simgeye çk tşk ediorzkızlarrrrrr yapıosnz bakalım şmdi dicm düğn hazırlıkları nası gdio dha 2sene oldğu için bna küfür edersnz die korkuorm
Evet gercekten kıyafet almaktan çok çok daha zevkli :)
Hayırlısı olsun tatlım, yaşın da çok küçükmüş zaten, ideal yaşta evlenmiş olacaksın 2 sene sonra.. :) biz de benim erkek arkadaşımdan dolayı bekliyoruz.. 1 dönemi daha var okulun bitmesine.. sonra da en az 1 yıl çalışalım ki, her şeyi gönlümüze göre yaplım dedik.. gerci ben döndüğümde ekim, kasım gibi ailesyle tanşcam, aileler işin içine girdikten sonra da 2014 yazına kadar bekletmezlermiş gibi geliyor bize ama hayırlısı diyoruz.. benim gönlümden geçen 2014 ama :)
Eveett tam 1 ay sonra 23 olcam amateorikteki yaşımı söyledim ama yine de istediğim yaşlarda evleneceğim gibime geliyor. 25 idealdir. Sevdicek de 30 yaşında olcak o zaman. Hemen bebek istemesin de canımı yesin
Sen neyle mesgulsun canım? Calısıyor musun, okuyor musun?
Yurtdışındasın onu biliyorum tek.
Sizde belki 2013e yetişirsiniz ama daha rahat olmanız için 2014 ideal tabii.
biz ayrıldıkama hiiiç üzgün değilim yine de gelcem buraya, hep burda olcam ben değil o kaybetti resmen saçmaladı bu defa
aaaaaaaaaaaa...neden canım? hakkında hayırlısı olsun canım ama barışırsınız belki yine.. hemen deme öyle ayrıldık filan :/
sorun beyfendinin güvensizlikleribu aralar onu aldattığımı hissediyormuş ona yalan söylüyormuşum öyle hissediyormuş aradı evdeyim dedim inanmıyorum değilsin falan dedi sanki yalan söylüyorum iyice paranoyaklaştı sırf hisleri yüzünden görüşmeyelim dedi hakkını helal et dedi etmiyorum dedim ben ediyorum dedi cevap yazmadım çok sinirliyim ona
sessizceeeeeeeeeeee nasılsın?
iyi olmaya çalışıyorum arada bir gözlerim doluyor ama olsun kpss çalışmaya ve zayıflamaya ağırlık vermeye karar verdim.
Merhabaaaa
Pelimiğimiiiiii (Lajoie) canım dostumu bu topikte görünce ben de daldım hemen aranızaaa
Kısmetse 2014 gelini olucam ben de,2015'e sarkmaz umarım
Bana da yer var mı bu topikte acaba ???
hoş geldin canım
Merhabaaaa
Pelimiğimiiiiii (Lajoie) canım dostumu bu topikte görünce ben de daldım hemen aranızaaa
Kısmetse 2014 gelini olucam ben de,2015'e sarkmaz umarım
Bana da yer var mı bu topikte acaba ???
Hoşbuldukkkk nasılsın
gecikmeli oldu ama...
iyi diyelim iyi olsun..tez yetiştirme sıkıntısındayım biraz..
ya sen?
Hmm okuomusun canım?
İyiym ben de işe geldim işte pazartesi sendromu
Günaydınn bu arada herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?