2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

envyme
haklısın ben de bu siteye baktım haftasonu salı günü çıktım aldım :) ne yapayım aileden yardım yok herşeyi kendim halledecem ancak yetişir :) bi de para biriktirsem oh mis :)

envyme
haklısın ben de bu siteye baktım haftasonu salı günü çıktım aldım :) ne yapayım aileden yardım yok herşeyi kendim halledecem ancak yetişir :) bi de para biriktirsem oh mis :)

para biriktirsek en güzeli zaten.. ben de ev tekstilinden başladım, ama yemek takımı,çkb takımı, elektronik filan en son almayı düşünüyorum.. para biriktireyim de önce.. bir kaç ay sonra işe başlarım herhalde, o zaman artık inşallah.. zaten şuan uzaktan uzaktan, internetten bakıp beğenip annemi arıyorum, şunları al diye.. :) kadın bıktı artık benden :))

daha çok beğendiğim bir model vardı o yüklenmiyor ben de bir şeyler almak istiyorum ama annem pek izin vermiyor daha erken hele bir nişan olsun bakalım artık

Kızlarr nasılsınız?

Çeyizden bahsetmişsiniz görüyorum da :) Ben çeyizlerimin büyük çoğunluğunu tamamladım topicimden bakabilirsiniz:) küçük ev aletleri falan alıcam daha tabi alıncak bi sürü şey var örneğin tupper gibi ama biraz daha zaman.

daha çok beğendiğim bir model vardı o yüklenmiyor ben de bir şeyler almak istiyorum ama annem pek izin vermiyor daha erken hele bir nişan olsun bakalım artık

olsun onu da sonra gösterirsin :) benim annem de söylenip duruyor, ortada bir şey yok daha diye.. bir de şimdiye kadar o çeyizle alakalı bir şey diyecek olsa kıyametleri koparırdım, ne çeyizi ben bir şey istemiyorum diye.. şimdi de ben ona yalvarıyorum resmen :))

iyiyiz sen nasılsın? :)
biliyorum canım senin cicilerini..daha önce de bakmıştım.. hatta çeyizin, forumda en çok beğendiklerimden biri diyebilirim :) çok ciciler gerçekten.. tarzımız da yakın seninle.. özellikle yemek takımını çok beğendim senin, tam benim istediğim tarzda, sade ve şık..
ben de almak istiyorum bir şeyler ama daha 2 yıl var malum, çok bir şey alamıyorum o yüzden, o zamana yeni şeyler çıkar hevesim geçer diye korkuyorum.. ama çok beğendiğim şeyler olunca, özellikle ev tekstili, onlardan başladım işte yavaş yavaş.. bir de ben her şeyin birbiriyle uyması konusunda çok takıntılıyım.. yemek odası takımımı almadan yemek takımımı almak istemiyorum mesela..
zaten şimdi yurtdışındayım, 1 ay sonra dönüyorum.. ondan sonra yavaş yavaş devam ederim artık :)

ben de uyumlu olsun istiyorum :) şimdilik sadece hayalini kuruyorum ev tekstili derken canım neler aldın

Canımm hoş buldum nasılsın?

Eklediğin gelinlik fotoğraflarını da gördüm canımm çok güzel hepsi, şimdi ben de ekliyeceğim canımm.

Canımm hoş buldum nasılsın?

Eklediğin gelinlik fotoğraflarını da gördüm canımm çok güzel hepsi, şimdi ben de ekliyeceğim canımm.

ben 2. sini çok beğendim diğeri yanlışlıkla oldu :) beğendiğim bir gelinlik daha vardı annem ve kardeşim en çok onu beğendi ama yüklenmedi

ben de uyumlu olsun istiyorum :) şimdilik sadece hayalini kuruyorum ev tekstili derken canım neler aldın

2 yorgan aldım.. havlu takımı aldım (hamam seti deniyor sanırım, kendim oluşturdum).. bir battaniyeli nevresim takımı, bir de saten nevresim takımı aldım..

Bir de burdan aldıklarım var.. 2 nevresim takımı bir de mutfak önlük-havlu seti :)) çok beğenerek aldım onları da.. şimdilik bu kadar başka da bir şeyim yok.. ( aa bir de babamın yıllar önce anneme aldığı gümüş tepsi seti vardı üçlüydü sanırım, annem onu da kullanmadı hiç bana saklamış :)

Canımm fotoğrafların üstüne tıklayınca büyük halini görebilirsin :)

Son düzenleyen: Moderatör:

benim yıllar önce alınmış bir bornoz setim var ama şu an hiç beğenmiyorum annem yenisini alırsın dedi:) krem rengi bir takım gördüm çok beğendim mutfak önlüğünü de burda çeyiz paylaşan arkadaşlardan birinde bir takım gördüm annem de çok beğendi benzerini dikeceğiz

Canımm güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…