- 29 Nisan 2012
- 509
- 38
- 68
aynen tatlımaa demek aynı ünide okuyomuşuz, ben bu yıl mezun oluyorum, sevgilim ondan sonraki yıl mezun olucak, sizin ne zaman okul bitiyo, bi okul bitsin de ondan sonra askerliği daha ayrıntılı düşüncez
Ammavelakin,Cesurcvcv,Ecm,Edss,ErreS,Harmonyy,İzmirperisi(Gizem'im),Nylien,Opra(Elis'im),Sedefonur(Sedef'cim),Seliminzeynebi(Zeynep'cim),_Sessizce_(Sibel'cim) Kızlar bu güzel, mübarek günde gönlümüzden geçen ne varsa, inşallah hepsi hayırlı bir şekilde gerçekleşir, Rabbim dualarımızı,dileklerimizi kabul etsin inşallah. Kocişlerimizle,ailelerimizle birlikte mutlu,huzurlu,sağlıklı nice güzel yıllar geçirelim, uzun ömürler versin Allahım cümlemize. Yarın giremezsem diye şimdiden kandilinizi tebrik edeyim istedim. Hepinizi çok öpüyorumm, dualarınızda beni de unutmayın olur mu? Sevgiler güzel gelinciklerim benimmmm..
Fotoğraf alıntıdır.. Kızlar hepinizin ismini bilmiyorum o yüzden yazamadım kusuruma bakmayın nolur.
Canım dualarımdasın.Hepinizi içimden geçirerek dualar ettim kızlar.Rabbim kabul eylesin.Hepinizin kandili mübarek,duaları kabul olsun.
Çok çok öpüyorum hepinizi dualarınızda olmak dileğiyle iyi geceler tatlılar
Selam..
:)) hoşgeldin diyelim o zaman :) ben de buraya arada uğrayanlardan :))
Benim kaç gelini olucağım belli değil.
2012 gelini olucaktım ama 2014 mü 2015 mi yoksa 2030 mu olur bilemem :)
Hayırlısı artık. Bu arada nişanlıyım.
hoşbuldukkk , arada marada burda benimle aynı kaderde arkadaşlarımın olduğunu bilmek güzel :))
evet bende yattığımda herkesler için dua edicem , herkesin duaları kabul olsun inş arkadaşlar...
di mi bilmek bile güzel.. aslında ben genelde başlığı takip ediyorum ama pek muhabbete katılamıyorum..bu aralar tez yazma telaşındayım... bir bitirsem rahatlayacağım..
aynen tatlımaa demek aynı ünide okuyomuşuz, ben bu yıl mezun oluyorum, sevgilim ondan sonraki yıl mezun olucak, sizin ne zaman okul bitiyo, bi okul bitsin de ondan sonra askerliği daha ayrıntılı düşüncez
di mi bilmek bile güzel.. aslında ben genelde başlığı takip ediyorum ama pek muhabbete katılamıyorum..bu aralar tez yazma telaşındayım... bir bitirsem rahatlayacağım..
Kolay gelsın canım , bende 2 sene once bıtırdım okulu ıs arıyorum hala ....
günaydın kızlar
'' günaydııııııııııınnnn'' diyecektim ama baktım akşam olmuş
iyi akşamlar öyleyse
teşekkürler canım.. mesleğin ne? benim de okul 2 sene önce bitti de, yüksek lisans yapıyorum şimdi.. 1 ay içinde de yüksek lisansım bitiyor Allah nasip ederse :))
ne yapıyorsun nasılsın canım
hadi bakalım hayırlısıyla bitir inş :) bilgisayar programcısıyım ben , birde lojistik okuyorum bakalım açıktan bakalım hangisi olursa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?