2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Eveett tam 1 ay sonra 23 olcam ama teorikteki yaşımı söyledim ama yine de istediğim yaşlarda evleneceğim gibime geliyor. 25 idealdir. Sevdicek de 30 yaşında olcak o zaman. Hemen bebek istemesin de canımı yesin
Sen neyle mesgulsun canım? Calısıyor musun, okuyor musun?
Yurtdışındasın onu biliyorum tek.
Sizde belki 2013e yetişirsiniz ama daha rahat olmanız için 2014 ideal tabii.

evet 2014 olursa daha rahat olacak, az önce de konuştuk hatta sevdiğimle bu konuyu.. ailesi hiç bir yardımı esirgemez maddi manevi, çok şükür sıkıntımız yok o konuda ama yine de biz her şeyi kendimiz yapalım ki, her şey kendi gönlümüze, zevkimize göre olsun, kimseye çok fazla müdahale hakkı vermeyelim diyoruz :)) o yüzden 2014 ideal :)
ben üniveristeyi bitirdim, şimdi yüksek lisans yapıyorum ingilterede... 1 ay sonra bitiyor inşallah.. bi tezimi yazarsam inşallah :)) ben böyle hayallerden bir çıkıp da derse versem dikkatimi süper olacak
ay evet bi de o bebek mevzuu var.. çok ertelemek istemiyorum ben ama evlendikten sonra en az 1 sene de gecmesi lazım düşünmek için de..

biz ayrıldık ama hiiiç üzgün değilim yine de gelcem buraya, hep burda olcam ben değil o kaybetti resmen saçmaladı bu defa

biz ayrıldık ama hiiiç üzgün değilim yine de gelcem buraya, hep burda olcam ben değil o kaybetti resmen saçmaladı bu defa

aaaaaaaaaaaa...neden canım? hakkında hayırlısı olsun canım ama barışırsınız belki yine.. hemen deme öyle ayrıldık filan :/

aaaaaaaaaaaa...neden canım? hakkında hayırlısı olsun canım ama barışırsınız belki yine.. hemen deme öyle ayrıldık filan :/

sorun beyfendinin güvensizlikleri bu aralar onu aldattığımı hissediyormuş ona yalan söylüyormuşum öyle hissediyormuş aradı evdeyim dedim inanmıyorum değilsin falan dedi sanki yalan söylüyorum iyice paranoyaklaştı sırf hisleri yüzünden görüşmeyelim dedi hakkını helal et dedi etmiyorum dedim ben ediyorum dedi cevap yazmadım çok sinirliyim ona

offf fena olmuş.. abrtmış yani o da.. neyse tatlım takma kafana düzelir inan.. anlar hatasını, pişman olur kendisi..

Merhabaaaa

Pelimiğimiiiiii (Lajoie) canım dostumu bu topikte görünce ben de daldım hemen aranızaaa

Kısmetse 2014 gelini olucam ben de,2015'e sarkmaz umarım

Bana da yer var mı bu topikte acaba ???

gnydn herkeseeeee bu topiğe ndnse adapte olamadm yaa acaba düğüne dha çk oldğndanmı kşke dha önce imkan olsda dha önce kawuşabilsek sewdicklerimze

Hmm okuomusun canım?

İyiym ben de işe geldim işte pazartesi sendromu

Günaydınn bu arada herkeseee

sana da günaydın... ben hala uyumamış olarak şuan zombi gibiyim
evet canım.. master yapıyorum :// tam bir delilikkkkkkkk ://
pazartesi sendromu da nasıl bir illetse insanın işi gücü olmasa da yine sendroma giriyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…