2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlaaarrrrr hepimiz hayalimizdeki gelinliğin fotoğraflarını paylaşalım mıııııı? Hem sayfamıza hareket gelir hem de görmüş, fikir edinmiş oluruz. Ne dersiniz?

canım ben pek araştırma yapmadım bu konuda ama madem istedin küçük çaplı bir araştırma yapayım dedim ben belden kabaran gelinlikleri pek sevmiyorum basenden ama daha da aşağıdan olmayacak şekilde kabaran bir gelinlik düşünüyorum bir de renk olarak beyaz istiyorum bembeyaz birazdan bir kaç gelinlik resmi ekliycem

selam canım nasılsın

İyiyim canım sen nasılsın?

Buraya birkaç sefer yazmıstım, zaman öyle hızlı geçiyor ki sanki bana geçen hafta yazmışım gibi geldi oysaki en son 30.06 da yazmısım Şok oldum kendime.

Daha önce tanıtmıstım ama bole arada bir girince olmuyo tabi:)

Pelin ben. Aslen 2013 gelinleri topicindeyim ama buraya transfer oluyorum çünkü kısmetse 2014 gelini olucam :123:

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım:) geç olsun güç olmasın derler ben de sibel tanıştığıma memnun oldum

Ya inanır mısınız kaç gündür böyle bi topic yazmayı düşünüyordum ama cesaret edemedim bi baktım meğer varmış çok sevindim. Emin olun benim durumum daha kötü Biz de haziranda 3.yılımızı bitirdik. benimkide mühendislik okuyor ama daha 3.sınıf sürekli uzatıyor tembel azıcık. ben 3 yıldır çalışıyorum. Yani ben onu tanıdığımda çalışlıyordum .Offf yani benim düğün 2014 bile olmayabilir yaaa. Çok takıyorum kafama bütün arkadaşlarım evlendi çocukları oldu. Ama onu da cok seviyorum napayım bekliyorum bekleyeceğim de çünkü buna değecek biri. Ama ya 2 yıl içinde de bitiremezse düşündükçe kafayı yiyecem ya

Kızlaaarrrrr hepimiz hayalimizdeki gelinliğin fotoğraflarını paylaşalım mıııııı? Hem sayfamıza hareket gelir hem de görmüş, fikir edinmiş oluruz. Ne dersiniz?

kimse paylaşmamış ben paylaşayım bari.. :)) (daha ortada bir şey yok ama hevesle gidip de gelinlik bile denedim pronoviasta :))) ) gerçi daha ''işte bu hayalimdeki gelinlik!'' diyebileceğim çıkmadı sanırım karşıma.. çünkü birden çok beğendiğim var... ama mesela bu gelinliği geçenlerde rüyamda giymiştim :) beni oldukça etkilemiş bu sanırım :))
(her ne kadar straples istemesem de)

bunu da çok beğeniyorum..özellikle üst kısmını ve arkadan görünüşünü.. etekleri önden güzel mi değil mi emin olamıyorum,bir baktığımda çok güzel geliyor, diğer baktığımda perdeymiş gibi :) :

bir de belki 2 gelinlik giyebilirim, biri kısa olur.. böyle şirin bir model mesela :)

şimdilik bu kadar.. ben arşivimdeki her şeyi eklemeye kalksam, ekle ekle bitmez, bu gecelik burada bırakıyorum :)

canım öncelikle hoş geldin bizlerden de 2014 2015 olanlar var ama bunlar sadece tahmini tarih sonuçta yarının ne getireceğini kimse bilemz Allah hayırlısını nasip etsin benim aşkım da okulu uzattı ben de ondan önce mezun olcam ama hayırlısı

sizlere günaydın, bana da iyi geceler güzeller... offf gecem gündüzüm karıştı yine ://

Walla evlenmemize daha çoook var ama ilk çeyizlerimi aldım bugün malum bizimki daha bitiremicek ya bari çeyizimizi ben başlatayım dedim :)

Walla evlenmemize daha çoook var ama ilk çeyizlerimi aldım bugün malum bizimki daha bitiremicek ya bari çeyizimizi ben başlatayım dedim :)

bi almaya başladıysan gerisi gelir.. bende de tek bir iğne yoktu resmen, buralarda takıldıkça özendim, bir iki alayım dedim, şimdi ne görsem alasım geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…