- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
canım nasıl bir aptallıkla buraya girdim diyorum hep..öyleki çok çaresiz hissettim kendimi uzun süre istedigim gibi bi yer bulamadım baktım olmuyor saatleri 9-6 cumartesi 1 e kadar oldugunu duyunca hemen atladım tamam dedim kız belki yol verir demişti ama vermedi..o kadar cok dua etmiştimki sabahına bide burası aradı gerci dua ederken bile en azından evlenene kadar bulmak istiyodum..buraya ilk girdigimde kalıcı olacagını düşündüm tamam dedim yıllarca buradayım ama nasıl bunu düşündüm hic bilmiyorum hicbir türlü mantıgı yok birde ilk basladgımda aylık ögrenci akbilim vardı 70 tl bide onamı kandım nedir bilmiyorumhala aptal gibi gidip geliyorum ya iş bulamazsamn diye ama bulurum inşallah..
tek ssk olmayan vbenim ve tek yeni olanda benim 4 ayı bitirdim..anlarlar yani apartman bide burası normal daire üzerindeparamı almadan olursa sıkıntı olabilir..eger şu dgün arifesi olmasaydı belkide ugrasırdım ama insan bu durumda ne halleri varsa görsünler diyo
alo 170 de kız siz işten cıktıktan sonra isptalayamayabilirsiniz calıstıgınızı o yüzden calısıyorken yapın dedi
Ayy geçmiş olsun canım ya dilimi itirazım grip beni teğet geçti bu ara aman uğraması, bende iyiyim canım kosturuyoruz kendi capimizda :)
kuzum sana bir sorsam eşyalar önceden alınmıs olunca yatak odası salon falan yani ev ne zaman tutulmalı düügüne ne kadar süre kala ? birde ev bulmak ne kadar süre alıyo
buyur gel canımiki gün içinde gezersin küçük bi şehir
Şimdi cancagazimm biz evi düğünden 5 ay önce tuttuk bu hafta başlıcaz ama kiraya öyle anlaştık , ev tutulduktan sonra da eşya bakmaya başladık zaten erken bile alsak bu hafta geldi bütün eşyalar biz taksitleri azalan dedik, evde çok aradık ama bizim tek kriterimiz annemlere yakın olması ve güvenlikli olmasıydı (nisanlim is icin ayda 1 seyahata çıkıyordu, pipirikliyiz biraz) sizde kiraya düğünden 1-2 ay önce başlamak şartıyla evi tutabilirsiniz canim
Hazirligin dibine vurdum tatlım önceden bi bahane olsada çıksam dışarı derdim cansikintisindan şimdi biran önce eve gidip uzanayim derdindeyim anla halimi :)
çok sagol canım
inş uğramaz da ya çok ağır geçen bi hastalık
hazırlıklar ne durumda :)
evet canım kesinlikle çalışıyorken şikayet et, çıktıktan sonra kanıt istiyorlar çünkü ve kanıtları vermek için de anca mahkemeye dava açman gerekiyor, yani çok uğraştırıcı bir süreç,
ama çıkmaya 1 hafta kala gidip sgk kurumuyla görüşüp şikayet edebilirsin, denetim diye geliyorlar zaten,
az daha sabret bakalım, ama kesinlikle ümitsizliğe düşme çünkü çoook fazla iş var
İstanbul gibi bir yerde iş bulamam diyemez kimse, heleki sen, ben senin bulabileceğine inanıyorum canım
Şimdi cancagazimm biz evi düğünden 5 ay önce tuttuk bu hafta başlıcaz ama kiraya öyle anlaştık , ev tutulduktan sonra da eşya bakmaya başladık zaten erken bile alsak bu hafta geldi bütün eşyalar biz taksitleri azalan dedik, evde çok aradık ama bizim tek kriterimiz annemlere yakın olması ve güvenlikli olmasıydı (nisanlim is icin ayda 1 seyahata çıkıyordu, pipirikliyiz biraz) sizde kiraya düğünden 1-2 ay önce başlamak şartıyla evi tutabilirsiniz canim
Canım bizim ev sahibinin 3 ay yarım kira verin dedi paragoz adam bizde onun yerine ankastre yi aldık, bide biz erken tuttuğunuz da site çok dolu değildi kırmızı uygun geldi suan uçuk kiralar orda, evlenene yardim eder Rabbim canım öyle bi ev sahibi çıkardı bi bakmissin ev tutulmuş
bu şartı ev sahipleri kabul ediyor mu peki :26:
ben hiç duymamıştım :26:
canım işte dedigim gibi maasımı alamam o zaman bide ugrasmak istemiyorum su sürecteharam olsun inşallah bulurum canım cok bişey istemiyorum aslında asgaride verse şartlarım adam akıllı olsun..sabah işe giderken mutlulukla uyanmak istiyorum..şeytan diyorki hemen cık ama bu seferde eksiklerimi alamam rahatca gerci cok şükür baya bitirdim ama
canım keske öyle birsey olsa ama bir cok ev sahibi kabul etmezki bunuzaten şimdi tutsak bize 1 ay ödemeyin kira dese tamamdır hatta eve girip temizlik bile yapmayız sadece evi bulalım içimiz rahat olsun ama işte..
Merhaba canım Funda ben. Ben de bayadır araştırıyorum ama elimde hala bir şey yok. Özel olsun istiyorum ama... Bir tane model beğendim hatta aşık oldum. Burada da konu açmıştım hatta. Ama geçenlerde gittim gördüm hayal kırıklığına uğradım. Fotoğraftakiyle hiç alakası yok. Ondan beridir yeni model bakıyorum ama hiçbiri o ilk bulduğum gibi heyecanlandırmıyor beni.İstanbul'da oturmuyorum canım ama gerekirse sayfalardan bakıp aynısını yada benzerini yaptırmayı düşünüyorum iyi bir kuyumcuya. Söylediğin yerlere de bir bakayım.
Ayy zaten parmaklarım pek ince değil.Geçen aldırdım yüzük ölçümü. Parmağıma tam oturanı değil de bir büyüğünü aldım çok rahat oldu. İşlemeli alyanslardan çok hoşlanıyorum ben ama bakalım artık...
seve seve gelirim tatlımbenim parmaklarım çok ince çoçuk parmagı gibi nası alacagım bilmiyorum hiç güzel durmuyor bide
Benim de tam tersi kalın. Aslında öyle durmuyor ama yüzük denerken fark ettim ince olmadıklarını.
O zaman son 1.5 ay kalana kadar iyice takip et evleri ben sitenin başından kalkamiyordum, nasibinde biryer var illaki tatlım ama daha karşınıza çıkmadı, sen içini ferah tut cillop gibi bi ev bulacaksınız bence
Hazirligin dibine vurdum tatlım önceden bi bahane olsada çıksam dışarı derdim cansikintisindan şimdi biran önce eve gidip uzanayim derdindeyim anla halimi :)
Dün resim mekanını ayarladık bide gelinlik provama gittim işte, bi yatakodamiz kaldı o da 14 şubatta gelicek, 1.5 sene önce bende Okmeydanı tarafında oturuyordum şimdi esenkente gelince heryer uzak kaldı tabii
canım işte dedigim gibi maasımı alamam o zaman bide ugrasmak istemiyorum su sürecteharam olsun inşallah bulurum canım cok bişey istemiyorum aslında asgaride verse şartlarım adam akıllı olsun..sabah işe giderken mutlulukla uyanmak istiyorum..şeytan diyorki hemen cık ama bu seferde eksiklerimi alamam rahatca gerci cok şükür baya bitirdim ama
canım keske öyle birsey olsa ama bir cok ev sahibi kabul etmezki bunuzaten şimdi tutsak bize 1 ay ödemeyin kira dese tamamdır hatta eve girip temizlik bile yapmayız sadece evi bulalım içimiz rahat olsun ama işte..
her sabah kalktıgımda sevdigim uyandırıyo beni arayarak ve bizim evimiz hazır sadece biz nerede oldugunu bilmiyoruz diyo içim rahatlıo nedensesende şimdi öyle dedin ya sanki evi bulmus gibi oldum canım bakıyorum netten ama bişey cıkmıyo uzun zamandır bakıyorum hatta inşallah canım
Canım bizim ev sahibinin 3 ay yarım kira verin dedi paragoz adam bizde onun yerine ankastre yi aldık, bide biz erken tuttuğunuz da site çok dolu değildi kırmızı uygun geldi suan uçuk kiralar orda, evlenene yardim eder Rabbim canım öyle bi ev sahibi çıkardı bi bakmissin ev tutulmuş
hadi bakalım darısı benim başıma
ben de zamana yaydırarak halletmeye çalışıyorum işte
fotoğraf çekimi nerde olacak canım?
ben emirgan korusu düşünüyorum
Merhaba canım Funda ben. Ben de bayadır araştırıyorum ama elimde hala bir şey yok. Özel olsun istiyorum ama... Bir tane model beğendim hatta aşık oldum. Burada da konu açmıştım hatta. Ama geçenlerde gittim gördüm hayal kırıklığına uğradım. Fotoğraftakiyle hiç alakası yok. Ondan beridir yeni model bakıyorum ama hiçbiri o ilk bulduğum gibi heyecanlandırmıyor beni.İstanbul'da oturmuyorum canım ama gerekirse sayfalardan bakıp aynısını yada benzerini yaptırmayı düşünüyorum iyi bir kuyumcuya. Söylediğin yerlere de bir bakayım.
Ayy zaten parmaklarım pek ince değil.Geçen aldırdım yüzük ölçümü. Parmağıma tam oturanı değil de bir büyüğünü aldım çok rahat oldu. İşlemeli alyanslardan çok hoşlanıyorum ben ama bakalım artık...
Düğün Konya'da olcak. Belki de gelirsin düğünüme.
ben yuzugumu modern alyansdan aldım ıllakı ıstedıgın seyı orda bulabılıyorsun ımkanın varsa gıt gor derım magazada daha cok alternatıf var
erkegıde var bak bu sozlumle benım resmım
inş bulursun canım hiç umutsuzluğa kapılma ben inanıyorum
Ayy 2 senedir hergün ben uyandırıyoriyorum pasami maşallah onu uyandırana kadarda benim uyku gidiyor annesi bile pes etmiş seslenmiyorum diyo bak şimdi sen öyle diyince heveslendim seyahatte dönsün de hele bi :) ee tabi canım hele ben zaten bayan paniktim Ayy ev yok eşya almadık ne ara odicez hangi birine yetişecek diye diye hep paşam sakinlestirdi suan bi hali perdemız yok sende sakin ol yavrucan Allahın izniyle atlaticaz hepimiz, cefa çekinmeden sefa sürülmüyor, Ayy bunları dediğimi paşam duysa benim laflarimi caliyorsun der ama biz bayanlar illaki panik stres yapıyoruz ne konuştum beee
yine iyiymiş canım yarım kira bile
çoğu yer tam kira alır maleseff ev boş da olsa :26:
Benimki bi seyahatte bi gelsin de öyle başlıcaz canım anca, aynen sırf milletin lafını Çektiğimiz için bile o sifayi hakediyoruzzinşallah canımcanım bizde son fotografcıyla konustugumzda yıldız parkı ve ortaköy sahil falan demiştik şöyleki ben hem yeşilik hemde deniz istiyorumda
keske bende uyanabilsem calısmadıgım zamanlarda o arar aramaz hemen kalkıyodum 20 dk yarım saat konusuyyoduk şimdilerde 5 dk daha uyuyım mı lütfennn diyorum teli acar acmaz :265 dk olayı yaklasık 6-7 defa tekrar ediyo yarım saat gidiyo yani :44:haklısın aslında canım aman sonunda güzel bir sefa sürelimde perde ve halıları eşyalar tamamlanınca alacaksın sanırım canım aslında perdeyi esya olmadan alsanda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?