Olur olur hepsi olur hayırlısıyla
Yeter ki gönüller bir olsun,
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun aceleye gerek yok
aynen öyle canım =))) canım ya bana bir fikir verirmisin gittikçe daha kararsız hal alıyorumben emsanın bu takımını begendim günlük olarak almak istiyorum fiyat için nakit en son 300 dediler sence günlük için çokmu ? ve model nasıl ?
Eki Görüntüle 526025
birde nehir markasının bu ürünü var dün akşam sordum ama bu set degil 12 yemek kaşıgı,12 yemek çatalı,12 tatlı kaşıgı ,12 tatlı catalı ve 12 çay kaşıgı olarak 150 tl fiyat verdi nakitte yaparız birşeyler dedi..eger bıcakda alırsam 65 tl mi ne fazla fiyat çıkıyor..anneme söyledim annem direk olmaz öyle şey alacaksan bıcagını kepçesini tam al dedi..hadi sen bıcaksız yedin bir komşun geldi hemen misafir takımından bıcak mı cıkaracaksın olmaz öyle dedi :44: model bu
Eki Görüntüle 526036
birde bu iki model var bunlara fiyat almadım ama ortalana diger narin kadardır
Eki Görüntüle 526037 Eki Görüntüle 526038
anammm ne yazdım beee
Eline koluna yazmana sağlık
1.si biraz misafir modeline kaçıo sanki kaşığın şekli falan 2.si sade ve güzel geldi bana, annenin dediğide doğru bıçak çıkartınca takım bozulucak tam takım almak daha mantıklı, mat lmanı tavsiye etmem çiziliyolar malesef, tercihim 2.den yana
haklısın sanırım 1. hoşuma gitsede hergün kullanmak için kasıgı biraz agır ve farklı kalabilir
bıçakta eklersek ortalama 200 diyelim o zaman uygun mu fiyat
ayrıca servis seti mi oluyordu kepçe vs onları aynı model mi almak lazım yoksa farklı bir set mi almak daha iyiseni yakalamışken sordum da sordum
Yok ya servis için gerek yok bence aynı takima çelik olucak aten seramik veya teflonu çizer ayriyeten bide silikon kepçe servis takımı alman gerekicek o yüzden gerek yok gibi geldi bana, fiyaıda uygun geldi bana canım ya ben daha almadım günlük takımımı ama gayet güzel ve uygun geldi
çok sagol canım ya iyiki yazmışım buraya bir anda rahatladım sankison anda yine kararsızlık yaşamazsam bu takım ayın 15 inden sonra benimdir maaş günümde
Aykararsızlık yaşamazsın canım ya en mantıklısı o zaten alıp kenara koyucaksın bi işe yaramadığı gibi boşuna masrf çıkmış olucak
kızlar merhabaaaa
nasılsınız kızlar uzun zamandır giremiyordum gördüğüme göre hazırlıklar son gaz devammm vakit geçiyor artık iyiden iyiye
Hoşgeldinnnn Efuli__nasılsınız kızlar uzun zamandır giremiyordum gördüğüme göre hazırlıklar son gaz devammm vakit geçiyor artık iyiden iyiye
Haklısın canım özlem o kadar zor ki nefesini kesiyor insanın bir yerden sonra ki siz geenede iyi idare ettiniz.
Bak sevdiğin yanına gelebiliyor sen gidebiliyorsun bir de bu konuda şanslı olduğunuzu düşün.
Son 1 buçuk yıl az daha sabır canım inşallah su gibi akıp geçer günler.
seni çok iyi anlıyorum kuzum.. hele etrafında yeni tanışıp kısa sürede evlenenleri görünce insan sinir oluyor.. ama bizim de yıllardır bir sürü anılarımız birikti çocuklarımıza anlatacağımızbilmiyorum canlarımbelki de artık sabrım kalmadı, bi akrabam evleniyor daha 6 aylık ilişkileri vardı. kıskanmıyorum da hani kadere de karşı gelinmez ama niye biz de artık evlenemiyoruz, bizim de hakkımız değil mi her gece birlikte uyuyup her güne birlikte uyanmak hakkımız değil mi diyorum bi de şu söz çok aklımı karıştırıyor, deli gibi sözlenmek isteyen ben, mantık şu sıralar peşimi bırakmıyor. biliyosunuz, sözden 1 yıl sonra nişan, nişandan 1 sene sonra da düğün olucak. yani sözle düğün arası 2 yıl olucak. nasıl olucak, çok büyük cesaret istiyor, onur 2 yıl bizim için çok çok kısa bi zaman saçmalama kaç yılı geride bırakmış olucaz 2 yıl da sözlü nişanlı olarak gezeriz, sevgililikteki aşkımız değişmicek ki diyor. ona şüphem yok da, tecrübeli olan herkes söz-düğün arasını kısa tutun diyor. etkileniyorum haliyle.. bi de o kadar yıl sevgili takıl, aileler falan yok.. öyle alıştım ki, şimdi aileler girince nasıl olcak acaba diye düşünüyorum. korkuyorum sanırım sözlenmekten beeennnn
ayy ben burayı unutmuşum..
Amin canım benim, inşallahAz kavga ediyor olmanız çok büyük avantaj canım, şimdi daha iyisindir inş. Ben de arada bunalmıyor değilim..
Karşılığını alacağımız günleri düşünüp mutlu olalım en iyisi tatlım.
hoşgeldin canım..
Bu gidişle bizim buradaki tarih yalan olacak gibi...
aynen canım, aynen...
kızlar bir english home aşığı olarak bugün çarşıya indik annemle ve ben yine kendimi tutamadım.. çok indirm vardı napiim çift kişilik battaniye aldım daha doğrusu nasıl kaptığımı bilemediminternetten resmini bulamadım ama kendi çektiğimi yüklüyorum
Eki Görüntüle 526066
Eki Görüntüle 526067
fikirleriniz benim için çok önemliiii
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz
Hoşbuldum
Çok güzelmiş güle güle aşk dolu kullan
kızlar bir english home aşığı olarak bugün çarşıya indik annemle ve ben yine kendimi tutamadım.. çok indirm vardı napiim çift kişilik battaniye aldım daha doğrusu nasıl kaptığımı bilemediminternetten resmini bulamadım ama kendi çektiğimi yüklüyorum
Eki Görüntüle 526066
Eki Görüntüle 526067
fikirleriniz benim için çok önemliiii
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz
harika canım, ben de bir english home hayranı olarak bayıldım buna! Kaça aldın peki tatlım?
Kızlar mrb. Nevresimdunyasi ndan battaniye almıştım ancak stokta olmadığını söylediler ve değişim için battaniye beğenmemi istediler, aldığım modelide çok beğenmiştim şimdi ise 3 model arasında kaldım yardımınıza ihtiyacım var
Eki Görüntüle 526098
Eki Görüntüle 526099
Eki Görüntüle 526100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?