2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

tabi canım haklısın çok zor
ne zaman nişanlandınız

Bol bol destek olalım birbirimize canım yaaaaaa:18: biz nişanlanalı 1 sene oldu tatlım şubatta askere gidicek 2014 mayısta gelicek izin yapmıycak hiç,haziran gibi düşünüyoruz işte

Bol bol destek olalım birbirimize canım yaaaaaa:18: biz nişanlanalı 1 sene oldu tatlım şubatta askere gidicek 2014 mayısta gelicek izin yapmıycak hiç,haziran gibi düşünüyoruz işte

hiç izin yapmazsa çok zor olmazmı canım ama yinede erken gelicek onu düşünerek rahatlat kendini :)

Simge bebişim patlat şafağımızıda keyfimiz yerine gelsin

19.10.2006 perşembe günü başaladık.2013 yazın nişan etmeyi düşünüyoruz,2014 şubat da düğün etmeyi düşünüyoruz allah nasip kısmet ederse.

izin yapmaması zor gibi görünsede bence doğru bir karar çünkü.izininde gelmesi kolay ama gitmesi zor hem askerin için hemde sizin için .

izin yapmaması zor gibi görünsede bence doğru bir karar çünkü.izininde gelmesi kolay ama gitmesi zor hem askerin için hemde sizin için .

Ben onun yanına ayda 1 kere gideceğim için, onun açısından zor olmaz diye düşünüyorum çünkü izin yapmayınca erken geliniyormuş canım, zor olucak evet Rabbim sabrını vericek inşaallah

senin gitme imkanın varsa daha güzel biz ayrı şehride yaşadığımız için zor olmuştu.hiçde izin kullanmadı.sadece hafta sonu izinine çıkabilirse netden görüşüyoduk.evet izin kullanmayınca erken terhis oluyolar.allah kolaylık versin canım

amin canım saoll

Evettt vizeler başlayınca kimse kalmamış .. İnşallah herkesin sınavları çok güzel geçer

Rüyamda 270 gün kalmıştıııı ahh ahhh

Bakalım 2014 te neler olucak?
Nişanlıyım 7,5 aydır.
Daha çookkk varr.
Ama kısmett...

Kızlar nişanlılık süresinin bu kadar uzun olması sıkıntı yaratmıo mu sizlere?

Yıprattı artık zaman beni birşeylerin belirsizliği...
Gene sabır yine sabır... Sadece sabır...
2013 Gel artık gel ki herşey netliğe kavuşulmaya başlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…