2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Benimki bi seyahatte bi gelsin de öyle başlıcaz canım anca, aynen sırf milletin lafını Çektiğimiz için bile o sifayi hakediyoruzz

aynen canım bakalım bizim kv kp cumartesi bize gelecekler sanırım ne konusacaklar artık gerci konuscak bir ev kaldı onu konusurlar sanırım :44:

pera palas otel çekim için uygun mu :)
hiç gitmedim canım

pera palas otel çekim için uygun mu :)
hiç gitmedim canım

Arkadaşım orada çalışıyor canım bizede o teklif etti çekim yapiliyormus, diğer türlü düğün günü kuaförden cikip resim mekanı bulmak çok zor çünkü ben Esenkent esenyurttayim nisanlim Cerrahpaşa'da

en iyisini yapmışsın canım
şimdi netten baktım da içi çok hoş,
zaten kapalı mekan çekimleri de çok moda arkadaşım araba müzesinde çektirmişti
çok güzeldi fotoğrafları

aman canım yok mümkünse konusmasınlar aslında nasılsa kararı sevdigimle ikimiz vericez sonunda onlar sadece kendi kendilerine konusurlar bak bu huyumuzu cok seviyorum aman nazar degmesin

Ayy bizde de aynı şey oldu biz anneme yakın yer tuttuk ki ben demedim hiç ya ki olalım diye paşam istedi, erkek tarafı bişey demedi benim halalar sağolsun laf etti durdu ama Takmadim yanii

en iyisini yapmışsın canım
şimdi netten baktım da içi çok hoş,
zaten kapalı mekan çekimleri de çok moda arkadaşım araba müzesinde çektirmişti
çok güzeldi fotoğrafları

Ay ben hiç bakmadım resimlerine otelin yaa bakalım inşallah atlat ince rahatlıcaz hepimiz

hangi akla hizmet gidip adama cıkıcam ben dediysem artık benden sır cıkmaz diyodu satıstaki adam geldi ne oldu cıkıcan mı dedi yo nerden cıktı dedim ... öyle dedi dedi bende dedim sadece maastan yana sıkıntım var bilmiyorum şartlarım bu böyle böyle dedim hadi ya haklısın o zaman tabi nasıl gecinir insan iş aramadan cıkma ama dedi bende bişey demedim şimdi napıcam hadi ayıklayalım pirincin tasını

Kaldı valla canım ya şimdi bi hevesle yapıyorum ama 25 senelik evden ayrılicam yani suan duygusal moda giremiyorum babam bol bol giriyor benim yerime
Çok zordur canım yaklaştıkça ah annemiz babamız benimde aklıma geldikçe üzülüyorum şimdiden çok zor

Hangi adama dedin kuzumtelaşlanma belki işe yarar maaşına zam yaparlar ya da orası kapanacakmı anlarsın adam hala boşvermiş davranıyorsa kulağına gidecektir çünkü muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…