2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

aa niye öyle yapıyoruki kuzum gercekten zaman az sonra yaklastıkca insan daha cok daralıyor anlıyorum mesela ben şimdide davetiyelere taktım kafayı bitsin gitsin istiyorum

ay bilmiyorum ya ben mi çok sıkıyorum o mu çok gevşek anlamadım gerçekten seçtiniz mi davetiyeleri canım insan halolsun herşey rahat rahat keyfini çıkarayım şu günlerin istiyor ama karşındakine de bağlı bi durum işte

canım benim nişanlımda yaparız halederiz diyo ama sagolsun kırmıyo gidelim diyince geliyo bakmadık daha hic canım cok para vermek istemiyorum mümkün oldugu kadar uygun olsun zaten düz bişey bastırırım gider öyle bayılmama falan gerek yok

inşallah bide duvagı takınca oyy tam gelin oldum

ya dimi duvağın ayrı bi havası var
ben her gelinlik bakmaya gittiğimde duvağımı takmadan soyunma odasından çıkmamıştım
edoşum şimdi sana sorularım olcak
buz kalıbını nerden aldın çok güzelllllllllllllllllll bayıldımmm
saklama kaplarını tefalden mi aldın orda görmüştüm ama almadım alsammı ki bende :26:
havanımız aynı

Kesinlikle canım cok ayrı bişeymiş benim daha önce aklıma gelmemişti dedik bu sefer böyle bakalım oyy
buz kalıbım ikea canım
saklama kapları derken mavi ve pembelerden bahsediyorsan pembeler bakırköy pazarı maviler koctas canım
havan kardeşi olduk desene

Sagol kuzum o dediklerinde cok pahalı bizim baktıgımız 2300 köşe canım internetten baktım kk da 2-3 yorum var güzel demişler şikayet vara girdim 10-15 şkayet var ama her firmada var öyle cıkıyor :44:

Harikalar kuzum güle güle kullanın maşallahO şikayetler her yerde oluyor canım iyi fiyata almışsınız bosch tercih etmişsin beyaz eşyadada çok iyi yapmışsın bence

Canım canını sıkma sanırım stresli gergin günler böyle olabiliyor birde herkesin yapısı farklı kimi çok yoğun ilgilenmeyi sevmez bir arkadaşımda öyleydi hiç fazla bakmaya alışverişe çıkmazdı bunun bir anlamı yok yapısı demek ki üzme kendini olur mu bazı erkekler çok işin içinde yaşamayı sevmiyor

Sagol kuzum canım yatak odası yatak baza ile beraber 4000 oldu beyaz eşya 2900 baska bir bayiye gittik boschta cok iyi fiyat vermiş ben kesinlikle veremem kacırmayın dedi sonra bize fiyat veren adamı aradık kp de yanına gitti adam öyleydi böyleydi falan dedi ama sonra tamam söz verdim sözümü tutucam dedi o paraya olsun dedi dedigim gibide köşede inşallah alırsak 2300 sonraa eger tv üntesini kendim yaptırırsam 900-1000 arası dedi ama işte nakliye işini sormadım götürülermi acep yemek masasıda yatak odasına ait olanı 1300 dedi bakalım :44:

Son düzenleme:
bizimkide hep hallederiz der kırmaz da bizde pek icraat yok fark burda tatlım
bende nişanda çok özendim davetiyeme pahalısından aldım gerçi tanıdık soktuk araya yine iyiye aldım da bu sefer biraz daha basit bişey alcam sanırım bakalım

800 adet davetiye uygunlardan ne kadar tutar sence canım

canımcım benimki odunsu sanki ya bu bişey yapmadan heyecanlanıyor anlamadım ki bi işin elinden tutsa bari ortak olsa bana yaparız sıkma canını falan demesi hoşuma gidiyordu ilk başlarda ama bu rahatlığa dönüştü sanki halledilen bişey yok gün yaklaşıyor ben sıkıntıya düşüyorum

bakırköy pazarında güzel şeyler var mı canım :26: varsa bende bakim
havan kardeş

tatlım 1000 tanesini 60-70-80-liraya yapanlar var model çok yeterki sen düşündüğün modeli söyle

o kadar uygun olurmu ayy inşallah nereye gitmek lazım canım sence hangi semt ?

bakırköy pazarında güzel şeyler var mı canım :26: varsa bende bakim
havan kardeş

evet canım cok güzel şeyler oluyor kesinlikle ugras derim

ne güzel canım ya ne kadar izinde

Cumartesiye kadar burda inşaAllahh

Amiiiin canım aynenn baya heycanlıyımmm

İyi fiyatlara almışsınız gerçekten kuzum maşallahdarısı başımıza inşallaheksikler yavaş yavaş bitiyor azıcık şeyler kalmış onlarda halledilir hayırlısıyla
Canımcım yapısı öyle demekki kimi erkekler özellikle detay düşünemiyorlar nasılsa bayan olarak biz fazlasıyla düşünüyoruzya ondan sanırımsendede bir gerginlik var üzerine geliyor bence az zaman kaldı yetişmeyecek gibi hissediyorsun normal kuzum ama çok kısa sürede hepsinin tamamlandığına gördüm yeterki parasal açıdan rahat olsun insan
Amiiiin canım aynenn baya heycanlıyımmm

Heyecan olmazmı bizim izin durumu olmamıştı bende gittiğimde çok heyecanlanırdım dönerkende bir o kadar hüzünlü ama değer asker yolu beklemek güzelmiş

o kadar uygun olurmu ayy inşallah nereye gitmek lazım canım sence hangi semt ?

evet canım cok güzel şeyler oluyor kesinlikle ugras derim
canım topkadıda maatbaacılar sitesi var yada eminönü orası daha uygun olur tabi ama internetten bile alabiliyorsun kuzenim nişan düğün ikisini de net üzerinden sipariş edip aldı

biraz önce çok fena kavga ettik telefonda suçlu benmişim ona göre sinirlerim zıplıyo düşündükçe yaa hala kendini savunuyor anlayışsızmışım ben görür o gününü az kaldı azz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…