalımm.
İnşAllah tarihide akıbetide belli bir gelin adayı oluverirsin canım.Gel canım gel zaman burda geçiyor sohbet ettikçe.tarihide akıbetide belirsiz gelin adayı(( ama sizin sohbetlerinize doyum olmuyor valla takipçinizim:)
Amin İnşAllah.Bazen 2013 gelinlerine bakıyorum nasıl tatlı bir heyecan bizde mi böyle olucaz Allah ın izniyle.İnsan sabırsızlanıyor cidden.2013 gelini olaraktan bi selam vermek istedim
dilerim zaman hepimiz için çooook hızlı geçer
Sağol canımmm.
Canımm olsun bizim herkese kapımız açık tarihi belli olsa da olmasa da her zaman bekleriz seni de adaşımmtarihide akıbetide belirsiz gelin adayı(( ama sizin sohbetlerinize doyum olmuyor valla takipçinizim:)
Aynen öyle canım Avrupa yakası daha hareketli, ama insan alışınca Anadolu yakası bile farklı bir memleket gibi geliyor, çok fark var orası daha sessiz sakin :)Aynen canım bende Avrupa yakasındayım.Biz azcık daha karmaşanın içindeyiz Anadolu sessiz sakin.
2013 gelini olaraktan bi selam vermek istedim
dilerim zaman hepimiz için çooook hızlı geçer
İnşAllah tarihide akıbetide belli bir gelin adayı oluverirsin canım.Gel canım gel zaman burda geçiyor sohbet ettikçe.
Amin İnşAllah.Bazen 2013 gelinlerine bakıyorum nasıl tatlı bir heyecan bizde mi böyle olucaz Allah ın izniyle.İnsan sabırsızlanıyor cidden.
Aynen öyle canım Avrupa yakası daha hareketli, ama insan alışınca Anadolu yakası bile farklı bir memleket gibi geliyor, çok fark var orası daha sessiz sakin :)
çok sağol canım güzel dileklerin içinnn rabbim herkesin gönlüne göre versin
Canımm olsun bizim herkese kapımız açık tarihi belli olsa da olmasa da her zaman bekleriz seni de adaşımm
Aynen öyle canım Avrupa yakası daha hareketli, ama insan alışınca Anadolu yakası bile farklı bir memleket gibi geliyor, çok fark var orası daha sessiz sakin :)
Komşu sayfamızdasın canım benimm ne güzel bizden önce hayallerini gerçekleştiriceksin inşallah, şimdiden mutluluklar.
Evet canım bambaşka bir havası var oranın insanları bile başka orda daha çok yabancı kökenli insan yaşıyor ondan sanırım.
Amin ecmain canım benim.
çok sağolun arkadaşlar
klasik cümle ama sayılı gün geçiyo cidden..daha dün gibi nişan için koşturduğum günler onun üzerinden bile neredeyse 2 ay geçti
Rabbim herkesin gönlüne göre versin herşeyi, herkes, hepiniz, hepimiz çok mutlu olalım
iyi geceler
kibarlığın için teşekkür ederim canım hepimiz musmutlu olalım inş cok güzel bir gelecek bizi bekler tüm dileklerimiz gerçekleşir
Haklısın canımm ama ben yine de Avrupa yakasını çok seviyorum, bu karmaşaya çok alıştık çünkü.Bu arada Elis'cim, iki Simge'nin mesajına cevap vermişsin dilek tut kuzucumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?