Bu arada bende durum merak eden arkadaşlarım canlarım RESMEN anneme dün gece anlattım gitti oh be rahatlık başka birşeymiş :)
Bazı pürüzler var ilk defa olanlar gibi inşallah atlatamayacağımız şeyler değil sadece 1 yıl daha sarkması yönünde gibi. Hakkımızda hayırlısı olsun artık zaman herşeyi gösterecek :)
Saol canım çok teşekkür ederimohh sevindim senin adına canımolsun geç olsunda hayırlısı ile olsun
Bu arada bende durum merak eden arkadaşlarım canlarım RESMEN anneme dün gece anlattım gitti oh be rahatlık başka birşeymiş :)
Bazı pürüzler var ilk defa olanlar gibi inşallah atlatamayacağımız şeyler değil sadece 1 yıl daha sarkması yönünde gibi. Hakkımızda hayırlısı olsun artık zaman herşeyi gösterecek :)
canımmm çok sevindim anlatmana üstünden 1 ton yük kalkmıştır eminim
çözülmicek sorunlar olmasın yeter ki.. bunlar küçük halledilir şeyler. biliyosun benim de söz ertelenebilir sayemdehala kararsızım. ama aşığız biz seviyorum seviliyorum önemli olan bu, sözlü olup olmamak değil, o benim her zaman gönlümdeki sevgilim olarak kalıcak
senin ayağın nasıl oldu kuzum :26:
CanımmmÇok saolasın
Evet canım yaa ben bir kez daha düşündüm den fazla söz nişanlılık bana göre değilmiş
En iyisi son 10 aayda yap hallet yaa bune işin içine girildi mi sürekli 2 tarafın bitmek bilmeyen ufakta olsa istekler olmayınca dağ oluyor.
Hee ben bunu 1 günde anladım
Ayağım daha da iyi canım ya allaha şükür aksıyor ama elimde değil oda geçicek inşallah
sen yine de çok yormamaya çalış kendini güzelim, bi de ayak ya mutlaka kullanman gerekiyor ayağını ama zamanla geçicek
valla kuzum ben bunun farkındaydım da duruma hep ''atanır giderim uzak oluruz, içli dışlı olmayız'' gözüyle bakıyodum. ama sınıf öğretmenlerinden 324 kişi alınınca böyle oldum:103: her şey malesef planlandığı gibi gitmiyor, en iyisi zaman bırakmak.. ama bunu da her zaman yapamıyoruz tabii.
Yatıyorum genelde canım bnm evdeykn hep saolasın
En en iyisi dediğin gibi zamanla herşey canım yaa.
Ölücem stresimden hala açıklanamadı bu kpss açıklansa ahh canım yaa sizde de var mı o stres :26:
kıyamam ya, ben girmememe rağmen çok sinir oldum, bu ne 1 ayı geçti nerdeyse ösym size bayram hediyesi hazırlıyo herhal
benimkinde hiç stres yok. sadece hani çok kötü geçtiğini farketmişti demiştim ya bi kaç soruya bakarak. o yüzden 70 gelmez diye üzüldü, bu sefer katiplik de yalan olcak çünkü
Canım sorun olan adamlar pat diye açıklıyorlar bazıları yalan atıyor saat veriyor birileri inletti kpsscafe bugün 23 00 da dedi.
Bizim ygs yerleştirme sonuçları mesela 23 00 da açıklanmıştı insan acaba diyor
Adam gibi söylemiyorlar saat versinler 2 hafta sonra açıklasınlar isterse
amin canım, amiinn...kızlaaarr bu sevdiceklerimizle son ayrı bayramımız olsun :119:
seneye inşallah sözlü nişanlı evli olarak (hiç farketmez) onlarla birlikte bayramda gezeriz :116:
çanta gibi takıcam onu koluma valla, bu ne ayol senelerdir o kendi akrabalarıyla ben kendi akrabalarımla
iki yabancı mübarek
Bayramınız mübarek olsun
Sevdiğimiz ve sevdiklerimizle sağlıklı nice bayramlara
kızlar herkesin bayramı mübarek olsun
sevdiceklerinizle nice bayramlara
ben dün aşkımın elini öptüm bayramlaştık
bugün evimdeyim
çeyiz aldım yine resmini koyuyorum
bakınca yorum yaparsınız di mi?
Eki Görüntüle 539590
en en en çok istediğim takımdı bu
kavuştum sonunda geçen hafta geldi
o kadar uygundu ki dayanamadımm
kalplerimiz birmiş yaa kuzucuğumla
aynısını ben de çookk uzun zamandır bekliyodum, bi türlü bulamıyodum
en sonunda karacaya gittim bi sordum ki bitmiş
ve ist daki stoklarında da hiç kalmamış
ilerde gelir inş, olsun benim yerime kuzucuğum kullansın ben kullanmış kadar olurum
takım harika söylencek söz yok gerçekten
benim melek arakdaşımm bak zevklerimiz bile uyuyo boşuna o kadar iyi anlaşmıyoruz işte
bebeğim ben bunu bi int. sitesinden aldım ama ben alırken onların da stoklarında bitmek üzereymiş..
bir iki gün geciksem bulamayacaktım ben de..
gelir gelir bitanem merak etme sen sık sık sor, bu biraz satan bi model herhalde... getirmeyeceklerini sanmıyorum bebeğim
ahh aynı şehirde olsaydık ben sana bunlarda kendi ellerimle mamalar yapardım amaa
sen de al da hiç değilse aynı tencerelerde yemek yapmış olalım bebeğim
senin elinden her şeyi yerim bennnn
adam şimdilik gelip gelmiceği hakkında bi yorum yapmadı, ama hiçbir stoğumuzda kalmadı dedi, ben gene biraz zaman geçtikten sonra gidip sorucam bitanem, gerçekten harika bi takım ve bozulmaz bunlar, teflonlara ne kadar tahta kaşık da kullansan yine de çizilmeler oluyor ama bu bambaşkarengi de cezbedici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?