iyi yaptın kuzum aptal adam saat 9 nedirr yaaamaas ne kadardı kız ssk yı hemen baslatıyormuydu
bence çok eğlenceli bir iş
beğendiniz mi kızlar
14 şubat kutlamıyoruz bahanesi de erkeklerin uydurması hep ya benimki de öyle der ya sana illa hediyeler al demiyorum ki aranmak hatırlanmak güzel bişey yani diyorum bana ters 14 şubat falan filan bi günlük mü sevgim benim diyor 15 şubatta yap o zman diyorum sizinde gününüz bitmiyor yahuu diye devam ediyor sonuç olarak elde var sıfırsevdiğinizi şımartsanız nolur sankii ah erkekler ahh..
gelinliğe doyma zaten kuzum ya gelinlik heyecanını düğün günü yaşa doya doya
gezecekseniz pazar günü belki karşılaşırız canımbelki yanyana geçmişizdir birbirimizden haberimiz yoktur
ben pek becerikli değilim kuzum ya o yüzden hiç kattılmim benama kınam için yapacağım hediyelikleri kendim yapcam paylaşırım sizinle
hepsi cok güzel canım sen hangisini yapmayı düşünüyorsun
olur merakla bekliyorum o zamanbende pek becerikli sayılmam
bu arada bizde ctesi günü fotoğrafçıya gitcez, karşılaşır mıyız acaba
hepsi cok güzel canım sen hangisini yapmayı düşünüyorsun
ilk ilişkiye basladıgımız zaman ben demiştim bana anneler günüydü sevgililer günüydü cok sacma geliyor annem üzülmese hatırlamam bile o günü demiştim oda banada sacma geliyor diyince tamam o zaman kutlamak yok demiştim yinebirgün hatırlıcak birgün sımarttıcak bir gün mü hediyeler alıcak bana olmaz içten olmuyor bu bence zoraki.. dogum günümde mesela yine hediye beklemem sevdigimden kutlasın yanımda olsun yeter dogum günü bana özel bir gün yıl dönümümüz yine ikimize özel ama 14 şubat herkese e
evet kuzum ya pazar yolculuk nereye
çok güzeller larissacımm yaa onca eksiğim varken bunları yapasım geldi nedense
bilmemki belki karşılaşırız ben florya şirinevler ikitelli taraflarında olcam canım
nette daha farklıları da var canım,
benim de yapasım var da üşeniyorum bi de zaman bulamıyorumm
ben bağcılar tarafında olucam canım
normalde o taraflara pek gitmem de iş düştü
yine halayın hem bası olayım hem sonu ayy dün aksam benim içimden oje sürmek geliyodu arkadasım geldi unuttumnişanda yapılan frencdi saymazsak rahat 1.5 yıldır oje sürmedim bir zamanlar rengarenk gezerim maviler lacivertler pembeler
bakcam bende yapmaya çalışcam kendin yapınca daha bi kıymetli oluyor çünkü
nerde oturuyorsun normalde canım? bi inşaAllah kçekmece-florya taraflarında ev bakcaz
amerikan servis yapmak istiyorum canım, bir de kapı süsü yapabilirsem
kızlar karsılasmayız sizlerle malesefbilmemki belki karşılaşırız ben florya şirinevler ikitelli taraflarında olcam canım
ben yine de hatırlanmak isterim belki de odunsu bi sevgilim var ondandır bu isteğimflorya şirinevler ikitelli taraflarında olcam canım yerim belli
Ben olsaydım hem sonu hem başı olmazdın kuzumBendede takıntı var bir elbise bir oje ojesiz duramam haftada 2-3 kere sürüyorum değiştiriyorum rengarenk ojelerim 20 den fazladır ama favorim kırmızı,bordo,french,koyu mor,gül kurusu,açık toz pembeler
şuanda sarıgazi de oturuyorum ama işyerim seyrantepede bi anadolu bi avrupa yapıyorum dün anneme kçekmecede ev bakıcaz diyince laf işittim ne işin var oralarda ben nasıl gelcem falan filan yaptı ama napalım işimiz gücümüz bu tarafta problem çıkacağını biliyordum maalesefevet canım çok da zevkli bakalım ben de en kısa zamanda eminönüne gidip alcam
okmeydanı-halıcıoğlu tarafındayım canım
sen nerde oturuyorsun
çok güzel olurlar canım yaparsın ya neden yapamayasın
kızlar karsılasmayız sizlerle malesefiz belki nikah dairesinin oraya gideriz adrese bakmaya yada forum istanbula gezmeye olabilir
evettkomedi bir görüntüm olmazdı hem bende sürmek istiyorum haftasonuna sürsem mi ama tamda kv kp gelecek özel sürmüş gibi olacak napsam ki :44:
şuanda sarıgazi de oturuyorum ama işyerim seyrantepede bi anadolu bi avrupa yapıyorum dün anneme kçekmecede ev bakıcaz diyince laf işittim ne işin var oralarda ben nasıl gelcem falan filan yaptı ama napalım işimiz gücümüz bu tarafta problem çıkacağını biliyordum maalesef
evettkomedi bir görüntüm olmazdı hem bende sürmek istiyorum haftasonuna sürsem mi ama tamda kv kp gelecek özel sürmüş gibi olacak napsam ki :44:
canımm çook tşk ederim. hepsini kayıt ettim. hepsi çok güzelleri. inşALLAH bende güzel şeyler çıkarıp burdan sizinle paylaşacağım :)
nehir: nisana kadar ayarlarız bişeyler inşALLAH:)
eda: ben örmüştüm atkı. tamam çok sevdi çok begendi.. ama erkekler öyle şeyleri çok takamıyor.. bazıları boğuyorkalın ipi vs diye. ben bayada ince örmüştüm
Sezen aksudan rakkası aç canımOlsun kuzum özenmiş süslenmiş olursun kötü birşy yokki bunda
benimde vazgcmemin en büyük sebebi baktım hic bir erkek atkı takmamıs dedim demekki kullanmıyorlar en iyisi bosuna örmiyim
bizim taraf olsa geline bak utanmadan parmagına boya sürmüş bide kv kp karsında diye laf ederdi onlar etmez sanırım :44:
desene zaman yollarda geçiyor :26:
benim annem en başta uzak tutun diyordu, şimdi yalvarıyo yakında tutun diye
ben de takılıyorum, istanbul dışı tutcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?