önemli değil tatlım evet aöf öğrencisiyim inşallah son sınıfım yarım dönem sonra mezunum :) sende mi öğrencisinki?
normal makyaj istedim canım zaten porselen makyaj için kullanılan sabitleyiciden sıkarız dedi. çıtçıtlarda 200 tl falan kiralığıda 1 gün 50 tl kınada düğünde sürekli kiralamaktansa sürekli kullanırım zaten istiyordumda çıtçıtı seçtim porselen makyajdan vazgeçtim
Evet canım öğrenciyim, önlisans, son sınıf :)
İnşallah biter bu dönem seninde okulun canım
aamiiin inşallah... şöyle kafamız rahat gidelim evimizden ya koca evinde ders çalışmaya hiç hevesli değilim vallahi..
3 Şubat 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:
2014 GELİNLERİMİZ
ozlembloom - 5 Nisan60 Gün :123:
dimple91 - 6 Nisan61 Gün :123:
tugcecan - 2 Mayıs87 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs96 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs103 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs109 Gün :123:
tutkku - 25 Mayıs110 Gün :123:
drajem - 6 Haziran122 Gün :123:
anabelgunes - 7 Haziran123 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran123 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran135 Gün :123:
Sedef1 - Haziran146 Gün :123:
bal_hatun - Haziran146 Gün :123:
yengec123 - 9 Ağustos186 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos189 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos200 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos207 Gün :123:
LoadedGun - 31 Ağustos208 Gün :123:
ecm - 4 Eylül212 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül213 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül215 Gün :123:
Perim35 - 21 Kasım290 Gün :123:
2015 GELİNLERİMİZ
SimgeD - 26 Nisan446 Gün :123:
PammukSeker - 30 Mayıs480 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs481 Gün :123:
Mutella - Mayıs481 Gün :123:
YEKTA61 - 21 Haziran502 Gün :123:
bujucloud - 25 Temmuz536 Gün :123:
december90 - Temmuz542 Gün :123:
tanemmmmm - Ağustos573 Gün :123:
seliminzeynebi - 20 Eylül593 Gün :123:
Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar
valla bizde de bişey yok bi sorim dedim ben mi çok rahat davranıyorum acaba diyebizim beyaz eşya tamam 2ci taksdi ödüyorum Allah'ın izniyle erteleme olmasaydı 5 ay olcaktı ne güzel gelinliğime karar veremedim henüz bakıyorum netten canım biz dha çok gezioz yiyoz içiyoz sanki 5,5 senedir yapmamış gibi mutfak ıvır zıvırlarım kısmen var ama eksiğim bi sürü tatlım şöyle bi düşününce yarın gelcek bize bi ön muhasebe yapıp alacaklarımızı hesaba koycaz malum bana yardımcı olan kimse yok evdekiler kredi ödemekle meşgul yükleri ağır işte uzun konuştum çenem düştü bugün
canım gelinliğini aldın mı? nasıl aldın çok merak ettim anlat bakim:)
ne güzel canım ya ne kadar izindeGünaydın hatunlar nasılsınız bakalımm.Ben çok mutluyum çok şükür.Erkek arkadaşım geldi haftasonu çok çooooook özlemişim onuuuuu. Çok güzel geçti ama malum ben çalışıyorum ( akşam iş çıkışıma gelicek inşaAllahhh.Darısı tüm bekleyenlere ayrılık çok zorrr
Günaydın canımgünaydın kızlarr :18::18:
Çok azıcık kalmış kii96 gün kalmıss
Günaydın hatunlar nasılsınız bakalımm.Ben çok mutluyum çok şükür.Erkek arkadaşım geldi haftasonu çok çooooook özlemişim onuuuuu. Çok güzel geçti ama malum ben çalışıyorum ( akşam iş çıkışıma gelicek inşaAllahhh.Darısı tüm bekleyenlere ayrılık çok zorrr
Canım bizim yatak odası ve beyaz eşyada alındı dün çok şükürödenir inşalah oda biter merak etme eksik bitmiyor canım cok var ama zaman kısalıyor :18:
evet canım dikiliyor gittim provaya birkac begenmedigim şey oldu onlar düzeltilecek bu arada agır degil diyen ben kadın üzerime tam oturtunca gelinligi resmen zor nefes aldım ama incecik göründümstraplez gögüs kımında ve belden etege geciş kısmında güpürler var prenses model dümdüz bir etege sahip bir model canım
Kızlar hepinize günaydın
96 gün kalmıss
Günaydın canım
Çok azıcık kalmış kiiNasılsın canımcım
Günaydın canım iyim çok şükür sen nasılsın diycem ama çok mutlusun maşallahRabbim tamamen kavuştursun insanın içi içine sığmaz
neden sinir oldun kuzum begenmiyormu? yok canım ne şişirmesi ama sorun negünaydın canımmm bizim herif pek rahat ya yarın iki işimiz vardı ama hiç bişey yapamadık mağaza dolaşmaktan sinir oldum yaa kavga ettik bıraktım sokak ortasında onu eve döndümm konuşmuoz şimdii ömrümü yedi yaa valla ömrümü yedi bide bana diyorki efendi şu düğün olup bitse stres yapıyorum kendime diyor ne için çaba gösteriyorda stres yapıyor anlamıyorum ki misafir gibi gelir misafir gibi gider nişanda ki gibi off sabah sabah aklıma geldi yineeebir derdim var bölümüne açcam konu sonundaa deli eden nişanlıya ne yapmalı diye kafanı şişirdim canım ya kusura bakma
heyecan bastı dimi canımbende de öyle ama bazen deli ediyor beni işte
canım benim kıyafet için dolaşıyoruz mağazaları öyle bakıoz yani geziyoz işimiz gücümüz yokmuş gibi gelinlikçiye gidecektik sözde ama biz taksimde dolanıyoz sonra bende dayanamayıp gittim evime zaten karşıda oturuyorum 2 saat yolum sürüyor gidip gelmek işkenceevet kuzummm iyiyim sen nasılsıntopigime baksanaaa yatak odası ve beyaz eşyaları aldık köşe için aldoradan begendim ama yatak odasını aldıgımız yer aldora için iyi şeyler söylemedi sürekli bizimkilerden alın diyip durdu oradan almamız için mi dedi yoksa gerckten haklımı bilmiyorum fikrin varmı ?
neden sinir oldun kuzum begenmiyormu? yok canım ne şişirmesi ama sorun ne
evet canım ya azıcık kaldı inanamıyor insan
canım benim kıyafet için dolaşıyoruz mağazaları öyle bakıoz yani geziyoz işimiz gücümüz yokmuş gibi gelinlikçiye gidecektik sözde ama biz taksimde dolanıyoz sonra bende dayanamayıp gittim evime zaten karşıda oturuyorum 2 saat yolum sürüyor gidip gelmek işkence
evet kuzummm iyiyim sen nasılsıntopigime baksanaaa yatak odası ve beyaz eşyaları aldık köşe için aldoradan begendim ama yatak odasını aldıgımız yer aldora için iyi şeyler söylemedi sürekli bizimkilerden alın diyip durdu oradan almamız için mi dedi yoksa gerckten haklımı bilmiyorum fikrin varmı ?
evet canım dikiliyor gittim provaya birkac begenmedigim şey oldu onlar düzeltilecek bu arada agır degil diyen ben kadın üzerime tam oturtunca gelinligi resmen zor nefes aldım ama incecik göründümstraplez gögüs kımında ve belden etege geciş kısmında güpürler var prenses model dümdüz bir etege sahip bir model canım
Kızlar hepinize günaydın
Hemen bakıyorum kuzumHayırlı uğurlu olsun edam mobilya konusunda hiçbir fikrim yok hangisi iyidir araştırmadım bile sadece tarz olarak bana yakın saloni,teleset,doğtaş,lazzoni markasını seviyorum diğerleri için hiç fikrim yok maalesef canım internetten bir araştırsaydın şikayet varmı yokmu
eminim çok yakışacaktır
inş güle güle giyersin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?