2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

evet canım kesinlikle çalışıyorken şikayet et, çıktıktan sonra kanıt istiyorlar çünkü ve kanıtları vermek için de anca mahkemeye dava açman gerekiyor, yani çok uğraştırıcı bir süreç,
ama çıkmaya 1 hafta kala gidip sgk kurumuyla görüşüp şikayet edebilirsin, denetim diye geliyorlar zaten,
az daha sabret bakalım, ama kesinlikle ümitsizliğe düşme çünkü çoook fazla iş var
İstanbul gibi bir yerde iş bulamam diyemez kimse, heleki sen, ben senin bulabileceğine inanıyorum canım

kuzum sana bir sorsam eşyalar önceden alınmıs olunca yatak odası salon falan yani ev ne zaman tutulmalı düügüne ne kadar süre kala ? birde ev bulmak ne kadar süre alıyo

Şimdi cancagazimm biz evi düğünden 5 ay önce tuttuk bu hafta başlıcaz ama kiraya öyle anlaştık , ev tutulduktan sonra da eşya bakmaya başladık zaten erken bile alsak bu hafta geldi bütün eşyalar biz taksitleri azalan dedik, evde çok aradık ama bizim tek kriterimiz annemlere yakın olması ve güvenlikli olmasıydı (nisanlim is icin ayda 1 seyahata çıkıyordu, pipirikliyiz biraz) sizde kiraya düğünden 1-2 ay önce başlamak şartıyla evi tutabilirsiniz canim

bu şartı ev sahipleri kabul ediyor mu peki :26:
ben hiç duymamıştım :26:

çok sagol canım
inş uğramaz da ya çok ağır geçen bi hastalık
hazırlıklar ne durumda :)
Hazirligin dibine vurdum tatlım önceden bi bahane olsada çıksam dışarı derdim cansikintisindan şimdi biran önce eve gidip uzanayim derdindeyim anla halimi :)
Dün resim mekanını ayarladık bide gelinlik provama gittim işte, bi yatakodamiz kaldı o da 14 şubatta gelicek, 1.5 sene önce bende Okmeydanı tarafında oturuyordum şimdi esenkente gelince heryer uzak kaldı tabii

canım işte dedigim gibi maasımı alamam o zaman bide ugrasmak istemiyorum su sürecte haram olsun inşallah bulurum canım cok bişey istemiyorum aslında asgaride verse şartlarım adam akıllı olsun..sabah işe giderken mutlulukla uyanmak istiyorum..şeytan diyorki hemen cık ama bu seferde eksiklerimi alamam rahatca gerci cok şükür baya bitirdim ama

canım keske öyle birsey olsa ama bir cok ev sahibi kabul etmezki bunu zaten şimdi tutsak bize 1 ay ödemeyin kira dese tamamdır hatta eve girip temizlik bile yapmayız sadece evi bulalım içimiz rahat olsun ama işte..

bu şartı ev sahipleri kabul ediyor mu peki :26:
ben hiç duymamıştım :26:
Canım bizim ev sahibinin 3 ay yarım kira verin dedi paragoz adam bizde onun yerine ankastre yi aldık, bide biz erken tuttuğunuz da site çok dolu değildi kırmızı uygun geldi suan uçuk kiralar orda, evlenene yardim eder Rabbim canım öyle bi ev sahibi çıkardı bi bakmissin ev tutulmuş

O zaman son 1.5 ay kalana kadar iyice takip et evleri ben sitenin başından kalkamiyordum, nasibinde biryer var illaki tatlım ama daha karşınıza çıkmadı, sen içini ferah tut cillop gibi bi ev bulacaksınız bence

O zaman son 1.5 ay kalana kadar iyice takip et evleri ben sitenin başından kalkamiyordum, nasibinde biryer var illaki tatlım ama daha karşınıza çıkmadı, sen içini ferah tut cillop gibi bi ev bulacaksınız bence

her sabah kalktıgımda sevdigim uyandırıyo beni arayarak ve bizim evimiz hazır sadece biz nerede oldugunu bilmiyoruz diyo içim rahatlıo nedense sende şimdi öyle dedin ya sanki evi bulmus gibi oldum canım bakıyorum netten ama bişey cıkmıyo uzun zamandır bakıyorum hatta inşallah canım

hadi bakalım darısı benim başıma
ben de zamana yaydırarak halletmeye çalışıyorum işte
fotoğraf çekimi nerde olacak canım?
ben emirgan korusu düşünüyorum

inş bulursun canım hiç umutsuzluğa kapılma ben inanıyorum

Ayy 2 senedir hergün ben uyandırıyoriyorum pasami maşallah onu uyandırana kadarda benim uyku gidiyor annesi bile pes etmiş seslenmiyorum diyo bak şimdi sen öyle diyince heveslendim seyahatte dönsün de hele bi :) ee tabi canım hele ben zaten bayan paniktim Ayy ev yok eşya almadık ne ara odicez hangi birine yetişecek diye diye hep paşam sakinlestirdi suan bi hali perdemız yok sende sakin ol yavrucan Allahın izniyle atlaticaz hepimiz, cefa çekinmeden sefa sürülmüyor, Ayy bunları dediğimi paşam duysa benim laflarimi caliyorsun der ama biz bayanlar illaki panik stres yapıyoruz ne konuştum beee

Son düzenleme:

yine iyiymiş canım yarım kira bile
çoğu yer tam kira alır maleseff ev boş da olsa :26:

hadi bakalım darısı benim başıma
ben de zamana yaydırarak halletmeye çalışıyorum işte
fotoğraf çekimi nerde olacak canım?
ben emirgan korusu düşünüyorum

Amin inşallah canım daha guzeli hayırlısı inşallah
Bizim süre sıkıntımız var nişanda Bahçeşehir golette çekim yaptık eve yakın diye çünkü nisanlim Cerrahpaşa'da oturuyor, düğün içinde 1 nisanda nikahımiz olcak ondan sonra çekim yapıcaz Pera Palas otelinde gelinliğimi alicam sadece yanıma, eltimde Emirgan korusunda çekim yaptırdı cokkk güzeldi orası düğün günü biz yetisemeyiz diye 1 nisanda yapıcaz mevbur

Son düzenleme:

inş bulursun canım hiç umutsuzluğa kapılma ben inanıyorum

inşallah canım canım bizde son fotografcıyla konustugumzda yıldız parkı ve ortaköy sahil falan demiştik şöyleki ben hem yeşilik hemde deniz istiyorumda

keske bende uyanabilsem calısmadıgım zamanlarda o arar aramaz hemen kalkıyodum 20 dk yarım saat konusuyyoduk şimdilerde 5 dk daha uyuyım mı lütfennn diyorum teli acar acmaz :26 5 dk olayı yaklasık 6-7 defa tekrar ediyo yarım saat gidiyo yani :44:haklısın aslında canım aman sonunda güzel bir sefa sürelimde perde ve halıları eşyalar tamamlanınca alacaksın sanırım canım aslında perdeyi esya olmadan alsanda olur

yine iyiymiş canım yarım kira bile
çoğu yer tam kira alır maleseff ev boş da olsa :26:

Aynen canım ikimizde ilk defa kiraya çıkıcak bilmiyoruz prosedürleri ya babamı götürmüştür evi tutarken o okudu kira sözleşmesini falan evle ilgili sorular sordu ahaha bunada şükür canim

Benimki bi seyahatte bi gelsin de öyle başlıcaz canım anca, aynen sırf milletin lafını Çektiğimiz için bile o sifayi hakediyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…