- 13 Mayıs 2013
- 1.075
- 16
- 158
hee anladım canım niye porselen mkyj yaptrysn o uzun süre kalıcı olsn die yapılmıyo mu
Selam bayanlar, bugün sinirin dibine vurdum resmen, beyazesyalar 6 da geldi servis yetisemedi, yemek odası ve koltuklar geldi, koltuklar seçtiğimiz renk değil konsolu deneyelim kurmayı dediler yok usta biri kurşun dedik hepsi yarına kaldı bugün sadece ankastre için tezgahı deldirdik, şinirden kopuruyorum, koca günümüz gitti akşama kadar evde volta attık resmen, neyse yarına hallolucak inşallah
anlıyorum seni canım ama inşallah düzelir.
peki koltuğu ne yapıcaksınız?
nerden almıştınız mobilyaları canım?
bilindik bir yer mi?
cansın sen ya :)
hazırlıklar durdu bende ya.. sınavlardan başımı kaldıramadım doğru dürüst artık bakabilirim ama bu hafta içi şöyle bi tura çıkayım diyorum ne var ne yoksende ne var ne yok hiç takip edemedim kimseyi..
normal makyaj istedim canım zaten porselen makyaj için kullanılan sabitleyiciden sıkarız dedi. çıtçıtlarda 200 tl falan kiralığıda 1 gün 50 tl kınada düğünde sürekli kiralamaktansa sürekli kullanırım zaten istiyordumda çıtçıtı seçtim porselen makyajdan vazgeçtim
Selam bayanlar, bugün sinirin dibine vurdum resmen, beyazesyalar 6 da geldi servis yetisemedi, yemek odası ve koltuklar geldi, koltuklar seçtiğimiz renk değil konsolu deneyelim kurmayı dediler yok usta biri kurşun dedik hepsi yarına kaldı bugün sadece ankastre için tezgahı deldirdik, şinirden kopuruyorum, koca günümüz gitti akşama kadar evde volta attık resmen, neyse yarına hallolucak inşallah
Canım kusura bakma çıkmam gerekti, şimdi cevap verebiliyorum yazına.
Öğrencisin demi sende canm, son sınıf mı?
Selam kızlar nasılsınız hazırlıklarınız nasıl gidiyo şafak azaldıkça sanki zaman daha yavaş geçiyo :) ben bi çok şeyi hallettim sanırım ama sürekli eksik bişeyler varmış gibi hissediyorum...kuaför için ne zaman gün almak lazım sizce
Evet doğru en azından araştırmak fiyat sormak lazım...hele de benim gibi farklı şehirde gideceksen.davetiyeleri falan yaptırdın mı canım sen.fikirlerim var ama ben daha bakmadımselam canım.
iyiym ben sen nasılsın?
eksik elbette çıkıyor ama büyük parçaları hallettik mi diğerleri de tamamlanır.
kuaförü ben de daha halletmedim ama araştırmalara başlamak lazım.
Evet doğru en azından araştırmak fiyat sormak lazım...hele de benim gibi farklı şehirde gideceksen.davetiyeleri falan yaptırdın mı canım sen.fikirlerim var ama ben daha bakmadım
yok canım daha yaptırmadım. herhalde 1-2 haftada basarlar zaten.
bir seçmek kalıyor.
ben nişanda bir yerden magnet yaptırmıştım.
oraya bakıcam yine.
bence bir günde beğeniriz ve sipariş veririz canım.
selam kızlar
Ben de kına da magnet yaptırıcam inşallah.dediğin gibi beğedikten sonra gerisi kolay zor iş beğenmek zaten :)
hoşbuldum kızlar
off çok canım sıkıldııyapacak birşeyde kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?