2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İyiyim tatlım çalışıyorum.Bol bol düşünüyorum hayal kuruyorum.Bazen çok mutlu oluyorum bazen karamsarlığa düşüyorum.Büyümeme az kaldı 1 yaş vay be diyorum.Eh ama yaptığım en zevkli şey çalışmak şuan Sen nasılsın tatlııımmmmm Valla canım şu söz nişan konusunda sana diyeceğim şu çok uzun süreli nişanlı kalmak yoruyor insanı bizim 1,5 sene oldu şimdiden daral geldi nişanlı olunca insan daha bi evlenesi geliyor

Son düzenleme:
kızlar çeyizlerinizi detaylı almaya başladınız mı benim 2014 ün sonunda olucak büyük ihtimalle :) alsammı ufak ufak bilemedim
bu arada çkb tk yemek tk tencere falan aldım ama ufakları alsammı bilemiyom

kızlar çeyizlerinizi detaylı almaya başladınız mı benim 2014 ün sonunda olucak büyük ihtimalle :) alsammı ufak ufak bilemedim
bu arada çkb tk yemek tk tencere falan aldım ama ufakları alsammı bilemiyom

ben başladım canım almaya duramıyorum ki zaten

Bende iyiyim canım benim bildiğin gibi haftaya sınavlar başlıyor biraz telaş biraz garip bir rahatlık duygusu :)

Hayal kurmadan yaşanılmıyor ki... Hayaller asıl umutlarımızı ayakta tutan bize destek olanlar :)
Haklısın canım hem hemen isteniyor haklı olarak hemde işte aileler sorun olur mu benim düşüncelerimde hepp o var. İyi anlaşırlar geçmişte bir tanışmışlıkta var ama ufacıkta olsa huzursuzluk beni çook üzer. O yüzden bizimde maksimum 1.5 sene falan olsun istiyorum...

Çalışmak güzeldir ya inşallah şu kpss tutsunda bende seneye çalışıyor olayım :)

Üzüntüden çeyiz düşünecek halim yok 3 ay sonra yarim askere gidicek hiç bu kadar ayrı kalmadımki ondan offffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Merhaba kızlarr...
Ben 2012 de evlenicektim. Nişanlıyım.
29 yaşındayım. Ama nişanlımın iş durumları son dakika tersine döndüğü için 2014 diye düşünüyorum artık.
31 yaşlarında olurum herhalde.
Herşey kısmet canlarım...

tabiki canım Allah herseyin hayırlısını versin
bazı topiklerden hatırlıyorum seni sorunlarınız vardı galiba
umarım halletmişsinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…