2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet kızlar birbirimize dua edelim.Rabbim birbirimizin dualarında olmayı nasip etsin İnşAllah.Şimdiden ufak ufak birikimler yapmak şart işte canım benim.Zamanı iyi değerlendirmek şart.
Ben her zaman ediyorum kızlar, tek tek isimlerinizi bilmesem de sitedeki kızlar diyorum. Allahım kabul etsin, cümlemizin gönlüne göre versin inşallah. Dualarınızda bizleri de unutmayın kızlaaaarrrr..

Anlamı da şahaneymiş canımm :) Çok beğendim ismini. :) Kızın olursa da Eliz ya da Elif koyarsın süper olur. :))

anlamı da telafuzu da çok güzelmiş canım

Teşekkürederim kızlarrr

Buarada nerde oturuyorsunuz?Sadece Gizoşunkini biliyorum.Bayramdan sonrada İzmir'deyim ama 1 günlüğüne malesef.Ben İstanbul'dayım.

Teşekkürederim kızlarrr

Buarada nerde oturuyorsunuz?Sadece Gizoşunkini biliyorum.Bayramdan sonrada İzmir'deyim ama 1 günlüğüne malesef.Ben İstanbul'dayım.

Rica ederim canım :) İstanbul Avrupa yakasındayım canımm sen ne taraftasın? :)

Ben her zaman ediyorum kızlar, tek tek isimlerinizi bilmesem de sitedeki kızlar diyorum. Allahım kabul etsin, cümlemizin gönlüne göre versin inşallah. Dualarınızda bizleri de unutmayın kızlaaaarrrr..
Yüreğine sağlık canım benim.

öğrenci olduğumuz için o pek mümkün olmuyor

Öğrenci olunca zor canım evet ben öğrenciyken ne kadar artırabilirsem gram altın alıyordum,kenara atıyordum.Şuan nişanlım çalışıyor ortal hesabımıza atıyor ama şuan mecburen duraklama oldu.3-5 atsan kardır canım.

tarihide akıbetide belirsiz gelin adayı (( ama sizin sohbetlerinize doyum olmuyor valla takipçinizim:)
İnşAllah tarihide akıbetide belli bir gelin adayı oluverirsin canım.Gel canım gel zaman burda geçiyor sohbet ettikçe.

2013 gelini olaraktan bi selam vermek istedim
dilerim zaman hepimiz için çooook hızlı geçer
Amin İnşAllah.Bazen 2013 gelinlerine bakıyorum nasıl tatlı bir heyecan bizde mi böyle olucaz Allah ın izniyle.İnsan sabırsızlanıyor cidden.

Sağol canımmm.

tarihide akıbetide belirsiz gelin adayı (( ama sizin sohbetlerinize doyum olmuyor valla takipçinizim:)
Canımm olsun bizim herkese kapımız açık tarihi belli olsa da olmasa da her zaman bekleriz seni de adaşımm
Aynen canım bende Avrupa yakasındayım.Biz azcık daha karmaşanın içindeyiz Anadolu sessiz sakin.
Aynen öyle canım Avrupa yakası daha hareketli, ama insan alışınca Anadolu yakası bile farklı bir memleket gibi geliyor, çok fark var orası daha sessiz sakin :)
2013 gelini olaraktan bi selam vermek istedim
dilerim zaman hepimiz için çooook hızlı geçer

Komşu sayfamızdasın canım benimm ne güzel bizden önce hayallerini gerçekleştiriceksin inşallah, şimdiden mutluluklar.

çok sağol canım güzel dileklerin içinnn rabbim herkesin gönlüne göre versin

Aynen öyle canım Avrupa yakası daha hareketli, ama insan alışınca Anadolu yakası bile farklı bir memleket gibi geliyor, çok fark var orası daha sessiz sakin :)

Evet canım bambaşka bir havası var oranın insanları bile başka orda daha çok yabancı kökenli insan yaşıyor ondan sanırım.
çok sağol canım güzel dileklerin içinnn rabbim herkesin gönlüne göre versin

Amin ecmain canım benim.

kibarlığın için teşekkür ederim canım hepimiz musmutlu olalım inş cok güzel bir gelecek bizi bekler tüm dileklerimiz gerçekleşir

çok sağolun arkadaşlar
klasik cümle ama sayılı gün geçiyo cidden..daha dün gibi nişan için koşturduğum günler onun üzerinden bile neredeyse 2 ay geçti
Rabbim herkesin gönlüne göre versin herşeyi, herkes, hepiniz, hepimiz çok mutlu olalım
iyi geceler

Evet canım bambaşka bir havası var oranın insanları bile başka orda daha çok yabancı kökenli insan yaşıyor ondan sanırım.

Amin ecmain canım benim.

Haklısın canımm ama ben yine de Avrupa yakasını çok seviyorum, bu karmaşaya çok alıştık çünkü. Bu arada Elis'cim, iki Simge'nin mesajına cevap vermişsin dilek tut kuzucumm

Amin canımm inşallah, güzel dileklerin için çok teşekkürler. Sizin de mutluluğunuz daim olsun, güzel,mutlu haberlerini alırız inşallah.

Haklısın canımm ama ben yine de Avrupa yakasını çok seviyorum, bu karmaşaya çok alıştık çünkü. Bu arada Elis'cim, iki Simge'nin mesajına cevap vermişsin dilek tut kuzucumm

Dimi canım?İnsan alışıyor gerçekten.Bende çok seviyorum orası sessiz ama hayat bu tarafta.Taksim,Bebek,Sarıyer ooohhh miissss
TuttuuuuuuummmmmmHepimizin dilekleri gerçek olur İnşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…