2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Harmonyy mmm canımm aldığın takım çook güzel bende mor delisi olaraktan çoook beğendimmm...

Bayram nasıl geçiyor canlarım

Annem damat fikrine baya baya alıştı maşallah diyim Bu beni mutlu ediyor tabi :))
En rahatı böyleymiş gerçekten Yalan yok gizlemek yok bayram hediyemi kendim aldım demiyorum artık
Hatta hatta annemde yılbaşından sonra çeyiz konusunda hızlanalım dedi yaa hadi hayırlısı bende düşünüyordum yılbaşından sonra alışveriş sahalarına geri dönmeyi :)

Bu arada bende teflon tencere konusunda sürekli araştırıyorum ama ne marka almaktaa çoook kararsızımm...
Tefal mehtap arası gidip geliyorum.
Yaa mehtaptan tam set alıcam tefalden tava larını alıcam öyle birşeyler yapıcam ama bakalım :)
Hala araştırmaya devamm

Simgemmm nasılsın canım benim...

Beni listeden kaldır istersen çünkü bizim iş 2015 e kaydı gibi gözüküyor o yüzden de şuan gene tarih haayali kurmak istemiyorum.
Birazda bazı düşüncelerden dolayı iyi düşünceler bunlar konuşuruz :)
Extra olursa atanma durumları var...
Yani en neti seneye belli olur. :)

Canımmmmmmmmmm çoooooook sevindim senin adına, Allah tamamına erdirsin, hep mutlu mesut olun inşallah, Allah nazarlardan kem gözlerden korusun.

Canımm iyiyim sen nasılsın, ayağın nasıl oldu? Dersler de iyi gidiyordur inşallah kuzucumm.
Benimkinin de 2016'ya kayma durumu var canımcımm, ama yine de şafak saymaktan vazgeçmeyelim bence.
İstersen tahmini olarak başka bi tarih belirle kuzumm öyle değiştireyim şafağını.

2014 GELİNLERİNİN MUTLULUK TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/939
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/576
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 554
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 637
(ErreS ) 14 Eylül 2014 / 681
(Gülin-89) 10 Haziran 2015 / 950
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 969
(İzmirperisi) 22 Nisan 2014 / 536
(Lajoie) 14 Haziran 2014 / 589
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 569
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 993
(Seliminzeynebi) 15 Eylül 2015 / 1047
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1045

Harmonyy canımm süpermiş çok beğendim güle güle iyi günlerde kullanırsınız inşallah.

Kızlar herkese merhabalar ben de 2012 gelinlerindenim :) nişanlım kasımın 21 inde askere gidicek 2014 şubatta gelicek ve biz de nisan gibi evlenmeyi düşünüyoruzzz,destek olun bana lütfeeeeeeeeeeen:2: 1537 gündür beraberiz

950 günümüz mü kalmışşşş

Zaman su gibi akkkkkkk

2014 de nişanla dugun yapmayı dusunuoruz. Ceyiz alayım mı bilemedim. neye göre guvenip ceyiz alacagım kı ?

Kuzum bizim tahmini 2015 olmasına rağmen ben alıyorum.Büyükleri almaya başlayabilirsin mesela.Misafir yemek takımı tahmini 1500 tl,tencere takımları da o civarda bunlardan başlayabilirsin mesela

2014 GELİNLERİNİN MUTLULUK TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/935
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/572
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 550
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 633
(ErreS ) 14 Eylül 2014 / 677
(Gülin-89) 10 Haziran 2015 / 946
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 965
(İzmirperisi) 22 Nisan 2014 / 532
(Lajoie) 14 Haziran 2014 / 585
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 565
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 989
(Seliminzeynebi) 15 Eylül 2015 / 1043
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1041

Şafaklarımız gün geçtikçe azalıyor güzel gelincikler, hepimiz yuvalarımızda mutlu mesut olalım inşallah..

mrb bnde aranıza katılmştm
önceki sayfalada tahmini düğün tarihini yazdım ama eklememşsn cnm :26: 9 ağustos 2014..belki 2015 e de kayabilir

Canım beni de eklermisin 6TEMMUZ2014

Canım eline yüreğine sağlık.Gerçekten baya yol katetmiş gözüküyoruz ki ben 900lerden başlamıştım şuan 565 im.Bizde evlilik konusu baya gündemde artık.Hem beni hemde nişanlımı tatlı bir heyecan sardı.Rabbim buraya gelinlikli fotoğraflarımızı koymayı nasip etsin İnşAllah.Herşey çok güzel olucak hepimiz için Allah ın izniyle.Asker şafağını saymak daha zordu en azından burda bekleyen 2 kişi Çok güzel bir tablo birsürü gelincikle aynı durumda olmak gelin 2014 gelincikleri

Canımmmmmmmmmm çoooooook sevindim senin adına, Allah tamamına erdirsin, hep mutlu mesut olun inşallah, Allah nazarlardan kem gözlerden korusun.

Canım benim saolasın. Bende sevindim cnm ya üstümden yük kalktı resmen :)
Ben daha iyiyim çok şükür herşey yolunda da :)
Vizeler başlayacak onlara çalışmaya başlıyorum hafiften hafiften...
Canım annemle konuştuğumda 2014 Ekim yada 2015 Eylül arası birşey olsun dedik.
Ama işte seneye kurbanda nasipse söz olsun diye de konuştuk o zamanlar herşey belli olur.
Aslında içimden de geçen sözün aralığa kayması.
Çok sözlü nişanlı kalmak istemiyorum nasıl olur bilmiyorum... Sorun çıkmasından korkuyorum.
Bizimkinden dolayı hemen herşey olsun istiyor bana sıkıntı yaratacak...
Sorunları erteliyorum yani bir nevi :)
2014 ten sonra 2015 ide hesaplamak çok zor geliyor şuan bana...
Gerçi 2013 geliyor demi. eylülde olsa hesapladım da 1030 larda çıkıyor :)
Yok canım ben seneye kadar hesaplamayım....

Ne güzel canım benim yaa. Çok mutlu oldum sizin adınıza.
Bende yanı anlattığım için hergün annemle yalnız kaldığımızda sevdiğimden konuşmaya başlıyoruz bu hafiften hoşuma gidiyor. ki senin heyecanını mutluluğunu düşünemiyorum bile
Allah bizlerede yaşatsın inşallah.
Sen nasılsın canım iyisin dei

Sedef'immm

Canım benimm nice sağlıklı mutlu yıllarınıza olsun bugün yanlış hatırlamıyor ve görmüyorsam yıl dönümünüz...
Mutluluğunuz aşkınız sevginiz daim olsun canım benim.
Şu 2 3 yıl su gibi akıp geçsinde kavuşun hemencecik
7. yıılınız size daha da mutluluk daha da güzel bir yıl geçirtsin...
Öpüyorum çok canımm

Kızlar herkese merhabalar iyi günlerrrr
Umarım hepinizin keyfi yerindedir, bugün ben kendime şal felan bakınmaya çıkıcam kapandım daa
ben 19 yasındayım nişanlım şubatta askere gidicek gelir gelmez de temmuzda evlenicez inşallah , eklerseniz beni de sevinirim,
keyifler yerindedir umarımm,görüşmek üzere,sayacağım 2 şafağım olcak benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…