2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar herkese iyi akşamlar,bugün Muharrem ayının ilk günü, bol bol dua edelim birbirlerimize,
valla çoğu kişi de benim yaşlarımda,19 yasındayım bendee :) umarım zaman cabucak geçer beklemek gerçekten sinir bozucuuu
öpüldünüz

Allah razı olsun canım, dualarımız kabul olur inşallah ve zaman su gibi akıp geçeeerr

Geçmiş olsun canım. Ne ameliyatı oldun?
Aileler de inşallah uyumlu olurlar. Çünkü bu çok önemli oluyor.

Geçmiş olsun canım. Ne ameliyatı oldun?
Aileler de inşallah uyumlu olurlar. Çünkü bu çok önemli oluyor.

evet dediğin gibi ailelerin uyumu çok önemli.. inşallah sorun çıkmaz hiç.. açıkçası bizim endişelerimiz var o konuda birazcık.. ailelerimiz biraz farklı çünkü.. aslında aile yapısı olarak çok farklı değiller ama yine de baya farklı memleketlerden olduğumuz için ister istemez bir kültür, alışılmışlık farkı olacak.. inşallah yolunda gider her şey..
burun ameliyatı oldum canım.. estetik amaçlı.. gerçi birazcık pişman gibiyim ama, daha çok yeni, 11 gün oldu, yeni burnuma alışamadığımdan sanırım..
sen nişanlıydın di mi?

belki zamanla burnunun şişlikler iindikçe düzelir canım.
evet ailelerin uyumu önemli.
bir araya gelince görürsünüz zaten. artık iki ailede orta yolu bulucak.
evet canım nişanlıyım.

belki zamanla burnunun şişlikler iindikçe düzelir canım.
evet ailelerin uyumu önemli.
bir araya gelince görürsünüz zaten. artık iki ailede orta yolu bulucak.
evet canım nişanlıyım.

inşallah canımm.. şişliklerin inmesini bekliyorum sabırla.. yüzüm düzelsin de şu tanışma işlerine girebilelim bir artık :)
dediğin gibi bi orta yol buluncak artık :)
Allah tamamına erdirsin sizin de canım..

Amin canım teşekkür ederim. :)
Senin de hayırlı olsun şimdiden.

Amin canım teşekkür ederim. :)
Senin de hayırlı olsun şimdiden.

teşekkürler canımm... çeyiz işleri ne durumda sende? hazır mı her şey? benim hiçbir şeyim yok gibi..şimdiye kadar hep çeyiz düşmanı olarak yaşadım, biri çeyiz konusu açınca ne gerek var öyle şeylere diyordum..şimdi de gözümde çoook büyüyor bu aralar..
bu arada kaç yaşındasın?

kızlar küçük ev aletlerini alacak olanlar varsa ben iki gün önce aldım bilgilendirebilirim nacizane

kızlar küçük ev aletlerini alacak olanlar varsa ben iki gün önce aldım bilgilendirebilirim nacizane

evet aslında yanlış forumdayım 2013 geliniyim ben.. lakin yardıma ihtiyacınız oldugunu sandım da ondan zıpladım özürr

Hoşuma giden şeyler oldukça alıyorum canım.
Daha vakit var alırız zamanla. sıkma canını.
ben 29 yaşındayım canım. sen?

evet aslında yanlış forumdayım 2013 geliniyim ben.. lakin yardıma ihtiyacınız oldugunu sandım da ondan zıpladım özürr

estaafrllah canımm, ne özürüüü.. çok teşekkür ederiz asıl, düşünceli olduğun için her zaman bekleriz :))

Hoşuma giden şeyler oldukça alıyorum canım.
Daha vakit var alırız zamanla. sıkma canını.
ben 29 yaşındayım canım. sen?

26 yaşındayım cnmm.. evet vaktimiz çok daha, ben de öyle arada hoşuma giden bir şey olunca ufak tefek alıyorum, tekstil ürünlerinden başladım.. aslında hiç başlayacağım da yoktu benim daha da, bu forumdaki çeyizleri gördükçe bir heveslendim ve panik oldum :)))

herkese merhabalar kızlar
bugün nişanlıma güzel bi gün geçirdik kahvaltı takımı felan aldık,kaynanacıım da bişiler almış bana saolsunn
benim nişanlım askere gidince ben çalışıcam kenara para koycam o gelince herşeyi alcaz hemen
gelir gelmez 1-2 aya evlencez zaten
sizler nasılsınız napıyosunuz ilişkiler nasıl
=Verdana][/FONT]

çok sevindim senin adına canımm.. Allah tez zamanda kavuştursun inşallah nişanlınla da, çabucak bitirsin askerliği de gelsin ...
Kahvaltı takımın da hayırlı olsun tatlım..resmi var mı? ben de bu aralar kahvaltı takımı bakıyorum...
iyiyiz biz de, her şey yolunda gibi şimdilik.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…