2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

aynen tatlım aa demek aynı ünide okuyomuşuz, ben bu yıl mezun oluyorum, sevgilim ondan sonraki yıl mezun olucak, sizin ne zaman okul bitiyo, bi okul bitsin de ondan sonra askerliği daha ayrıntılı düşüncez

canım biz dün askerlik mevzusunu konuştuk. Dediki ben askerliğimi görev olarak yapacam nasılsa yani silah falan tutmuycam bu evlenmemize engel bir durum değil
hem bir süre tecil ettirmeyi düşünüyorum ben de sen bilirsin dedim

Canım dualarımdasın.Hepinizi içimden geçirerek dualar ettim kızlar.Rabbim kabul eylesin.Hepinizin kandili mübarek,duaları kabul olsun.

Çok çok öpüyorum hepinizi dualarınızda olmak dileğiyle iyi geceler tatlılar

ben de hepinize dua ettim kızlar.. :) 2014 gelinlerinin tüm duaları, dilekleri kabul olsun dedim.. :) inşallah olur..

Selam..
:)) hoşgeldin diyelim o zaman :) ben de buraya arada uğrayanlardan :))

hoşbuldukkk , arada marada burda benimle aynı kaderde arkadaşlarımın olduğunu bilmek güzel :))

evet bende yattığımda herkesler için dua edicem , herkesin duaları kabul olsun inş arkadaşlar...

Benim kaç gelini olucağım belli değil.
2012 gelini olucaktım ama 2014 mü 2015 mi yoksa 2030 mu olur bilemem :)
Hayırlısı artık. Bu arada nişanlıyım.

hoşbuldukkk , arada marada burda benimle aynı kaderde arkadaşlarımın olduğunu bilmek güzel :))

evet bende yattığımda herkesler için dua edicem , herkesin duaları kabul olsun inş arkadaşlar...

di mi bilmek bile güzel.. aslında ben genelde başlığı takip ediyorum ama pek muhabbete katılamıyorum..bu aralar tez yazma telaşındayım... bir bitirsem rahatlayacağım..

aynen tatlım aa demek aynı ünide okuyomuşuz, ben bu yıl mezun oluyorum, sevgilim ondan sonraki yıl mezun olucak, sizin ne zaman okul bitiyo, bi okul bitsin de ondan sonra askerliği daha ayrıntılı düşüncez

Sevgilimin okulu bitti canım alttan derslerini verirse tabi :) bende 3. Sınıfa gectim 2 yılım var iste hayırlısıyla bitirmeye calısıyoruz bizim askerlik yakın aralıkta gitmeyi dusunuyor derslerini verirse. Anlayacagın bir telas sardı beni.

teşekkürler canım.. mesleğin ne? benim de okul 2 sene önce bitti de, yüksek lisans yapıyorum şimdi.. 1 ay içinde de yüksek lisansım bitiyor Allah nasip ederse :))

hadi bakalım hayırlısıyla bitir inş :) bilgisayar programcısıyım ben , birde lojistik okuyorum bakalım açıktan bakalım hangisi olursa :))

hadi bakalım hayırlısıyla bitir inş :) bilgisayar programcısıyım ben , birde lojistik okuyorum bakalım açıktan bakalım hangisi olursa :))

inşallah canım..çok güzel mesleğin varmış.. hayırlısıyla gönlüne göre de bir iş bulursun inşallah en kısa zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…