- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Çok zordur canım yaklaştıkça ah annemiz babamız benimde aklıma geldikçe üzülüyorum şimdiden çok zor
Hangi adama dedin kuzumtelaşlanma belki işe yarar maaşına zam yaparlar ya da orası kapanacakmı anlarsın adam hala boşvermiş davranıyorsa kulağına gidecektir çünkü muhakkak
elemana demiştimmesajlarınada bak konustugum adam burası kapanmaz kapatmaz ffalan dedi
Tavırlarından anlarsın o zaman kuzum patronunun belki yola gelir ters teper
napalım canım aynı vala sıkıntılar sıkıntılar kendi maas derdim yetmiyor gibi sizide aldım yanıma bu dertlere
bneim aşırı halın degil gerci ama işte keske büyük alsaydım
canımm sen süpersin valla ama maslak cok uzak kalırsüpersin ama hee bu işleri evlendikten sonrada bulabilirimiyim dersin yardım edermisin bana yine şartları gercekten iyiymiş
günaydın canımmm
haram olsun vallahiben metelige kursun atarken hemde
evetaldıgım toplam para 200 tl ticket + 800 maas bu maasın 155 yola aylık akbil cünkü 2 vesait gidiyorum bana kaldı 645+200 ticket ve ssk yapıcam dedi yapmadı
canım benim takılma yaa güldüm bende zatenya ben şimdi farkettim biliyo musun ne yazdığımı bi de gülmüşüm
hayırr öyle demek istemedimmm
çok utandım şimdi
canım benim takılma yaa güldüm bende zatenhem sana göre yaşlı sayılıyorum
ssk yoksa agi de yoktur zaten tatlım çünkü devlet sana onu ssk olduğu yani çalıştığını bildiği için veriyor ama en büyük hata ssk olmamasıya canım benim yakınımda olsan seni yanıma da alırdım ben seyrantepede çalışıyorum ama sen merak etme evlenince de bakarız bi evin yurdun belli olsun işini bulmaya çalışırız tatlım hem 800 maaş içinde yol mu olur ya deliriyorum ya bunları duyunca Allah kahretsin böyle sömürgecileri yaa
canım benim takılma yaa güldüm bende zatenhem sana göre yaşlı sayılıyorum
ben hic sanmıyorum canım
İnşallah zor durumda bırakmaz
Kızlar hepinizin şafak sayacında 3 görüyorum yahu benim 13 bile yok daha fazla çıldıracağım
geldiginde dicem bende suc ki size anlattım neyse srun yok merak etmeyin ben sizin gibi davranmadım söylediklerinizi kimseye söylemedim dicem ıoda bende söylemedim sadece şunu dedim falan der sanırım ayy bide adam bişey dememişte diger adam bilerek öyle dediyseneyse sadece şartlarımdan memnun degilim napıcagımı bilmiyorum dedim
cıldırma kızz seninde zaman gececek ve hatta 3 gün yazacak
ben şuan kendi kendime gülüyorum
ne yaşlısııı, hiç de bile
evet hemde cok büyük hataayy canım benim cok sagol valla off keske oralarda olsaydım Allah razı olsun canım yaa tabi canım ya ne kolay dimi böyle herkes eleman calıstırır adam ilk girdigimde tecrübemi hice sayıp tecrübesiz biz yetiştiricez demişti yıllardır calısıyorum oysaki tamam bu sektörde olmamıs olabilir ama bi farkıda yok sadece buraya girdigimde fatura kesemiyodum daha dogrusu ben kesemiyorum sanıyodum ama meger yanlıs sanıyomusum 1 kere gösterdi ben bunu biliyorum dedim çok dinlemedim bile şimdi kesiyorum kendim ama elde :44: sanırım bu lafları ben fiyatı az bulmayım diye dedi öyleki ben buraya ilk girdigimde muhasebe ögrenicem sandım herkese maasım az ama tecrübem olucak dedim ben cocuklugumdan beri calısıyorum zaten benim tecrübe dedim muhasebeydi güya ögreticekleri ama demek istedikleri benimde bildigim faturaymıs sadece
İnşallah zor durumda bırakmaz
Kızlar hepinizin şafak sayacında 3 görüyorum yahu benim 13 bile yok daha fazla çıldıracağım
Sen gayet düzgün açıklamışsın kuzum yalan söylememişsin bende burdaki abiyle zam durumunu konuştuğumda açık açık olmazsa çıkabileceğimi bile söyledim belki gider söyler diye bilerek kaybetmek istemiyorlarsa ona göre davransınlar3 günmü inşallah kuzum 3 gün yazsa herhalde yerimde duramam
sen dert etme canım ayarlarız bi iş sana da Rabbimin izniyle Allah senden de razı olsun ne insalara iş buldum da gelmediler onu bırak msjlarıma bile cvp vermediler masa başı iş gitsinler mağazalarda çalışsınlar gece yarılarına kadar ne diyeyimtek üzüldüğüm yıllarının sigortasız geçmesine ben senin yerinde olsam şikayette bulunur tazminatımı da alırdım kuzenim öyle yapmıştı 12 yaşında beri çalıştığı yer 15 senelik sigorsız çalıştı o zman çocuktu büyüyünce idrak etti şikayette bulundu parasını da aldı işyerinin sektörü ne canım bide niye elde fatura kesiyorsun ki o kadar mı çağ dışı bi firma muhasebe programı biliyor musun peki kullanıyormusun?
çıldırma kızz zamanı var demekki
ah canım sorma sormaademe ya yav beni kritik nasıl cıkacagımdabende öyle kız ölürüm zaten dügünden bir gece önce burada sizlerle bekar olarak vedalasıcam nasıl yapıcam bilmiyorum 11 mayıs pazar sabahı burayı actıgınızda benim yazımı okursunuz artık yine bir destan
canım ne kadar kötü dimi benimde bircok kez basıma geldi hele bir tanesi mesajda geldim oraya yakınım yok trafik var vs vs dedi sonra aradan 1-2 saat gecti teli acmıyo mesaj attı babam orası uzak dedi biz geri döndük eve ben calısmıcam diyeyav bari bastan söyle bana uygun degil baska iş olursa haber ver de canım evet yıllardır ssk olmadı gibi bişey gerci 4 sene calıstıgım yerde ben sectim bunu anket yapıyodum param iyiydi part time olarak geciyodu ssknın önemini anlamadım oradan cıktım anlayınca ssk olsun bari diye adam gibi ssk yapan yer olmadı burdada dedigim gibi 4 aydr sanayi makineleri satıyoruz canım valla bilmiyorum elde kesiliyor hayır canım işte bana ilk gün muhasebe ögreniceksin falan dediklerinde bende umutlanmıstım parası az ama yetiştiricekler beni demiştim
ah canım sorma sormaabence o işten ayrılman senin için hayırlı olur umarım gönlünde yatan bi iş bulursun canım kafanın rahat olduğu maaşının seni tatmin ettiği
inşallah canım, akrabalarım var orda 1-2 tane
inşallah birgün kısmet olur
Gel canim bende gezdiririm seni :)
tşk ederim canım
inşallah düğünden sonra bi tur düşünüyorum
Benim de tam tersi kalın. Aslında öyle durmuyor ama yüzük denerken fark ettim ince olmadıklarını.
Benim ki cok ince canim deniyorumm yok yüzük yani :)
Ne zaman düğün canim tarih belli mi :)
çıldırma kızz zamanı var demekki
deme ya yav beni kritik nasıl cıkacagımdabende öyle kız ölürüm zaten dügünden bir gece önce burada sizlerle bekar olarak vedalasıcam nasıl yapıcam bilmiyorum 11 mayıs pazar sabahı burayı actıgınızda benim yazımı okursunuz artık yine bir destan
Öyle canım herşey hayırlı zamanında olsun tabiki
Sen düğünden 1 hafta önce gelde sonra 1 hafta pek belli olmaz edam nasıl vedalaşıcan sen tele interneti yükle arada gel özlerim seni ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?