2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

2014 GELİNLERİNİN MUTLULUK TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/996
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/651
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 620
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 703
(ErreS ) 14 Eylül 2014 / 746
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 1037
(İzmirperisi) 22 Nisan 2014 / 602
(Nylien) 14 Nisan 2014 / 598
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 635
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1060
(Seliminzeynebi) 15 Eylül 2015 / 1101
(_Sessizce_) 29 Ağustos 2014 / 730
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1110

en baştaki pembeli siyahlı takım çok güzelmiş nerden aldın canım

markafoniden almıştım canım.. storway in takımı.. alırken çok tereddüt etmiştim nasıldır kalitesi filan diye ama, güzel gibi görünüyor.. yani annem güzel göründüğünü söyledi, inşallah kullanınca da bir problem çıkmaz :)

Bende iyiyim canim benim cok sag ol. :)
Canim ceyizlerimi begenmene hatta favorilerinin arasinda olmasina inan cok sevindim, coook tesekkur ederim
Ben 2013 gelini olucagimi dusundugum icin almistim tatlim smdi ole olmicagini gorunce erken davrandgmi farkediorm ama insan bi kere ceyize bulasmayagorsun.. aldikca aliyor tabiri caizse:)
Yemek takimimi begenmene de sevindim bilinmeyen bi model kimsede gormedim beni biraz da o takima ceken oydu aslinda.. insallah kullaninca da memnun kalirim smdi kutusunda duruyo oyle

Bende senin aldiklarini coook begendim ayrica gercekten zevklerimiz cok uyuyo :) sarev nevresimlerimiz pisti zaten :))) ne mutlu bize.. gule gule, huzurla kullanalim insallah...

Son düzenleme:

Amin canım, inşallah.. her şeyimiz huzurla, hayırlısıyla olsun inşallah..
evet bu çeyiz işi gerçekten bağımlılık yapan bir şeymiş.. çok çok da zevkli bir iş :)
bu arada tanışma hikayenizi okudum az önce, bayıldım ona da.. Allah nazarlardan saklasın inşallah.. tüm ömrünüz öyle güzel geçsin.. :)
Sizin neden 2014 e kaldı? gerçi geç olsun da güç olmasın...

Günaydıınnnn 2014 gelincikleri..

Amin kuzum, amin. :116:
Kesinlikle çeyiz işi çok zevkli bi iş:) Kıyafet almaktan çok çok çok daha fazla zevkli

Tanışma hikayemizin özetlenmiş hali o aslında İlerleyen zamanlarda butunuyle anlatırım belki. Allah hepimizi nazarlardan korusun canım

Canım biraz benim ailem yuzunden bekliyoruz. Benim bi abim var, bu sene mezun oldu yurtdışında okuyordu. İşte şimdi askere falan gidicek. Onun da kız arkadaşı var. Ailem abin evlenmeden evlenemezsin diye bi set kurdu onume. Haklılar da.. Abim benden 5 yaş buyuk, ama işin tuhaf yanı sevdiceğim de benden 5 yaş buyuk...
Şimdi bekliyoruz öyle, bu konuyu bi ara çok dert ettik ama baktık olmuyor bizde umursamıyoruz artık. Hayırlısı ne zamansa o zaman olur diyoruz. Benim yaşım da küçük zaten(22). Umarım herşey gönlümüze göre olur.

simgeye çk tşk ediorz kızlarrrrrr yapıosnz bakalım şmdi dicm düğn hazırlıkları nası gdio dha 2sene oldğu için bna küfür edersnz die korkuorm

Ben karacanın çeyiz kampanyasından başlıyorum önümüzdeki ay.İnşallah hayırlı olur :) O kadar çok masraf olacakki şimdiden başlasam bile ancak yetişecek sanırım...

Evet gercekten kıyafet almaktan çok çok daha zevkli :)
Hayırlısı olsun tatlım, yaşın da çok küçükmüş zaten, ideal yaşta evlenmiş olacaksın 2 sene sonra.. :) biz de benim erkek arkadaşımdan dolayı bekliyoruz.. 1 dönemi daha var okulun bitmesine.. sonra da en az 1 yıl çalışalım ki, her şeyi gönlümüze göre yaplım dedik.. gerci ben döndüğümde ekim, kasım gibi ailesyle tanşcam, aileler işin içine girdikten sonra da 2014 yazına kadar bekletmezlermiş gibi geliyor bize ama hayırlısı diyoruz.. benim gönlümden geçen 2014 ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…