2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Olur olur hepsi olur hayırlısıyla
Yeter ki gönüller bir olsun,
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun aceleye gerek yok

Olur olur hepsi olur hayırlısıyla
Yeter ki gönüller bir olsun,
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun aceleye gerek yok

aynen öyle canım =))) canım ya bana bir fikir verirmisin gittikçe daha kararsız hal alıyorum ben emsanın bu takımını begendim günlük olarak almak istiyorum fiyat için nakit en son 300 dediler sence günlük için çokmu ? ve model nasıl ?
Eki Görüntüle 526025

birde nehir markasının bu ürünü var dün akşam sordum ama bu set degil 12 yemek kaşıgı,12 yemek çatalı,12 tatlı kaşıgı ,12 tatlı catalı ve 12 çay kaşıgı olarak 150 tl fiyat verdi nakitte yaparız birşeyler dedi..eger bıcakda alırsam 65 tl mi ne fazla fiyat çıkıyor..anneme söyledim annem direk olmaz öyle şey alacaksan bıcagını kepçesini tam al dedi..hadi sen bıcaksız yedin bir komşun geldi hemen misafir takımından bıcak mı cıkaracaksın olmaz öyle dedi :44: model bu

birde bu iki model var bunlara fiyat almadım ama ortalana diger nehir kadardır

anammm ne yazdım beee

Son düzenleme:

Eline koluna yazmana sağlık

1.si biraz misafir modeline kaçıo sanki kaşığın şekli falan 2.si sade ve güzel geldi bana, annenin dediğide doğru bıçak çıkartınca takım bozulucak tam takım almak daha mantıklı, mat lmanı tavsiye etmem çiziliyolar malesef, tercihim 2.den yana

haklısın sanırım 1. hoşuma gitsede hergün kullanmak için kasıgı biraz agır ve farklı kalabilir
bıçakta eklersek ortalama 200 diyelim o zaman uygun mu fiyat
ayrıca servis seti mi oluyordu kepçe vs onları aynı model mi almak lazım yoksa farklı bir set mi almak daha iyi seni yakalamışken sordum da sordum

Yok ya servis için gerek yok bence aynı takima çelik olucak aten seramik veya teflonu çizer ayriyeten bide silikon kepçe servis takımı alman gerekicek o yüzden gerek yok gibi geldi bana, fiyaıda uygun geldi bana canım ya ben daha almadım günlük takımımı ama gayet güzel ve uygun geldi

çok sagol canım ya iyiki yazmışım buraya bir anda rahatladım sanki son anda yine kararsızlık yaşamazsam bu takım ayın 15 inden sonra benimdir maaş günümde

çok sagol canım ya iyiki yazmışım buraya bir anda rahatladım sanki son anda yine kararsızlık yaşamazsam bu takım ayın 15 inden sonra benimdir maaş günümde

Ay kararsızlık yaşamazsın canım ya en mantıklısı o zaten alıp kenara koyucaksın bi işe yaramadığı gibi boşuna masrf çıkmış olucak

nasılsınız kızlar uzun zamandır giremiyordum gördüğüme göre hazırlıklar son gaz devammm vakit geçiyor artık iyiden iyiye

nasılsınız kızlar uzun zamandır giremiyordum gördüğüme göre hazırlıklar son gaz devammm vakit geçiyor artık iyiden iyiye

2012 biticek 2013,2014,2015 baya var benim tahmini :44: gerci dedigin dogru zaman su gibi akıyor çeyiz yapmaya 2 yıl önce başladım ama daha dün gibi

Hoşgeldinnnn Efuli__

Ben iyiyimm sen nasılsın

Vakitler bitiyor ya daha dün sevgilimle tanıştığım günü çok iyi hatırlıyorum

6 yılı yedim bitirdim 2 sene hiç bişi

kesniliklee perimm yani bir de görüşemesek napardım benn ayda bir görü,şebiliyoruz şükür ki bazen insan dayanamaz hale geliyor ama dediğin gibi allaha şükür iyi sabrettik bebeğim tek isteğim kazasız belasız şu 1.5 seneyi de atlatmak
seni çok iyi anlıyorum kuzum.. hele etrafında yeni tanışıp kısa sürede evlenenleri görünce insan sinir oluyor.. ama bizim de yıllardır bir sürü anılarımız birikti çocuklarımıza anlatacağımız bebeğim söz konusunda kafa karışıklığını anlayabiliyorum çünkü ben de son zamanlarda fikrimi değiştirdim.. benimki seneye mezun oluyo hemen gelsinler istemiyorum.. sanki hazır değilim gibi geliyo.. ben biraz daha beklicem sanırım öylesi daha mantıklı.. senin de dediğin gibi söz nişan düğün arası çok uzayınca ialeler vs. hep sıkıntı.. ama senin de atanıp başka yere gitme durumun var.. bu durumda ne diyebiliirim bilmiyorum kuzum.. bence o zaman gelene kadar kendini dinle.. mantığın sana biraz daha beklemen gerektiğini söyllüyorsa öyle yap derim bitanem.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kuzusuu

aynen bebeğim az kavga ediyoruz allahtan yoksa ayrı gayrı üstüne bir de kavga ben bakırköyü boylardım herhal ben de o günleri düşünüo mutlu oluyorum zatenn tek gücüm o

kızlar bir english home aşığı olarak bugün çarşıya indik annemle ve ben yine kendimi tutamadım.. çok indirm vardı napiim çift kişilik battaniye aldım daha doğrusu nasıl kaptığımı bilemedim internetten resmini bulamadım ama kendi çektiğimi yüklüyorum

Eki Görüntüle 526066
Eki Görüntüle 526067

fikirleriniz benim için çok önemliiii
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz

Hoşbuldum
Çok güzelmiş güle güle aşk dolu kullan

Kızlar mrb. Nevresimdunyasi ndan battaniye almıştım ancak stokta olmadığını söylediler ve değişim için battaniye beğenmemi istediler, aldığım modelide çok beğenmiştim şimdi ise 3 model arasında kaldım yardımınıza ihtiyacım var

Son düzenleme:

harika canım, ben de bir english home hayranı olarak bayıldım buna! Kaça aldın peki tatlım?

harika canım, ben de bir english home hayranı olarak bayıldım buna! Kaça aldın peki tatlım?

ayy bebeim beğenmene çok sevindim içim rahatladı :) bebeğim tek kişilik 45 di sanırım benimki çift kişilik 59.90 tl .. tüm çift kişiliklerde aynı fiyat.. istersen değerlendirmen iyi olur kuzum bayağı da model vardı ama ben buna ilk görüşte vuruldum bittim

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…