2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar benim çıkmam gerek, birazcık birşeylere bakmam lazım, gene geleceğim öğleden sonra
Kusura bakmayın, tek tek öpüyorum

bence çok eğlenceli bir iş
beğendiniz mi kızlar

hepsi cok güzel canım sen hangisini yapmayı düşünüyorsun

ilk ilişkiye basladıgımız zaman ben demiştim bana anneler günüydü sevgililer günüydü cok sacma geliyor annem üzülmese hatırlamam bile o günü demiştim oda banada sacma geliyor diyince tamam o zaman kutlamak yok demiştim yine birgün hatırlıcak birgün sımarttıcak bir gün mü hediyeler alıcak bana olmaz içten olmuyor bu bence zoraki.. dogum günümde mesela yine hediye beklemem sevdigimden kutlasın yanımda olsun yeter dogum günü bana özel bir gün yıl dönümümüz yine ikimize özel ama 14 şubat herkese e
evet kuzum ya pazar yolculuk nereye

çok güzeller larissacımm yaa onca eksiğim varken bunları yapasım geldi nedense

olur merakla bekliyorum o zaman bende pek becerikli sayılmam
bu arada bizde ctesi günü fotoğrafçıya gitcez, karşılaşır mıyız acaba

bilmemki belki karşılaşırız ben florya şirinevler ikitelli taraflarında olcam canım

ben yine de hatırlanmak isterim belki de odunsu bi sevgilim var ondandır bu isteğim florya şirinevler ikitelli taraflarında olcam canım yerim belli

nette daha farklıları da var canım,
benim de yapasım var da üşeniyorum bi de zaman bulamıyorumm

bakcam bende yapmaya çalışcam kendin yapınca daha bi kıymetli oluyor çünkü

ben bağcılar tarafında olucam canım
normalde o taraflara pek gitmem de iş düştü

nerde oturuyorsun normalde canım? bi inşaAllah kçekmece-florya taraflarında ev bakcaz

Ben olsaydım hem sonu hem başı olmazdın kuzumBendede takıntı var bir elbise bir oje ojesiz duramam haftada 2-3 kere sürüyorum değiştiriyorum rengarenk ojelerim 20 den fazladır ama favorim kırmızı,bordo,french,koyu mor,gül kurusu,açık toz pembeler

Son düzenleme:
bakcam bende yapmaya çalışcam kendin yapınca daha bi kıymetli oluyor çünkü

nerde oturuyorsun normalde canım? bi inşaAllah kçekmece-florya taraflarında ev bakcaz

evet canım çok da zevkli bakalım ben de en kısa zamanda eminönüne gidip alcam
okmeydanı-halıcıoğlu tarafındayım canım
sen nerde oturuyorsun

amerikan servis yapmak istiyorum canım, bir de kapı süsü yapabilirsem

çok güzel olurlar canım yaparsın ya neden yapamayasın
kızlar karsılasmayız sizlerle malesef iz belki nikah dairesinin oraya gideriz adrese bakmaya yada forum istanbula gezmeye olabilir

evett komedi bir görüntüm olmazdı hem bende sürmek istiyorum haftasonuna sürsem mi ama tamda kv kp gelecek özel sürmüş gibi olacak napsam ki :44:

evet canım çok da zevkli bakalım ben de en kısa zamanda eminönüne gidip alcam
okmeydanı-halıcıoğlu tarafındayım canım
sen nerde oturuyorsun
şuanda sarıgazi de oturuyorum ama işyerim seyrantepede bi anadolu bi avrupa yapıyorum dün anneme kçekmecede ev bakıcaz diyince laf işittim ne işin var oralarda ben nasıl gelcem falan filan yaptı ama napalım işimiz gücümüz bu tarafta problem çıkacağını biliyordum maalesef

başka zaman artıkk

desene zaman yollarda geçiyor :26:
benim annem en başta uzak tutun diyordu, şimdi yalvarıyo yakında tutun diye
ben de takılıyorum, istanbul dışı tutcam diye

canımm çook tşk ederim. hepsini kayıt ettim. hepsi çok güzelleri. inşALLAH bende güzel şeyler çıkarıp burdan sizinle paylaşacağım :)

nehir: nisana kadar ayarlarız bişeyler inşALLAH:)

eda: ben örmüştüm atkı. tamam çok sevdi çok begendi.. ama erkekler öyle şeyleri çok takamıyor.. bazıları boğuyor kalın ipi vs diye. ben bayada ince örmüştüm

evett komedi bir görüntüm olmazdı hem bende sürmek istiyorum haftasonuna sürsem mi ama tamda kv kp gelecek özel sürmüş gibi olacak napsam ki :44:

Sezen aksudan rakkası aç canımOlsun kuzum özenmiş süslenmiş olursun kötü birşy yokki bunda

benimde vazgcmemin en büyük sebebi baktım hic bir erkek atkı takmamıs dedim demekki kullanmıyorlar en iyisi bosuna örmiyim

Sezen aksudan rakkası aç canımOlsun kuzum özenmiş süslenmiş olursun kötü birşy yokki bunda

bizim taraf olsa geline bak utanmadan parmagına boya sürmüş bide kv kp karsında diye laf ederdi onlar etmez sanırım :44:

tamda onu demek istemiştim

desene zaman yollarda geçiyor :26:
benim annem en başta uzak tutun diyordu, şimdi yalvarıyo yakında tutun diye
ben de takılıyorum, istanbul dışı tutcam diye

benimkide anadolu yakasında olmamızı istiyor şimdi ilk başta o da diyordu iki tarafa da uzak olsun ikimiz karşıda çalışıyoruz anne ne diyorsun sen diyorum bişey olmaz yada işinizi değiştirin diyor ona ayda yılda geleceği yol uzun geliyor ama bizden hergün gidip gelmemizi istiyor çok tuhaf gerçekten:26:bu konuda nişanlım ve ben ne istersek o olcak kimse kusura bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…