benimkide anadolu yakasında olmamızı istiyor şimdi ilk başta o da diyordu iki tarafa da uzak olsun ikimiz karşıda çalışıyoruz anne ne diyorsun sen diyorum bişey olmaz yada işinizi değiştirin diyorona ayda yılda geleceği yol uzun geliyor ama bizden hergün gidip gelmemizi istiyor çok tuhaf gerçekten:26:bu konuda nişanlım ve ben ne istersek o olcak kimse kusura bakmasın
nehir: nisana kadar ayarlarız bişeyler inşALLAH:)
14 şubatta yatak odamiz gelicek paşama komidin hediye etsem nasıl olur acep 😁:124:
14 şubatta yatak odamiz gelicek paşama komidin hediye etsem nasıl olur acep 😁:124:
tamda onu demek istemiştim
ah bu anneler
annem de çok gelmem diyo, ki gelmez, şimdi çok uzak olmasın zor gelirim diyo
ben de anneme çok uzak istemiyorum yaa, hiç olmazsa ilk başlarda bana yardımcı olur, yemek konusunda vs.
bakalım son kararı yine biz vericez
bizim taraf olsa geline bak utanmadan parmagına boya sürmüş bide kv kp karsında diye laf ederdi onlar etmez sanırım :44:
O zaman ufaktan hediye arayışına gireyim bendee canım :)bu bence kendine aldığın bi hediye olcak
canlarım bana yardım edinnher yeri tamam karar verdim tepsimin süslerine falan ama bir kenarlarına çözüm bulamadım tepsim şöyle bişi Eki Görüntüle 965402 yani kulpları var benim yapmak istediğimde içine saten serip kenarına fırfır yapmak yani şöyle bişiler Eki Görüntüle 965405 Eki Görüntüle 965406 tek sorun kulp kısmı metal ya orası böyle gözükecek sırıtırmı sizce bir yandanda diyorum orası tutma kısmı sıkıntı olmaz ne yapmalıyım sizce kulp kısmını :26: birde birine 2 kat fırfır yapmışlar en üst kat güpürden olmuş sade fırfır mı yoksa bir katta güpür fırfır mı geçeyim? tabi ben etrafını çiçek değil 2 kat inci geçecem :26:
bende anneme yakın olim isterim ama aynı sokak falan değil yoksa kardeşim her akşam gelir bizimki deli olur
canımm çook tşk ederim. hepsini kayıt ettim. hepsi çok güzelleri. inşALLAH bende güzel şeyler çıkarıp burdan sizinle paylaşacağım :)
French yap kuzum ten rengi olanlarından sür dikkat çekmez zaten ben öyle yapardım renkli sürmezdim ne olur ne olmaz yaşlı babanne var
canlarım bana yardım edinnher yeri tamam karar verdim tepsimin süslerine falan ama bir kenarlarına çözüm bulamadım tepsim şöyle bişi Eki Görüntüle 965402 yani kulpları var benim yapmak istediğimde içine saten serip kenarına fırfır yapmak yani şöyle bişiler Eki Görüntüle 965405 Eki Görüntüle 965406 tek sorun kulp kısmı metal ya orası böyle gözükecek sırıtırmı sizce bir yandanda diyorum orası tutma kısmı sıkıntı olmaz ne yapmalıyım sizce kulp kısmını :26: birde birine 2 kat fırfır yapmışlar en üst kat güpürden olmuş sade fırfır mı yoksa bir katta güpür fırfır mı geçeyim? tabi ben etrafını çiçek değil 2 kat inci geçecem :26:
süper olur tabikide bide kurdeleyle sar
haklısın canımuff ya bugün sırtım cok agrıyo öyleki sankş biri sırtımda etleri almıs sıkmıs sıkmıs geri bırakmıs
Aslında ben hediyeyi alayım komidinin cekmecesine koyayım orda bulsun ahaha yine komidine bağladım olayı
canım ben satenle normal kapladım bütün olarak biraaz zor oldu amasanırım dediğiniz gibi kulplarını da satenle kaplamak en doğrusu kızlar bir an dedim bişi yapmasam nasılsa tutulacak yer sıkıntı olmaz ama heryeri süslü püslü orası metal genede hoş olmazoraya sateni komple tepsiyle beraber değilde sadece kulp kısmına sonradan dolayacağım değilmi? birde 2 kat yani üst kata güpür fırfıra gerek yok demi ya abartı olur sanki çünkü ben alttanda az tül sarkıtacam ve inci,saten, ve tül ip ile fiyonk yapıp sarkıtacam ortasınada fiypngun kalp koyup. birde nişan yüzük kutum kuğudan onlarıda süsleyecem birine duvak diğerine papyon kanatlarına minik inci falan birde ortaya parlar taşla baş harfler falan derken baya süslenecek 2 kat fırfır olmaz hele birde güpür fırfır olmaz demi?:26: olmaz deyin beni güpür aramak zorunda bırakmayım
haklısın canımuff ya bugün sırtım cok agrıyo öyleki sankş biri sırtımda etleri almıs sıkmıs sıkmıs geri bırakmıs
pek güzelmiş böyle şeyler. kurdele falan diyecektim kızlar demiş. sende sonuca varmışsıncanlarım bana yardım edinnher yeri tamam karar verdim tepsimin süslerine falan ama bir kenarlarına çözüm bulamadım tepsim şöyle bişi Eki Görüntüle 965402 yani kulpları var benim yapmak istediğimde içine saten serip kenarına fırfır yapmak yani şöyle bişiler Eki Görüntüle 965405 Eki Görüntüle 965406 tek sorun kulp kısmı metal ya orası böyle gözükecek sırıtırmı sizce bir yandanda diyorum orası tutma kısmı sıkıntı olmaz ne yapmalıyım sizce kulp kısmını :26: birde birine 2 kat fırfır yapmışlar en üst kat güpürden olmuş sade fırfır mı yoksa bir katta güpür fırfır mı geçeyim? tabi ben etrafını çiçek değil 2 kat inci geçecem :26:
rica ederim canım, merakla bekliyorum
inanırmısın benimde öyleders çalıştım ondna sanırım diyodum bende
pek güzelmiş böyle şeyler. kurdele falan diyecektim kızlar demiş. sende sonuca varmışsın
son halini bekliyoruz
inşALLAhii şeyler çıkacak
sahi ya neden komidin
canım ben satenle normal kapladım bütün olarak biraaz zor oldu amabaya süslü olacak canım evet olmaz yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?