- 29 Nisan 2012
- 509
- 38
- 68
Kızlaaarrrrr hepimiz hayalimizdeki gelinliğin fotoğraflarını paylaşalım mıııııı? Hem sayfamıza hareket gelir hem de görmüş, fikir edinmiş oluruz.Ne dersiniz?
selam canımnasılsın
İyiyim canım sen nasılsın?
Buraya birkaç sefer yazmıstım, zaman öyle hızlı geçiyor ki sanki bana geçen hafta yazmışım gibi geldi oysaki en son 30.06 da yazmısımŞok oldum kendime.
Daha önce tanıtmıstım ama bole arada bir girince olmuyo tabi:)
Pelin ben. Aslen 2013 gelinleri topicindeyim ama buraya transfer oluyorum çünkü kısmetse 2014 gelini olucam :123:
hayırlısı olsun canım:) geç olsun güç olmasın derler ben de sibeltanıştığıma memnun oldum
Bende tanistigima cok memnun oldum Sibelcimsiz neden bekliyorsunuz bakalim 2014 u? :)
Kızlaaarrrrr hepimiz hayalimizdeki gelinliğin fotoğraflarını paylaşalım mıııııı? Hem sayfamıza hareket gelir hem de görmüş, fikir edinmiş oluruz.Ne dersiniz?
Ya inanır mısınız kaç gündür böyle bi topic yazmayı düşünüyordum ama cesaret edemedim bi baktım meğer varmış çok sevindim. Emin olun benim durumum daha kötüBiz de haziranda 3.yılımızı bitirdik. benimkide mühendislik okuyor ama daha 3.sınıf sürekli uzatıyor tembel azıcık. ben 3 yıldır çalışıyorum. Yani ben onu tanıdığımda çalışlıyordum .Offf yani benim düğün 2014 bile olmayabilir yaaa. Çok takıyorum kafama bütün arkadaşlarım evlendi çocukları oldu. Ama onu da cok seviyorum napayım bekliyorum bekleyeceğim de çünkü buna değecek biri. Ama ya 2 yıl içinde de bitiremezse düşündükçe kafayı yiyecem ya
Kolları uzun gelinlik hoşmuş nerde satılıyor bu ve fiyatı ne acaba canım?
Walla evlenmemize daha çoook var ama ilk çeyizlerimi aldım bugün malum bizimki daha bitiremicek ya bari çeyizimizi ben başlatayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?