ikisi de çok güzel canım ama ben baştakini daha çok beğğendim
dur hatta aldıklarımın fotolarını koyayım.. çok heyecanlandım bak şimdi..
Eki Görüntüle 494869 Eki Görüntüle 494872
Eki Görüntüle 494870 Eki Görüntüle 494871
Eki Görüntüle 494875 Eki Görüntüle 494876
Eki Görüntüle 494877 Eki Görüntüle 494878
işte şimdilik bu kadaaaaarrrr :))
dur hatta aldıklarımın fotolarını koyayım.. çok heyecanlandım bak şimdi..
Eki Görüntüle 494869 Eki Görüntüle 494872
Eki Görüntüle 494870 Eki Görüntüle 494871
Eki Görüntüle 494875 Eki Görüntüle 494876
Eki Görüntüle 494877 Eki Görüntüle 494878
işte şimdilik bu kadaaaaarrrr :))
Canımm güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.
Ben kaçıyorum kızlar size iyi geceler.
Eki Görüntüle 494874
beğendiğim önlük takımı bubüyük ihtimal benzerini dikeriz renkleri farklı olabilir
en baştaki pembeli siyahlı takım çok güzelmiş nerden aldın canım
ilki daha güzelmiş canım.. Allah hayırlısıyla giymeyi de nasip eder inşallah bu beğendiklerimizi..
iyiyiz sen nasılsın? :)
biliyorum canım senin cicilerini..daha önce de bakmıştım.. hatta çeyizin, forumda en çok beğendiklerimden biri diyebilirim :) çok ciciler gerçekten.. tarzımız da yakın seninle.. özellikle yemek takımını çok beğendim senin, tam benim istediğim tarzda, sade ve şık..
ben de almak istiyorum bir şeyler ama daha 2 yıl var malum, çok bir şey alamıyorum o yüzden, o zamana yeni şeyler çıkar hevesim geçer diye korkuyorum.. ama çok beğendiğim şeyler olunca, özellikle ev tekstili, onlardan başladım işte yavaş yavaş.. bir de ben her şeyin birbiriyle uyması konusunda çok takıntılıyım.. yemek odası takımımı almadan yemek takımımı almak istemiyorum mesela..
zaten şimdi yurtdışındayım, 1 ay sonra dönüyorum.. ondan sonra yavaş yavaş devam ederim artık :)
Bende iyiyim canim benim cok sag ol. :)
Canim ceyizlerimi begenmene hatta favorilerinin arasinda olmasina inan cok sevindim, coook tesekkur ederim
Ben 2013 gelini olucagimi dusundugum icin almistim tatlim smdi ole olmicagini gorunce erken davrandgmi farkediorm ama insan bi kere ceyize bulasmayagorsun.. aldikca aliyor tabiri caizse:)
Yemek takimimi begenmene de sevindim bilinmeyen bi model kimsede gormedim beni biraz da o takima ceken oydu aslinda.. insallah kullaninca da memnun kalirim smdi kutusunda duruyo oyle
Bende senin aldiklarini coook begendim ayrica gercekten zevklerimiz cok uyuyo :) sarev nevresimlerimiz pisti zaten :))) ne mutlu bize.. gule gule, huzurla kullanalim insallah...
Amin canım, inşallah.. her şeyimiz huzurla, hayırlısıyla olsun inşallah..
evet bu çeyiz işi gerçekten bağımlılık yapan bir şeymiş.. çok çok da zevkli bir iş :)
bu arada tanışma hikayenizi okudum az önce, bayıldım ona da.. Allah nazarlardan saklasın inşallah.. tüm ömrünüz öyle güzel geçsin.. :)
Sizin neden 2014 e kaldı? gerçi geç olsun da güç olmasın...
simgeye çk tşk ediorzkızlarrrrrr yapıosnz bakalım şmdi dicm düğn hazırlıkları nası gdio dha 2sene oldğu için bna küfür edersnz die korkuorm
Günaydıınnnn 2014 gelincikleri..
Amin kuzum, amin. :116:
Kesinlikle çeyiz işi çok zevkli bi iş:) Kıyafet almaktan çok çok çok daha fazla zevkli
Tanışma hikayemizin özetlenmiş hali o aslındaİlerleyen zamanlarda butunuyle anlatırım belki. Allah hepimizi nazarlardan korusun canım
Canım biraz benim ailem yuzunden bekliyoruz. Benim bi abim var, bu sene mezun oldu yurtdışında okuyordu. İşte şimdi askere falan gidicek. Onun da kız arkadaşı var. Ailem abin evlenmeden evlenemezsin diye bi set kurdu onume. Haklılar da.. Abim benden 5 yaş buyuk, ama işin tuhaf yanı sevdiceğim de benden 5 yaş buyuk...
Şimdi bekliyoruz öyle, bu konuyu bi ara çok dert ettik ama baktık olmuyor bizde umursamıyoruz artık. Hayırlısı ne zamansa o zaman olur diyoruz. Benim yaşım da küçük zaten(22). Umarım herşey gönlümüze göre olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?